Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ – Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ; – ΚΑΙΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ – ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ – ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ…

    Κοινοποίηση:
    1

    Δυο υπουργοί και ο επικεφαλής του ΕΟΔΥ ενημέρωσαν για τα όσα θα γίνουν μετά την μεγάλη καταστροφή στην Μόρια.

    Κυβερνητικό κλιμάκιο ενημέρωσαν τους πολίτες για την κατάσταση στην Μόρια μετά την καταστροφική πυρκαγιά που κατέστρεψε σχεδόν ολοκληρωτικά την δομή που φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες.

    Στην Λέσβο βρίσκονται ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος και ο επικεφαλής του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, όπου και έδωσαν τη  συνέντευξη τύπου, για να τονίσουν ουσιαστικά την ανικανότητά τους  στη διαχείριση κρίσεων..

    Εν τω μεταξύ και όσο έδινε  τη συνέντευξη τύπου το κυβερνητικό κλιμάκιο είχαμε άλλες 5 καινούργιες πυρκαγιές σε διάφορα σημεία της Χώρας .

    Η πρώτη είναι στη θέση Ζαγανιάρης στην Άνδρο, όπου επιχειρούν 6 οχήματα και 17 πυροσβέστες. Η δεύτερη στην περιοχή Κολοκυθάς της Αμαλιάδας όπου επιχειρούν 23 οχήματα και 66 οχήματα, ενώ άλλες 2 έχουμε στην Αττική και συγκεκριμένα στο Άλσος Συγγρού και στην περιοχή του Κοκκιναρά στη Κηφισιά, για των οποίων την εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε σε λίγο.

    Πριν από λίγη  ώρα εν τω μεταξύ ξέσπασε φωτιά και στην Κεφαλλονιά στη περιοχή Λειβαθώ.

    Να υπενθυμίσουμε ότι από το πρωί έχουμε πυρκαγιές σε όλη τη Χώρα με αποκορύφωμα αυτές στην Νοτιοανατολική Αττική όπου εκκενώθηκαν πολλοί οικισμοί και κάηκαν τα σπίτια αρκετών κατοίκων . Δείτε τι συνέβη από το πρωί ΕΔΩ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. τι λες ρε Χιο ? εθνικη ενοτητα με βλακοΤσιπρα ?

    2. πρέπει να γίνει πραξικόπημα από τον στρατό Αυτή θα έιναι η κίνηση Εθνικής Σωτηρίας να περάσουν στρατοδικείο όλοι οι προδότες Απο Γ Παπανδρέου Σημίτη Τσίπρα Μητσοτάκη και να εκτελεστούν για εθνική προδοσία. Αλλιώς δεν εχουμε σωτηρία. Και αργότερα αφού ξεβρωμίσουμε Απο τα κόμματα ΚΙΝΑΛ ΚΚΕ ΝΔ ΜΕΡΑ 25 να προχωρήσουμε σε εκλογές πατριωτικών κομμάτων..

    3. Αυτά προσπαθεί όλος ο κόσμος να σας πει και αντί να ακούσετε προσεκτικά τις αγωνίες και τις επισημάνσεις του καθενός και της καθεμιάς που τα βιώνει σε καθημερινή βάση ξεκινάτε τις επωδούς περί φασιστοειδών, ξενοφοβικών, νατιβιστών και όποια λαλακία κατεβεί στο ανόητο κεφάλι σας. Βέβαια το γεγονός πως όταν σε φυλάνε καμιά δεκαριά και κατοικείς και σε περιοχές υψηλών εισοδημάτων σου παρέχει σαφώς μεγαλύτερη ασφάλεια από την πλέμπα δεν αναιρεί το ρηθέν πως όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα έρχεται η φωτιά και στο δικό σου. Έπειτα τα χαρακτηρισμένα σαν δυστυχισμένα κλέβουν, σφάζουν, βεβηλώνουν δεν είναι δηλαδή και μπίτι μου ευαισθητούλια. Δυστυχώς όμως απευθυνόμεθα σε ώτα μη ακουόντων, είναι τρελή η μπίζνα γαρ.

    4. η πολιτικη προστασια δεν ειναι μονο στην κατασβεση πυρκαιων, αλλα το περισσοτερο πρεπει να ειναι στην προληψη των καταστροφων…, και εδω εχουμε αποτυχει..

    5. κατι ακουγεται οτι ο μητσοτακης παλι θα τα σπασει με τον μακρον..,
      αν γινει αυτο, σημαινει οτι πρεπει να παει σπιτι του, δεν κανει για την θεση που κατεχει, αντι να πει οτι οι λαθρο στην μορια θα πρεπει να πανε στην δυτ. ευρωπη, αλλιως θα απελαθουν στην ν. αφρικη, ειπε λογω ανθρωπισμου τους κραταμε ολους, μπραβο ελληνα μητσοτακη…δειχνεις οτι αγαπας τον τοπο σου…., κοιταξε μην τα σκ@τ@σεις παλι με τον μακρον,

    6. Στην κυβερνηση Εθνικης Σωτηριας ποιοι θα’ναι;
      Κουλης-Τρομπαλεξης και Φωφη;
      Πλακα μας κανεις ρε Στεφανε;
      Η χωρα χρειαζεται Εθνικη Κυβερνηση…αλλα οι Ελληνες δεν βαζουν μυαλο…συνεχιζουν να ψηφιζουν τους ιδιους κηφηνες.

