ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ: ΙΑΣΟΝΑΣ, ΕΤΩΝ: 23 – ΤΟΝ ΘΕΡΙΣΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ – Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ! ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΙΑΣΟΝΑΣ

    Πέρασαν δυο χρόνια.
    Το όνομά του ήταν: Ιάσονας Λαλαούνης.
    Χρονών: 23.
    Εκανε το μοιραίο λάθος, στις 12 Μαρτίου 2021, να περάσει από την Β. Σοφίας, την ώρα που έστριβε παράνομα ο οδηγός του αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη που τον θέρισε.
    Είναι ένα ακόμη έγκλημα. Χωρίς δικαίωση.
    Ο οδηγός προστατεύτηκε- το όνομά του δεν το μάθαμε ποτέ.
    Το Πειθαρχικό του επέβαλε “ποινή μόλις 3 μηνών με απόλυση άνευ μετάθεσης, με δικαίωμα έφεσης” που άσκησε.
    Η δίκη που ήταν να γίνει στις 21/11/22 αναβλήθηκε για 31/10/23.
    Δικαιοσύνη για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    Για τον Ιάσονα.
    ΙΑΣΟΝΑΣ 2
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Δεν το πιστεύω ότι ένας γονιός που χάνει το παιδί του εξαγοράζεται με χρήματα και σταματάει να πενθεί. Είναι αδύνατον. Καλά κάνουν και διεκδικούν την αποζημίωση που τους αναλογεί. Το παιδί τους δεν γυρίζει πίσω ή με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Η ατιμωρησία σε αυτόν τον τόπο είναι πια δεδομένη. Όσο και να χτυπηθούν όσο και αν φωνάξουν. Ας γίνει καλύτερη η ζωή των άλλων παιδιών αν έχουν. Να φτύνουμε τον κόρφο μας.

    2. ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ 18 ΕΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ 1997, ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟ ΣΤΟΠ.
      ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΛΗΜΕΛΛΗΜΑ. ΠΕΡΝΑΓΑ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ …… Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΤΟΠ Ή ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΟΙΝΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΙΣΟΓΕΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

    3. Συμφωνώ με τον Georgios! Όμως δεν μπορείς να κατηγορήσεις τους γονείς που δέχονται τα προνόμια. Οι κυβερνώντες, που είναι διεφθαρμένοι, φταίνε. Όπως αυτοί εξαγοράζονται θέλουν και ο λαός να είναι σαν κι αυτούς.

    4. Κάποιοι που λένε για τους γονείς του Ιάσονα..
      Ντροπή!!!!
      Μιλάνε οι άνθρωποι ,αλλά ποια ΜΜΕ ,,??????

      Κύριοι Δικαστές ξέρετε που θα καταλήξει αυτή η ατιμωρησία ;;
      Γιατί δεν καταργείτε τον νόμο Περί ευθύνης υπουργών????.
      Κάποιοι πολιτικοί έχουν Ποινικές Ευθύνες!!!!
      Δε θέλει πολύ σκέψη,η μυαλό…
      57 Σπίτια έκλεισαν μετά τα Τέμπη,και η πολιτεία ….
      Απούσα!!!
      Όταν όμως είναι να στραγγαλίσει με φόρους…,τους Έλληνες…τότε βρίσκει τρόπους!!!
      Που πάνε τα χρήματα των Φορολογουμένων????

      Η Παναγία να βάλει το χέρι της!!
      Συλλυπητήρια σε όσους έχασαν τους Δικούς τους ανθρώπους!!

    5. Το Μητσοτακέικο / Μπακογιανέικο, είναι συνηθισμένο σε φόνους

    6. Ενα σεισμο 12 ριχτερ να μην μεινει ουτε ενας απογονοςτου κεμαλ απο τα 9 εκατ..οι λαθραιοι να ζησουν δεν φταινε σε τιποταααα

    7. Βρισκουν και τα κάνουν διότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    8. Δηλ θέλουν να μας πουν ότι σε κάθε θανατηφόρο τροχαίο οι δικηγόροι των υπεύθυνων κατηγορουμένων θα πρέπει ναχουν την υπόθεση αυτή ως σημαία για να πετυχαίνουν καλύτερη αν όχι ίδια μεταχείριση για τους φταιχτες πελάτες τους. Δηλ γτ αυτός και όχι και οι υπόλοιποι; Ψέματα λέω;

    9. Ηταν μεσα στο αμαξι η γρια οταν τον σκοτωσε.

    10. Η ΝΔ ειναι συμμορία παιδεραστων και δολοφονων.

    11. Σίγουρα τον κάλυψε η Ντόρα,της εύχομαι κι αυτής και του οδηγού τους,να πάθουν τα ίδια,δικαιοσύνη λέγεται

    12. Οι γονεις του αδικοχαμενου που ειναι τους βουλωσε το χρημα το στομα ;;;

    13. Και στου βοδιού το κέρατο να κρυφτεί, ο Παντοδύναμος θα τον βρει.
      Aπό εκεί δεν ξεφεύγει ΚΑΝΕΝΑΣ.

    14. Δέν φταίει μόνον ο οδηγός τής Μπακογιαννη . Φταίνε όλοι οι Πρόεδροι τής Βουλής καί οί Υπηρεσιακοι της Υπάλληλοι πού δέν υποχρεωσαν τούς οδηγούς τών βουλευτικών αυτοκινήτων νά κάνουν τόν γύρο μπροστά από τόν Αγνωστο Στρατιώτη γιά νά εισέλθουν κανονικά στον προαύλιο χώρο τής Βουλής μετά τά λουλουδάδικα χωρίς νά κόβουν παράνομα δρόμο .

    15. Σκατά δικαιοσύνη.
      Δικαστές για τον πο@τσον καβαλα.

    16. Η σιχαμερη ντορουλινη πρεπει να ειναι πολυ ικανοποιημενη Ας βρεθει ενα παιδι της στην θεση του ιασονα να δουμε την αξιοπρεπεια της

    17. ΝΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΣΚΕΨΟΥ ΣΕ ΤΙ ΠΕΙΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΣΕΙ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.

    18. Σωστος Ο/Η! Επιδοματακια, αποζημιωσεις, “ισχυρα πολιτικα” προσωπα με εκατο δικηγορους και χιλιους αστυνομικους συνοδεια, ας ξαναψηφισουμε κτηνωδια! Μας βαζει η Κουλαρα και το δηθεν διλημμα με τον Τσιπουρα στις επομενες εκλογες ενω συνεχιζει με το “δολοφονικο” του επιτελειο τις επιταγες των δανειστων Ναζι! Το απολυτο ξεπουλημα της Πατριδας!

    19. Το ίδιο έγινε καί μέ τό καθίκι πού έφαγε γιαγιά καί εγγονό στό καρότσι στίς Καμαρες Αιγίου. Μόκο οί συγγενείς ….Α, βα βα …όπως γράφει καί ο προηγούμενος σχολιαστής .

    20. Οι γονείς του τι κάνουν; Α βα βα; Ούτε αυτοί ακούστηκαν ποτέ. Γυρεύει τι τους έταξαν. Όπως με τους γονείς των Τεμπών. Σε τέτοια εξαθλίωση που έχουν φέρει όλες οι κωλοκυβερνησεις τους πολίτες βάζουν τα λεφτά πάνω κιαπτα σκοτωμένα παιδιά τους. Αυτά βλέπουν οι από πάνω και συνεχίζουν ακάθεκτοι. Ψέματα λέω;

    Comments are closed.