ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙ ΑΜΕΡΙΜΝΗ ΕΝΩ ΠΑΙΑΝΙΖΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ – ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑ Ή ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΣΟΥΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ;

    Κοινοποίηση:
    2021-05-02_085021-940x450

    Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό που συμβαίνει με την ΠτΔ Κ. Σακελλαροπούλου. Δεν χρειάζεται κάποιος να γνωρίζει το εθιμοτυπικό για να αντιληφθεί πως πρέπει να αποδώσει τιμές προς την Σημαία και να σταθεί σε στάση προσοχής!

    Και πάνω απ όλα να μην πηγαίνει βόλτα τη στιγμή που ανακρούεται ο Εθνικός μας Ύμνος!

    Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέστη στη λειτουργία της Ανάστασης στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, νωρίτερα σήμερα.

    Πηγαίνοντας λοιπόν στην Mητρόπολη και ενώ η μπάντα άρχιζε να παίζει τον εθνικό ύμνο… αντί η κυρία Σακελλαροπούλου να σταματήσει να αποδώσει τιμές στη σημαία, σηκώθηκε και έφυγε!

    Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως παιανίζει ο Εθνικός Ύμνος και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου περπατάει αμέριμνη… Δεν σταμάτησε σε στάση προσοχής για να ακουστεί και ο Εθνικός Ύμνος.

    Έσπευσαν να την προλάβουν για να επιστρέψει και να σταθεί προσοχή.

    Είχαμε δηλαδή επανάληψη των θλιβερών εικόνων όπου η πρόεδρος της Δημοκρατίας υποχρέωνε το στράτευμα να αποδώσει τιμές στον σύντροφό της!

    Ποιος ευθύνεται για το ότι η ΠτΔ επιμένει να αγνοεί το ελάχιστο όχι εθιμοτυπικό, αλλά ακόμα και την εικόνα σεβασμού προς την Σημαία και όχι μόνο; Κάποιοι δεν την έχουν «εκπαιδεύσει« και αποφεύγουν να της αναφέρουν ακόμα και στα στοιχειώδη που επιβάλλονται εκ της θέσεως της. Ή μήπως τα γνωρίζει αλλά δεν της καίγεται καρφί;

    Δείτε το βίντεο της ντροπής.

    Ωστόσο δεν είναι το μοναδικό της ατόπημα. Να σας θυμίσουμε ότι η κυρία Σακελλαροπούλου στη μεγαλειώδη παρέλαση της 25ης Μαρτίου καθόταν… σταυροπόδι στην εξέδρα δίπλα στον σύντροφό της. Και όλα αυτά σε μια σημαδιακή μέρα που το Έθνος γιόρταζε 200 χρόνια από την απελευθέρωση.

    Θυμηθείτε το ρεπορτάζ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ!!! ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΝΥΧΑΔΙΚΟ Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ;; ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ (!!!) ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η.. ΑΓΓΑΡΕΙΑ [ΦΩΤΟ]

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    54 Σχόλια

    1. Αν προσέξατε έπαιζε η μπάντα Ενώ όταν ήρθε το Άγιο Φως δεν έπαιξε καμία μπάντα και καλά λόγω πανδημίας.

    2. Πρέπει να υπάρξει ένας ατρόμητος Αξιωματικος κι εκεινη τη στιγμή που σουλατσαρει πέρα-δωθε,να της αστραψει ενα χαστούκι!

    3. Επανάστασης όμοιας και εφάμιλλης της 21ης Απριλίου επειγόντως , και με πολύ πιο σκληρά κατασταλτικά μέτρα αυτή την φορά. Να καταργηθεί καί νά κατεδαφιστεί άμεσα η Βουλή , να κηρύξουν παράνομα όλα τα κόμματα ακόμα και τα ψευτοεθνικα! Να τεθούν σεεπαναλειτουργία τα εθνοκαθαρτηρια Γυάρος και Μακρόνησος για τους αριστεροδεξιους και μαζικές απελάσεις αλλοθρήσκων και λαθρομεταναστών.

