ΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ “ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΗ” ΔΟΛΟΦΟΝΟ – ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΤΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΙΟΥ “ΚΑΙΝΕ” ΚΟΣΜΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    Image2

    Να ενώσουν τα κομμάτια που παζλ που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης απόπειρας δολοφονίας κατά του δημοσιογράφου, Στέφανου Χίου έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια επιχειρούν τα τελευταία 24ωρα οι Αρχές.

    Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στην πρώτη του κατάθεση ο Στέφανος Χίος στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές για την αποκαλυπτική του δημοσιογραφία και τα ρεπορτάζ που δημοσιεύονταν στην εφημερίδα του, απειλές οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν καταγεγραμμένες σε ηχογραφημένες συνομιλίες.

    Όπως είπε ο δημοσιογράφος που τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/7) δέχθηκε δύο σφαίρες έξω από το σπίτι του, τελευταία λάμβανε και ο ίδιος μέτρα, αφού νοίκιαζε διαφορετικά οχήματα προκειμένου να μην μετακινείται με το ίδιο όχημα.

    Πλέον στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται (4 βίντεο και 30 εικόνες) που είχε στη διάθεσή του ο ιστότοπος του Στέφανου Χίου που σχετίζονται την δολοφονική επίθεση σε βάρος του δημοσιογράφο. Σύμφωνα με την κατάθεση του Στέφανου Χίου ο δράστης της επίθεσης ήταν χαμηλού αναστήματος και με σχιστά μάτια.

    Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Χίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ σε δωμάτιο της θωρακοχειρουργικής κλινικής.

    Την ίδια ώρα ένα νέο βίντεο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ και της Ράνιας Παπαδοπούλου αποτυπώνει καρέ καρέ την δολοφονική επίθεση:

    ΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Στεφανε ,καλη αναρωση….Εισουν τυχερος!
      Ψαξε σε αυτους που ξεσκεπασες ,εκει βρισκεται
      Ο υπευθηνος……

    2. Γιατί κάτι μου λέει ότι επίδοξος δολοφόνος ήδη την έκανε στο εξωτερικό με την βοήθεια κυβερνητικών “πραχτορων”;;

    3. Μην ανυσηχάς φίλε Στέφανε στον Χριστόν να πιστέυεις άσε αυτούς τίποτα δεν θα μείνει κρυφό και μυστικό όλα θα τα αποκαλύψη ο Κύριος Ιησούς Χριστός..

    4. Μην ανυσηχάς φίλε Στέφανε στον Χριστόν να πιστέυεις άσε αυτούς τίποτα δεν θα μείνει κρυφό όλα θα τα αποκαλύψη ο Χριστός..

    5. Πολύ σκληρός για να πεθάνει…. Ποιος Bruce willis ρε γατάκια ;…. Στέφανος χιος…. Terminator…. I’ll be back….

    6. Καλά μέχρι και στο κατόπι τους πήρε. Ήμαρτον θεέ μου

    7. Στέφανος Χίος ο Καραισκάκης της δημοσιογραφίας! όλοι είμαστε μαζί σου. Τώρα ξέρουμε τι να ψηφίσουμε, τώρα μεγάλωσε το πάθος μας για την αριστερή τρομοκρατία.

    8. …..ηδη ο σχιστοματης ο Τσελεπη’ [Κελεβη’ς] ειναι στην Ινδονησια , την εκανε….ο ενας ο αλλος μαλλον ειναι εδω , λεω εγω τωρα….

    9. Η ΕΛ.ΑΣ ορκίστηκε να υπηρετεί την πατρίδα και τον Έλληνα πολίτη. Πρέπει πάσι θυσία να μας φέρουν τους δολοφόνους και έγκαιρα πριν το σκάσουν. Δεν με νοιάζει αν είναι τσιράκια του Μητσοτάκη και καμιά αστυνομία δεν επιτρέπεται να την νοιάζει αυτό. Ορκίστηκαν να υπερασπίζονται τον Έλληνα πολίτη και ο Μητσοτάκης δεν είναι πάνω απ’ τον κάθε Έλληνα πολίτη και το Σύνταγμα. Οποιαδήποτε απειλή φίμωση αστυνομικών απ’ την μαφία του παρακράτους του Μητσοτάκη και λοιπών μαριονετών αποτελεί αποτελεί απειλή και προς το ίδιο το Συνταγματικό Δόγμα της Ελλάδας. Οι αστυνομικοί και κυρίως της ΓΑΔΑ πρέπει να αγνοήσουν οπιαδήποτε απειλή γιατί τώρα όλοι ξέρουμε ποιοι είναι οι εκτελεστές και το παρακράτος που δίνουν τέτοιες εντολές και οποιαδήποτε άλλη απόπειρα Ελλήνων πατριωτών και Εθνικιστών σημαίνει κανονική σύρραξη εντός της κοινωνίας μεταξύ όλων των Ελλήνων και των ανθελλήνων και εχθρών του έθνους. Οι Δολοφόνοι και τα αφεντικά τους πρέπει πάσι θυσίαν να εντοπιστούν και να λογοδοτήσουν στον Θεό όχι στην Δικαιοσύνη γιατί τώρα μπορεί να ήταν μακρυά μας ο μοναδικός Έλληνας Δημοσιογράφος που πάει κόντρα στο ανθελληνικό σημιτικό σύστημα

    Comments are closed.