    7. Π Α Ρ Α Ι Τ Η Θ Ε Ι Τ Ε. Τ Ω Ρ Α. Π ΡΟ Δ Ο Τ Ε Σ
      της ανθελληνικής συμμορίας ΝΔ
      Μαζί με εσάς πάρτε και τους υπόλοιπους ανθέλληνες των 300 +1 και

      *****. Ξ Ε Κ Ο ΥΜ Π Ι Σ Τ Ε ΙΤΕ. ****

      Έλληνες ΞΥΠΝΗΣΤΕ
      Όχι μόνον δεν μιλούν για ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ αλλα μεταφέρουν και αυτούς τους δολοφόνους στρατιώτες του Ερντογκαν στην Ενδοχώρα..
      Οι 300+1 εκτελούν σχέδιο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ εναντίον των Ελλήνων..

      —>>>. ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    8. Άμεση κάθαρση πάσης φύσεως από λαθρομετανάστες τώρα αλλιώς μπλέξαμε χειρότερα από ότι είναι τώρα.

    9. Ένας φίλος ανέφερε σε σχόλιο για την Αυστρία και τι λένε εκεί τα μέσα. Ανάλογη εικόνα σε άλλες χώρες, όλοι μιλούν για εξέγερση και επίθεση λαθρομεταναστων και μυστικών υπηρεσιών. Και εδώ τα γ@μοκαναλα λένε, τι θα κάνουν τώρα οι μετανάστες!!!!! Σουρεαλιστικές καταστάσεις. Οι κάτοικοι της Λέσβου βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο να δεχτούν επιθέσεις, θα τους σφάξουν τους ανθρώπους. Και τα μέσα ενημέρωσης λένε τι θα κάνουν τώρα οι μετανάστες! Α ρε π@υτανες..

    10. Αγαπητό ΜΑΚΕΛΕΙΟ “κυβέρνηση εθνικης ενοτητας” μεσα απι τις στημένες βοϊδοεκλογές των διεθνών τοκογλύφων που πάντοτε βγάζουν ΣΚ @Τ@
      Πάντοτε βγάζουν ανθέλληνες κατσαπλιάδες Προδότες (singular logic)
      Απλώς θα αλλάξουν τους 300+1 Ανθέλληνες με τους… ίδιους 300+1!!!! Στη θέση του μπραβοκουλι ο Αλ6 ή κάποιος άλλος ανθέλληνας απο δαύτους..
      Η μόνη Ελπίδα είναι να ενωθούμε μακριά απο άθλια κομματοκοπρόσκυλα (κάθε χρώματος) και να πάρουμε την Ελλάδα μας πισω..

    11. Η χώρα έχει φθάσει στα όρια της.Οι εφημερίδες της Αυστρίας γράφουν για φωτιές πρακτόρων, ώστε να αποσταθεροποιηθεί η Λέσβος.Οι ελληνικές εφημερίδες αντίθετα, γράφουν για τον κορονοιο 35 προσφύγων,που διέφυγαν στα βουνά.Ζουμε την απόλυτη παράνοια.Οι ξένοι μας φωνάζουν ότι κινδυνεύουμε θανάσιμα σαν εθνική οντότητα και εμείς ασχολούμαστε με τον ιό.Αυτοι που λένε τις ειδήσεις,δεν ντρέπονται? Μιλάμε ότι γίνονται ξεφτίλα καθημερινά.Τοσο πολύ αποτιμάται το ξεφτιλικι?

    12. Ρε αυτοί είναι τελείως μ@λακες. Λέξη δεν είπαν για μαζικές απελασεις, στα@@τους. Μίλησε ο Μητσοτάκης για ανθρωπισμο! Ανθρωπισμος σε ποιον ρε ηλιθιοι, σε αυτούς που καίνε εκκλησίες και κλέβουν το βιος των κατοίκων? Μια είδηση της τελευταίας στιγμής. Με τον τουρκο να απειλεί με εισβολή , θέλουν να μετατρέψουν 2 στρατόπεδα σε λαθροξενοδοχεία, φαγητό ξάπλα κτλ. Υπάρχουν έντονες αντιδράσεις των κατοίκων που δεν δέχονται με τίποτα αυτή την απίστευτη σκέψη Μητσοτάκη. Ο κόσμος ζητάει απέλαση σε όποιον δεν είναι πρόσφυγας. Εάν δεν μπορούν να το κάνουν ας παραιτηθούν.

