ΤΡΕΜΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ – ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ DE FACTO Ο ΠΟΥΤΙΝ – ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η “ΝΕΑ ΡΩΣΙΑ” [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    ΔΦΒΔΦΣΒΦΔΒΦ

    Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στην Κόκκινη Πλατεία και γιορτάζουν τα 10 χρόνια της προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία αλλά και την εκλογική νίκη του Πούτιν.

    Πρόκειται να πραγματοποιηθεί και συναυλία για τον εορτασμό της 10ης επετείου της προσάρτησης της Κριμαίας από τη Ρωσία.

    Τονίζεται ότι ακόμα και φοιτητές πανεπιστημίων έχουν μεταφερθεί με λεωφορεία στη Μόσχα για την εκδήλωση, η οποία αστυνομεύεται έντονα, σύμφωνα με το BBC News.

    Καταχειροκροτήθηκε ο Πούτιν – «Η Κριμαία «επέστρεψε στο λιμάνι της»

    putinap3_2fbc3.jpeg

    Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μόλις ανέβηκε στη σκηνή της συγκέντρωσης στην Κόκκινη Πλατεία καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος κόσμου.

    Ο Πούτιν ξεκίνησε την ομιλία του προσφέροντας τα «ειλικρινή συγχαρητήριά του για την επανένωση της Κριμαίας και της Σεβαστούπολης με τη Ρωσία».

    Λέει ότι η Κριμαία συχνά αποκαλείται «αβύθιστο αεροπλανοφόρο» και προσθέτει ότι τώρα έχει «επιστρέψει στο λιμάνι της».

    putin_ap1_ca8e8.jpg

    «Η Κριμαία πάνω απ’ όλα είναι άνθρωποι, οι άνθρωποι της Σεβαστούπολης και της Κριμαίας, είναι το καμάρι μας» είπε στη συνέχεια.

    Ο Πούτιν περιέγραψε το Ντονμπάς και άλλες περιοχές της Ουκρανίας που έχουν καταληφθεί από τις ρωσικές δυνάμεις ως μέρος μιας «Νέας Ρωσίας».

    Στη συνέχεια έκανε ένα διάλειμμα στη σύντομη ομιλία του για να ερμηνεύσει τον ρωσικό εθνικό ύμνο και να τραγουδήσει μαζί με τους χιλιάδες συγκεντρωμένους στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.

    Μετά την ερμηνεία, ο Ρώσος πρόεδρος ανέβηκε ξανά στη σκηνή για να ευχαριστήσει το πλήθος.

    Υπενθυμίζεται ότι η Κριμαία αναγνωρίζεται διεθνώς ως ουκρανικό έδαφος, παρά την κατοχή και τη διεκδικούμενη προσάρτηση από τη Ρωσία πριν από 10 χρόνια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Αντε απο κει με τον μαλακα το ρωσο. Μονο για να πηδαει καμια με τα μισα του τα χρονια με το ζορι ειναι.

    2. Βκαδιμηρε πατησε τα τα τιμημενα! Καλυτερα να γινουμε Κουγκι παρα με τοσα φιδια αναμεσα μας! Ελευθερια η Θανατος!

    3. Η Κριμαία και η μισή και βάλε Ουκρανία είναι ρωσική , παραχωρήθηκε από τους κομμουνιστές και οι δυτικοί προσπάθησαν με το ζόρι να την προσαρτήσουν στο νατο με πολύ άσχημο τρόπο από το 2008 και με αποκορύφωμα το ’14 και φτάσαμε εδώ…τώρα είναι μια ώρα δύσκολη δυστυχώς

    4. …..ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΕΣ….ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ …..ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΑ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΠΙΟΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ….

    5. Ζητήσαμε από την Γερμανία να αναγνωρίσει την πολιορκία τού Λένινγκραντ ως γενοκτονία,μεσα στα πολλά εγκλήματα τού Τρίτου Ράιχ.
      Ο κύβος ερρίφθη…

    6. Ποιο ΝΑΤΟ ρε γατακια. Ο Γαλλος αρματιστης πως θα συννενοηθει με τον Ελληνα και τον Ρουμανο σε μια επιθεση ? Θα βαραει ο ενας τον αλλον. Σε τι γλωσσα θα φωναξει ο επικεφαλης οπισθοχωρηση η επελαση η χρειαζεται καποιος βοηθεια σε ενα μερος? Η ξερουν ολοι αγγλικα σε επιπεδο proficiency ? Βλακες ε βλακες .Θα φωναζουν στο Γαλλο πυροβολητη μη ριχνεις γιατι τα τμηματα ειναι φιλια και αυτος θα ριχνει με περισσοτερο μενος στα επιγεια τμηματα του ΝΑΤΟ. Εκτος αν πηγαινει καθε χωρα ξεχωριστα να βλεπει πως εξαυλωνεται απο τους Ρωσους.

    7. Αν δεν κάνω λάθος το ΝΑΤΟ κάτι τους ετοιμάζει.

    8. Που θα σταματήσει όλο αυτο, σε ένα παγκόσμιο πυρηνικό ολοκαυτωμα; μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια ιστορίας οι άνθρωποι δεν διδαχτήκαμε τίποτα, πως θα αποφύγουμε την καταστροφή.

    9. Είπε και κάτι άλλο που πέρασε στα ψηλά…..ότι η Ταϊβάν ανήκει στην Κίνα…..στην ουσία στηρίζει Κίνα…..όπως και η Κίνα σήμερα είπε….αν το ΝΑΤΟ επιτεθεί την Ρωσία θα απαντήσουμε στρατιωτικά υπέρ της Ρωσίας. Με λίγα λόγια όλοι έχουν πάρει θέσεις……..το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα κάνει η Αμερική και το ΝΑΤΟ…….μάλλον για μένα …κάποια στιγμή θα κάνουν επίθεση και αυτό γιατί αν δεν κάνουν τίποτα…..κάποια στιγμή οικονομικά θα καταρρεύσουν κάνει μπαμ……ολους τους έχει καταπιεί η Κίνα οικονομικά…όλοι αγοράζουν κινέζικα….όπως και η Ρωσία ανεβαίνει συνέχεια με το αέριο……

    10. Επειδη πολλα θα μας πουνε οι κρετινοι Κουλιστας και τα ναζιστοστοκιδια,η Κριμαια ειχε “παραχωρηθει”στην Ουκρανια.Εν πασει περιπτωσει,μαυρα μαντατα για τις ορντινατσες των γερακιων.

    Comments are closed.