ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ – ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES – 1,5 ΜΗΝΑ ΦΙΜΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΙΟ – Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    1-102

    Πρώτο το ΜΑΚΕΛΕΙΟ είχε βγάλει στη φόρα τους πληρωμένους κονδυλοφόρους του Σόρος και της ΝΤΠ, διαχειριστές της ιστοσελίδας Ellinika Hoaxes. Με χαρά και αίσθημα δικαίωσης βλέπουμε και πολλά άλλα διαδικτυακά ΜΜΕ να προχωρούν σε διαμαρτυρίες και καταγγελίες για τους ντ@βατζήδες του Διαδικτύου που κατεβάζουν σελίδες επειδή δεν δημοσιεύουν αυτά που γουστάρουν. Η παρέα του τριτοκλασάτου δημοσιογράφου Δημήτρη Αλικάκου έχουν αναλάβει αυτοβούλως ως… δημοσιογραφική αυθεντία τον έλεγχο των ειδήσεων που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο.

    Πρώτο το ΜΑΚΕΛΕΙΟ είχε αποκαλύψει το γεγονός ότι οι διαχειριστές της ιστοσελίδας κατάφεραν να γίνουν μέλη μιας μικρής δημοσιογραφικής ένωσης της βόρειας Ελλάδας καταθέτοντας ψευδή στοιχεία, καθώς βεβαίως δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις της θεσμικής απόκτησης της δημοσιογραφικής ιδιότητας.

    Την οποία άλλωστε δεν θα μπορούσαν να την αποκτήσουν νόμιμα, καθώς οι δύο εκ των διαχειριστών της ιστοσελίδας είναι στρατιωτικοί, ο ένας απόστρατος και ο άλλος εν ενεργεία, και μόνον ο ένας είναι δημοσιογράφος… τρίτης κατηγορίας.

    Η αποκάλυψη αυτή έχει επιφέρει τις έρευνες των αρμόδιων Αρχών και αναμένονται τα αποτελέσματα…

    Με τον ίδιο μάλλον τρόπο με τον οποίο έγιναν μέλη της δημοσιογραφικής αυτής ένωσης, οι διαχειριστές κατόρθωσαν κάτι πολύ πιο δύσκολο και σημαντικό για αυτούς: έγιναν ο επίσημος φορέας «επαλήθευσης των ειδήσεων» για το Facebook, όπερ σημαίνει, όταν αυτή η ομάδα… «δημοσιογράφων» κρίνει κι αποφασίσει ότι μια είδηση δεν αρέσει (δηλαδή είναι «ψευδής» για αυτούς), τότε ο κολοσσός του διαδικτύου «ρίχνει» την προσέγγιση (το γνωστό «reach») που έχει η εν λόγω δημοσιογραφική ιστοσελίδα στο κοινό της, με σημαντικά αρνητικά αποτελέσματα στη συνολική επισκεψιμότητα, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που ενημερώνονται από τη σελίδα τους στο Facebook.Η εν λόγω εξέλιξη της ανάθεσης αυτού του έργου από το Facebook στην εν λόγω ιστοσελίδα μάλιστα είχε προκαλέσει σάλο, αλλά και την απορία του τότε υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής.

    Το makeleio.gr, παρά την πολύ μεγάλη επισκεψιμότητά του (σταθερά μέσα στην πρώτη πεντάδα ανάμεσα στα ειδησεογραφικά sites σύμφωνα με την Alexa), καθώς έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού τα τελευταία 5 χρόνια παρουσιάζοντας όπως είναι δημοσιογραφικά δεοντολογικό και την αντίθετη άποψη σε θέματα και γεγονότα, είναι αποκλεισμένο εδώ και 1,5 μήνα την ώρα που όλες οι ενστάσεις που έχουν υποβάλει οι διοικούντες την ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ πέφτουν στο κενό. Είναι άγνωστο πότε και αν θα επιτραπεί ποτέ να ξαναποστάρουμε τα ρεπορτάζ μας στο facebook.

