ΤΡΑΓΩΔΙΑ!!!! ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΠΑΙΔΙ ΜΟΛΙΣ 5 ΕΤΩΝ ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟ

    Κοινοποίηση:
    5715337

    Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής σε διαμέρισμα στον Κολωνό. Πιο συγκεκριμένα η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Αλκυόνης λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής και επί τόπου έσπευσαν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες.

    Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης στο διαμέρισμα ένα πεντάχρονο αγοράκι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν και τα δύο του αδέλφια ηλικία 7 και 12 ετών. Τόσο ο πεντάχρονος που δεν είχε τις αισθήσεις του όσο και τα άλλα δύο παιδιά παρελήφθησαν από ασθενόφορα του ΕΚΑΒ.

    Το άτυχο αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν», ενώ ο επτάχρονος αδερφός του στο νοσοκομείο Παίδων. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και το τρίτο παιδί ηλικίας 12 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από το αναμένο μάτι της κουζίνας του σπιτιού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Για γονείς των παιδιών δεν διάβασα κάτι….. Μονα τους τα είχαν αφήσει;;;;;; 🤔

    2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ;

      1. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΟΠΡΙΤΗ ΜΟΥΛΕ ΨΕΚΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ. ΣΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΗΝ ΕΛΛΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

      2. Μην το γελάς. Υπάρχουν μικρά επιτραπέζια πυρηνικά που μπορούν να ανοίξουν μικρές μαύρες τρύπες και χρησιμοποιούνται για σιφώνια η τασάκια

    3. Ε ρε χούντα που έρχεται κι εμείς γελούσαμε σαν τα παιδιά την τρίτη μέρα.

    Comments are closed.