ΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ. ΛΥΣΣΟΜΑΝΑΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ. ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ, ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    teaser19-2

    Το πρωτοσέλιδο αύριο της εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ κυκλοφορεί με ένα ρεπορτάζ ΒΟΜΒΑ, που πιθανό με όσα θα αποκαλύψει, τις επόμενες μέρες να μην υπάρχει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη και η χώρα να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.

    Αποκαλύπτει σημεία και τέρατα για άλλη μια φορά, και αυτό εξηγεί και την φοβερή επιχείρηση “λάσπης” που ξεκίνησε από φίλους του Δ.Λιγνάδη και του ευρύτερου συστήματος διαπλοκής  που ανήκουν στον δημοσιογραφικό όμιλο του κ. Μαρινάκη, οι οποίοι έχουν αναλάβει εργολαβικά όλες αυτές τις μέρες να καθυβρίζουν από το πρωί έως το βράδυ την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ για όσα βγάζει στο φως καθημερινά.

    Έφτασαν μάλιστα στο σημείο τις τελευταίες ώρες να γράφουν ότι κάναμε συνεργασία με τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και ότι κάναμε συμφωνία να ρίξουμε την κυβέρνηση.

    Γράφουν μάλιστα χαρακτηριστικά για να καταλάβετε την γελοιότητα και μαζί και τον τρόμο με τον οποίο έχουν κυριευτεί: «Η τάση κάποιων στα σόσιαλ να κολλήσουν παιδεραστία στον Μητσοτάκη από το τίποτα, είναι εμετικός κιτρινισμός και Μακελειό. Δεν γίνεται πολιτική εκτοξεύοντας ξερατά στον αντίπαλο. Πρωτα πρώτα γιατί είναι μια πρακτική που ποτέ δεν κερδίζει. Αλλά κυρίως γιατί δεν την αντέχουμε εμείς οι ίδιοι. Αυτά».

    Γνωρίζουμε ότι η  εφημερίδα Μακελειό και το site τους τρομάζει. Αυτό είναι αλήθεια, βλέποντας καθημερινά τις πωλήσεις να χτυπούν “κόκκινο”. Αλλά δεν περιμέναμε να φτάσουν σε σημείο να γράφουν και γελοία σενάρια πάνω στο φόβο τους για το μέλλον της κυβέρνησης Κούλη

    Και το σχόλιο του Μακελειού: Ποτέ η εφημερίδα μας δεν ισχυρίστηκε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι παιδεραστής. Αυτό που ζητάμε είναι  να βγουν και να μας πουν ποιοι έκρυβαν τον Δ.Λιγνάδη πριν τη σύλληψη του; Kαι επιπλέον πετάξτε τώρα την Μενδώνη από το Υπουργείο Πολιτισμού όπως και τον ανοιχτά ομοφυλόφιλο Νικόλα Γιατρομανωλάκη, ο οποίος φέρεται να γνωρίζει πολύ καλα τον παιδόφιλο Λιγνάδη.

    Η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ αύριο λοιπόν σπάει τη σιωπή και αποκαλύπτει τους τρεις πρωην υπουργούς που σχετίζονται φυσικά στενά με την ΝΔ και έκρυβαν τον Δημήτρη Λιγνάδη ενώ παράλληλα του παρείχαν και τις κατάλληλες νομικές συμβουλές.

    Όλες οι αποκαλύψεις στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας…

    Παρακάτω θυμίζουμε την εμφάνιση του Στέφανου Χίου στο εκρηκτικό Δελτίο της Παρασκευής στο ΑΡΤ στο οποίο είχε αποκαλύψει όσα θα γινόταν 24 ώρες μετά, στην υπόθεση Δ.Λιγνάδη.

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Υπάρχει κανένας εισαγγελέας καθαρός η και αυτοί είναι βρώμικοι

    2. ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ.

