ΤΡΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΔΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ! ΟΠΛΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΑ ΓΙΛΕΚΑ! ΦΩΛΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ;

    Κοινοποίηση:
    ΕΛΑΣ

    Ναρκωτικά, όπλα και αλεξίσφαιρα γιλέκα: Οι κακοποιοί έκαναν «τσιφλίκι» τους τη στέγη των φοιτητών
    Σε άνδρο ανομίας από όπλα, ναρκωτικά, μάσκες full face και δεσμίδες με χρήματα, έχει μετατραπεί ο πανεπιστημιακός χώρος στου Ζωγράφου, καθώς δεκατρείς κακοποιοί… ζούσαν στην φοιτητική εστία!

    Μετά από τη μεγάλη, προγραμματισμένη επιχείρηση που πραγματοποίησε η αστυνομία στην Πολυτεχνειούπολη, οι αποκαλύψεις για το τι κρύβονταν εκεί ήταν συγκλονιστικές! Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελίες για χρήση της Φοιτητικής Εστίας, ως ορμητήριο και καταφύγιο από κακοποιούς, που δραστηριοποιούνται με ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών, στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας. Οι κακοποιοί που συνελήφθησαν δεν δίσταζαν να επιδεικνύουν τις δράσεις τους ακόμα και με αναρτήσεις τους στα social media! Διαφήμιζαν δηλαδή την παραβατική τους συμπεριφορά με όλους τους τρόπους. Είχαν καταφέρει εδώ και πάνω από ένα χρόνο να μετατρέψουν μέρος της φοιτητικής στέγης, σε «γιάφκα» ανομίας, χωρίς να λογαριάζουν την αστυνομία, τις πρυτανικές αρχές, ούτε και τους υπόλοιπους φοιτητές που διέμεναν σε διαφορετικούς ορόφους του κτιρίου.

    Ήταν τέτοια η οργάνωση των κακοποιών, που είχαν ακόμα και «δούρειο ίππο» – εσωτερικό πληροφοριοδότη μέσα στο Α.Τ. Ζωγράφου, η οποία τους ενημέρωνε για τις επικείμενες επιχειρήσεις στο χώρο. Μάλιστα η δόκιμη ανθυπαστυνόμος, ήταν ανάμεσα στα 13 άτομα που είχαν εγκατασταθεί στην φοιτητική εστία και συντόνιζαν από εκεί την παράνομη δραστηριότητα τους, που περιελάμβανε ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών στις γύρω περιοχές. Η αστυνομική επιχείρηση για την απομάκρυνση των κακοποιών το πρωί της χθεσινής ημέρας, ωστόσο πήρε… επικίνδυνες διαστάσεις, καθώς οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. δεν υπολόγισαν τους αστάθμητους παράγοντες. Αποτέλεσμα, μια 35χρονη ανθυπαστυνόμος, άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας έναν σεσημασμένο 30χρονο, που της επιτέθηκε με κατσαβίδι.

    Αναλυτικά στο σημερινό ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    exofyllo28-9

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Όλοι αυτοί που συνελήφθησαν,παίζει να είναι τσυριζαίοι,ίσως και συγγενείς πολιτευτών του λουγκρο-τσύριζα

    2. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ???ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΟΝΤΑΡΕΙ ΔΕΟΝΤΟΣ…………..

    3. Η γαμιόλ@ του ΚΚΕ (ανήρ) που βγήκε και να υπερασπιστεί τον Αλβανό μαφιόζο τι μας λέει;

    4. την βασική εγκληματική κομμουνιστική οργάνωση της Κούλας που συντονίζει όλες τις άλλες και λέγεται ΕΛ.ΑΣ.(Ελληνική Αστυνομία) για να θυμίζει τους συμμορίτες που νομιμοποίησε ο Καραμανλής, πουλάνε πρέζα, σκοτώνουν και κόβουν πρόστιμα σε υπερήλικες επειδή πουλάνε σκόρδα και δεν φοράνε μάσκα…..

    5. Οί πρυτανικές αρχές κάνουν τό κορόιδο γιά νά μήν τούς πλακώσουν τά τσογλάνια, πού τούς ψηφίζουν κιολας !!! Εξάλλου γιά αυτό καθιερώθηκε τό Πανεπιστημιακόν Ασυλον τό 1835, όταν ιδρύθηκε τό ΕΚΠΑ (Καποδιστριακο) !!!! Γιά νά γλείφουν οί καθηγητές τούς φοιτητές πού τούς εξέλεγαν !

      1. από πρέζα, πορνεία, μπραβιλίκια κλπ βγάζουν όλοι λεφτά, οι πρυτάνεις δεν κάνουν μούγκα με το αζημίωτο, μόνο αυτοί μπορούσαν να δώσουν άδεια στην αστυνομία, από την άλλη η αστυνομία θέλει να έχουν άσυλο κάπου τα βαποράκια που διακινούν την πρέζα για το Κολωνάκι και τους πολιτικούς οπότε δίνουν και αυτοί μερίδιο στους πρυτάνεις για να μην κινούν διαδικασίες, φυσικά οι πρυτάνεις εκτός από πρεζάκηδες που είναι πάνε και με λάθρο όπως ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ

    6. Ωραίο μωράκι η αστυνομικός, έχουμε όνομα?

    7. Γιατι στις πλατειες της καθε συνοικιας τι γινεται βραδινες και πρωινες ωρες? Πρεζα, νταβατζιλικι κι αγιος ο Θεος! Ανακαλυψαμε ξαφνικα την Αμερικη?

    8. ΚΑΡΚΙΝΟΣ η κατασταση στα πανεπιστημια. ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ Η ΑΙΤΙΑ. ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

    9. Πως αφησαν και ανδρωθηκε αυτο το φαινομενο στα πανεπιστημια οι δηθεν γραμματισμενοι πανεπιστηνμιακοι με το ασυλο εκμεταλλευτηκαν ολοι οι παρανομοι του κοσμου.Και γιατι σε καθε παρανομη πραξη δεν μας λενε την εθνικοτητα των παραβατων

    10. Τώρα τι θα πείτε μαλάκες φοιτητές τσογλάνια του κερατά και φυσικά για όνομα του Θεού δεν απευθύνομαι στους φοιτητές οι οποίοι πήγαν να σπουδάσουν για ένα λαμπερό μέλλον αλλά για τα τσογλάνια που βρίσκονται εκεί μέσα.Θα απαιτήσετε τώρα άσυλο στα Πανεπιστήμια;Να πηγαίνουν τα παιδιά του κόσμου με τόσες θυσίες μέσα σε αυτή την κρίση να σπουδάσουν για ένα καλύτερο αύριο διότι υπάρχουν παιδιά με ηθική και αρχές και επίπεδο φυσικά και να έχουν από δίπλα τους αυτά τα τσογλάνια και τα κωλόπαιδα να πούμε πού κατάντησαν τα Πανεπιστήμια τρομοκρατικές οργανώσεις και γιάφκες;

    Comments are closed.