ΤΡΕΜΕΙ ΤΗ «ΜΙΚΡΗ ΣΠΑΡΤΗ» Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ – Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο «ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ» ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    spar

    Την ώρα που η Τουρκία κλιμακώνει την προκλητικότητά της επιβεβαιώνοντας τη θεωρία ότι αυτή τη φορά είναι έτοιμη να φτάσει στα άκρα, η Ελλάδα προσπαθεί να χτίσει τις συμμαχίες της.

    Εκτός από την Γαλλία η οποία είναι μια παραδοσιακή δύναμη με στρατό που βρίσκεται στη λίστα των πιο ισχυρών του κόσμου, η Ελλάδα απέκτησε έναν νέο σύμμαχο τον στρατό του οποίου φοβάται περισσότερο ο Ερντογάν.

    Πρόκειται για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που συμμετείχαν με τέσσερα F- 16 σε αεροναυτική άσκηση με τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις στην ανατολική Μεσόγειο.

    Τα ΗΑΕ έχουν έναν μικρό, αλλά πολύ σκληρό και αξιόμαχο στρατό που αυτοαποκαλείται «Μικρή Σπάρτη». Ο Ερντογάν γνωρίζει πολύ καλά τη δύναμη πυρός του και καταλαβαίνει ότι αν σταθεί στο πλευρό της Ελλάδας, τότε θα ανοίξει ένα νέο μέτωπο πολύ πιο δύσκολο απ’ τα ήδη υπάρχοντα.

    Πρόκειται για μια κίνηση-ματ της Ελλάδας που απομακρύνει κι άλλο το ενδεχόμενο σύρραξης στην περιοχή καθώς ο Ερντογάν είναι απρόβλεπτος, παρορμητικός, μπορεί όμως να καταλάβει πότε είναι στριμωγμένος στα σχοινιά και πότε όχι.

    Διεθνή ΜΜΕ έχουν αναφερθεί στη “Μικρή Σπάρτη” με δημοσιεύματα.

    Νέα εικόνα (36)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Οι μογγολοι βγάλανε το κουλουρά και αναδείχτηκε σε παγκόσμια πολιτική μορφή παίχτης στυγνός έχει κάνη της λουλουκες πουτιν και τραμπ σμιριγδαλοιφι για να γιαλιζη τα ασημικά του παίζει σε όλα τα ταμπλο και τους παίζει όλους όχι σαν τους χεσοβρακιδες τους δικούς μάς τα νούμερα που μόνο για τη κουτάλα είναι

    2. Να στείλει η Νότια Κορέα στρατό να πολεμήσει μαζί μάς όπως έστειλε η Ελλάδα το 50 άλλα που αυτο με τους μαλάκες πολιτικούς που είχαμε μια ζωή μια ζωή μαλάκες είμαστε και εμείς

    3. Οταν και αν θα πέσει το πρώτο μπαμ όλοι θα εξαφανιστούν όπως πάντα!!! κανένα κράτος δεν θα εμπλακεί σε έναν πόλεμο…. διότι δεν αποφασίζει μόνος του…

    4. οι σημερινοι στρατιωτες οποιουδηποτε κρατους, θα ετρεμαν κυριολεκτικα στη θεα ενος αρχαιου σπαρτιατη, βικιγκ, μογγολου, ρωμαιου η ακομα και σταυροφορου να ερχεται κατα πανω τους και ακομα χειροτερα σε μια μαχη σωμα με σωμα χωρις πυροβολα οπλα …δεν θα ειχαν καμμια ελπιδα…ειναι βεβαιο, οτι οι ανθρωποι των παλαιων χρονων που πολεμουσαν με σπαθια και ακοντια, ειχαν τριπλασια ικανοτητα και αντοχη στη μαχη απο ολους εμας σημερα

    5. Όταν καίγεται το σπίτι σου δεν περιμένουμε τον γείτονα να την σβήσει την φωτιά. Συμμάχους δεν είχαμε ποτέ ούτε και θα έχουμε

