ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ! 11 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΙΧ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΟ- Η ΤΡΕΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ – ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    kam5

    Τραγωδία τα ξημερώματα στην Καβάλα όταν 11 μετανάστες απανθρακώθηκαν αφού το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με φορτηγό.

     

    Το πολύνεκρο δυστύχημα σημειώθηκε στις 5:15 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

    Το όχημα που επέβαιναν οι 11 μετανάστες, άγνωστης μέχρι στιγμής εθνικότητας, συγκρούστηκε με το φορτηγό στο ύψος της Σαρακίνας.

    Στη συνέχεια τα δύο οχήματα – κατά πληροφορίες οι μετανάστες επέβαιναν σε ένα βαν – πήραν φωτιά με τους 11 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους.

    Αντίθετα ο οδηγός του φορτηγού, από την Κάρυανη Καβάλας, τραυματίστηκε ελαφρά.
    Τραγωδία στην Καβάλα

    Το αυτοκίνητο με τους αλλοδαπούς κατευθυνόταν προς την Θεσσαλονίκη, ενώ το φορτηγό είχε κατεύθυνση προς Καβάλα.

    Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του τμήματος Τροχαίας Καβάλας ο οδηγός του βαν εξαιτίας της υψηλής ταχύτητας που ανέπτυξε, προφανώς, έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου και λόγω της υπέρτασης που είχε έπεσε πάνω στο φορτηγό.

    Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που προκλήθηκε και είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο των επιβαινόντων στο βαν, οι αστυνομικές αρχές δεν μπορούν να εντοπίσουν την ταυτότητά τους και απαιτείται ιατροδικαστική εξέταση και συγκέντρωση γενετικού υλικού (DNA).

    Δείτε βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της φωτιάς:

    Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το θανατηφόρο τροχαίο:

    Σήμερα (13-10-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 138ο χλμ. της παλαιάς Εθνικής Οδού Καβάλας – Θεσσαλονίκης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προσέκρουσε μετωπικά με Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά.

    Δυνάμεις της Πυροσβεστική υπηρεσίας ανέσυραν από το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο νεκρούς και τους έντεκα επιβαίνοντες, ενώ ο οδηγός του φορτηγού (39χρονος ημεδαπός) απεγκλωβίστηκε από το όχημα ελαφρά τραυματισμένος.

    Οι θανόντες και ο τραυματίας μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου ο 39χρονος αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας που αντιστοιχούν σε άλλο όχημα, εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης αλλοδαπών, ενώ προηγουμένως δεν είχε σταματήσει σε σήματα συνεργείου αστυνομικών ελέγχων για έλεγχο.

    Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

    kam1 kam2 kam3 kam4 kam5

    Πηγή φωτό: kavalawebnews.gr και proininews.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Κρίμα Δόμνα μου μόλις έχασες 11 μελλοντικούς εραστές σου πριν καν προλάβεις να δοκιμάσεις. Δεν πειράζει δεν σταματούν να έρχονται αυτοί στο τέλος θα βρεις την χαρά στα σκέλια σου μέσα στην ΜΚΟ ική σου πισινούλα. Και για τον χαμό τους είσαι ΕΣΥ υπεύθυνη Δόμνα μου,γιατί ψηφίζεις αυτούς που δημιουργούν την μετανάστευση μοιράζονταε φωτιά στις χώρες τους. Νατοϊκούλα Δόμνα μου, νεοταξίτισα Δόμνα μου, και ψ@λ@ρπ@χτρα Δόμνα μου.Άντε μωρή ν ανάψεις κανα κερί μπας και συγχωρεθείς με τις μ@λ@κίες που ψηφίζεις…

    2. Καλα δεν τρέπονται κάποιοι εδω μεσα που χαίρονται με τον χαμό δέκα συνανθρώπων μας? Ο άλλος ο αλήτης λεει θα παράγγειλει πίτσα και θα κανει πάρτυ!! Αλλα αυτοι ειστε οι φασιστες ρατσιστές!!Ντροπη σας απο τον θεό θα το βρείτε σκατοψυχοι….κατάρα στις οικογένειες σας να πάθουν τα ιδια και χειρότερα,ο ΘΕΟΣ να σα κάψει ζωντανούς!!

      1. Η θεοσεβούμενη δόμνα…που αγαπάει όλους τους ανθρώπους…καταριέτε συνανθρώπους μας ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!Τελικά η δόμνα δεν είναι ότι αγαπάει όλους τους ανθρώπους,απλά μισεί θανάσιμα μόνο τους Έλληνες.Περαστικά σου δόμνα και σου εύχομαι ολόψυχα να αποβάλλεις τα σκατά που έχεις στο κεφάλι σου και κυρίως τα σκατά που έχεις στην ψυχή σου.Ελπίζω να μην έχεις παιδιά.

    3. Πωπω ρε παιδιά,στεναχωρέθηκα πολύ τώρα,λέω να παραγγείλω πίτσες και μπυρόνια να το κάψω

      1. Και στα δικα σου να παραγγείλω σαμπάνια στην βίλα μου!

        1. Tην βίλα μέσω ΜΚΟ την κονόμησες Δόμνα ; Και να ξέρεις, οι κατάρες σου θα γυρίσουν σε σένα ανθελληνικό πράγμα

    4. Ουτε το προσκυνηταρι δεν τους γλυτωσε
      Τι αραγε αποστολη να ειχαν? Τζιχαντιστες απο το Μαυροβουνιο ηταν?

    5. Για εσχάτη προδοσία.Ξέφραγο αμπέλι καταντήσατε την πατρίδα μας.Τζιχαντιστες στη Μόρια σε άρθρο της γερμανικής DW..Καταντήσατε την πατρίδα μας χώρα τζιχαντιστών..Ισόβια μουλικά της ακροαριστερίλας..Τλειώνει σύντομα η εξουσία σας και θα λογογοτήσετε. Εθνοπροδότες.

    6. Δευτερο βαν με τζιχαντιστες , μεσα σε διαστημα ενος μηνα , παιρνει φωτια σε Εθνικη οδο θετοντας σε κινδυνο αθωους πολιτες.
      4 Σφαγμενοι με τζιχαντιστικες τακτικες θανατωσης …. μεσα σε 2 μολις μερες
      Γιναμε ηδη Συρια !!!!!! Τι δεν καταλαβατε ;;;;;

    7. Ευτυχως ο οδηγος του φορτηγου που δεν εφταιγε ειναι καλα !
      Δεν εχουμε ακομα καταλαβει οτι σε εμπολεμες ζωνες οι πληθυσμοι ειναι πιο ασφαλεις απο οτι οι Ελληνες πολιτες.μεσα στην Ελλαδα .

    Comments are closed.