“ΤΡΕΧΕΙ” ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΓΑΜΠΡΟ Η ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ – ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ – ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΡΩΤΑ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    kefalogianni1_matsas_aftodioikisi

    Σε άλλη μια συγκέντρωση Εβραίων παραβρέθηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη, που δεν αφήνει από τα μάτια της, τον Μίνωα Μάτσα (Junior), εγγονό της δυναστείας που για πολλά χρόνια μεσουρανούσε στον χώρο της δισκογραφίας.

    Αυτή τη φορά έδωσε το παρόν στη βράβευση του ζεύγους Γιώργου και η Αθηνάς Βλάχου από του Ισραηλινούς, που έσωσαν στην κατοχή την οικογένεια Μάτσα από τους  ναζί, παραχωρώντας τους ένα δωμάτιο στην Ευρυτανία ώστε να κρυφτούν από τους Γερμανούς κατακτητές.

    Βέβαια στην εκδήλωση εκτός από την κ. Κεφαλογιάννη ήταν κι άλλα πρωτοκλασσάτα στελέχη της Ν.Δ και της Κυβέρνησης, όπως  ο Αδωνις Γεωργιάδης (όπου γάμος και χαρά..), οι Ιωάννης και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Νίκος Δένδιας (εννοείται), φυσικά ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, και ο Κώστας Καραγκούνης.

    unnamed ekdilosi-kentro-2

    Για την οικογένεια Μάτσα και τις δικαστικές διαμάχες που είχε μαζί τους, είχε μιλήσει σε συνεντεύξεις του παλιότερα και ο Στέλιος Καζαντζίδης. Ας θυμηθούμε τι έλεγε τότε ο μεγάλος Στέλιος, για το ζήτημα αλλά και γενικά για το Εβραϊκό στοιχείο στη Χώρα..

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Λοιπον, η εν λογω ξερει οπως πολλοι πολιτικαντηδες τον τροπο για να ανεβει ψηλα. Να γλυφει σιωνιστικα αχαμνα. Γιατι μη μου πεις, δεν υπαρχουν αλλοι;; Πισω απο καθε πολιτικαντη ενας εβραιος, πισω απο καθε προεδρο το ιδιο, απο καθε τραπεζα το ιδιο κτλ. Θε ελεγε κανεις πως ολη η οικουμενη κατοικηται απο εβραιους μα δεν ειναι ετσι. Η αληθεια ειναι πως οι εβραιοι ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ απο το συστημα τους σε θεσεις πολλες, διαφορες, απιστευτες απο τους πολλους. Συζηγοι, εραστες, λεφταδες, λογιοι ειναι μερικοι απο τους ρολους που καλουνται να παιξουν για να φτασουν να κρατουν κλειδια χωρων, κρατων, τραπεζων, ψυχων. Η λεγαμενη λοιπον ειναι αλλη μια μαριονετα σαν την κορη Τραμπ.

    2. Σε λίγο καιρό θα χωρίσουν… Εδώ θα μαστε

    3. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ? ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΣΟΙ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙ….ΠΑΠΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΟΣΟΓΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΑΠΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΕΝΙΑ…..

    4. Ο παπάς τυχαία πιάνει την μύτη του η προσπαθεί να κρύψει τα μούτρα του από τον φακο;

    5. Όπου δει χρήμα και εξουσία,ορμάει,φαίνεται έχει φιλοδοξίες να ανέβει ψηλά

    6. Ήταν γνωστό από την Παλαιά Διαθήκη ότι οι Εβραίοι είναι οι μεγαλύτεροι εραστές. Κάτι σκαμπάζει η κοπέλλα.

    7. Καλά τον Καζαντζίδη μην τον εχετε και σε μεγάλη υπόληψη… είχε ενα αμφίβιο αυτοκίνητο και ερχόταν από την Περαία που είχε παει για ψάρεμα στη σαλονικη… στο δρομο ένα τροχαίο και αρνήθηκε να βαλει μέσα τραυματία ημγιαωνα μην του λερώσει το αυτοκίνητο… μαρτυρία φιλου μου !!!!

    8. Αυτοι οι ανθρωποι δεν ειναι οι απογονοι των Εβραιων η Ισραηλιτων της ΠΔ .Σημερα το μονο ονομα που ειναι αποδεκτο για αυτους ειναι Ιουδαιοι.Καθοτι στην Ιουδαια που ηταν πολλη πολιτισμικη χωρα ζουσαν πολλες φυλες

    9. Έχουν παράδοση στο εβραικό και όχι μόνο μπαστάρδεμα εκεί κάτω.Από την εποχή του εθνάρχη πενί σελόμ μέχρι τη γκραμπόφσκι του κρητίκαρου πατριώτη κούλη των μητσοτάκηδων

    10. Συμπαθώ τους Εβραίους γιατί αγαπάνε το Ισραήλ και το δείχνουν με κάθε τρόπο.
      Αλλά φτάνει πια η πολύ μαλακια για…έναν διασωθέντα Εβραίο που…μπλα…μπλα….μπλα!!!
      Έχει καζαντήσει ΑΗΔΙΑ πια! Το πολύ το Κύριε ελέησον,το βαριέται κι ο Θεός.
      Δέστε την μάπα της…μεγαλοκοπελλας των Κρητικατσι.. Μοιάζει τελείως ηλίθια! Μα τελείως.
      Θα θέλει κι αυτή να γίνει Πρωθυπουργός..Όλοι οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ θέλουν να γίνουν Πρωθυπουργοί!

      1. Εδώ δεν κατάφερε να απαλλαγει ο Adolfo..απο δαύτους και θα το καταφέρουμε εμείς που τους “αγαπάμε”κιόλας?

        1. Ήθελε ή ήταν η αφορμή για την δημιουργία του ΙΣΡΑΉΛ.
          ..
          .
          .
          ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    Comments are closed.