ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ! ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟΝ ΧΙΟ, ΤΟ MAKELEIO.GR ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ… – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    makelio&

    Κάναμε την έρευνά μας, το επιβεβαιώσαμε και τώρα το δημοσιοποιούμε καθώς παρά τις σφαίρες του παρακράτους, τίποτα δεν τελειώνει.

    Την ώρα που ο Στέφανος Χίος βρίσκεται νοσηλευόμενος και σε καταστολή στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του ΚΑΤ, οι σελίδες μας στο Facebook τις οποίες ακολουθείτε χιλιάδες πατριώτες έχουν υποστεί αποκλεισμό.

    Το περίεργο είναι ότι ο αποκλεισμός αυτός ήρθε μόλις λίγη ώρα μετά την δολοφονική επίθεση στον δημοσιογράφο μας Στέφανο Χίο.

    Τυχαίο;;;;;;

    Σύμφωνα με τα αρχεία μας, η τελευταία ανάρτηση ρεπορτάζ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ “ανέβηκε” χωρίς προβλήματα γύρω στις 03:30 και από τότε σιωπή.

    Οι αναγνώστες μας οφείλουν να τα γνωρίζουν όλα αυτά καθώς η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ και το makeleio.gr δέχονται ξεκάθαρη, άνανδρη και σατανική επίθεση.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    55 Σχόλια

    1. Περαστικά και κουράγιο Στέφανε!! Χθες το πρωι δεν ανέβαινε καμία αναρτηση απο το Μακελειό στην σελίδα μας στο FB με αποτέλεσμα να κοινοποιήσουμε το γεγονός της απόπειρας ανθρωποκτονίαςκατά του Στέφανου από το Πενταπόσταγμα

    2. Καλημέρα σας νωρίς, νωρίς. Ζω στο εξωτερικό και μόλις διαπίστωσα ότι το μεσεντζερ μου μπλοκάρει αποκλειστικά οποιαδήποτε είδηση του μακελειό που στέλνω σε γνωστούς στην Πατρίδα. Συγκεκριμένα, ζητω συγνώμη γι αυτό πρωί πρωί, ήταν αυτό το εντελώς αηδιαστικο νέο για τα νέου είδους φερετρα στην Ιταλία. Αμέσως στέλνω ένα βιντεακι, εντελώς αποκρουστικο από τελετή μαγείας και πήγε κανονικά. Το έχω δοκιμάσει με τρία διαφορετικά άτομα, στέλνοντας τους και τα δύο θέματα. Και στους τρεις η είδηση δεν πήγε, ενώ το αντίθετο ακριβώς με το βιντεακι.Προς ενημέρωση στην ομάδα σας. Σύστημα σπαιντερ εν δράσει έτσι; Καί πάλι καλημέρα σας.

    3. Το μήνυμά σας δεν στάλθηκε, επειδή περιλαμβάνει περιεχόμενο που έχει αναφερθεί ως προσβλητικό από άλλους χρήστες του Facebook.(δεν γίνεται κοινοποίηση στο φβ κ γράφει αυτό)

    4. Περαστικα,και γρηγορη αναρρωση.Η φωνή του έλεγχου ηταν που έστειλε τον Αγιο Ιωαννη τον Προδρομο στον αποκεφαλισμο και τον Κυριο Ιησού Χριστό στον σταυρό.Το συνδρομο του Ηρωδη και του Πιλατου ζει και βασιλευει στη κατα τα αλλα πολιτισμενη και δηθεν δημοκρατικη κοινωνια μας.

    5. Έχουμε και λέμε: 1) ο Στέφανος δεν οπλοφορούσε, γιατί; γιατί του είχε επιτεθεί ένας κλητήρας(;;;) και είχε πυροβολήσει για εκφοβισμό (καλά που δεν τον χτύπησε) και του αφαίρεσαν την άδεια (!!!) προφανώς για να του επιτεθεί άλλος κλητήρας(;;;). Συγχαρητήρια στους Έλληνες δικαστές!!!
      2) δεχόταν απειλές και πήγε στον χρυσοχωνίδη να του παρέχει αστυνομική προστασία ως όφειλε, αλλά τίποτα! Συγχαρητήρια και στους υπουργούς!!!
      3) την επίθεση εναντίον του τα κοπροκάναλα δεν την βάζουν ούτε στα ψιλά! Συγχαρητήρια και στους “συναδέλφους” του δημοσιογράφους!!!
      4) τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αμέσως μετά την επίθεση, του κατέβασαν ρολά! Γιατί άραγε;;; συγχαρητήρια και στην ΝΤΠ!!!
      Η κακομοίρα η ΕΛ.ΑΣ., που να βρει τους ενόχους;;; είναι τόσο δύσκολο!!!