    3. Μητσοτάκης αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης ΒΙΑΣΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
      Μενδώνη υπαρχηγός εγκληματικής οργάνωσης ΒΙΑΣΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
      Λιγνάδης μέλος εγκληματικής οργάνωσης ΒΙΑΣΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και κατά συρροή βιαστής.
      ====================
      Η Μενδώνη γνώρισε ότι διόριζε ως διευθυντή έναν κατά συρροή βιαστή ανηλίκων, άλλωστε υπήρχε έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. από το 2011 που την σταμάτησε η ΝΔ.
      ====================
      Ο Μητσοτάκης έδωσε την έγκριση για τον διορισμό του στελέχους της ΝΔ, Λιγνάδη γι’ αυτό και όλα τα στελέχη της ΝΔ έβγαζαν φωτογραφίες μαζί σου. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΓΝΑΔΗ.
      =====================
      Και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα γιατί και στο παρελθόν κάλυψαν τον Νίκο Γεωργιάδη που συνελήφθη στην Μολδαβία γιατί ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια.
      =====================
      Επιπλέον υπάρχει άλλη μια έρευνα που τρέχει για βιασμό ανηλίκου από υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέα Δημοκρατίας που έκανε και δημόσιο ομιλία στο συνέδριο της ΝΔ.
      =====================
      Η Μενδώνη δήλωσε δημόσια ότι εξαπατήθηκε από τον Λιγνάδη, άρα σημαίνει ότι τόσο καιρό ήταν σε διαβουλεύσεις μαζί του, ήξερε για τις καταγγελίες και αντί να πάει στην αστυνομία πρώτη ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση από τις αρμόδιες αρχές…. Με την εξουσία που της δίνει η υπουργική θέση, κάλυπτε δημόσια την επιλογή της για να μην φάει πολιτικό χρέωμα το κόμμα της.
      =====================
      Όταν τα θύματα κατέθεσαν στις αρχές με αδιάσειστα στοιχεία και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Η υπουργός δήλωσε “εξαπατημένη”. Ενώ είναι συνένοχη γιατί εάν δεν τον έκανε διευθυντή δεν θα είχε την εξουσία να παραπλανεί και να βιάζει ανήλικα αγόρια ο Λιγνάδης.
      ====================
      Η Μενδώνη παραμένει υπουργός “Πολιτισμού” της Νέας Δημοκρατίας, έχοντας την πλήρη στήριξη του Μητσοτάκη και των βουλευτών του ανθελληνικού μορφώματος.
      ====================
      ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ
      =====================
      ✅ Γιατί η αστυνομία δεν συνέλαβε τον Λιγνάδη και δεν κατάσχεσε υπολογιστές και βιντεοληπτικό υλικό από το σπίτι του;
      ✅Γιατί δεν έκαναν άρση τηλεφωνικού απορρήτου να δούμε με ποιους μιλούσε τόσες μέρες;
      ✅Γιατί δεν έκανε έφοδο στο διαμέρισμα στο Μεταξουργείο;
      ✅Γιατί δεν πάει να πάρει καταθέσεις από τους άλλους ένοικους της πολυκατοικίας;
      ✅Πολλά γιατί… και απάντηση μία… ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ!

    4. Ρίχνεις κυβέρνηση …τότε θα σε παραδεχτώ …..

    5. Καποιοι Στεφανε σε ηθελαν Νεκρο….

      ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΑΞΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΜΠΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ

    6. ΠΟΣΕΣ ΜΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ

      Μ Π Ο Υ Ρ Δ Ε Λ Ο

      ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΥΣΤΟΚΡΑΤΙΑ …

    7. «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» με Α.Φ.Μ. στην…ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ…!!!

      http://sinomosiologos.blogspot.com/2021/02/blog-post_936.html

      ————————————-
      ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ “ΚΡΑΤΟΣ” HELLENIC REPUBLIC ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

      http://dionios.blogspot.com/2018/04/hellenic-republic.html

      Δειτε προσεχτικα
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕ

      ……………………………

    8. ΓΑΑ…ΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΕ!
      ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΗΣ ΚΛΠΟΙ ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΗΔΑΝΕ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

    9. Τα ψωμια του μειναν λιγα
      και το κρασι πιωμενο
      σε λιγο αυτος ο τυραννος
      θα βρει το πεπρωμενο

    10. Στέφανε σκίσε τους ανώμαλους κυβερνητικούς.
      ΝΔ βόθρος

    11. Η δυσωδία που έβγαινε απο το διαμέρισμα ήταν παροιμοιώδης. Τις πρώτες ημέρες που μετακόμισαν νομίζαμε πως ήταν κάποια διαρροή υγραερίου. Τελικά όπως αποδείχτηκε οι ροδέλες τους είχαν ξεχειλώσει και δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα αέρια του στομαχιού τους. Πολύ βρώμα ρε παιδιά.

