ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ: ΠΕΘΑΝΕ 19ΧΡΟΝΗ ΕΓΚΥΟΣ – ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΕΠΙ ΩΡΕΣ – ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ (;)! ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ!

    Κοινοποίηση:
    ΕΓΚΥΟΣ

    Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Νέα Μάκρη, όταν 19χρονη έγκυος, έχασε την ζωή της, μετά από πολύωρη καθυστέρηση του ΕΚΑΒ!

    Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης, όταν η κοπέλα που βρισκόταν στο ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και παραπονέθηκε στον σύζυγό της για έντονους πόνους στην κοιλιά. Το ζευγάρι δεν είχε αυτοκίνητο προκείμενου να μεταφερθεί η νεαρή γυναίκα στο νοσοκομείο και έτσι καλούσαν από τις 08:00 το πρωί το ΕΚΑΒ για να την παραλάβει.

    Ωστόσο, το ασθενοφόρο την παρέλαβε στις 13:38 και σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της διακομιδής της 19χρονης στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης οι διασώστες κατάφεραν να τη διασωληνώσουν, όμως η γυναίκα δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν ούτε το μωρό της.

    Ήταν ζωντανή όταν έφτασε στο Κέντρο Υγείας;
    Οι συγγενείς της 19χρονης υποστηρίζουν πως η νεαρή γυναίκα μπήκε μέσα στο ασθενοφόρο ζωντανή, ενώ ισχυρίζονται πως ακόμα κι όταν έφτασε στο Κέντρο Υγείας ήταν ζωντανή. Το ερώτημα που θέτουν είναι γιατί να μεταφερθεί η 19χρονη στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης και όχι σε νοσοκομείο στην Αθήνα, εφόσον η κατάστασή της κρινόταν σοβαρή. Από την πλευρά του Κέντρου Υγείας υποστηρίζεται ότι η κοπέλα ήταν ήδη νεκρή όταν έφτασε εκεί.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη όταν έφτασε είχε μυδρίαση, δηλαδή έντονη διαστολή της κόρης του ματιού κάτι που δείχνει ότι πιθανότατα υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Αστυνομία ΕΚΑΒ πυροσβεστική όλα από τύχη και φιλότιμο των παιδιών δουλεύουν τα έχουν καταστρέψει όλα είμαστε στο έλεος του Θεού.

    2. Τα ασθενοφόρα τα χρησιμοποιούμε όταν όντως δεν μπορούμε να μεταβούμε μόνοι μας σε νοσοκομείο ή όταν λόγο της κατάστασης όπως δυνατός πανικός η έμφραγμα η δυνατό χτύπημα με αιμορραγία κτλ δεν μπορούμε να πάρουμε ταξί.Δεν το καλούμε επειδή θεωρούμε ότι βούλωσε το αυτί μας τριτοκοσμικέ Έλληνα του 41%

    3. Η κοπέλα έφτασε ζωντανή ή πεθαμένη στο νοσοκομείο; Πού γέννησε; Αν ήταν πεθαμένη πήραν το μωρό με καισαρική; Αν όχι, γέννησε φυσιολογικά;

    4. Για να φτάσει η κοπέλα στον ένατο μήνα είχε μια φυσιολογική εγκυμοσύνη; Την έπιασαν οι πόνοι της γέννας; Τί είδους πόνοι;

    5. περιμεναν ασθενοφορο για ωρες οι συγγενεις και τι εκαναν;;μου ετυχε αναλογο περιστατικο και πηρα το συγγενικο μου προσωπο στην πλατη το εβαλα στο αυτοκινητο και το πηγα νοσοκομειο και ετσι αποφυγαμε τα χειροτερα…το ασθενοφορο ηρθε μετα απο 2 ωρες.Ολοι εχουν μεριδιο ευθυνης…κριμα στο κοριτσι.

    6. Κεραμεως κτλ μέσα στην ΝΔ καθόλου απίθανο να χαρήκαν με αυτή την τραγωδία. Μισούν την ζωή, μισούν τα παιδιά, δεν θέλουν οι νέες κοπέλες να γεννούν. Προωθούν την ομοφυλοφιλία, εχουν στελέχη και βουλευτές παιδεραστές και δώσανε εκατομμύρια ευρώ να στηρίξουν τις εκδηλώσεις των ομοφυλοφίλων. Η ΝΔ θέλει οι κοπέλες να κάνουν εκτρώσεις τα αγόρια να γίνουν ομοφυλοφιλα και πληρώνει για αυτό. Στηρίζουν και χρηματοδοτουν οτιδήποτε στρέφεται ενάντια στην ζωή στην γέννηση ενός παιδιού και ενθαρρύνουν την έκτρωση. Μισούν την Ελλάδα μισούν τους Έλληνες. Ξυπνήστε.