    6. Ελπίζω να μην έχει περίεργες επιπλοκές στο νοσοκομείο, στις ημέρες που ζούμε όλα είναι πιθανά. Είμαστε σε πόλεμο για όποιον δεν το έχει καταλάβει.

    7. Περαστικά καλή δύναμη γρήγορα υγιής και πιο δυνατός στον αγώνα για την Πίστη την πατρίδα και την οικογένεια !

    8. θέλουν να μας ξεκάνουν όλους αλλά ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς!!! Σπαρτιάτη κράτα γερά!!!!

    9. Πατριώτες δείτε ξεκάθαρα την αλήθεια και αποφασίστε όλοι μαζί να τους ξηλώσουμε. Καμία προκατασκευασμένη αναμπουμπουλα τους να μη σας τρομαξει σκεφτείτε μόνο το μέλλον των παιδιών σας και τις θυσίες των προγόνων σας. Κρατούσε υψηλά το αίσθημα και συσπειρωνε τόσο καιρό όλους μας στην νέα εδαφική απειλή κι αυτό ενοχλούσε την προώθηση ενός ακόμη ξεπουλήματα αυτή την φορά εδαφικό. Όποιος πίστευε ότι έλεγε υπερβολές ελπίζω να δει ότι δε θα γινόταν μια τέτοια ενέργεια αν δεν είχαν τίποτα να φοβηθούν. Σ’ ευχαριστώ θεέ μου που τον φυλαξες

    10. Περαστικά Στέφανε κράτα καλά ο Έλληνας πατριώτης δεν πέφτει
      ..

    11. Θα τους πάρουμε φαλλαγγι…μπαίνουμε μέσα στο σκυλοβουλιο και τα ξυλωνουμε όλα…θα τους πετάξουμε μέσα σε κάδους σκουπιδιών………..

    12. Να πείτε στον μεγάλο Στέφανο αν είναι και μπορεί να πληρώσει για κάνα body guard γιατί το βρωμερό σύστημα της ψευτοδημοκρατιας τα έχει βάλει με αυτόν γιατί τους βγάζει όλα τα άπλυτα στη φορα. Δεν είναι μόνο να αναρρώσει ειναι και ο τρόμος που θα έχει όπου και αν πάει από δω και πέρα. Ξεσηκωθειτε επιτέλους να μπούμε μέσα σε αυτά τα 300 πουταναριο να τα ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ στο ξυλο!

    13. Το in.gr ενώ έγραφε για την απόπειρα δολοφονίας, τώρα κατέβασε και διέγραψε οποιαδήποτε αναφορά σε αυτό. Μαρινάκης…
      Το zougla.gr ενω εγραφε για την απόπειρα δολοφονίας, το έβγαλε σαν είδηση από την αρχική του σελίδα και μπορείς να το δεις μόνο μέσω αναζήτησης, Επίσης διέγραψε και διάφορα παραπλήσια άρθρα.
      Τριανταφυλόπουλος…

      Ποιος πάει να φάει τον στέφανο; Σίγουρα κάποιος που έχει δύναμη και μπορεί να επιβάλει ban στο facebook.
      Οι βασικοί ύποτοι:
      -Μαρινάκης
      -Τριανταφυλόπουλος
      -Αγγελοπούλου
      -Οικογένειες που έχουν τον Τσίπρα για μαριονέτα
      -Οικογένειες που έχουν τον Κούλη για Μαριονέτα
      Τούρκικες Μυστικές Υπηρεσίες

      1. Μοσαντ…..εκανε πολλες επιθεσεις στους Εβραιους ο Στηβεν

      2. μετα τον Σωκράτη Γκιολια πανε να φανε οργανωμένα και το παιδί μας.

        είμαστε όλοι σοκαρισμενοι με την δύναμη της μαφίας εναντίον της δημοκρατίας!

