ΤΟ ΦΥΛΑΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΜΕ 8.000 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ/ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΦΕΡΝΟΥΝ LOCKDOWN ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ, CLICK AWAY, ΜΑΣΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ – ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!!

    Κοινοποίηση:
    igiiu

    Προ των πυλών τα νέα μέτρα στην εστίαση, στις μετακινήσεις από νομό σε νομό, ακόμη και rapid test κάθε μέρα για ανεμβολίαστους έχει στο συρτάρι η κυβέρνηση. Αλλαγές ακόμη και στο ωράριο στην εστίαση στις συζητήσεις. Η συζήτηση για μάσκα παντού ανοίγει πάλι. Ανατροπές φέρνει η μετάλλαξη Ο. Όλα αυτά τα ετοιμάζουν όλως τυχαίως ενόψει των Χριστουγέννων ώστε να ρημάξουν ξανά τον κοσμάκη και την οικονομία.

    Βυθισμένη στον κορονοϊό και στις μεταλλάξεις που εμφανίζονται ξαφνικά πριν από τέτοιες περιόδους,  η Ελλάδα φαίνεται να βρίσκεται στη δίνη της Πανδημίας, στο χειρότερο χειμώνα έως τώρα με πολλούς νεκρούς και διασωληνωμένους και πλέον τα σενάρια για νέα μέτρα – υπό τη σκιά και της μετάλλαξης Ο – φουντώνουν.

    Κυβερνητικές πηγές συνεχίζουν να αποκλείουν το γενικό lockdown, ακόμη και αν η κατάσταση με τον κορονοϊό γίνει χειρότερη, αλά ήδη εχουν πέσει στο τραπέζι που πλήττουν τους ανεμβολίαστους, αλλά και τους εμβολιασμένους.

    Το σχέδιο δράσης του υπουργείου Υγείας στην περίπτωση που επιδεινωθούν οι επιδημιολογικοί δείκτες είναι σκληρό. Μεταξύ των μέτρων είναι τα rapid test κάθε μέρα για τους ανεμβολίαστους για όλες της δραστηριότητες. Δηλαδή ακόμη και για σούπερ μάρκετ θα πρέπει να έχουν rapid test, ενώ ξαφνικά, η μετακίνηση εκτός νομού μπαίνει στη λίστα με τις απαγορεύσεις. Ταυτόχρονα τα νέα μέτρα στην εστίαση υπάρχουν ως σενάριο ακόμη και με ολοκληρωτικό αποκλεισμό των ανεμβολίαστων. Βέβαια τίποτα από όλα αυτά δείναι βέβαιο ότι θα ενεργοποιηθεί, όπως και αν θα ενεργοποιηθούν όλα αυτά τα νέα μέτρα μαζί.

    Σημειώνεται, επίσης, ότι:

    -Στο τραπέζι βρίσκονται, μεταξύ άλλων, η καθημερινή διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων για τους ανεμβολίαστους, η χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους, καθώς και περιορισμοί σε μετακινήσεις από νομό σε νομό.

    -Να ανοίξει άμεσα η συζήτηση για τη χορήγηση της αναμνηστικής δόσης νωρίτερα εισηγούνται, κορυφαίοι επιστήμονες.

    -Αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης, έτσι ώστε να περιοριστεί η κινητικότητα των πολιτών, προτείνουν οι ειδικοί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ O ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΝΟΣΗΡΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

    2. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔιΚΑιΟΥ !!!! 33γερασμενα μυαλα αποφοιτοι πανεπηστημιων του1960 ειναι οι συμβουλοι της μητσοτακε’ι’κης χουντας !!! το ανωτερο που αυτοι μπορουν να διαγνωσουν …μαγουλαδες …ιλαρα .. και καμμια διαταραχη στομαχου και θεραπεια της διαροιας !!!! και ομως …αυτοι αποφασιζουν με τον κουλη στην εξουσια αποφασιζουν για την ζωη μας !!!! αποβλεπουν στην καταστροφη του οικογενειακου δεσμου στην αποξενωση των συγγενων στην εξαθλιωση τον διχασμο και την οικονομικη καταστροφη των πολιτων και της ηδη κατεστραμενης χωρας !!! ο κουλης αφηνει πισω του καμενη γη !! εκατονταδες ανεργους ..κλεινει εργοταξια λιγνιτη εργοστασια μεταναστευουν επιχειρησεις βιοτεχνιες καταστηματα βαζουν λουκετα … εχει καταντησει την χωρα μας σκουπιδοτοπο λαθραιων … δολοφονοι ..ληστες.. κλεφτες βιαστες απατεωνες ειναι ευπροσδεκτοι… η συζυγος του κουβαλαει χιλθιαδες αφχανους και τους φορτωνει στην πλατη μας !!!!αλλα εμεις τους ανεχομαστε !!!ΣΤΕΦΑΝΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ >>ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ΅!!!!!!!!

    3. ειμαστε πολυ καλα προβατακια και αξιζουμε τα δωρα των τζοπαναρεων που μας δυναστεύουν

    4. ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ
      ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.
      ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ

    Comments are closed.