ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ: XAMOΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΠΟ ΞΕΛΙΓΩΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΗΘΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΟΣΙΡΙΑΛ- ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ … (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    5d8270313ad1a

    Πήγαν στο αεροδρόμιο οι Ελληνίδες να υποδεχθούν τον γνωστό Τούρκο ηθοποιό Τζαν Γιαμαν…

    Παίζει στο σκουπιδοσίριαλ ¨Φτερωτός Θεός¨ που προβάλλεται σε ένα ελληνικό κανάλι.

    190923105153_69538990_130220458306993_8932626417264808812_n-e1569225135994

    Οι απόγονοι της Μπουμπουλίνας και του Νικηταρά….

    190923104730_tourkos

    Τον γοητευτικό ηθοποιό υποδέχτηκε πλήθος κόσμου, που είχε συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, προκειμένου να τον δουν από κοντά.

    Ο Τζαν Γιαμάν, ο οποίος είναι ιδιαίτερα προσιτός και αγαπάει τους φαν του, πόζαρε για σέλφι με τις γυναικείες παρουσίες που κατέκλυσαν το αεροδρόμιο.

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

    Can in Greece #Repost @canyamannews • • • • • • Can Yaman Yunanistan'da!❤️ #CanInGreece | #CanYaman

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DemolY (@democan_birds) στις

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Καμαρώστε τα ελληνικά ξέκωλα!!! Ουστ λιγούρια…..

    2. Αγαμητες τουρκολαγνες λαθρολαγνες νεοελληνιδες σαβουρες που διψανε για οθωμανικο.Πισω στην τουρκια ρε δουλες.

    3. Είναι ντροπή για την Ελληνίδα γυναίκα, είναι ντροπή για την Ελληνίδα μάννα και γενικά είναι απόλυτη ξεφτίλα για τον γυναικείο πληθυσμό της πατρίδας μας!!!
      Δεν έχουν καθόλου φιλότιμο, καθόλου Ελληνική συνείδηση, καθόλου Εθνική και θρησκευτική παιδεία και αξιοπρέπεια…
      ‘Ηθελα να ήξερα αλήθεια, τι παράδειγμα δίνουν ή θα δώσουν στα παιδιά τους, αυτές, που μόνο Ελληνίδες δεν είναι!!!
      Αφού είναι τόσο πολύ τρελαμένες με τους Τούρκους ηθοποιούς, γιατί δεν πάνε να μείνουν στην Τουρκία σε κάποιο τουρκικό χαρέμι, να μας αδειάσουν τη γωνιά και να το ευχαριστηθούν κιόλας:::
      Ντροπιάζουν όχι μόνο την Πατρίδα μας, αλλά και την γυναικεία υπόστασή τους γενικώτερα!!!
      Αυτά κάνει δυστυχώς η περίφημη 4η εξουσία του σημερινού Ισλαμολάγνου και Τουρκόφιλου Τηλεοπτικού Κατεστημένου, στη χώρα μας…
      Το πόσο κατάπτυστο είναι και πόσο κακό κάνει στην πατρίδα μας, δυστυχώς το διαπιστώνουμε κάθε μέρα αφού διαμορφώνουν δουλοπρεπή άποψη και συμπεριφορά στους δύστυχους νεοέλληνες ή αλλοιώς νεοραγιάδες!!!
      Βοήθα Παναγιά μου και μη χειρότερα… ή επί το Ελληνικώτερον «ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ…»

    4. Αν πάτε σε κάποιες περιοχές π.χ. Νίκαια, Άσπρα χώματα Πειραιά , Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια κ.α. υπάρχουν οικογένειες με καταγωγή από Μικρά Ασία που στο σπίτι τους οι παλιές γενιές μιλάνε ακόμα και σήμερα τούρκικα.

    5. Ντρέπομαι που είμαι γυναίκα και για λογαριασμό τους!!!!Κανένα σοβαρό θηλυκό δεν θα πήγαινε σε τετοιουςείδους εκδήλωση!ίσως να είναι αλβανίδες η αμφιβόλου προελεύσεως κτήνη που δεν σέβονται ούτε το ιερό χώμα που πατάνε ούτε αυτό που κουβαλάνε και που θα το πουλούσαν στο διαλα για μια πόζα με έναν τυχάρπαστο πλέι μπόι της οκάς…..