    7. ΔΕΝ σας ενδιφερει η ζωη ΣΙΓΑ που σας ενδιφερει αν υπαρχουν ασθενοφορα.. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ τι σκατοψυχοι ΕΙΣΘΕ, ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΛΕΗΝΟΙ.

    8. το περιστατικο συνεβηκε στην Νεα Μακρη αττικης. ΤΙ ΕΓΙΝΕ σταματησε ο χρονος? δεν βρησκονταν στην ερημο!!!. τι εκανε ο συζυγος για βοηθησει την εγκυο? καλα δεν ειχε αυτοκινητο και εκατσε και περιμενε ασθενοφορο για 13 ωρες? ΔΕΝ ζητησε βοηθεια απο καποιο γειτονα καποιο περαστικο,ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΝΑ ΤΑΞΙ. ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΑΙΣΙΚΤΙΡ

    9. Σας το έγραψα και χθες για το περιστατικό της Κω, όπου μετέφεραν σε καρότσα φορτηγού μία 63χρονη, η οποία κατέληξε. Δεν υπήρχε, λέει, δεύτερο ασθενοφόρο σε όλο το νησί. Κάποτε θα συνέβαινε κι αυτό και ο κόσμος βάζει μυαλό, μόνο όταν το κακό αγγίξει τους ίδιους. Κάποιοι ή αδιαφορούν για την υγεία ή το κάνουν επίτηδες, ώστε να εγκατασταθούν ιδιωτικά θεραπευτήρια. Όπως και να έχει, είναι υπόλογοι για την κατάντια της υγείας. Γιατί, ρε άχρηστοι πολιτικοί, δεν διορίζετε προσωπικό για τις δομές αυτές; Μήπως σας το είπε η τρόικα ή επικαλείσθε ότι δεν έχετε χρήματα; Πρέπει να δίδονται χρήματα για την υγεία και την ασφάλεια, διότι τα νοσοκομεία υπάρχουν για την δύσκολη στιγμή, για το ο μη γένοιτο. Ένα τέτοιο νησί όπως η Κως, είναι δυνατόν να έχει μόνο ένα ασθενοφόρο; Τι θα γίνει, όταν έλθουν και χιλιάδες τουρίστες το καλοκαίρι; Θα επαρκεί ΕΝΑ ΜΟΝΟ ασθενοφόρο; Τι ντροπή είναι αυτή;
      Παραπονέθηκε, άραγε, ο εκπρόσωπος της μονάδας ΕΚΑΒ στην Κω, ο κ. Τσαμπής, στον δήμαρχο, στον νομάρχη, στον μητροπολίτη, στους βουλευτές; Μήπως το έκανε μόνο μία φορά; Φτάνει η μία φορά; Θα έπρεπε όλοι αυτοί να σφίξουν τα λουριά στην κεντρική διοίκηση, μέχρι να διοριστεί προσωπικό. Να κάνουν απεργίες, να κλείσουν τα λιμάνια και τα αεροδρόμια, να κατεβούν στους δρόμους. Έτσι γίνεται, όταν η κεντρική διοίκηση κάνει του κεφαλιού της. Μήπως, όμως, τις απεργίες τις κάνουν τα κόμματα μόνον για οικονομικό όφελος; Μήπως υπάρχουν μικροκομματικά και εντόπια συμφέροντα; Ας μην ξεχνάμε, ότι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές που διορίζονται σε τέτοια νησιά, αναγκάζονται να νοικιάζουν σπίτια για να μείνουν, ενώ οι ιδιοκτήτες τους υποχρεώνουν να τα εγκαταλείπουν το καλοκαίρι, για να βάλουν τουρίστες. Τέτοια κατάντια. Γιατί το κωλόκρατος να μην μεριμνά και να κατασκευάσει οικήματα για τους διορισμένους υπαλλήλους, οι οποίοι δυνατόν να ξοδεύουν και το μισό τους μηνιάτικο για το ενοίκιο; Γιατί να μην κατασκευάσει κάτι σαν τα ΣΟΑ (στρατιωτικά οικήματα αξιωματικών) ή γιατί να μην τους έχει έτοιμους οικίσκους – τροχοβίλες – όπως κάνει με τους λαθρομετανάστες; Στους παράνομους ξένους παρέχουμε αφειδώς προστασία και φιλοξενία, ενώ τους δικούς μας τους ….γράφουμε.
      Όσο για την Νέα Μάκρη, έχω να πω το εξής: Βάλτε περισσότερα ασθενοφόρα και διορίστε πληρώματα. Η υγεία είναι το ιερότερο αγαθό. Διορίστε πληρώματα και ας κάθονται. Τι θέλετε, δηλαδή, να πεθαίνει ο κόσμος, ώστε να μην κάθονται; Καλύτερα να είναι διορισμένοι και να κάθονται, παρά να υπάρχουν ελλείψεις και να πεθαίνει ο κόσμος. Ας υπάρχει προσωπικό ασφαλείας και ας είναι αχρείαστο.

