ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑ Η ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ – ΤΡΙΓΥΡΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ..! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    vitrioli

    Το έγκλημα της Καλλιθέας που έχει σοκάρει την ελληνική κοινωνία αποκτάει νέες διαστάσεις καθώς είναι πολύ πιθανό να υπήρχαν και άλλα άτομα που βοήθησαν την μαυροφορεμένη γυναίκα στην μακάβρια πράξη της.

    Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εκτιμούν πως η μαυροφορεμένη γυναίκα πήγε και το προηγούμενο πρωί στο κτήριο της ασφαλιστικής εταιρείας της λεωφόρου Θησέως στην Καλλιθέα για να κάνει την πρόβα τζενεράλε πριν περάσει στην τελευταία φάση του σχεδίου της και την επίθεση με βιτριόλι με στόχο την 34χρονη Ιωάννα.

    Έτσι, συγκρίνουν το υλικό των δύο ημερών σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν πρόσωπα που «κούμπώνει» το προφίλ και τα χαρακτηριστικά τους.

    Ένα δεύτερο σενάριο που δεν αποκλείουν οι αστυνομικοί είναι η μυστηριώδης μασκοφόρος με τα μαύρα ρούχα να μην έδρασε μόνη της αλλά να είχε τη βοήθεια ενός δεύτερου προσώπου το οποίο αμέσως μετά την φρικτή επίθεση με το βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας, την εξαφάνισε.

    Για το λόγο αυτό ερευνούν και κάμερες από δίπλανά τετράγωνα που δείχνουν αυτοκίνητα να απομακρύνονται στην προσπάθεια να εντοπίσουν το ύποπτο όχημα και το δρομολόγιο διαφυγής. Όμως όπως λένε οι αστυνομικοί αυτή είναι μια ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία.

    Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1 που δείχνει αρχικά την 34χρονη να απομακρύνεται από την πολυκατοικία, ωστόσο, φαίνονται και άλλα δύο πρόσωπα!

    Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Καλλιθέας, έχει μπει το κινητό τηλέφωνο του θύματος αναζητώντας το μυστικό στις φωτογραφίες, τα sms και τη λίστα των εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων.
    Παράλληλα προσπαθούν να αντλήσουν στοιχεία και από τα social media που διέθετε η 34χρονη με επίκεντρο το messenger και τον «τοίχο” της για να εντοπίσουν τυχόν περίεργα ή απειλητικά μηνύματα και αναρτήσεις που να δείχνουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

    Σε αυτή τη φάση δεν μπορεί να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να έχουν απόλυτη εικόνα όλων των κινήσεων καθώς οι διώξεις αφορούν βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη που δεν δικαιολογουν άρση του απορρήτου.

    Ταυτόχρονα, οι αξιωματικοί έχουν στείλει δείγμα του υγρού για να διαπιστώσουν για τι ακριβώς πρόκειται καθώς δεν φαίνεται να είναι καυστική ουσία που διατίθεται στα σούπερ μάρκετ ή σε καταστήματα που πωλούν χρώματα και είδη οικοδομών.

    Από τα γραφεία της Ασφάλειας έχουν περάσει φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς της 34χρονης ασφαλίστριας χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής προσφέρει, αξιοποιήσιμα στοιχεία για την αστυνομική έρευνα.

    Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Παρασκευής:

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Ο σοφός λαός λέει” ποτέ δεν φταίει μόνο ο φονιάς” Ετσι στα καλά καθούμενα δεν γίνεται κανείς δολοφόνος,τίποτα δεν είναι τυχαίο. Κάτι έχει κάνει και η κοπελιά.

      1. Αδερφέ πρέπει να είσαι πολύ μεγάλος βλάκας. Αν σου καρφώσει κανένα κατσαβίδι κάποιος στον ποπό θα λέμε ότι και σε εσένα τα ήθελε ο πόλος σου

      2. Είσαι αχαρακτηριστος,η,μάθε πως κάποια άσχημο μούρα την ζήλευε γιατί δεν μπορούσε να έχει την δουλειά που είχε εκείνη και ίσως να μην έχει σχεσει,με τίποτα γκομενικο,αφήστε λοιπόν ήσυχη την κοπέλα ,όσοι είστε μαυροψυχοι

