ΤΡΟΜΟΣ! ΕΣΚΑΣΕ Η ¨ΒΟΜΒΑ” ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ: ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΩΣ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΟΙ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΔΟΜΗ – ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Κοινοποίηση:
1

Και τα 150 θετικά κρούσματα κορονοϊού στην κλειστή δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι είναι ασυμπτωματικά, δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Προηγήθηκε πολύωρη σύσκεψη υπό τον ίδιο στο δημαρχείο της περιοχής όπου αποφασίστηκε να μπει σε καραντίνα η περιοχή του Κρανιδίου και να απαγορευθεί η κυκλοφορίας από τις 8 το βράδυ έως τις 8 το πρωί.

Ο κ. Χαρδαλιάς κάλεσε τους ηλικιωμένους και όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες να μην κυκλοφορούν για τις επόμενες 14 ημέρες.

Επίσης, οι κάτοικοι της περιοχής θα μπορούν να κάνουν χρήση μόνο δυο κωδικών με SMS για τις μετακινήσεις τους.

1. Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία.

2. Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών αναγκών πρώτης ανάγκης, σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Μόλις οι λάθρο αποκτήσουν ψηφιακή ταυτότητα θα είναι Έλληνες πολίτες
    και θα έχουν και δικαίωμα ψήφου .Μόλις λοιπόν περάσει η θητεία του Κούλη μαζί με την οικονομική και γεωγραφική ισοπέδωση
    της Ελλαδας .Στις επόμενες εκλογές αν υπάρξουν πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο
    Αλέξης.Αυτοι θα ψηφίζουν και μαζί με τους
    δικούς μας απλυτους θα τον ξαναβάλουν
    για να μας αποτελειώσει οριστικά.

  2. Καλά να πάθετε ραγιάδες ζήτω η 21απριλειου ζήτω ο εθνάρχης Παπαδόπουλος ..γιατί ο άλλος ήταν πουστης τον έπαιρνε στο Παρίσι ο προδότης…θα παρακαλάτε να επέμβουμε νεοέλληνες ραγιάδες…χρυσή Αυγή στις εκλογές για να διώξουμε όλα τα λαθροσκουπιδια….

  3. Αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι ο κορωναιος ειναι νυχτονιος και κυκλοφορει απο τις 8 το βραδυ μεχρι τις 8 το πρωι.
    Ειναι καινουργιο ειδος ιου βρυκολακα μαλλον.
    Ε ρε δουλεμα που ριχνουν στον κοσμο οι αλητες και καθοντε και τους ακουνε αντι να τους πλακωσουν στις κλωτσιες ολους .

  4. Να τους παρουν στην βουλη και στο μαξιμου να τους βαλουν καραντινα.

  5. Οταν εχεις, να κανεις, με Αποδεδειγμενα Προδοτες, δεν μπορεις και δεν πρεπει, να τους εμπιστευτεις! Ποσες φορες, θα το πουμε, οτι ψαχνουν “Προσχηματα”, ωστε να παραμενει, ο φοβος, του “Κοροιδοιου” και να εχουν πατηματα, για τον περιορισμο μας και τις Παρανομιες τους, οπως φυσικα και την Καταπατηση, του Συνταγματος!
    Σημερα εσκασε, στο Κρανιδι! Μεθαυριο, θα σκασει, στο “Κλανιδι”! ( Μετα συγχωρησεως).

  6. Μας ξευτέλισαν τα λαμόγια οι πολιτικοί .
    Έκαναν την χώρα αφρική και μάζεψαν όλα τα λαθροκανίβαλα μέσα .
    Άντε να τους ταισεις , να τους ντύσεις , να τους γιατρέψεις , να τους σπιτώσεις , να τους δώσεις τζάμπα σπίτια με ρεύμα και νερό τηλέφωνο και ιντερνέτ να τους μάθεις και ξένες γλώσσες , να τους ανοίξεις τα σχολεία για να δώσουν στα παιδιά μας την κουλτούρα τους και να τους ανεχθούν , να τους κάνεις και τζαμιά και φυσικά και μισθό κάθε μήνα για να μην χορταίνουν και με τίποτε και να μας βρίζουν και να μας γράφουν σαν χώρα στα αρχίδια τους . Να ξεγεννάς και τις κουνέλες τους στα μαιευτήρια τζάμπα .
    Το άλλο με την θρησκεία τους που το βάζεις .
    Είμαι ρε πούστηδες ρατσιστής . Δεν τους θέλω και το φωνάζω .
    Ζω σε μια χώρα που είναι ένα απέραντο μπουρδέλο .
    Δεν θέλω ευρωπαϊκή ένωση και @@ριές . Θέλω πίσω την δραχμή μου .

    1. Να αγιασει το στομα σου φιλε. Τα ειπες ολα οπως εχουν. Ξεχασες να αναφερεις το σημαντικοτερο. Αν προκυψει αναταραχη στη χωρα..ολοι αυτη η μαυριλα θα μας κοψει τα κεφαλια ωσπου να οργανωθει ο τακτικος στρατος. Γιατι λυσσανε νομιζεις τα κομμουνια να τους βαζουν μεσα στη χωρα;

      1. αν δεν το καταλαβες βλακα ο κουλης κυβερναει…αυτος τους μεταφερει στην ενδοχωρα…τα κομμουνια και λοιπα αριστερα αποκομματα δεν προκειται να παρουν ξανα εξουσια οσο και αν ο κουλης προσπαθει να τους ξαναφερει….