    6. ρε μαγκες εχετε παρακολουθησει ελληνικα σιριαλ? ο ενας πιο πουστης απο τον αλλο κ κατω του μετριου σε εμφανιση κ ταλεντο. εδω θεωρουν ωραιο τον γκεουλα τον ανδρεου. καλα κανουν κ τρεχουν αφου ο τυπος ειναι αντρακλας. κατηγορηστε τις ιδιωτικες τηλεορασεις που ετοιμαζουν σιγα σιγα των δρομο για την εισβολη των τουρκων κ φυσικα τους λαθρο

    7. Το κακο ειναι οτι οτι πηγανε και κατι “ανδρες” εκει πισω πισω…

    8. ΕΝΑΣ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ “ΤΟΥΡΚΟΣ” (?) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΚΟΛΟΓΡΙΕΣ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    9. Εεεε όχι και απογονοι… μπασταρδεματα είναι!!! Εμείς οι αυτόχθονες τους σιχαινόμαστε !!!
      Καλημέρα σας από την πρωτεύουσα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    10. Εγω βλεπω ενα μάτσο αγ@μητες θιτσες με πολυ ελευθερο χρονο και χωρις σκοτουρες..
      Ετοιμαστειτε και για “συνεκμεταλευση” του Αιγαιου…Τοσα σηριαλ παιχτηκαν…Χαμενα θα πανε??
      Μονο με ενα σεισμο της ταξης των 10 ριχτερ , ισως και να “μειωσει” αυτο το φαινομενο της τουρκολαγνειας…

    11. υπάρχουν ψώνια αλλά μην τα πιστευουμε όλα ότι είναι αυθόρμητα από ότι διάβασα τον κάλεσε το σκαϊ στην ελλάδα τότε γιατί να μην πλήρωσε και έστειλε μερικά ψώνια τάχα , έτσι για την διαφήμιση ??????

    12. Πριν χρονια ετυχα σε συζητηση μανατζερ και νεου τραγουδιστη στο ταξι μου.
      Πρεπει να φτιαξουμε το προφιλ σου του ειπε και κεινος ηταν κολλημενος στο τζαμι,φαινοταν χαμενος.
      Πρεπει να σε οργανωσω με τις πιτσιρικες του ψιθυρισε αλλα εκεινος συνεχισε να ειναι αλλου.
      Ακους αυτα που σου λεω η με γραφεις,του λεει ο μανατζερ νευριασμενα.
      Γυριζει αποτομα το κεφαλι του ο νεαρουλης τραγουδιστης και του λεει φοβισμενα,μου λες προβληματα αλλα δεν προτεινεις λυσεις.
      Υπαρχουν λυσεις και λυσεις.Η πιο ευκολη ειναι να δωσουμε ενα δωρακι σε οργανωμενους.
      Δεν καταλαβαινω,πες το πιο καθαρα γιατι με αγχωνεις.
      Να,βρε παιδι μου,εχω εναν φιλο Παστορα…
      Τι?παπα?
      Οχι ρε,απ αυτους απο τους αλλους…
      Απο ποιους?
      Θα σου εξηγησω μετα…
      Τοτε συνεχισε.
      Ο φιλος που σου λεω,μπορει να δωσει εντολη στα προβατα του να μας ακολουθουν οπου θελουμε.
      Ελα μου…!
      Εχει γυρω στις 150 με 200 οικογενειες,πατεραδες,μαναδες,παιδια,παππουδες και γριες.
      Εεεεε και?
      Υπολογιζε δηλαδη καμμια τριανταρια κοριτσοπουλα και ολα μιλημενα.
      Χχμμμ.Τωρα καταλαβα!
      Αυτα τα 30 σε ενα μηνα θα μας φερουν 300…..
      Ελα….ρεεε!
      Τι οργανωση ειναι αυτη που….
      Μη μιλας….τετοιες χρησιμοποιουν ολοι στη αρχη για μαγια.
      Ποια ειναι….?
      Η οργανωση?
      Ναι!
      Ασε να κατεβουμε απ το ΤΑΧΙ….

    13. Ευχαρίστως θα πήγαιναν στο χαρέμι του οι θειτσες. Για αυτές θα πολεμήσουν τα φαντάρια μας? Αυτά στο μέτωπο και αυτές στο κρεβάτι με Τούρκους? Να πάνε εκεί να βρουν πολλους. Άι σιχτιρ ψοφατε για τσου τσου ντακτιρντι.

      1. Αγαπητή Νέμεσις τους αρέσουν οι Σελτζούκοι…

    14. Πόσο δίκιο είχα για την ανταλλαγή τουρκογεννων της Μικράς Ασίας. Ήρθαν στην Ελλάδα με ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ μετά την μικρασιατική καταστροφή αφού ο Κεμάλ ΠΟΤΗΣΕ με ελληνικό καθαρό αίμα το λιμάνι της Σμύρνης και έβαλε κεφάλια Ελλήνων σε παλούκια. Πόσο δίκιο ωειχα για αυτόν τον ηλίθιο προδοτικό ωαττοκαταστριφικο μη παραγωγικό λαο γεννημένο από την μιζέρια και την σκλαβιά ανίκανο να διεκδικήσει αληθινή ελευθερία δική του. Πόσο δίκιο είχα για τον εκχριστιανισμό Ρωμιό που περιμένει ένα θαύμα για να σωθεί ενώ γνωρίζει ότι μόνο αυτός μπορεί να σώσει τον εαυτό του. Πόσο δίκιο είχα ότι οι πουστηδες και οι αλληλέγγυοι είναι απόγονοι Τούρκων καί όχι Ελλήνων. Πόσο δίκιο είχα για τους γύφτους, τους γέρους και τούς σακατηδες φιλελεδες που μπήκαν στην πολιτική για να προδώσουν. Πόσο δίκιο είχα για τους ρασοφορους καί για πολλά άλλα…Πόσο….πόσο….πόσο…πόσο…..

