ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΑΕΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗN ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΕΣΟΡΑ ΤΗΣ ΑΣΟΕΕ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ. – ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΣ “ΦΑΕΙ” ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    teaser23-12

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι μπροστά στο ρεπορτάζ και δεν συμβαίνει πρώτη φορά. Ο καθηγητής που έφαγε της χρονιάς του μέσα στην ΑΣΟΕΕ από κουκουλοφόρους, φέρεται να έχει έντονη δράση… σεξουαλική. Πρώτο το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει αποκαλύψει και με εξώφυλλο στην εφημερίδα την αγάπη του προφέσορα στα νεαρά αλλά και ανήλικα παιδιά.

    Όταν όμως, η εφημερίδα μας έκανε τις καταγγελίες κανείς δεν ασχολήθηκε. Έπρεπε να φάει ξύλο για να ασχοληθούν με το παρελθόν του και να επέμβει εισαγγελέας. Με τα ταξίδια στη Ρουμανία θα ασχοληθεί κανείς;

    Πλην αυτού ο εν λόγω κύριος, απασχοολεί τις αρχές για εμπλοκή του σε μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο τοτγλυφίας, απάτης, συμμορίας και πάει λέγοντας. Τα στοιχεία είχαμε αναδείξει σε δύο μεγάλα ρεπορταζ στο παρελθόν.

    exofillo23-12 profesor1

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    Εισαγγελική παρέμβαση για την επίθεση κουκουλοφόρων σε καθηγητή της ΑΣΟΕΕ – Εντολή για ποινική έρευνα

    Συνεργάτης Κούλη- Χατζηδάκη: “ΠΗΔΑΩ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ”! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΕΣΟΡΑ ΤΗΣ ΑΣΟΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ “ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”. “Συνουσιαζόταν ταυτόχρονα με δύο 14χρονα αλλοδαπά παιδάκια , φορώντας καλσόν, γονατισμένος σε τραπέζι συσκέψεων”. ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ, ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Άντε να χαθείτε, σας σιχάθηκε η κοινωνία, ελεεινοί

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Οι ….ορθολογιστές μόσιαλος(πρώην πασοκτζής) και χωμενίδης(δήλωνε αριστερός και είναι υπάλληλος του μαρινάκη!) πώς σχολιάζουν μόνο για την Παναγία και για αυτούς τους γκέι που είναι κατηγορούμενοι δεν σχολιάζουν;

    2. Ποιο έκτρωμα είναι, μάθαμε, να τον διαπομπεύσουμε όπως του αρμοζει; ΞΥΛΟΟΟΟ ΞΥΛΟΟΟΟ

    3. Εδώ φαίνονται gay όχι παιδεραστες. Σωστό το ρεπορταζ αλλά άθεά του ξεπλένει τους “γνωστούς άγνωστους ” και αυτούς που κρύβονται πίσω τους

    4. Νεα πουστ@κρατια πισωωωω ανωμαλες καλα ελεγε ο Καργακος οτι ζουμε σε καιρους εκπουστευσης και εκπορνευσης του τοπου μας !!

    5. Σκετη καταντια…
      Δεν υπαρχουν πια “αριστοι” (κατα την Πλατωνικη εννοια) να μας κυβερνησουν?
      Πως στην ευχη ολοι αυτοι οι ΚΙΝΑΙΔΟΙ παιδεραστες καταφερνουν να βρισκονται σε περιοπες θεσεις στις κυβερνησεις?
      Προωθουνται απο Μασονικα κεντρα? Εκβιαζουν αλλους ‘ανωμαλους’ πολιτικους με αποκαλυψεις κι ετσι καταλαμβανουν θεσεις?
      ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΔΙΑ !

    6. Αυτός τώρα στις εικόνες που βλέπομε διδάσκει τα πηδιά μας ;

    7. Καπως ετσι θα πλακωνουν στα μπουνιδια τους “ακαταδιωκτους”οι πολιτες που δεινοπάθησαν απο τα τσιρακια του καθεστωτος ..

    8. ….μιλαμε για σκανδαλο μεγαλυτερο του Λιγναδη διοτι ο ανθρωπος αυτος ειχε καιριες κρατικες θεσεις, ελεγε οτι τυγχανει της προστασιας της ΝΔ και οτι ηταν φιλος του Γεωργιαδη….φυσικα οι Συριζαιοι δεν μιλανε γιατι εχουν τον Σακελλαριδη…..φυσικα τα εξαγορασμενα ΜΜΕ δεν αναφερουν τιποτα

    9. Είδες ποιοι έχουν τα ποστα, είδες ποιοι χλευαζουν την ορθοδοξία και δηλώνουν άθεοι? Όλοι οι άθεοι εκ των πραγμάτων είναι παιδεραστές, ομοφυλόφιλοι και εκμεταλευονται σεξουαλικα τους μετανάστες. Όλοι οι ανωμαλοι θεσμικό ρόλο έχουν.

    10. τα καμαρια της νεας δημοκρατιας ,οι αριστοι..Παιδια στη ρουμανια αυτος εδω,παιδια στη μολδαβια ο γεωργιαδης,παιδια εφερνε η ΜΚΟ της λυμπερακη,κοριτσια ο φουρθιωτης.Ολοι στο πρωθυπουργικο περιβαλλον,στην εθνικη παραταξη των νοικοκυραιων.

    11. Ανωμαλιας το καγκελον προσχωμεν! Αναρχοκομμουνια δεν πρεπει νατανε αλλα μαλλον απληρωτα τεκνα σε χρημα η σε ειδος! Αληθεια ο παραιτηθεις αντιπροεδρος του ΣτΕ τι απεγινε?

    12. Όπως έγραψα και στο προηγούμενο άρθρο, αυτούς μην τους λυπάστε. Κανείς τους δεν είναι καθαρός. Νεοδημοκράτης ομοφυλόφιλος παιδεραστής και πρεζάκιας είναι αυτός που έκαναν ασήκωτο τα αναρχοκομμούνια.

    Comments are closed.