    4. Μια ευγενική χορηγία του Αρχιμασόνου ΚΟΥΛΗ για όλα τα μέτρα που πέρασαν με την συνδρομή αυτής της ποντικομαμής του ΚΚΕ εσωτερικού των προδοτών και αντίΧριστων.
      Περαστικά μας μέχρι να έρθουν τα γεγονότα και να γίνει η πολυπόθητη εθνοκάθαρση.-

    5. To υπάκουο αγόρι ο Κουλης που έχει πιστέψει ότι είναι Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ έκανε αυτό ακριβός που του είπαν τ’ αφεντικά του και εκτός από αυτό, έδωσε και μια υπόσχεση. ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ τους natives. Δηλαδή θα διώξει τους Έλληνες από την Ελλάδα. Υπάρχει το video στ’ αγγλικά.
      Να είναι καλά το παλικάρι !!!! Ο Θεός να κόβει μέρες από αυτόν και να δίνει σε κάθε ελληνα.

    6. πω ρε τι βλέπουμε Θεούλη μου, μας έχουν σπάσει τα νεύρα με όλους αυτούς τους άχρηστους, τους βαλτούς, τους αχαραχτήριστους και μαζί και αυτήν την κάμπια, εντελώς λίγη για αυτό το αξίωμα, κρύφτε την ρε να μην την βλέπουμε καθόλου, βρε όρνιο όρθιο είσαι και δικαστικός, όταν παίζεται ο εθνικός ύμνος από σεβασμό προσοχή και τον χαμηλοτραγουδάς κιόλας, άιντε νούμερο.. Χριστούλη μου που αναστήθηκες εκ νεκρών κάνε κάτι και σώσε τον Ελληνισμό από δαύτους..

    7. ….ποπο ντροπη!!…ξεφτιλα μιλαμε!!…την σκουντηξε ο αξιωματικος για να σταματησει!!….Ρεντικολο!!

    8. η κατινα που παρουσιαζεται σαν Προεδρος της Δημοκρατιας εχει ΚΑΠΟΙΟ προβλημα που δυστυχως θα πρεπει να το υπομενουμε μεχρι την ημερα που θα παρει ποδι απο την προεδρια. ¨η ειναι ΚΟΥΦΗ και δεν ακουσε τον εθνικο υμνο ή ειναι ΑΥΤΙΣΤΙΚΗ και κανει οτι να ΄ναι. διαλεξτε οτι θελετε. αν δεν ηξερα οτι υπαρχει ενας ηρωας απο πισω θα την ελεγα ΑΓΑΜΗΤΗ.

    9. Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι αυτή η μουσητσα έχει γραμμένους όλους τους Έλληνες στη βρομομου@@@α της. Ζαμαν Φού και πάνω τούρλα.

    10. ΕΛΛΗΝΑ ξυπνα έλεος ποια καταστρέφεσε ξυπναααααα,λέμε τα ίδια συνέχεια η πρόεδρος της δημοκρατίας δεν γνωρίζει τι πάει να πει ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ ΕΓΩΩΩΩΩ ΟΧΙΙΙΙΙΙ

    11. νομιζετε οτι οποιος εχει αξιωματα παει να πει οτι ειναι και αξιος? τα ρασα δεν κανουν το παπα……η μαλακισμενη αυτη ειναι για κρεμασμα η εγω ειμαι τρελος?

    12. Να την χαίρεται το σκαι, σταρ, άλφα, αντ1, οπεν και γενικά ολα τα τσοντοκάναλα που μας την παρουσίαζαν ως την τέλεια υποψήφια για να γίνει πρόεδρος της Δικτατορίας. Είναι η τέλεια επιλογή μας λέγανε οι μούλοι. Βέβαια αυτό που βλέπετε είναι δείγμα του πόσο άνετα αυτή η κυρία που είναι ότι να ναι θα επικυρώσει όλα τα ανθελληνικά και αντικοινωνικά μέτρα που μελλεται να ληφθούν υπό της κυβερνήσεως του Κουλή του Χρυσού και μετεπειτα του Αλέξη του Πετσινου. Και όντως είναι η καλύτερη επιλογή… Που θα βρισκαν χειροτερη για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού

