ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ CDC ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

    Κοινοποίηση:
    ΜΝΒΝΜ

    Τα αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) πρόσθεσαν την Τουρκία στις χώρες που βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο κινδύνου λόγω του κορωνοϊού, συμβουλεύοντας τους Αμερικανούς να αποφύγουν τα ταξίδια στη χώρα αυτή.

    Αντίθετα τα CDC χαλάρωσαν τις συστάσεις και την ταξιδιωτική τους οδηγία για την Ινδία.
    Τα CDC πρόσθεσαν την Τουρκία στο «Επίπεδο 4: Πολύ Υψηλό» επίπεδο Covid-19, ενώ κατέβασαν την Ινδία στο «Επίπεδο 2: Μέτριο».

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν επέβαλε στις 30 Απριλίου νέους ταξιδιωτικούς περιορισμούς στην Ινδία λόγω της επιδημίας Covid-19, απαγορεύοντας την είσοδο στις Ηνωμένες Πολιτείες στους περισσότερους μη Αμερικανούς πολίτες που βρίσκονταν στην Ινδία τις προηγούμενες 14 ημέρες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Δεν τους νοιάζει τους Ισλαμοφασιστες Τουρκαλαδες για τους “κακούς” Αμερικάνους. Αφού έχουν για τουρίστες τα ομοδοξα “αδέρφια” μας. Δηλαδή το Ξανθό Γένος η αλλιώς τους Ρώσους μεθυστακες!!!

    2. το πρώτο βαρκάκι στην φωτογραφία λέει “μπισμιλλάχ ιρραχμάν ιρρουάχεμ”, έτσι ανοίγει το Κοράνι, σημαίνει “στο όνομα του Αλλάχ του ευργετικού και του φιλύσπλαχνου”, αν τολμούσε και ο Ραγιάς να γράψει κάτι τέτοιο δημόσια χωρίς να τον πουν “φασίστα”, τότε δεν θα ήταν Ραγιάς……..

    Comments are closed.