    14. Μηπως εφτασε η ωρα να δημιουργησουμε και εμεις, εμεις που αγαπαμε την πατριδα μας, τη θρησκεια μας, το
      σπιτι μας, μια ομαδα αντιστασεως σε ολες αυτες τις αναρχοαριστεροκομμουνιστικεςφασιστικες ανθελληνικες
      οργανωσεις, που δρουν ανενοχλητοι και με τις ευλογιες του παρακρατους? Γιατι οι δικες τους ενεργειες χαρακτη
      ριζονται απολυτα “δημοκρατικες” ? Επειδη εξυπηρετουν το συστημα? Ε! λοιπον νομιζω οτι ειναι καιρος να υπαρξει
      και το πραγματικα αντιπαλο δεος γι’αυτους καιμονον αυτους!

    15. Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση εύχομαι.
      Μην ακους τίποτα και κανέναν. Κάνε την δουλειά σους όπως γνωρίζεις τόσα χρόνια… Συνέχισε να βγάζεις όλους τους κίναιδους που μας κυβέρνησανε από την μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα στην φορά !!!
      Όλοι αυτοί είναι ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΌΝΟΙ που μόνο σκοπό έχουν να σβήσουν την χώρα μας. Και την Ορθοδοξία από τον χάρτη. Αλλά δεν θα πετύχουν τον σκοπό τους. Ο ΘΕΌΣ όμως βλέπει τα πάντα. Και αυτός έχει τον τελευταίο λόγο. Όσοι και αν είναι. Οποίοι και αν είναι. Ειναι τόσο μικροί μπροστά στο μεγαλείο του ΘΕΟΥ. Καλή δύναμη…

    16. Kρατα αδερφε,κρατα πατριωτη.Ανοιξαν πολεμο με ολους.Εχει συνεχεια η ιστορια.Αραγε αυτοι που τους εστειλαν να σε σκοτωσουν ξερουν πως εδω κατω εχουμε τον γδηκιωμο?????????Νογανε οπως λενε και στα χωρια???????Ανοιξανε βεντετα φιλε.Ενημερωτικα σου ΄λεω πως στο ακουσμα της ειδησης αυτης καποια παιδακια φιλα προσκειμενα σε κατι γελοιους(βλεπε Ινστιτουτο Σπαρτης)εκαναν χαρουλες!Κατι δημοσιγραφακια του πεους χαρηκανε αδερφε.Τα ονοματα τους στην διαθεση σου!
      Ευχομαι ταχεια αναρρωση

    17. Στεφανάρα περαστικά σου παλληκάρι μου. εχεις πολλά κιλά αρχίδια. είναι τιμή μου που διαβάζω κάθε μέρα το σάιτ σου . είμαστε όλοι μαζί σου.

    18. Πολεμούν τον αδέκαστο δημοσιαγράφο Στέφανο Χίο! Δεν θα τους περάσει

      1. Έτσι μαφιόζικο λειτουργούν στα δημοκρατικά καθεστώτα, κολυμπάνε στα σκατα.

    19. Από Ναύπακτο, Γιάννης σε αγαπάμε και γρήγορα κοντά μας Στέφανε το παρακράτος θα πληρώσει με την ψήφο μας και την στάση μας απέναντί τους που τώρα μεγάλωσε και άλλο.

      ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ, ΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ?

      Το ίδιο το κράτος δεν σας δίνει προστασία αστυνομικούς παρόλο που είστε πρώτος στόχος βάση ΕΥΠ.
      Σας παίρνει την νόμιμη οπλοκατοχή σας και μετά… αυτό εδώ…
      Όποιος δημοσιογράφος κάνει την διαφορά και δεν είναι δικός τους τον τρώνε.

    20. Παιδιά στο Μακελειό, κρατήστε την εφημερίδα να εκδίδεται κανονικά σαν ήρωες !

    21. Στεφανε είσαι το μονό σαιτ που εμπιστεύομαι και το βλέπω κάθε μερα και πολλες φορες σου ευχωμε καλη ανάρρωση σε αγαπαμε ολοι εδώ στον πυργο ηλειας γιατι εισαι το κατι διαφορετικό από τα αλλά κοπροσκυλά κομματόσκυλα τον σαιτ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.σε θελουμε όρθιο και μαχητικό γιατί από σένα μαθαίνουμε είδησης που πουθενά δεν βλεπουμε.

