ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ – ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΜΕΛΑΣ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Πέντε ολόκληρα χρόνια κρατούσαν κλειστή την Παναγία Σουμελά οι Τούρκοι, δήθεν λόγω εργασιών συντήρησης, ενώ στην ουσία ήθελαν να ανακόψουν τα κύματα Ελλήνων ποντιακής κυρίως καταγωγής, που πήγαιναν στον Πόντο να αποτίσουν φόρο τιμής και μνήμης.

    Έτσι αν και φέτος οι τουρκικές Αρχές είχαν ανακοινώσει τα εγκαίνια, αυτό που συνέβη αποτελεί τη συνέχεια των διαρκών επιθέσεων του καθεστώτος Ερντογάν στον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Ιούλιος ήταν όταν πέρυσι ο σουλτάνος μετέτρεψε την Αγία Σοφία σε τζαμί, Ιούλιος είναι και τώρα που αποφάσισε να κάνει… τουρκική την Παναγία Σουμελά!

    Στα επίσημα εγκαίνια που έστησαν οι Τούρκοι, γέμισαν παντού τουρκικές σημαίες για να κρύψουν τα ελληνικά στοιχεία της Παναγίας του Ποντιακού Ελληνισμού, βάζοντας και είσοδο 75 τουρκικές λίρες! Πάλι να τα κονομήσουν από τα ελληνικά μνημεία!

    Η Τουρκία έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και είναι καιρός να μπει ένα τέλος σε όλη αυτή την πρόκληση…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Βάρβαροι και γενοκτόνοι Να κάψει της οικογενείας σας και να σας στραβοση η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ.

    2. Εχετε χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια…
      Αν θυμάστε, σε Τούρκικο έδαφος βρίσκεται η Παναγία η Σουμελά.
      Επίσης, δεν αποτελεί Ελληνική πρεσβεία ο χώρος εκεί.
      Επομένως, δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος στο να βάλουν Ελληνική σημαία.

    3. Δεν πιστεύω ότι η ελληνική ορθόδοξη εκκλησία, όπως και καμία από τις επίγειες εκκλησίες, είναι η εκκλησία του Θεού στη γη. Όμως είχα την απορία γιατί τής επιτίθεται ο Κούλης. Ώσπου είδα ένα βίντεο που έλεγε ότι ο Αντίχριστος θα καταστρέψει και τους ναούς των ειδώλων, το δωδεκαθεϊσμό, τον Βουδισμό, τον Μωαμεθανισμό, εν γένει όλες τις θρησκείες, για να να επιβληθεί ως ο μόνος επίγειος θεός. Βέβαια ο Κύριος Ιησούς Χριστός όταν του είπαν ότι δια του άρχοντος των δαιμονίων κάνει τα θαύματα είπε ότι δεν γίνεται ο Σατανάς να στραφεί ενάντια στον εαυτό του, δηλαδή ο κακός να κάνει το καλό. Από ότι φαίνεται ο Αντίχριστος θα εναντιωθεί και σ’ αυτούς που μέχρι πρότινος έπαιζαν το παιχνίδι του Σατανά! Δηλαδή θα στραφεί ενάντια στον Διάβολο που θα του δώσει την εξουσία του; Μάλλον, κι αυτό θα σημάνει το τέλος του!

    4. Αλλά ο Ιερώνυμος και η παρέα του ασχολείται με τα εμβόλια.

    5. Η εξωτερικη πολιτικη ειναι στον αυτοματο πιλοτο απο ιδρυσεως.
      Δεν θα αλλαξει τιποτα στην χωρα οσο οι ξενες υπηρεσιες ανεβοκατεβαζουν προσωπα και οι βολεμενοι δημοσιοι υπαλληλοι τους ψηφιζουν.
      Οι κυβερνησεις μειοψηφιας σε χωρες μπανανιες ειναι μονο εσωτερικου χαρακτηρα και αν..
      Ζητειται ηγετης και στελεχη για την ρημαδα Ελλας αλλα στην πολιτικη κατεβαινουν μονον αναξιοι και πεινασμενοι.

    6. Δεν το έχουν οι λεβέντες μας στα δύσκολα. Το έχουν μόνο για μπλα-μπλα στο μαγαζάκι τους και για καθημερινή διαχείριση θεμάτων ρουτίνας για να δείχνουν ότι προσφέρουν έργο. Βέβαια όσον αφορά στο ταλέντο τους στη μίζα και την αρπαχτή είναι άπαιχτοι.

    7. Εμεις χτιζουμε τζαμια σαν ραγιαδες γιουσουφακια και νεογενιτσαροι που μας κυβερνανε.

    8. εδώ η λούγκρα ο κούλης έχει καταφέρει να διχάσει τον κόσμο και μαζί με τους τραγόπαπες να μας απομακρύνουν στον ελλαδικό χώρο από τις εκκλησίες…θα νοιαστεί το σίχαμα ο κούλης και οι αδερφές ρασοφόροι για εκτός ελλαδικού χώρου τι γίνεται?οχι φυσικά
      πάρτυ καιο ότι γουστάρουν κάνουν οι Τούρκοι με τις ευλογίες της Κούλας και του Ιερώνυμου. Συν έχουμε μαζέψει και ολους τους βρωμομουσουλμάνους, πάει η θρησκεία μας

    Comments are closed.