    13. Το μίασμα αυτό που την διόρισαν να κάνει την πρόεδρο της ξεφτιλισμενης δημοκρατίας είναι ότι χειρότερο θα μπορούσε να έχει η Ελλάς σε αυτή την δύσκολη περίοδο αλλά δυστυχώς ανάλογα με τον λαό αυτοί είναι οι πολιτικοί άρχοντες που μας αναλογούν Χριστός Ανέστη και λευτεριά Έλληνες

    14. Θα μείνει στην ιστορία ως η πιο άχρωμη, άοσμη και άγευστη πρόεδρος της Δημοκρατίας. Είμαι σίγουρος ότι αν ρωτήσετε 100 άτομα έξω πως λενε την πρόεδρο της Δημοκρατίας ούτε 1/100 δεν θα ξέρει. Η απόλυτη ανυποληψία…Θα παίξει κι αυτή το βρώμικο ρόλο της και θα δώσει τη σκυτάλη στον επόμενο «άξιο και μορφωμένο και πατριώτη και ηθικό πρόεδρο της Δικτατορίας…μπαρντον Δημοκρατίας». Αντε ρε χαθείτε και παρατήσετε μας ήσυχους.

    15. “Μη δώτε το Αγιον τοις κυσί μηδέ βάλητε τούς Μαργαρίτας υμών έμπροσθεν των χοίρων…”

    16. Σαν να ακούω τον Στέφανο Χίο στα αυτιά μου: «Προσοχή μωρή κάμπια!»

    17. Η παροιμία λέει….το γύφτο και στο παλάτι βασιλιά να τον βάλεις, γύφτος θα παραμεινει. Κάποια πράγματα δυστυχώς δεν αλλάζουν.

    18. μας ρεζιλευουν αυτη και το παρεακι της αντε τζαστε την απ εκει περα αυτη και τα λαμογια που μας κυβερνούν

    19. Αν είναι άσχετη (πού δεν το νομίζω) φταίνε όλοι αυτοί οι παρατρεχαμενοι δίπλα της. Σε αντίθετη περίπτωση αλίμονο μας και στην πατρίδα μας παιδιά

    20. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που σε άλλες εποχές θα φορούσαν μάσκες και θα κατέδιδαν…. Σήμερα… η εποχή το έχει.. οι ίδιοι ανάξιοι..να κυβερνούν…

    21. ΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙ ΑΠΟ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΕΣΑΜΕ ΜΟΥΤΣΟ, ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΡΑΝΚΟ.
      ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΟΛΑ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.

    22. Σκασμός αυτή σας αξίζει η κυρία του Κ.Κ.Ε. εσωτερικού , δεν γνωρίζατε ότι εδώ θα καταλήγατε ;

    23. Σκασμός αυτή σας αξίζει , η κυρία Κ.Κ.Ε. εσωτερικού .

      1. κκε εσωτερικου = φραγκατος, ετσι και εγω σου δηλωνω και κουμφουκιστης

    24. Η ντροπη της ελλαδος……
      Και των αχρηστων που την επιλεξανε
      Που τους βρηκανε αυτους ρε??
      Οι σκατοσυριζαιοι την ανακαλυψαν….ντεοπη για το ελληνικο εθνος….

    25. Από κυρά κατίνες τι να περιμένει κανείς? ΚΑΤΙΝΙΕΣ!!!! Κατά τον λαό και οι άρχοντες.

    26. κανουν κουρελου το συνταγμα τησ ελλαδασ που εκαναν με το αιματουσ οι αγωνιστεσ του 1821 Επρεπε ο λολοκοτρονησ να περαση με λεπιδη τουλαχιστον μιια γενια κοτσαμπασηδων και τουρκολατρωνοταν τουσ ειχαι στο χερι για να μην του κανουν μαγγιεσ αργοτερα ισωσ θα ηταν καλητερη η μοιρα τησ ελλαδοσ

    27. Σιγά το φοβερό εθιμοτυπικό που δυσκολεύεται να μάθει ένα χρόνο μετά. Εμβατήριο στην υποδοχή, στάση κι εθνικός ύμνος. Σε ότι αφορά το σταυροπόδι, ως δικαστής γνωρίζει ότι αν κάθεται έτσι κατηγορούμενος στο εδώλιο επιπλήττεται από την έδρα. Άρα γνωρίζει και αδιαφορεί. Υπάρχει κι η μικρή πιθανότητα να θέλει να το παίξει αντισυμβατική.