    22. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ….ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ….ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ….ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟΝ ΓΚΙΟΛΙΑ….ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ….ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ “ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ”….ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ “ΙΜΙΑ” “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”….ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΥΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ……ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ…!!!! ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ …. ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ…ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΘΕΙΤΕ….!!!!! Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ….ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ…ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ…!!!!

    23. ο αστοιχειωτος της αντιπολιτευσης ελεγχεται απο την πρεσβεια στην Βασιλισσης Σοφιας…..το κολλεγιοπαιδο που κυβερνα ειναι ο γερμανοδουλος μπατλερ του Σοιμπλε…..οποιος στηριζει Ελλαδα και ειναι πατριωτης , του κανουν λυσσαλεο πολεμο……Στεφαναρα , get well soon and fuck them all !!!

    24. ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ?

    25. Πρώτα απ όλα σας Ευχαριστούμε και ειδικά τώρα ήδη έχετε μπει στις καρδιές όλων των Ελλήνων , ο Θεός είναι μαζί μας και ειδικά σε όσους πιστεύουν βαθιά στην σωτηρία του έθνους και της Ύπαρξης του Επουράνιου Πατέρα.
      Όλες αυτές οι μαγκιές των μογγόλων μωαμθανών τελιώνουν όταν πέσουν σαν βροντή που θα αντιλαλεί σε κάθε τουρκικό σπίτι οι Αετοί της Αυτοκρατορίας μας που οργώνουν τα πουλημένα και προσκυνημένα κεφάλια με τρόμο και σπέρνουν την χαρά και το Δέος πάνω απ τα ελληνικά κεφάλια που αγαπάνε την γη τους.
      Συν της άλλης, τα υποβρύχια μας ακόμα τα ψάχνουν κάτω απ το βυθό τούρκοι και ολόκληρο το ΝΑΤΟ που είναι καμουφλαρισμένα καλά πολύ βαθιά κάπου στην μεσόγειο. Οι Τούρκοι ξεχνάνε πολύ εύκολα τις πανωλεθρίες τους στο Αιγαίο και το Ιόνιο Πέλαγος και μάλλον θέλουν να θυμηθεί οτ έθνος τους τον αποδεκατισμό όλων των ορδών που τόλμησαν απ την αρχαιότητα να τα βάλουν με την Ελλάδα και τον στόλο της.

    26. Απο χαλκιδικη!Περαστικα Στεφανε ο Θεος μαζι σου!!!

    27. Αξιωματικός πεζοναύτης μακάρι να είχαμε εναν ηγέτη όπως των Στέφανο περαστικά λιοντάρι και δεν έχει τελειώσει τίποτα Τώρα αρχίζει

    28. Στα καθεστωτικα μέσα, έχει μπει μέσα το παρακράτος με τις γνωστές ειρωνείες και το γνωστό υφακι να υποβαθμίζει την δολοφονική επίθεση. Ίδιο στυλ ίδια ειρωνεία όπως και στο μάτι. Όποιος φίλος μπορεί να τους ξεσκίσει. Η μαφία κυβερνάει την Ελλάδα.

    29. ΤΟ ΦΩΣ ΝΙΚΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!

    30. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ , ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ , ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ , ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΙΟ , ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΣΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ….

      ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO KAI AN ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

      ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΡΝΟΣ GESARA
      https://www.youtube.com/watch?v=jy6CEMdHWgw

    31. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ..ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ..ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ..ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ, ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ,ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 114 ΣΤΟ ΚΑΤ,ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΟ “ΑΜΕΣΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ” ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ….ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ….ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ”….Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ….ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ..ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ..ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙΟΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ..ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ .-

    32. Περαστικά Στέφανε!! Η αλήθεια πονάει κ γι αυτό δεν θέλουν να ακούγεται

    33. Πρέπει να ξεκινήσουμε μια εκστρατεία, στόμα με στόμα, και έξω και στο ίντερνετ, με στόχο να φύγουν όλοι οι Έλληνες από το facebook. Είναι θέμα αρχής. Ακόμη κι αν κάποιος δε συμφωνεί με το Μακελειό, δε μπορεί να μη βλέπει τι γίνεται. Αν συνεχίζει να στηρίζει αυτά τα σάιτ αυτό δείχνει συνενοχή. Κανένας πλέον στο φατσοβιβλίο, τόσα άλλα μέσα υπάρχουν. Στη τελική στην Ελλάδα έχουμε και άλλα παρεο-σάιτ και σάιτ γνωριμιών (γιατί αυτό είναι το φέησμπουκ ένα σάιτ γνωριμιών κυρίως).