    2. Τα λεω χρονια θα τα ξαναπω…. Οι απειρες σελφι στα σοσιαλ δειχνουν καταθλιψη και εξαργυρωση. Οι πραγματικα ομορφες γυναικες καπαρωνουν νωρις ενα παλληκαρι και δημιουργουν μια ομορφη οικογενεια. Οι δηθεν κουκλες εξαργυρωνουν στα σοσιαλ την ξετσιπωσια τους!. Θα σας πω εναν (ορο) δικο μου που ειναι καθαρα εμπειρικος: Η ψυχολογια της χοντρης η της πρωην χοντρης η της δευτερης! Αυτες οι γυναικες εκδικουνται υποσυνειδητα τους εαυτους τους μεσα απο τους αντρες. Αν συζητησεις με γυναικα αυτης της κατηγοριας σχετικα με τα ερωτικα τους ακομα και ο Γκουσγκουνης να εισαι, θα μεινεις Παυλοπουλος. Οσο οξυμωρο κι αν ακουγεται, οι πραγματικες κουκλες ειναι αθωες γενναιοδωρες και δοτικες γι’ αυτο καταληγουν με μια ομορφη οικογενεια. Οι δευτερες που ανεφερα πριν εχουν μια μανια που δεν σβηνει ακομα κι αν καβαλησουν ολοκληρη την Νιγηρια. Φυσικα δεν υποτιμω καθολου την παρακμιακη συμπεριφορα των αντρων που για να πηδηξουν θα πατησουν 200 λαικ και θα ταξουν λαγους με πετραχηλια ακομα και σε καποια που τους προκαλει αναγουλα. Εχουμε γεμισει λιγουρια και μπακουρια και φυσικα αυτο ειναι απορροια της οικονομικης εξαθλιωσης που βιωνει μια μεγαλη μεριδα των Ελληνων. Προσωπικη μου αποψη οποια κοπελα ειναι ενεργη στο ινστ@γκραμ αντιμετωπιζει σοβαρο ψυχολογικο προβλημα που ενεδεχομενως το γνωριζει αλλα δεν θελει να αλλαξει γιατι βρισκει αποδεκτες. Οι σημερινοι πατεραδες βλεπουν τις 40ρες κορες τους μπακουρια και λοιπα και δεν τρεχει καστανο. ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ…περα απο την φαινομενικη υγεια που προκυπτει απο την εργασια και την οικονομικη ανεση υπαρχει και η ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ και στα 40 η κορη σου δεν ειναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΣΕΛΦΙ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΡΟΧΑΥΛΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΠ@ Κ#ΛΟ!

    3. Αμ τι θα κανε η βρωμα!Εκανε προβες και τσεκαρε αν υπαρχουν καμερες και πως μπορει να γινει ο φονος διχως να την αποθανατισουν οι καμερες!Και το καταφερε…Δυσκολο να την πιασουν !

    4. Βυζιτουδες όλες ο γκόμενος ζωαρα ούτε γάτα ούτε ζημιά.. πουτ@ν@κι@ ολα γίνονται για το χρήμα κ το @εος

    5. Γυναικοκαυγαδες για γκομενικα ειναι μεχρι ξεμαλλιασμα, χαστουκια και βρισιδι στην μεση του δρομου. Εδω πιθανον μιλαμε για κατι πολυ χοντρο που πρεπει να εχει κανει. Δειχνει καλα σχεδιασμενο ολο αυτο. Και πιστευω οτι δεν ειναι περιπτωση ζηλειας. Δεν ειναι και καμια γκομεναρα. Ελεος δηλαδη. Πρεπει να εχει κανει κατι πολυ χοντρο για να της κανουν κατι τετοιο.

      1. Δεν είναι ζήλια. Εκδίκηση είναι. Και είμαι 99,99999999% σίγουρος πως έχουν ξανασυναντηθεί και έχουν μιλήσει για το θέμα…. Και το θύμα ξέρει ποιά της έριξε το βιτριόλι και γιατί….

    6. Τον ξεχάσαμε τον Κορωνοιο τώρα;;.. Κολο τηλεόραση… Δεν μένεις σπίτι χατζηλαλακη;;;;

      1. Τι να λρμε τωρα,,,είναι .πιο πιασάρικο το θέμα με το βιτριόλι,έχει δράση ,έχει μυστήριο ,πολύ θα στεναχωρηθειτο δίδυμο που κάτι αλλο απασχολεί τα κανάλια και τον κόσμο εστω και προσωρινά κσι όχι πόσοι ηλικιωμένοι με υποκείμενα νοσηματα πέθαναν,

    7. κατι εγινε εχθες η προχθες στην συρο και κανενα καναλι δεν εδειξε τιποτα .

      1. Ασε μας κι εσυ με την Συρο σου! Πηγαινε αλλου να ενημερωθεις για το θεμα που σ ενδιαφερει.Εμας μας νοιαζει η υγεια της κοπελας και η συλληψη της βρωμας

        1. Θα κάνεις κουμάντο στους αναγνώστες τί θα γράψουν;;;;Οι προσωπικές σου φουρτούνες ΔΕΝ αφορούν κανέναν!!!

    Comments are closed.