ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ! ΠΟΙΑ “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”; ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΑ RAPID TEST ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΩΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

    Κοινοποίηση:
    τεστ

    Ο Υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης διευκρίνισε ότι θα βγει νέα απόφαση η οποία θα ορίζει ότι οι εμβολιασμένοι συνοδοί ασθενών αλλά και οι ασθενείς δεν οφείλουν να προσκομίσουν αρνητικό rapid test κατά την επίσκεψη τους σε ιατρεία, διαγνωστικά κέντρα αλλά και οδοντιατρεία.

    Αντιθέτως, όπως σημείωσε οι εμβολιασμένοι ασθενείς θα υποχρεώνονται να επιδείξουν αρνητικό rapid test μόνο όταν θα προσέρχονται στα νοσοκομεία για κλειστή νοσηλεία δηλαδή να εισαχθούν ενώ το ίδιο θα ισχύει και για τους εμβολιασμένους συνοδούς που τους επισκέπτονται οι οποίοι θα πρέπει επίσης να επιδεικνύουν αρνητικό rapid test.

    Τι ισχύει σήμερα

    Σήμερα ωστόσο και μέχρι να βγεί η νέα διευκρινιστική όπως προανήγγειλε ο Υπουργός Υγείας αυτό που ισχύει είναι

    – Ασθενείς που προσέρχονται σε δημόσια ή ιδιωτική δομή υγείας για εξέταση δεν υπόκεινται σε εργαστηριακό έλεγχο covid-19.

    – Ασθενείς που προσέρχονται σε δημόσια ή ιδιωτική δομή υγείας για επεμβατική εξέταση ή εξέταση που ενδέχεται να προκαλέσει αερόλυμα υπόκεινται σε εργαστηριακό έλεγχο με rapid test εντός 48 ωρών πριν την εξέταση.

    – Οι πλήρως εμβολιασμένοι συνοδοί ασθενών υπόκεινται σε rapid test εντός 48 ωρών πριν την είσοδο τους σε δημόσια ή ιδιωτική δομή.

    – Οι ανεμβολίαστοι συνοδοί ασθενών υπόκεινται σε μοριακό τεστ (PCR) εντός 48 ωρών πριν την είσοδο τους σε δημόσια ή ιδιωτική δομή.

    EPEMBATIKI

    epemvatiki2

    Τι ισχύει σήμερα στα οδοντιατρεία

    Παράλληλα για επισκέψεις στον οδοντίατρο, σύμφωνα με έγγραφο από τον οδοντιατρικό σύλλογο για ορισμένες θεραπείες οι ασθενείς θα πρέπει να διαθέτουν συνεχώς μαζί τους αρνητικό τεστ για τον κορονοϊό.

    Ενδεικτικό της σύγχυσης είναι ότι μόλις χθες  ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Κούγιας είχε επιβεβαιώσει ότι το rapid test είναι υποχρεωτικό στα οδοντιατρεία σ κάποιες περιπτώσεις

    Όπως είπε χθες, σύμφωνα με τις νέες οδηγίες στην αρχική επίσκεψη, χωρίς να χρειαστεί να γίνει κάποια εργασία, δεν χρειάζεται τεστ.

    Όταν όμως διαπιστωθεί ότι ο ασθενής χρειάζεται να κάνει εργασίες για τις οποίες απαιτείται η χρήση ιατρικού εξοπλισμού, όπως είναι ο τροχός που βγάζει νερό και αέρα και επιμολύνεται από τα βιολογικά υγρά, τότε και οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό rapid test.

    Φέρνοντας ένα παράδειγμα ο κ. Κούγιας διευκρίνισε πως μία εξαγωγή δεν παράγει αερόλυμα ενώ ένα σφράγισμα παράγει.