      1. δεν υπαρχει μεγαλύτερος ρουφιάνος απ το fb..
        Χίλιες φορές ο παραδοσιακός τρόπος, απο κοντά ακόμα και για ένα γεια σου τι κάνεις
        παρά δηλώσεις απ το φαιστικό και σαιτ ανθελληνικό των ρουφιάνων fb ινστα κλπ..

    34. Στέφανε είχες την βοήθεια του Θεού. Όσων αφορά για την δολοφονική ενέργεια, ξέρουμε τι θα γίνει. Καμία σύλληψη! Και εάν κάποιος χαμηλόβαθμός από την αστυνομία βρει κάτι, επίσης γνωρίζουμε την συνέχεια. Θαψτα, θα σου σκίσει τα καπουλια ο υπουργός, που πας να μπλέξεις, γράψε 5 αράδες και δωστο κτλ. κτλ. κτλ!!!! Κράτος μαφία με πληρωμένους δολοφόνους κρατικούς υπαλλήλους. Για αυτό Στέφανε δεν θα γίνει απολύτως καμία σύλληψη, θα ξεβρακωθουν οι αλήτες.

    35. Μην τα συνδυάζεις αυτά τα δύο Στέφανε μου.
      Απλά έτυχε το facebook.

      1. Τοσα ξερεις τοσα λες για την διεθνη μαφια των υπηρετων του αντιχριστου πριγκηπα που προετοιμαζεται να ερθει ως δηθεν αμεμπτος στην παγκοσμια εξουσια, οταν καταρευσουν πολλα.

    36. Περαστικα Στεφανε και καλη δυναμη σε ολη την ομαδα του «Μακελειο»! Κανενα τουρκο-κομμα μεχρι στιγμης δεν εχει καταδικασει τη βρωμικη αποπειρα δολοφονιας κατα ενος δημοσιογραφου, ανεξαρτητα ποιες οι γνωμες του! Για αλλη μια φορα φανηκε η βρωμια του συστηματος τους, οφειλουν ολοι οι εντιμοι πατριωτες να στηριξουν το Μακελειο! Η Παναγια μαζι σας!

    37. τωρα καταλαβατε κυριοι οποιος λεει αληθειες τεζα ….τους πληρωνουμε και μας σκωτονουν…..κολομβεια αυτο ομως ειναι και το τελος τους ξεβρακωθηκαν επεσαν η μασκες τους…παρακρατος ελεηνο και τρισαθλειο ουστ σιχαμενοι

    38. Εύχομαι να βγεις απ’ όλη αυτή την περιπέτεια πιο δυνατός. Περαστικά αδερφέ.

    39. …..oi ενδεδειγμενοι ασιατες της γης πηγαν να τον ”’φανε”’ τον Χιο…μια ζωη ιδιοι , αυτα τα διποδα…..

    40. όταν γυρίσω θα τους &αμήσω.. Βάστα γερά Στέφανε!!

    41. Ο/Η και εθνομηδενιστές και δολοφόνοι οι γαλαζιοροζ...... λέει:

      Δεν πτοούμαστε από το κράτος-παρακράτος που εποικίζει την χώρα
      και μας θέλει φοβισμένους κ μαντρωμένους.

      Στέφανε ψυχάρα
      γρήγορη ανάρρωση κ καλή επάνοδο
      η Παναγιά κ όλοι μας μαζί σου

    42. ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ. ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ Η ΩΡΑ…

    43. Το καθεστώς θέλει τους δημοσιογράφους πουλημένους μέχρι το κόκκαλο στο σύστημα. Αν δεν είναι τους εκδιώκει από παντού. Αν και αυτό αποτύχει περνάει στη φυσική εξόντωση.

    44. Το παρατηρησα και στο youtube οσα σχολια δεν τους αρεσουν κατω απο τα αναλογα βιντεο πανε και τα σβηνουν μιλαμε για τρελο φασισμο και λογοκρισια

    45. Περαστικά!!! Γρήγορα Υγιής και Δυνατός!!!

    Comments are closed.