    6. η ελλαδα ειναι σε θεση να κανει συμμαχιες με ισχυρες και μη ισχυρες χωρες οι οποιες σε καιρο συραξης , αλλες θα μας συνδραμουν με πλοια – αεροπλανα και αλλες με ενοπλους, λιγη τολμη χρειαζεται και επιθετικη διπλωματια ,

      1. Η Ελλάδα δεν ριχε ποτέ κανέναν αξιόπιστο σύμμαχο,δες τώρα Ιταλία ,κοινή άσκηση με τους Τούρκους,δες Αμερική και με τον τούρκο από την μια και με μας από την άλλη,η βοήθεια και η στήριξη παραμένει στα λόγια γιατί είμαστε καραγκιόζηδες που ανεχόμαστε τα πάντα και ως τέτοιους μας αντιμετωπίζουν οι φίλοι?συμμαχοι

    7. Σπαρτιάτης γεννιέσαι δεν γίνεσαι……. Μία ήταν είναι και θα είναι η Σπάρτη,τα υπόλοιπα είναι φθηνές απομιμήσεις!!!

    8. Καλες οι συμμαχίες αλλά την ώρα πού θα καίει η μπάλα θα είμαστε μόνοι μας(τουλάχιστον στήν αρχή).

    9. Αν γινει το μπαμ με τους Μογγολους, που δεν το βλεπω, διοτι θα μας ξεπουλησουν αμαχητι οι υποτακτικοι των Γερμανων, σιγα να μην ερθουν στρατιωτες των ΗΑΕ να μας υπερασπισθουν, μ’ αυτο το πλευρο να κοιμουνται καποιοι και να βλεπουν ονειρα θερινης νυκτος!!!!!!!!

    10. Η ιστορια επαναλαμβανεται εδω και αιωνες. Το μονο που αλλαζει ειναι τα ονοματα , υπαρχουν εκατονταδες αποδειξεις . Αιγυπτος Αραβικα κρατη γενικα μεσογειακα κρατη ηταν παντα φιλια προς εμας . Ο αειμνηστος ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ ( Βασιλης Τριανταφυλλιδης ειχε πει το αξεχαστο ΕΥΡΩ(ΠΕΗ) ΕΜΕΙΣ βαλαμε το ευρως και οι αλλοι τα ΠΕΗ . Ειχε απολυτο δικιο.
      Ποτε η ΕΕ η καποιο αλλο κρατος μας βοηθησε ;;; To αντιθετο . Ενας απο τους ορους ηταν η παροπληση ολης της βιομηχανιας μας. Ζω στις Κυκλαδες τα καραβια στην Ισπανια τα πανε για επισκευες σοβαρες ενω ολο τον χρονο τα αρπαζουν απο εμας . Τελος δηλαδη και στα ναυπηγεια μας . Να αγοραζουμε τα δικα τους προιοντα καινα εξαρτιομαστε μονο απο αυτους.
      Συμπερασμα ειναι πως οτι γινει αν γινει μονοι μας θα ειμαστε
      Πιστευω μονο στον στρατο οτι κανει αρκει να τον αφησουν να κανει οτι ξερει χωρις τα χωσιματα απο πολιτικους που ουτε στρατο δεν εχουν παει .

    11. Εγώ πολεμάω τους τούρκους και μόνος μου, θα πεθάνω.. το δέχομαι αν έχω “φάει” τουλάχιστον 2 απο δαύτους, γιατί στο πόλεμο δεν παίζω δίκαια, αυτά λέω εγώ και ζώ αναμεσά σας μέχρι τότε.
      Σε όποιον δεν αρέσει. πείτε, πείτε και πείτε και άλλα γράψτε κιόλας, αλλα καλύτερα να μη καταφερώ τίποτα μαχόμενος παρα να μήν καταφέρω τίτποτα επειδή μονο μιλάω και ζώ σά παράσιτο μέχρι να έρθει ένα αξιοθρήνητο ξεφτιλισμένο τέλος.

      ΥΓ: Ποιός σύμμαχος έχει βοηθήσει την Ελλάδα στο πόλεμο;

      1. μαζι σου αλλα δυο ειναι λιγοι .ουτε δεκα δεν ειναι αρκετοι.πανω απο ολα η ελλας

    Comments are closed.