        1. ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ; ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΤΡΑΠΟΝ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ..

  7. Εαν δεν κανουν τεστ δεν θα τους βρουνε ποτε…. η περισσοτερη ειναι ασυμπτωματικη.

    Την σιγκαπουρη τα εκαναν αυτα και τωρα εχουν δευτερο κυμα του ιου.

  8. αυτοι θα μας αναγκάσουν σε καραντίνα μεχρι του χρόνου .

  9. Βάλτε τους σ’ ενα καραβι και διώξτε τους ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
    ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΜΕ ΟΛΟΥΣ
    ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ !!.!!.!!.!!.!!

  10. Μόνο το βράδυ κολλάει ο Κορωνοιος;.. Αυτοί είναι μ@λακες κανονικοί…

  11. Τρέχουμε κατόπιν εορτής. Δεν έπρεπε νά έχουν ελεγχθεί βάσει σχεδίου από τήν πρώτη ημέρα όλοι οί ανά τήν Επικρατεια Καταυλισμοι Ρομά καί προσφύγων και τα γηροκομεια ;

  12. Πρέπει να γίνει δημοψήφισμα αλλιώς δεν πρόκειται τίποτα να αλλάξει. Αυτοί θέλουν να τους κρατήσουν όλους εδώ. Για να γίνει δημοψήφισμα θα έπρεπε να συγκροτηθεί μια ομάδα για να μαζευτούν υπογραφές.Σε αυτό κάποιος νομικός θα μπορούσε να βοηθήσει στο πως ακριβώς γίνεται για να στέκει νομικά. Με το να γράφουμε σχόλια δεν αλλάζει τίποτα. Χρειάζεται δράση. Ας ενωθούμε όλοι για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι. Ας βγεί τέλος πάντων κάποιος μπροστά γιατί τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα.

  13. το πιο αστειο κρατος του πλανητη γη!!!!
    φυλαγανε τα διοδια και μοιραζανε προστιμα μηπως πανε οι ελληνες στα σπιτια και τα χωρια τους και κολλησουν τους συντοπιτες τους
    και αυτοι τι εκαναν? γεμισαν ολη την επικρατεια hot spot με χωρις κανενα ελεγχο λαθρομεταναστες!!!!!

  14. ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ,ΓΙΑΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΑΖΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ , ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΗΔΗ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ……. ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ …….

  15. Τώρα ο τυπος με το ξενοδοχείο να το βάλει εκεί που ξέρει… Αυτό μόνο με φωτιά ξεβρωμιζει ,, από τον ιό εννοώ.. Που πήγε το μυαλό σας… άσχετα αν αυτοί μας έκαιγαν ευχαρίστως..

  16. οταν τους ελεγαν να τους πανε σε ακατοικοιτα νησια τους χλευαζαν να το αποτελεσμα τωρα κουβαλησανε ολους τους βρωμιαρηδες στην χωρα αλλα μακρυα απο τις γειτονιες τους πχ εκαλη διονυσο πεντελη κηφισια βαρκιζα κλπ αντε χαρδαλουπα τωρα να σε δω που εκανες τον μαγκα στους ελληνες εκει τι θα κανεις?

  17. ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΚΙΖΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΔΙΩΧΝΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ; ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ. ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ.

  18. Τι τρέχουν και δεν φτάνουν…… είμαστε σοβαροί;;;;
    αυτοί δεν τους φέρανε εδώ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    να τους πάρουν σπίτια τους τώρα ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ένας Λάθρο σε κάθε σπίτι κάθε “φιλεύσπλαχνου” ΝΟΥΔΟΥΛΗ

    1. ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΝΕ ΑΥΤΟΙ!!!!!
      ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2015!!!!!!

  19. Εντωμεταξύ ασυμπτωματικά τα κρούσματα….

  20. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΝΕΗΥΠΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΛΙΤΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ;;;;;;;
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    1. Απαγόρευσαν τα πάντα στους Έλληνες τα τζιμάνια. Σήμερα σταματούσαν τα ξυπνοπούλια όλους, πεζούς και όσους έτρεχαν στο ύψος του Ακρωτηρίου, στο Ελληνικό. Άντε και να είχε ξεχάσει κάποιος χριστιανός να πάρει το χαρτάκι του (δεν θέλω να βρίσω, θα το έλεγα αλλιώς).. Πόσους νοματαίους θα σώζανε με τα 150 που θα παίρνανε από τον άνεργο?? Από την άλλη ήτανε στημένοι χθες απέναντι από τον Άγιο Κωνσταντίνο στη Γλυφάδα.. Περνούσαν αυτοκίνητα, μηχανές… Και αυτοί σφύριζαν κλέφτικα… Τραβάτε τώρα διάνοιες στο Κρανίδι και καλά ξεμπερδέματα!!!

  21. AAAAAAAAAAA ε ρε καύλες,όλοι οι δημοκράτες μέσα τουμπεκί και στην πείνα.Όποιος είναι μάγκας και ξεπορτίσει τον περιμένουν οι ένστολοι δημόσιοι υπάλληλοι για φάπες και φυσικά κλήσεις.Επίσης σκύψτε λίγο και μη σφίγκεστε έρχονται οι μαύροι με τις άπλυτες ψωλές.

Comments are closed.