    Σε κάθε περίπτωση ο οδοντίατρος θα είναι αυτός ο οποίος θα υποδείξει στον ασθενή αν χρειάζεται ή όχι rapid test.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Στη Γερμανια δεν χρειαζεται κανενα τεστ για να παει κανεις σε οδοντιατρειο η ιατρειο.
      Ο Κουλης φαινεται περνει μιζες και γαι τα τεστ γιαυτο αναγκαζει ολους τους Ελληνες
      απο το νυπιαγωγειο μεχρι το φερετρο να κανουν τεστ

    2. αυτου που μας κυβερνανε και μας διαταζουν ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΕς δε κανουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    3. μας πριξανε αυτα τα πραματα που κυβερνανε

    4. Αεροπλάνο και δρόμο από αυτή την χώρα όσο πιο γρήγορα τόσο πιο καλά παλιομπαγκλαμάδες κουραδοπολιτικοί κάθε μέρα διαφορετικές αποφάσεις ξεφτίλες .

    5. ΞΕΦΤΙΛΑΑΑΑΑ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ!!!!

      ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΕ ΤΕΣΤ!!!!…
      ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΕ ΤΕΣΤ!!!!

      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙ ΠΟΥ’ΣΤΕ ΡΕ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣΣΣΣΣ

      ΧΑΧΑΧ ΞΕΦΤΙΛΕΣ…. ΜΑΓΚΕΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ Κ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ…

      1. Επανάστατες του πληκτρολογίου.
        Η νέα γενιά ηλιθιων

    6. δεν θα γλιτωσετε μιασματα πολιτικοι η οργη μας θα σας λειωσει πολλη συντομα οπως και τα δεκανικια σας εγκληματιες

    7. Ολα τα λεφτά στα κανάλια και στους ελληνες επιστήμονες (γυρολόγους ΜΜΕ μεγαλοταβατζηδων) που δεν κάνουν ουτε μια έρευνα για να βρουν λυση αντιδοτο φαρμακο για τον ιό απλα ακολουθούν οδηγίες προωθώντας τα εμβολια για τα σκουπίδια με το αζημιωτο!!!

    8. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ, ΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ ΕΜΒΟΛΙΟ ; ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ; ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΑΝ ΧΑΝΟΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΑΜΩ ΜΙΣΘΟ ΟΛΑ. ΦΟΡΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΤΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΤΕ.

    9. Oi εμβολιασμένοι εργαζόμενοι στους κλειστούς χώρους εργασίας τους δεν οφείλουν να φορούν μάσκα καθώς κ εβδομαδιαίο rabid test?Aφού όπως έχει αποδειχτεί κ κολλάνε κ μεταδίδουν κ νοσούν κ πεθαίνουν!

      1. Ακριβώς,νομίζω πως όλη η διασπορά του ιού τον χειμώνα θα γίνεται μόνο από τους εμβολιασμένους,μακάρι να βγώ ψεύτης αλλά έτσι και συμβεί αυτό,να δω τι θα λένε οι πληρωμένοι παπαγάλοι του συστήματος απο τη στιγμή που οι ανεμβολίαστοι θα είναι αποκλεισμένοι από όλα.

        1. οσοι μπολιαστικαν κι εχουν μαγαζια ειναι ΕΙΝΑΙΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να φοραν μασκα αλλιος εχει προστιμο !! στα νοσοκομια μπολιασμενοι και μη κανουν ΤΕΣΤΑΚΙΑ !! οι μπολιασμενοι παλι τρεμουν μην κολλησουν αρα ??? το μπολι ειναι για αλλη δουλεια φτιαγμενο και οχι για τη κορονογριπη

    10. μολις ελαβα ειδοποιηση το FACEBOOK ξεκινησε να διαγραφει λογαριασμους αντιεμβολιαστων με την εντολη Γερμανιας. πριν 10 μερες.. .πανγκοσμια ΧΟΥΝΤΑ..αυτοι θα χασουν ..μαλλον κ εγω στη μαυρη λιστα τους καθως ανεβαζω αρκετα απο το Μακελειο

    11. Θα τα πληρωσετε ολα Ε Ν Α-Ε Ν Α ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ.

    Comments are closed.