ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ – ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΡΙΝΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΟΞ – Η ΑΝΟΜΙΑ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΟΑΥΛΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Red boxing glove

    Σε καθημερινό φαινόμενο έχουν εξελιχθεί τα σκηνικά βίας στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, νεαροί έφτασαν στο σημείο να διοργανώνουν αγώνες μποξ.

    Σύμφωνα με το βίντεο που δημοσιεύει το thes.gr, ένα τέτοιο αυτοσχέδιο ρινγκ έστησαν νεαρά άτομα στο 107ο δημοτικό σχολείο στην περιοχή της Χαριλάου στην Θεσσαλονίκη, παίζοντας μποξ φορώντας ακόμη και γάντια, με την παρουσία κοινού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Σήμερα είναι τού Σταυρού ούτε μια δημοσίευση στις πρωκτοφυλάδες γιά την εορτή δεν έδειξαν τίποτα, το ρινγκ είναι το επακόλουθο της κοινωνικής μας πτωσης μαζί με τα υπόλοιπα, ναρκωτικά, ληστείες , δολοφονίες, γάμοι των +-+ καί άλλα πολλά πού μας έχει δώσει η Δημοκρατία των πολιτικών γαϊδάρων.

    2. Το πρόβλημα είναι που τα παιδιά δεν έχουν κάνει το πέμπτο μπόλι να προφυλαχθούν από …κοροιδοιό και …πιθηκοιό! Με αυτά τα προβλήματα, εγκληματικότητα και λαθρομετανάστευση, δεν ασχολούνται οι μιζαδόροι που κυβερνάνε! Τι δεν καταλαβαίνετε; Αυτοί νοιάζονται για το μπόλι, λέτε να νοιάζονται για τα παιδιά σας;

    3. ΨΕΚΑΣΜΕΝΑ ΑΜΠΟΛΙΑΣΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ…ΓΡΗΓΟΡΑ…Η ΕΜΒΟΛΙΟ Η ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΝΤΑΙ

      1. ΞΕΚΙΝΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥΛΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΕΤΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ

    4. Ξυλο πολυ και δουλεια απο ηλιο σε ηλιο στα τσογλανια!!
      Αλλα που γονεις.

    5. Εθνικότητες των μποξέρ-μαθητών ξέρουμε?

      1. dr Alban θα είναι. Δεν υπάρχει αλμπάνι σήμερα που να μη ξέρει κικ μποξ

    6. Αν είναι εμβολιασμένα δεν υπάρχει πρόβλημα.

    7. Χρεωκοπημένοι απο κάθε άποψη. Καμία παιδεία, κανένας σεβασμός.

    8. ανεκτικός στον λαθροεποικισμό, στην πρέζα, στην εγκληματικότητα, στα ΛΟΑΤΚΙ, στην διαφθορά, στην οσφυοκαμψία και πιστεύει τον κάθε αλήτη νταβατζή μιζαδόρο που πουλάει φονικές γενιτκές ενέσεις και περιπλανόμενους αγύρτες που το παίζουν γιατροί στις τηλεοράσεις, πήγαν οι ραγιάδες και εμβολίασαν παιδάκια που δεν είχαν τίποτε και τώρα πεθαίνουν και παθαίνουν καρκίνους, πιο ηλίθιος πεθαίνεις, ό,τι παπαριά του σερβίρουν από ΗΠΑ και Ευρώπη το πιστεύει, διέλυσε την παραγωγή και έγινε υπάλληλος……ξύλο και πέος στους ραγιάδες….

    9. Τι σας πείραξε; Η νεολαία δείχνει τι θέλει πραγματικά. Σε κάθε σχολείο πρέπει να διδάσκονται πολεμικές τέχνες και μουσική παράδοση και όχι αθλήματα όπως ποδόσφαιρο μπάσκετ βολέι.

      1. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΑ ΕΡ ΒΛΑΚΑ?

    Comments are closed.