    13. κοκο…εντάξει μωρέ, ο σύριζα είναι χειρότερα..κοκο…θα αυξηθούν οι πωλήσεις στα κοτόπουλα..κοκο…τι ωραία να γεμίσουν οι γειτονιές..κοκο…στα βόρεια προάστεια βέβαια δεν τους θέλουν αλλά δεν πειράζει…θα τους δεχτούμε οι υπόλοιποι..κοκοκο

    14. είναι όλοι ανίκανοι και παίρνουν εντολές κανένας δεν μπορεί να δώσει τώρα λύση. μόνο ο Θεός ας μας λυπηθεί και να μας λυτρώσει σύντομα

      1. Και τους ψηφίζουν ακόμη ποιο άχρηστοι και ανικανοι

    15. Μητσοτάκη, είσαι περισσότερο επικίνδυνος από τον Τσίπρα. Εκείνος χάιδευε τους λάθρο μουσουλμάνους λόγω ιδεολογίας, ενώ εσύ το κάνεις λόγω άνωθεν εντολών και λόγω βλακείας. Φύγε, είσαι τοξικός για τη χώρα και τα ελληνικά συμφέροντα.

      1. να ρθει ο λεξης που θα ανοιξει τα συνορα εβρο λογω.. ιδεολογιας
        Καπου το χασες φιλε
        Ο τσιπρας ηταν μεγας γερμανοτσολιας περα απο ιδεολογια
        Η μερκελ εριξε σαμαρα και κρατησε τσιρπα με νθχια και με δοντια
        Εξου και δεν μας κανει τα χατιρια με τουρκια τωρα
        Με τσιπρα η μερκελ ειχε τους τουρκους ησυχους

        1. Ενώ των με τον Κουλη ειμαστε μια χαρα. Πάτε καλα μωρε;;; Τι ειναι αυτα που λέτε;; Ποτε θα ξυπνηςετε να καταλαβετε πως οοολοι ειναι ιδιοι, ολοι ειναι εντολοδόχοι, ολοι ειναι ανθελληνες και μισέλληνες. Τι στον διάολο δεν κατάλαβαινετε;;; Ποτε θα ξυπνηςετε και θα ξεκολλήσετε απο τα σιχαμερά κόμματα;;;

    16. Οι δημαρχοι γιατι δεν φυλανε τα δαση;;;
      Δεν εχουν προσωπικο;; Εδω γελαμε

    17. KYBEΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΦΕΡΝΕΙ,ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

    18. Βάλτε τους σε δωρεάν διαμερίσματα βλαμμένοι της νουδούλας
      μη ξεχάσετε να τους βάζετε κ το μηνιάτικο στη κάρτα
      Αλλά δεν φταίτε εσείς οι καρατσεκαρισμένοι ανθέλληνες μιζαδόροι της συμμορίας του κουλις,
      οι χοντρομαλάκες που σας ψήφισαν φταίνε και όλοι μαζί που πληρώνουμε τα χαράτσια,ενφια ,φπα,εφορίες
      και λοιπά κερατιάτικα.

    19. Αυτοί οί καραγκιόζηδες θέλουν νά επεβάλλουν τάξη στό χάος τής Μόριας.Τούτοι οί ανίκανοι νάνοι δέν ειναι είς θέσην νά μοιράσουν δύο γαιδουριών τά αχερα.Ο αρχιβλάξ Μηταράκης αυτός ο ανθελληνικός γυμνοσαλίγκαρος μίλησε από τό πεμπτο΄λεπτό μέχρι τό έβδομο πώς θά περιποιηθεί τούς λαθροπίθηκους.Γιά τούς έλληνες ούτε λέξη.Τώρα πιά δέν κρύβουν τόν μισελληνισμό τους.Στό διάβολο απόβλητα.
      Γιάννης Λάκων

    20. που καινε την ελλαδα απακρου σε ακρου σημερα και θελουν ανοικτα σημερα
      Ο αγωνας τωρα δικαιωνεται…

    21. παραιτηση για…για να κυβερνησει ο τσιπρας
      Αλλιως ποιος αλλος με 3 κε με 5 τα εκατο;

      1. Κανείς απο τους αφιονισμένους ανθέλληνες 300+1

        Είναι η ίδια Ξενοκίνητη Συμμορία της μεταποΛΗΣΤΕΥΣΗΣ
        Ήλθε η Ώρα να τους πετάξουμε ΟΛΟΥΣ στο καλάθι των αχρήστων της Ιστορίας, πριν μας ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ

    22. Κυβέρνηση εθνικής ενότητας με ποιούς ρε με αυτούς πού διώξαμε

    23. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ…ΧΩΡΑΝΕ ΚΙ’ΑΛΛΟΙ

    24. Αυτοί μια χαρά παίζουν το ρολάκι τους. Μασάνε βέβαια μαζί με τους δικούς τους.
      Αλίμονο από μας που θα μας φάει η μαρμάγκα.

    25. Η πυρκαγιά 1ης τάξεως ευκαιρία για να δια-μοιραστούν οι λαθρο στην επικράτεια. Μηπως;

    26. Αληταραδες θα τους φερουν ολους ενδοχωρα .παει καλα το μπολιασμα του κουλη

    27. Τί διαβάζω; Κυβέρνηση εθνικής ενότητας; Με ποιους; Ποιοι θα ενωθούν; Οι ενωμένοι προδότες;

      1. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ…ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ.
        ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ; ΑΝΟΙΞΕ; ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ;
        ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ; ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ;
        ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΛΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

    Comments are closed.