ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΡΙΧΝΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΗΟΨΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ

    Κοινοποίηση:
    erdogan_ap_20150782017674

    Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, βρήκε ευκαιρία να κάνει τα… δικά του και να στρέψει την προσοχή πάνω του, προχωρώντας σε δηλώσεις για τη νηοψία που έκανε γερμανική φρεγάτα σε τουρκικό πλοίο στα ανοιχτά της Λιβύης, καθώς κατηγόρησε και πάλι την Ελλάδα ότι βρίσκεται πίσω από αυτή.

    «Παρά την καλή συμπεριφορά μας στη Μεσόγειο, το πλοίο μας δέχθηκε επίθεση», είπε, προσθέτοντας πως η πράξη αυτή «δεν έχει θέση στο διεθνές δίκαιο».

    Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να επισημάνει πως «ο καπετάνιος είναι Έλληνας», αναφερόμενος στον επικεφαλής της ευρωπαϊκής αποστολής «IRINI».

    Να θυμήσουμε ότι η φιλοκυβερνητική Γενι Σαφάκ έγραφε σήμερα πως πρέπει να γίνονται νηοψίες σε ελληνικά πλοία από τουρκικά πολεμικά σκάφη, στην ελληνική υφαλοκρηπίδα μάλιστα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Κάποτε εδω στο χωριό, ένας συγχωριανός είχε ένα γάιδαρο,ο οποίος τράβαγε συνέχεια το σχοινί στο οποίο στην άκρη είχε ένα παλούκι που το κάρφωνε στο χώμα για να τον δένει να βόσκει.Αλλα αυτός λυνόταν και έκανε του κεφαλιού του.
      Μια δυο τρεις….και χίλιες δεκατρείς,τράβηξε ο γάιδαρος το σχοινί και το παλούκι που ηταν στην ακρη του χώθηκε στον κώλο.
      😆Αχαχαχαχα.

    2. Πεθύμησα μια δήλωση του Μπουτάρη για τους φίλους του τους τουρκους

    3. Πριν από λίγο έλεγχο σε όλα τα εμπορικά ελληνικά πλοία αποφάσισε η Τουρκία όπου και αν βρίσκονται… περαστικά μάς!!!

    4. Λιγα τα ψωμια του τωρα που εφυγε επιτελους ο κολλητος του.

    5. Ε ναι, Έλληνας ήταν ο καπετάνιος τους πλοίου που σας ξεφτιλισε σε όλο τον κόσμο πλανήτη. Και την π@υτσα στο Κεμάλ ρεις Έλληνας καπετάνιος την έριξε. Είπε κανείς το αντίθετο? Ερντογαν κλ@σε μας τα @@..

    6. ελα ρε πηθικα, κάνε κίνηση. οι ναζι μπορεί να σε στηρίζουν αλλά δε θα πολεμήσουν για σένα. Ελα κάνε κινηση ρε μπαμπουίνε.

    7. Οι Τούρκοι και ο Ερτογάν έχουν ξεφύγει πολύ, αλλά τώρα αρχίζουν να κάνουν λάθη και να βράζουν στο ζουμί τους. Θα ακούσουμε πολλές ανοησίες από μέρους τους, ιστοριούλες για μικρά παιδιά. Το ερώτημα είναι πότε θα σταματήσει η ΕΕ, η Γερμανία, η Ιταλία και η Ισπανία να τον προστατεύουν και να τον ενθαρρύνουν. Πάντως, ο φίλος τους ο Τράμπ δεν μπορεί να τους βοηθήσει πλέον.

      1. Πάντως, ο φίλος τους ο μπαιντεν θα μπορεί να τους βοηθήσει πλέον….

    Comments are closed.