    12. Το τσόκαρο είπε δεν γνώριζαν το Λιγνάδη ούτε αυτή ούτε ο Μητσοτάκης!
      Δάσκαλος ορθοφωνίας του Κούλη ήταν ο Λιγνάδης!
      Παριστάνουν και τους καλούς χριστιανούς τόσο υποκριτές και απατεώνες είναι.
      Μητσοτάκη ψόφα

    13. Τέτοια κυβέρνηση ανώμαλων δεν αξίζει στους έλληνες όσο μαλάκες κι αν είναι

      1. Μα οι Έλληνες τους επιλέγουν εδώ και δεκαετίες τώρα, τι λες εσύ;
        Και εάν δεν είναι αυτοί, θα αλλάξει το όνομα και τα πρόσωπα οι επόμενοι, κατά τα άλλα είναι σε όλα τα ίδια!!!!
        Άξιοι της μοίρας σας!!

    14. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αδερφή και τη βρίσκει με ανώμαλους.
      Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι φίλοι τους είναι ανώμαλοι και παιδεραστές.
      Δεν είναι τυχαίο που η ΜΚΟ που διευθύνει η ξαδέρφη του έστελνε ανήλικα στον παιδεραστή.
      Δεν είναι τυχαίο ο Νίκος Γεωργιάδης.
      Υπάρχουν και άλλα ακόμα χειρότερα….

    15. Ο Μητσοτάκης είναι μεγάλη λούγκρ@ αυτά είναι γνωστά στην πιάτσα.

    16. Έπαιζε με μεγάλη επιτυχία το βασιλιά Ψωλήρ εις το θέατρο.

    17. 16 και 17 χρόνων τα αλλοδαπά στην χώρα τους είναι παντρεμένα με παιδιά.. εδώ την πορνεια τα αλλοδαπά ανήλικα την έχουν επάγγελμα.. δεν μασάμε μακελειό όλοι, γιατί δεν κάνατε έτσι για τον Γεωργιάδη… ΝΔ ήταν και αυτός,, το παιχνίδι είναι πολιτικό και την πλήρωσε ένας ανώμαλος ο οποίος δεν θα έπρεπε να ήταν εκεί… βάλτε λίγο το μυαλό σας να δουλέψει.. Κάντε μια βόλτα στις πλατείες του κέντρου και θα δείτε τα ανήλικα… να πάνε στα τσακίδια και οι 300 , αλλά όχι άλλο τα σκατα που διώξαμε , αυτοί ήταν εγκληματίες, οι τωρινοί ηλίθιοι με περικεφαλαία…αλλα ποιον όμως,, ; εδώ σας θέλω.. όλοι είναι βουτηγμένοι στα σκατα…

    18. Στέφανε είναι ώρα να ξεφτιλισης το in.gr που βρίζει την αποκαλυπτική δημοσιογραφία είναι κατσαπλιαδες ξεφτιλισε το σιχαμερό σύστημα τους αυτοί οι ομοφυλόφιλοι που βάζαμε φωτογραφίες οι ΝΑΖΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΠΕΔΕΡΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΛΙΓΟ ΔΙΚΑΙΩΣ6ΝΗ

    19. Αυτοί διάβασαν τον τίτλο ”Aρμεγε το πουλόφωνο με τον παιδεραστή Λιγνάδη και η Μαρέβα κρατούσε το φανάρι” και κατάλαβαν ότι ο Μητσοτάκης είναι παιδεραστής ή ότι ο Μητσοτάκης ειναι παιδαραστής;

    20. To Μακελειό δεν το ισχυρίστηκε αλλά ο κόσμος το χει τούμπανο για την Κούλα την ξεγκοφιάρα… καλά και μόνο το περπάτημά της την προδίδει….
      Όσο για Ντοροδρακούλαινα, Πατουροδασκαλάκενα, Κουβαδοκεφαλού Βαρδινογιάννενα και λοιπές συναφείς μαγάρες, όλοι ξέρουμε για το ρόλο τους στις σατανοστοές των παιδοβιαστών και τις αιμοποσίες με Xιλαρούδες και ερπετοβασιλειάδες της Αγγλίας…
      Το δε μόλεμα ο Μπόνιος που πάει να βγάλει λάδι την Κουβαδού, ας δει ποιο σήμα έχει η Ελπίδα (το τριγωνάκι των παιδεραστών του PizzaGate) και πόσα άτυχα παιδάκια με καρκίνο κάνει πάσα στις στοές τους και μετά να μας πουλήσει τρέλα και κορδέλα…
      Σαν το χαμόγελο του παιδιού ένα πράμα που διακινεί στην Amber Alert αθώα πλασματάκια.
      Εκεί στο Μακελειό ανοίξτε και το θέμα Αποστολή του Jeronymo του Λιάπη για το παιδικό trafficking … γιατί μας λέτε όλα στα φως πως θα τα βγάλετε, αλλά ούτε για το Καρατζατούμπα δεν μας λέτε….