    Πολύ… συγχρονισμένη για να είναι συμπτωματική

    Όπως έχουμε ξαναγράψει πολλάκις, ο αποκλεισμός της ιστοσελίδας από το facebook επήλθε τα ξημερώματα μίας ημέρας που μόνο τυχαία δεν είναι. Λίγο πριν τις 2 παρά, το ξημέρωμα της 27ης Ιουλίου, ένας αιμοδιψής παρακρατικός λύκος πήγε να σκοτώσει τον ρεπόρτερ μας Στέφανο Χίο. Ο αποκλεισμός της ιστοσελίδας μας άρχισε μία μόλις ώρα μετά. Τελευταία ανάρτησή μας στις 3.30 το ξημέρωμα.

    Υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να μην του μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά βλέποντας κάτι τέτοιο; Ξεκάθαρα πράγματα. Για να σοβαρευτούμε επιτέλους. Οι τύποι των Hoaxes είναι μόνο και μόνο από αυτό, ύποπτοι για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του Χίου. Οι Αρχές που ερευνούν (;) την υπόθεση οφείλουν να τους καλέσουν για κατάθεση στην Ασφάλεια.

    Αν δεν το κάνουν αυτοί, θα το προκαλέσουμε εμείς. Άλλωστε ήδη υπάρχει νομική ενέργεια από τον δικηγόρο της εκδότριας εταιρείας, Νίκο Αντωνιάδη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. καλησπέρα παιδιά, καλό κουράγιο σε όλους σας εκεί και τους χαιρετισμούς μου στο Στέφανο που χει τεράστιο τσαγανό για να μην το πω αλλιώς όπως το λέμε στο χωριό και βωμολοχήσω. Έκανα προσπάθεια απόψε να ανεβάσω στο προφίλ μου στο fb το άρθρο που περιέγραφε την ανάρτηση τούρκου ιστορικού ότι οι έλληνες είναι γυναικούλες που φοβούνται, δεν στρατεύονται και μάλιστα είχε πει ότι οι τούρκοι θα μπουν στην ελλάδα όπως μπήκε ο χίτλερ στην πολωνία. Το άρθρο είχε κυκλοφορήσει μάλιστα, πριν 10+ μέρες. Το ανέβασα μάλιστα σατιρικά με την υπόδειξη ότι βλέπει πολύ Bigbrother και GTNM ο ντούρκαλος και το μπερδεύει με την πραγματικότητα. Όταν προσπάθησα να το ανεβάσω με το λινκ απο το makeleio, το fb έδωσε ότι “παραβιάζει τους νόμους της κοινότητας” και αρνήθηκε να το δημοσιεύσει. Όταν το ανέβασα σα link από αλλού (ήταν από το defencepointgr) το δέχθηκε μια χαρά. Tα greek hoaxes από πίσω, οι αγοραίοι αρουραίοι του ελληνικού ιντερνετ που όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν. Τo έχω δεί και αλλού να χώνουν την μυτόγκα τους και να ανακατευονται στο τι πρέπει να φτάσει σερβιρισμένο σαν είδηση στον (κατ΄αυτούς)πολίτη-κοπρίτη-καταναλωτή. Θα πληρώνονται από το μπάρμπαΣώρο τον κανατά με το κομμάτι (επιβεβαιώνουν οι ίδιοι άλλωστε ότι χρηματοδοτούνται). Δεν εξηγείται αλλιώς το άγριο σφάξιμο και το πετσόκομα που παίζει εδώ και 1-2 χρόνια υπό την πολύ βολική ομπρέλα του φεϊκ νιους σε όλο το φάσμα της εναλλακτικής και όχι mainstream ενημέρωσης στο ελληνικό ίντερνετ. Ότι δεν εξυπηρετεί την κουραδοελίτ, είναι ψέμματα και φεϊκ. Όπου και όποτε μπορέσετε κοπανίστε τους σαν τα χταπόδια με μηνύσεις και αγωγές. Να μάθει ο κόσμος για το φιμωτικό τους “λειτούργημα” και την ποιότητα της εκδιδόμενης δημοσιογραφίας τους που θα κανε ακόμη και τα κορίτσια του δρόμου να τους χαρακτηρίσουν βρώμικους. Τι κάνουν αλήθεια εκειδά στην δική σας την ΕΣΥΕΑ; πλέκουν πουλόβερ για το στρατιώτη στον Έβρο η ξεχάστηκαν πίνωντας Dom Perignon του ’74 που τους έστειλε delivery ο μπαρμπασώρος ο κανατάς; Βίωσα προσωπικά απόψε την χυδαιότητα της λογοκρισίας τους και σκέφτηκα να σας ενημερώσω. Άλλωστε η γνώση είναι δύναμη και εθνικό το αληθές. Καλά κουράγια να χετε.