    15. ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΞΕΠΕΣΜΕΝΕΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΓΥΦΤΟΜΠΕΜΠΕΚΕΣ

    16. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΥΘΗΣΜΩ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ. ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΦΟΥ Ι Ο ΚΕΜΑΛ ΠΟΤΗΣΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΣΦΑΞΕ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΕ ΠΑΛΟΎΚΙΑ ΤΑ ΞΕΦΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΣΚΑΤΟΟΥΓΚΑΔΕΣ ΓΙΑΟΎΡΤΙ ΒΑΠΤΙΣΜΈΝΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΚ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΡΩΜΑΙΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΧΩΡΑ. ΘΑ ΤΑ ΧΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

    17. Πολύ πατριώτισσες αυτές οι ελλεηνίδες ρε παιδί μου.Αααα ναι,είναι αυτές που καλοδέχονται τους λάθρο και λένε όσους δεν έχουν την ίδια άποψη μαζί τους,φασίστες και ρατσιστές,οι ευαισθητούλες φάλαινες.Δεν μου κάνει εντύπωση που όλες οι 20άρες είναι σύριζα,ανταρσύα,κκε και αντιφάπες,με έναν λάθρο αγκαζέ.
      Μακριά από ελλεηνίδες να βρείτε την υγειά σας.

    18. Ειλικρινα τωρα βλεποντας αυτα τα μομολα και αυτες τις θειτσες της περνας για απογονους της μπουμπουλινας και του νικηταρα??Εχουν τη μπεσα και το τσαγανο αυτων των ανθρωπων??Απογονος του “νικηταρα” του διακου” κολοκοτρωνη” κτλ ηταν ο κωνσταντινος κατσιφας που ηταν μαγκας βορειοηπειρωτης…που αν του ανθρωπου του εκαναν τεστ dna θα εβγαινε πανω απο 95% ελληνας ..αυτες οι περισσοτερες ειναι απογονοι καποιων λαθροορκ που μας ηρθαν πριν 100 χρονια ……Ξερω πολυ καλα οτι οι απογονοι αυτων των west asia σκυλομουριδων που μας ηρθαν το ’22 εν ετη 2019 ακουν για τουρκια και τουρκικα και χ^%νουν!!! Και κανουν ταξιδακια στη μαμα τουρκια συχνα… ΥΣ Οσο για τον δηθεν τουρκο ποιο ελληνας απο αυτες σιγουρα…τα χαρακτηριστικα του μονο τουρκικα δεν ειναι ..κλασικος απογονος γενιτσαρων!!!

    19. Το εχω ξαναπει…Δεν μας φταινε οι Γερμανοι, οι Αμερικανοι, οι Ευρωπαιοι, οι Ρωσοι, οι Τουρκοι κλπ..Μας φταιει η ξερη και αδεια κεφαλα μας….Κιμ, πατα το κουμπι να τελειωνουμε γιατι η ξευτιλα αυτης της ρατσας πιο κατω δεν παει και σωτηρια δεν υπαρχει…..Πυρηνικα να τελειωνουμε ή ισλαμικος νομος να βαλουμε επιτελους μυαλο…..Χατζηαβατηδες……

    20. Αναγνωρίζετε κάποια από αυτές τις πούστρες να τους στείλουμε τούρτα κατ οίκον?

    21. Του Ιμπραήμ είναι ΟΛΕΣ αυτές οι Ελλεηνίδες!!!

    22. αρε καριολες πουτσα κ ξυλο θελετε ο κοσμος πειναει κ εσεις πατε να βγαλετε σελφι με τον τουρκοσπορο εκει π.κατουρησαμε εμεις φυτρωσανε ολοι αυτοι

    23. Αηδια πραγματικα….οχι τοσο επειδη αυτος ειναι “Τουρκος” (καθε αλλο παρα για Τουρκος μοιαζει φυσιογνωμικα, ποιος ξερει τι εθνικοτητας γενιτσαρος ειναι και αυτος) αλλα οπως και να το κανουμε ειναι ΑΗΔΙΑ το να βλεπεις ολες αυτες τις γεροντοβασανισμενες θείτσες να βγαζουν φωτο μαζι του και να….σταζουν, κοιταζωντας τον σαν ξερολουκουμο…ουστ βρωμιαρες!

    Comments are closed.