    28. Η κυρία που ψήφισε μειώσεις μισθών και συντάξεων και πήρε τα εύσημα από τον πρωθυπουργό της χώρας που λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης.Αυτη την δουλειά της κάνει.Ας προσέχαμε τι ψηφίζαμε.

    29. Μια ζωή Κατίνα,δεν αλλάζει εύκολα ο άνθρωπος.

    30. Το αίσχος της ελληνικής δημοκρατίας που μας οδηγεί στον όλεθρο…ας όψονται ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας που την επέλεξαν πτΔ με μασονική εντολή ….

    31. άθεοι προδότες κομμουνιστές είναι οι πολιτικοί, οι λαθραίοι είναι εθνικιστές και φανατικά θρησκευόμενοι

    32. Απορώ πως και πήγε σε εκκλησία .
      Οι άλλοι πρόεδροι δεν έχαναν λειτουργεία .
      Θα μου πεις απ αυτό μπορείς να συμπαιρανεις
      Όχι άλλα τουλάχιστον για τα τυπικά.

    33. Ρε παιδια μην συγχιζεστε κι αγανακτειτε.Εικονα και ομοιωση της Ελληνικης κοινωνιας ειναι αυτη η ..πτδ.Εικονα του 97%,των ψηφοφορων.Κατα τα σκ…α και το φτυαρι ,οπως λεει μια παροιμια

    34. Τραγική επιλογή του ανθέλληνα ΠΘ Τσιπροτάκη που του επέβαλαν ως εντολοδόχος. Φαίνεται ότι κάνει αγγαρεία. Σήμερα ντρέπονται όλοι οι Έλληνες και πρέπει να ντρέπονται και οι ανθέλληνες της Βουλής απο όλα τα κόμματα γιατί είναι όλοι ίδιοι. Και οι ψευτοδικηγόροι της Ελλάδας που κανείς δεν έκανε προσφυγή για 6 μήνες χούντα απο ένα ΠΘ που παίρνει εντολές απο ένα αν@μαλο γέρο στη Ελβετία.

      Ζήτω η Ελλάδα ανθέλληνες. Χριστός Ανέστη σε όλους του πατριώτες ανεξάρτητα απο τις πολιτικές τους επιλογές. Καλή λεφτεριά, είμαστε σε κατοχή.

    35. Εντάξει αυτή είναι κοπρόσκυλο, ο καραβάνας δίπλα τι ρόλο παίζει(μην ξεχάσει την επόμενη φορά να αγοράσει και άλλα μετάλλια για να φορέσει) , γι’αυτό τα μεμετια κάνουν ότι γουστάρουν επειδή μάς κατάλαβαν ότι ήμαστε πολιτικά και στρατιωτικά ανύπαρκτα.

    36. Η προσφώνηση της Άννας Ψαρούδα Μπενάκη ΠτΔ κατά την ορκωμοσία του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, τον Φεβρουάριο του 2005!!!
      Η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την “ψήφιση, ενδεχομένως, και της συνταγματικής συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως, η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.”

    37. δεν φταιει η ΑΣ. αυτη στεκονταν και περιμενε κατι. ο αξιωματικος δεν χαιρετισε στρατιωτικα και την παρεσυρε. εεεεεεεεεεε ρε γλεντια μια χαρα θεατρο……………….

    38. Δλδ εσείς πιστεύετε ότι αν η Σακελλαροπούλου ήταν χριστιανή ορθόδοξη και πατριωτισα θα ήταν τώρα ΠτΔ;;;
      Θυμάστε τι είχε πει η Άννα Ψαρούδα Μπενάκη στον Κάρολο Παπούλια;;;;
      Όλα είναι σκηνοθετημένα κι από πριν συμφωνημενα.

    Comments are closed.