    2. Γιατι Μαρεβα Μητσοτακη , ηθελες να σκοτωσεις τον Χιο ?
      Μαλλον γιατι λεει αληθειες .

    3. πουλημενα τομαρια το γουδι σας περιμενει

    4. συμφωνω με τον φιλο χιο ανοιξε μια εταιρεια στην αμερικη με 1 δολλαριο LLC και βαλε συμμετοχη την εταιρεια και βρειτε ενα γραφειο εκει και ξεκολιαστε το φεισβοοκ με αγωγη για ελευθερια του τυπου να ξερεις στο αμερικα αυτο ειναι πολλλυυυ σοβαρο και λογο της καταστασεως και σκιστους και πες εκανα 8000 φυλλα την ημερα επεσα στα τοσα απωλεια τοσα ….. προσοχη με στοιχεια εκει δεν ειναι ελλαδα εκει για να πας δικαστηριο την εχεις μεγαλη ….. και ζητα οτι σου καυλωσει αμερικα φιλε !!!!!!

      αντε και σε καλη μερια σου ευχομαι γιατι εδω ειναι μπουρδελο φιλε !!!!!

      1. Μπουρδέλο με τσατσάδες λεσβίες συριζαίες σαν αυτές που αμόλησαν ελεύθερους τους πακιστανούς που συνελήφθησαν για την επίθεση με ψαλίδια στον Έλληνα που πήγε να γλυτώσει μία Ελληνίδα από βιασμό στο συσκευαστήριο στο Τυμπάκι (τυμπακιστάν ή ισλαμαμπάντ).
        Το ψάρι βρωμάει από την αδικοσύνη.

    5. Καλέ και εμείς οι αριστερές πουτανες κλεφτρες θα γίνουμε??? Κάτω τα χέρια απ’ τον Σόρος!!!

    6. Θα σας πω και εγώ για τους hoaxes.
      Aυτοί οι παρακρατικοί hoaxes έκαναν μια αγαθοεργίες φιλικά προς την ΕΠΟ να μην μπει το σωστό σήμα με την ελληνική σημαία που παρουσιάστηκε 4 Νοεμβρίου 2013 σε μια έγκυρη ιστοσελίδα με έναν αξιόμαχο έγκυρο δημοσιογράφο πραγματικό ηγέτη στη φανέλα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με εμετική ανάρτηση χωρίς επιχειρήματα και ειρωνείες στο απαίσιο site τους.

    7. Το βρισκω πολυ λογικο.
      Επισης ιδια ωρα αν δε κανω λαθος, στο βικιπεντια εγραφε οτι ειναι νεκρος

    8. Βάλτε μέτοχο ή μια offshore στις ΗΠΑ που να συμμετέχει με ένα συμβολικό ποσοστό στο Μακελειό και σύρετε τους στα δικαστήριο των ΗΠΑ. Και το ίδιο το FB.

