ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ: Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΝΙΨΙΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ… ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ.. ΚΛΟΙΟ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ! ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΨΗΛΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ

    Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδος μας έχει δημιουργήσει ήδη… χαλασμό. Οι αποκαλύψεις που προβαίνει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ – όπως και άλλες φορές- έρχονται να ξεγυμνώσουν το σάπιο πολιτικό σύστημα.

    Το σύστημα παρακολούθησης Predator σε συνδυασμό με τις «επίσημες παρακολουθήσεις» που γίνονταν από την ΕΥΠ με το πρόσχημα της εθνικής ασφάλειας επεκτείνονταν σε όλο το πολιτικό και επιχειρηματικό περιβάλλον. Και όχι μόνο… στους απέναντι. Αλλά και στους δικούς του. Τόση η αρρώστια τους!

    Είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ότι πραγματικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θεόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται στη λίστα παρακολουθήσεων μέσω του βρώμικου λογισμικού καταγραφής.

    Το σύστημα φαίνεται πως έχει καταγράψει συνομιλίες του Καρυπίδη με τον επιχειρηματία εκδότη και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

    Όπως ξαναγράψαμε το σύστημα Predator ήταν συμπληρωματικό σε μία μεθοδολογία παρακολουθήσεων που ξεκινούσε από το πρωθυπουργικό γραφείο και την ΕΥΠ. Στα πλαίσια αυτών των σχεδιασμών, διάφορα πρόσωπα, εν πρώτοις άσχετα με το βασικό σχέδιο παρακολούθησης, μολύνονταν με το λογισμικό για να συλλεγούν κρίσιμες πληροφορίες.

    Δηλαδή, φίλοι πολιτικών προσώπων, συνεργάτες πολιτικών αλλά και επιχειρηματιών, παγιδεύονταν με το Predator προκειμένου να παρακολουθεί στην ουσία ο πολιτικός ή επιχειρηματικός παράγοντας.

    Έτσι, φαίνεται να έχει συμβεί και με την υπόθεση Καρυπίδη. Ο Καρυπίδης όπως και γνωστός συστημικός εκδότης, ήταν σε συνεχή επαφή και σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που ήταν ο πραγματικός στόχος. Έτσι, το λογισμικό αποφάσισαν να φυτευτεί στον Καρυπίδη και, σύμφωνα με πληροφορίες, και στον εκδότη προκειμένου να καταγράφονται οι κινήσεις και οι συνομιλίες του Βαγγέλη Μαρινάκη.

    Οι πληροφορίες μας για παρακολούθηση του παράγοντας του Άρη επιβεβαιώνονται και από τον ίδιο τον Θεόδωρο Καρυπίδη καθώς βρέθηκε στο κινητό του λινκ που παρέπεμπε στο «αμαρτωλό» edolio5.

    Η υπόθεση αυτή βρωμάει. Και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν θα την θάψει! Θα την κρατήσει ψηλά. Έρχονται και άλλες αποκαλύψεις. Για να διαβάσετε ολόκληρο το ρεπορτάζ που ζέχνει νεοδημοκρατική σαπίλα προμηθευθείτε σήμερα την εφημερίδα μας στα περίπτερα όλης της χώρας!

    exofyllo4-11

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Θελω να πιστευω οτι καποια στιγμη η ροδα θα γυρισει και καποιος απο αυτους που παρακολουθει τους …. αλλους….να βγαλουν αφου τρελαθουν και συνομιλιες πρωθυπουργου και …. περιξ

    2. Όταν παίρνει παίχτη ο αρης από τον ολιεμπιακο 5 εκατομμύρια και δεν τον βάζει σχεδόν καθόλου να παίζει τότε δεν τρέχει τίποτα ε; Κάτι ακούστηκε ότι θα τον έστελνε δανεικό τον Γενάρη ο ολιεμπιακος στον Άρη παλι. Για ρωτήστε την κυρία Μαρούπα εάν έκανε καμία έρευνα.