    21. Όλοι οι ανώμαλοι, οι αδερφές, οι λεσβιές, οι πορνες, οι ρουφιάνοι, οι κλέφτες και οι γλυφτες…. Μια κλίκα

    22. Έμποροι ναρκωτικών και παιδεραστές διοικούν την Ελλάδα μας.

      Μόνο κρεμάλες στους προδότες. Και τα βρώμικα κανάλια τους υποστηρίζουν.

    23. Εδώ δεν έχει ξηλώσει ακόμα την Μενδωνη που είπε τηλεφωνικά ότι ήταν ο Λιγνάδης επιλογή του ίδιου!
      Α ρε Μαρινάκη που έμπλεξες….βλέπω να σε παίρνουν και εσένα τα σκάγια. Οι Αμερικάνοι γνώριζαν για όλα αυτά κάτι χρόνια τώρα.

    24. Εγώ έχω μια απορία, πως σε ένα επιχειρηματία που κατηγορείται για πολύ σοβαρά κακούργηματα του επιτρέπει το κράτος να αγοράσει ΜΜΕ και μάλιστα εθνικής εμβέλειας κανάλι? Δεν θα έπρεπε πρώτα να βγει τελεσίδικη αθωωτική απόφαση πριν του επιτραπεί? Ένας καναλαρχης, εκδότης που έχει ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις μπορει μέσω των ΜΜΕ που ελέγχει να ασκεί πιέσεις να εκβιαζει ή να προσφέρει υπηρεσίες στην εξουσία προκειμένου να τη βγάλει καθαρή.

    25. Τα φιλελέδια αποδείχθηκαν βρωμερότεροι από τους κομμουνιστές. ΚΑΘΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ

    26. Να πέσουν αλλά να μην ξανάρθουν οι προηγούμενοι.

      1. Δεν ξερω αν θα πεσουν,αλλα οι προηγουμενοι θα ξαναρθουν!!!!

        1. Ναι όπως το δεύτερο κύμα του Κόβιτ. Για να ισοπεδώσει την χώρα. Η αριστερή πανούκλα θα ξαναχτυπήσει και πιο άγρια.

    27. Μητσοτάκη ΑΠΟΨΕ ΠΕΦΤΕΙΣ

      1. στο κρεβάτι του και να αλλάξει πλευρό …

    28. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!!!

    29. Θα του κλ@σετε τα ,@ρχιδια . Ονειρεύονται κάποιο υπουργό Χαϊκάλη,υπουργό Κιμούλη και υπουργό δημο Μούτση.κι άλλους που έρχονται

    30. Πέφτει ο Δρακουμέλ και έβαλε μπρος την Μασονική ΟΕΑ των δύο ατόμων να απειλεί Θεούς και δαίμονες σε όσους κάνουν ανάρτηση στο facebook το Μακελειό.Θα σας βρούνε στα θυμαράκια λέει ο Βλάχο προσκυνημένος τσιγγανογυφτος Απόστολος Παπανακος.
      Το παριστάνει Στρατηγός ο αιρετικός βαρυποινητης Ιεχωβάς Ιωάννης Καραγεωργίου.
      Τσογλάνια μπάτσοι Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και Εισαγγελείς εναντίων του Μακελειό.Κουλη βάλε τούς τρελούς της ΟΕΑ μέσα για να μην στους γαμησουμε και κλαίς.
      Στηνει κυριολεκτικά κώλο η εισαγγελία Αθηνών στα μουνόπανα και τα ανθελληνικά ερπετά….

      1. Ακόμα έξω είναι αυτοί; Στέφανε εξώφυλλο γρήγορα.Μιλάμε για απόλυτα διεφθαρμένο κράτος.

    31. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Ρε ο μιζοτακης το έχει πιάσει το νόημα έχει τους ομοφυλόφιλους κοντά του γιατί ειναι ικανά μυαλά και τα μυαλά όπως και οι κ@λοι δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτοί

    32. Μητσοτακη μου φαγες τα λεφτα αλλα πεφτεις εσυ και η παλιοπαρεα σου. Στα τσακιδια και ελπιζω να μην σε προλαβει το ελικοπτερο

    33. Στέφανε φύγε σε ένα τροπικό νησί με την οικογένειά και δούλεψε το μακελειό από κει να μην ξέρει κανείς που είσαι και βάλε τον Βαγγέλα φυλακή και όποιον άλλον μπορείς. Γιατί ο Βαγγέλας δεν αστοχεί ποτέ φίλε. Θα σε κάνουμε άγαλμα μετά να ξέρεις! Σκέψου το.

    Comments are closed.