    9. μην ασχολείστε με το φειςμπουκ,είναι από καιρό τελειωμένη ιστορία

    10. Όχι της 27ης Αυγούστου. Της 27ης Ιουλίου, του Αγίου Παντελεήμων

    11. Ιθύνων νους οι Ρότσιλντ, κορμός ο Σόρος, βραχίονας όμως η δυναστεία Μητσοτάκη.

      1. Το τρομακτικο της ιστοριας ειναι οτι βρεθηκε ενα ποσοστο περιπου 15% των ελληνων που πηγε και ψηφισε μια οικογενεια καν ελληνικη που ειναι για τα σκουπιδια οπως προηγουμενως ψηφισε ενα τεμπελοσκυλο και αυτος οχι ελληνας και γενικα ενα αχρηστο κορμι και και και….δυστυχως δεν θα γλυτωσουμε την αιματοχυσια αν θελουμε να ελευθερωσουμε την χωρα απο την μασονια και τον σιωνισμο.

    12. Χίο αν ισχύει αυτό για σένα από τον σορός τότε θα έπρεπε να εκτελέσει τουλάχιστον ένα λόχο ατόμων που πάνε πραγματικά κόντρα σ αυτόν. Έχω την εντύπωση ότι μας δουλεύεις άγρια

      1. Δεν είπε ότι πήγε να τον σκοτώσει ο Σόρος ρε… Ούτε τα ελληνικά hoaxes. Αλλά είναι περίεργη σύμπτωση να ορίστηκε το μπλόκ στο makeleio.gr ακριβώς λίγα λεπτά μετά την απόπειρα. Προφανως υπονοεί ότι κάποιος επέβαλε τότε στους el. Hoaxes να αποκλείσουν το URL στο fb. Όχι ότι πήγαν να τον δολοφονήσουν αυτοί. Θα πρέπει να καταθέσουν κατά πόσο ήταν τυχαίο.

    13. Με λίγα λόγια επειδή οι πολίτες δεν είναι χαζοί και αντιλαμβάνονται τι γίνεται να δώσουν άμεσα κατάθεση για την περίπτωση επίθεσης που δέχθηκε ο Στέφανος τα Ελληνικά Ηoaxes ο υπογραφομενος Απόστολος Παπανακος κάτοικος Γερμανίας και ο Ιεχωβας Ιωάννης Καραγεωργίου που ήδη βρίσκεται στις φυλακές Τρικάλων.Τα Ελληνικά Hoaxes να απαντήσουν στο εξής ερώτημα.Πώς είναι δυνατόν να περάσανε σε πτώση του Μακελειό αμέσως μετά την επίθεση στον Χίο.Και τα παρτάλια της ομάδος ΟΕΑ να απαντήσουν στο πόσο τυχαίο είναι να γράφουν ότι θα στειλνουν τον Στέφανο στα Θυμαράκια και να γίνεται μετά πραγματική επίθεση στον ίδιο.Και πόσο τυχαίο είναι βέβαια που και τα δύο αυτά ιστολόγια και τις δύο αυτές ομαδούλες της καθοδηγεί ο πουτανας γιός Στημένη Ελληνική Δικαιοσύνη πληρωμένη από τα σκυλιά της Νέας Τάξης.

    14. ο Αλικακος ειναι φιλος του γνωστου φιλελε δικηγορου της Δραμας και συνηγορο του Νικου Γεωργιαδη της ΝΔ. Ολοι αυτοι ανηκουν στο γνωστο πανισχυρο φιλελε παρακρατος ( του Σορος) που ελεγχει την κυβερνηση Κουλη.

    15. Με έχουν μπλοκάρει 5 μήνες Σερι στο jewbook.
      Τα χοαξες έχουν σχέσεις με την Μιτ και χρηματοδοτουνται από σορος.
      Κεερφα,χοαξες,συριζα ΝΔ, μερα25 είναι δοχεία συγκοινωνουντα.
      Θέλετε αποδείξεις; τις έχουμε.

    16. Το είχα φανταστεί ότι ο Σόρος βρίσκεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του Χίου!

    Comments are closed.