    3. Το είχαμε πει από την αρχή της χρονιάς χοντρέ δεν σε παίρνει να κουμαντάρεις δύο δεύτερες, νοτιγχαμ και Αρουλη θα την πατήσεις… Τον ΠΑΟΚ τον κατηγόρησαν για πολύ ιδιοκτησία με την Ξάνθη και έφαγε αφαίρεση βαθμών… Τον νταβατζή του ποδοσφαίρου όχι αφαίρεση απλά, υποβιβασμό πρέπει να φάει για να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο…

    4. xχα,χα,χα, ακόμη και τα παιιδά του θα παρακολουθεί ο Μητσοτάκης

    5. o Μητσοτακης φοβαται και την σκια του ..και προσπαθει με καθε τροπο να αλωσει την Θεσσαλονικη κυνηγοντας Σαββιδη Καρυπιδη γιατι στα νουμερα καταρρεει..Το προβλημα ομως δεν ειναι ο Σαββιδης που ειναι απεναντι τουη ο Καρυπιδης που τον στηριξε..(φανταστειτε φοβο).Το προβλημα ειναι εκ των εσω μιας και σε ολες τις θεσεις διευθυντων κλπ εχουν τοποθετηθει πασοκοι συριζαιοι επενιτες με παρεμβαζσεις εκ των Αθηνων οπως μαθαινουμε…Και οι Νδμοκρατες βραζουν και φευγουν αρον αρον προς βελοπουλο μερια

    6. Θα θέλες Τούρκο Σόλων. Σόλων Σόλων τον θες μισον η όλον?

    7. νομίζετε ότι το νουρ ουάν ήταν το μοναδικό φορτίο; Παρακολουθούν τις παράνομες δραστηριότητες για να τον κρατάνε στο χέρι

    8. Πριν κάνουν μπίζνες όλοι η μαφιόζοι αγοράζουν ομάδες για να μην μπορούν να τούς πειράζει κανένας, παρά μόνο αυτή να κάνουν κουμάντο σε όλα και σε όλους????

    9. Όταν τα λέγαμε ότι γαύρος-άρης είναι το ίδιο μαγαζί λέγανε ιστορίες. Ορίστε οι αποδείξεις. Πάει ο γαυρος στο Βικελίδης και παίρνει 2πλο χωρίς να ιδρώσει και με τον ΠΑΟΚ σκυλιάζουν λες και θα τους εκτελεσουν αμα χασουν

      1. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα…;;; πότε πήρε διπλό ο γαύρος στο Χαριλάου…;;; μην παραπληροφορεις τον κόσμο….

      2. Γιάννα κοπελαρα μου εσύ. Ο Αχμέτ ο δικός σου, το αγόρι σου καλά??

    10. Μιλάμε για την απόλυτη μαφία, μέχρι τον κ. Μαρινακη άκουγαν και έκαναν μετά παιχνίδι. Βασικά για να ξέρουν τι θέλει να τον εξυπηρετούν και να τσεπώνουν φράγκα και εύνοια από τα μμε του κ. Μαρινακη!!! Στέφανε ήρθε μια εκπρόσωπος της Ολλανδίας να ψάξει για τις παρακολουθήσεις και τρελάθηκε, αυτό που είδε την άφησε άφωνη. Μιλάμε για ξεκάθαρη εγκληματική οργάνωση δομημένη στα πρότυπα της μαφίας, το ξέρουν όλοι στην εε αλλά τον κρατάνε τον ανώμαλο ακόμη επειδή τους κάνει ότι του ζητήσουν.

    11. ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ

      ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ

    12. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΙΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ

    13. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Κ ΤΥΠΙΚΑ ΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ….ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ……
      ΜΕΣΩ ΚΑΡΥΠΗ-ΣΑΒΙΝΤΙ (ΡΩΣΙΑ)….
      ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ‘ΜΕΓΑΛΟΥΣ’ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.
      ΕΠΕΛΑΥΝΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ.
      χαΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛαρα οι Σαλωνικιοι ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΕΦΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ.

    14. Ελπίζω να περάσει το μήνυμα.
      Άρα ο Κουλης έχει δεμένο τον Μαρινακη σαν πραγματικό ιδιοκτήτη του ΑΡΗ, δηλαδή υποβιβασμός σε ερασιτεχνικό του Ολυμπιακου και ΑΡΗ για πολυιδιοκτησια. Το γλέντι τώρα ξεκινάει.

      1. αυτο καταλαβες εσυ; μαλλον ζεις στο φανατισμο ενος παιχνιδιου που το λενε ποδοσφαιρο

        1. Γιαυτό άλλωστε όλοι οι ολιγαρχες έχουν ομάδες, για χαβαλέ

    Comments are closed.