    10. Καλά αυτοί είναι μαλάκες και άχρηστοι.Ο πατέρας και ο σύζυγος δεν μπορούσαν να πάρουν ένα ταξί;Και λεφτά να μην είχαν τζάμπα θα τους πήγαινε σε ένα νοσοκομείο

      1. Αυτό έλεγα κι εγώ. Ξέρω πως πολλοί γέροι αλλά ακόμα και αλλοδαποί παίρνουν το ΕΚΑΒ ακόμα και για υποψία απλής αρρώστιας επειδή θέλουν να πάνε να εξεταστούν σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο χωρίς να πληρώσουν ταξί. Από το ΕΚΑΒ ξέρουν πως το 80% των κλήσεων είναι τέτοιες κι επομένως ζητάνε από τους ασθενείς ή τους οικείους να τους ενημερώσουν για την πραγματική κατάσταση. Αν ο σύζυγος δεν κατάλαβε το επείγον και δεν πίεσε ή δεν εξήγησε πως μιλούσε για έγκυο κοπέλα ίσως και να μην κατάλαβαν αλλά μπορεί και όντως να υπήρχαν τόσα επείγοντα περιστατικά που να μην μπορούσαν να βρουν ασθενοφόρο που θα πήγαινε από Αθήνα στην Νέα Μάκρη τόσο εύκολα. Όπως και να έχει, ο σύζυγος περίμενε 5 ολόκληρες ώρες για ασθενοφόρο για να πάει την γυναίκα του από το σπίτι τους στη Νέα Μάκρη μέχρι το Ιατρικό Κέντρο Νέας Μάκρης, πόσο ακριβό κόμιστρο θα είχε μια τέτοια διαδρομή με ταξί; Ας έλεγε σε κάποιον γείτονα στην χειρότερη…

        1. Οι ελληνες γεροι και οι αλβανοι χρησιμοποιουν το ασθενοφορο για την πλακα. Ακομα υπαρχουν στανταρ ατομα που το χρησιμοποιουν το ασθενοφορο για ταξι. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σε μια χωρα κατεστραμενη ξεφτυλισμενη φτωχια οποιος παιρνει το ασθενοφορο για μη σοβαρα περιστατικα και δεν γινεται εισαγωγη να πληρωνει ενα φορο. Σιγουρα τα ασθενοφορα ηταν απασχολημενα με αλλα περιστατικα που κατα πασα πιθανοτητα δεν ηταν σοβαρα αλλα τα παρουσιαζαν για σοβαρα. Ευθυνες εχει και ο κοσμος. Δε γινεται καθε πολυκατοικια να εχει και ασθενοφορο. Πρεπει να ολα να γινουν καλυτερα και πιο οργανωμενα σε μια φτωχη χωρα. Οχι οπως στην Αγγλια που εχει λεφτα για πεταμα. Θελει απλα επαναπροσδιορισμος σε ολα σε μια χωρα που εχει καταρευσει.Αυτο ονομαζεται οργανωση.

    11. Μόνο τους μέλημα να φολιάσουν τον κόσμο,για ασθενοφόρα θα νοιάζονται οι μασώνοι με τις γραβάτες;

    12. ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕΙΚΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΔΙΚΑ.

    13. 42 /% ψηφησε ο σοφός λαός,ας λούζονται τα λαμόγια,αλλά εμείς τι χρωστάμε να τους τρώμε στην μάπα.

    14. Ποιες είναι οι ποινικές ευθύνες της καθυστέρησης και ποιες του υπουργού ? Πλεύρη γαμιεσαι

    Comments are closed.