ΤΟ ΛΕΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ « Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΥΦΕΣΗ ΤΟ 2020 – Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΕΙ»

Κοινοποίηση:
1

 Οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Εργασίας Γιάννης Βρούτσης και Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, προχώρησαν στην εξειδίκευση των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορωνοϊού.

Από την πλευρά του ο κ. Σταϊκούρας τόνισε ότι “καλύπτουμε 1,2 εκατ. μισθωτούς”. Παράλληλα πρόσθεσε ότι “απλώνουμε δίχτυ ασφαλείας για την κοινωνία”.  “Η κρίση είναι βαθιά, θα γίνει βαθύτερη, και η οικονομία θα γυρίσει σε ύφεση το 2020. Η ζημιά θα είναι παροδική. Ο πλούτος της χώρας θα συρρικνωθεί” πρόσθεσε.

“Από τις αρχές Μαΐου θα είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε σε δανειοδότηση επιχειρήσεων. Μετά το πέρασμα της κρίσης με ένα γρήγορο οικονομικό σοκ θα βάλουμε μπροστά τις επιχειρήσεις. Τα μέτρα που ανακοινώνουμε δεν είναι τα τελευταία. Εμείς σχεδιάζουμε και υλοποιούμε περισσότερα και διευρυμένα μέτρα των ανθρώπων της εργασίας” είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Γιάννης Βρούτσης ανακοίνωσε αναλυτικά τα έκτακτα μέτρα για εργαζόμενους, άνεργους, επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίας που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα:

Μέτρα για ελεύθερους επαγγελματίες / αυτοαπασχολούμενους: Αποζημίωση 800 ευρώ αν απασχολούν λίγα άτομα / το ίδιο και για τους εργαζόμενους τους. Αναστολή καταβολής ασφαλιστικών εισφορών Ιανουαρίου, Μαρτίου, ρυθμίσεων που λήγουν Μάριο -Μάϊο.

Για εργαζόμενους που έχει γίνει αναστολή σύμβαση εργασίας, προβλέπεται αποζημίωση 800 ευρώ, αναστολή καταβολής φορολογικών υποχρεώσεων και δόσεων ρυθμίσεων, έκπτωση 25% επί φορολογικών οφειλών (αν καταβληθούν στην ώρα τους).

Για επιχειρήσεις που πλήττονται, αναστολή καταβολής φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων και δόσεων.

Έκπτωση 25% επί των βεβαιωμένων οφειλών αν δεν γίνει αξιοποίηση της αναστολής.

Ειδικές πλατφόρμες αποζημίωσης για μισθώματα κλπ.

Σήμερα δημοσιεύτηκε το σχετικό ΦΕΚ. Μέχρι τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα για εργοδότες. Την επόμενη εβδομάδα ανοίγει η πλατφόρμα για εργαζόμενους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

50 Σχόλια

  1. Βόλεψε και φρόντισε τα δικά μας παιδιά ο Κούλης με τη χαζοπαρέα του..Ο ιδιωτικός τομέας στα π@π@ρια τους..

  2. …επιτέλους μίλησαν την αλήθεια για τον πανικοϊό….το μετά ήταν ο στόχος…κάθε πόλεμος γίνεται για το μετά….

  3. ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΟΓΟ ΙΟΥ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…………….ΟΣΟΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΘΑ ΨΩΦΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΕΝΩ ΣΥΝΓΧΡΩΝΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΡΓΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ…………

  4. Να πληρώσουν οι ψηφοφόροι της νουδουλας και ο Σταικουρας… Αλλα δεν παίρνουν….

    1. Βαρεθηκα να βλεπω τα κομματοσκυλα να τσακώνονται εδω μεσα για τα βρωμοκομματα παρτε το χαμπαρι επιτελους ρε μαλακες μας δουλεύουν ενα προτεκτορατο τυπου εταιρεια οπως και ολοι αλλοι ημαστε. εντολοδόχοι ειναι τα μουνοπανα ολα ξυπνηστε ποια αλλου περνονται η αποφασης.

  5. Δεν φοράνε μάσκες γάντια άραγε το εμβόλιο θα το βάλουν για αυτοί δεν θα τσίπα ριχτούν για να μην τους ελέγχει κανείς μόνο εμάς ξέρετε πόσοι θα τρέξουν να βάλουν ενεσακι πολλά προβατακια το περιμένουν πώς και πώς.

  6. Δεν φοράνε μάσκες γάντια άραγε το εμβόλιο θα το βάλουν για αυτοί δεν θα τσίπα ριχτούν για να μην τους ελέγχει κανείς μόνο εμάς ξέρετε πόσοι θα τρέξουν να βάλουν ενεσακι πολλά προβατακια το περιμένουν πώς και πώς.

  7. ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΛΠ. ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;;;;;;;;;;;

  8. Δε σταματατε τη γκρινια λεω γω.
    Καντε υπομονη να δουμε που θα τη πανε τη “βαλιτσα”.
    Παντως απο “καθησυχαστικες ενεσεις”τυπου,οπου ναναι βγαινει το φαρμακο,ο ΕΟΦ εκανε παραγγελιες(!),χλωροκινη,δε λεω εχουμε μπολικες.
    Υ.Γ.
    Συγχαρητηρια κ πολλα μπραβο στον σχολιαστη ΧΡΗΣΤΟ που εγραψε”καθονται διπλα-διπλα σε ενα τραπεζι κ δεν φορανε μασκες κ γαντια”

  9. Κοψτε τις μα@λακιες εκει στην Νδ με 35 δις που αφησε ο τσιπρας μαξιλάρι θα πάρετε και αλλα 15 απο την Εκτ 50 δις φτάνουν να βγούμε απο την κρίση…Στέφανε ψαξε να δεις τι πέρασε ο βρουτσης στο αρθρο 9 στο ΦΕΚ 68/20-3-2020 τ.Α΄ και ξεβρακωσε τούς.. Μπλεξαμε άσχημα με δαύτους…

    1. εχει δικιο ο φιλος και η Λαγκαρντ κοβει συνεχεια χρηματα για να μην ξεσηκωθει ο κοσμος σε ολη την Ευρωπη….Στην Γερμανια κρατανε στο αεροδρομιο υγειονομικο υλικο που πηγαινε σε αλλες χωρες και οι μονες χωρες που βοηθανε ειναι η Ρωσια και η Κινα…Ηδη οι Ιταλοι κατεβαζουν σημαιες τις Ευρωπαικης Ενωσης και υψωνουν Κινεζικες
      Η ευρωπαικη ενωση μητε υγειονομικο υλικο δεν ειναι σε θεση να δωσει στα κτατη μελη της…ολα για το τραπεζικο συστημα
      κουλη ποσεξε τα χρηματα ειναι πολλα…προσεχε τους ολους γυρω σου μην γινουν καραβια και πανε για Ελβετια μερια….το φθινοπωρο χωρις τουρισμο θα πρεπει να ταισεις πολυ κοσμο…αμα ο αλλος πειναει δεν υπολογιζει τιποτε

    2. Φιλε το κοιταξα το ΦΕΚ ολα αφηρημενα για την δημοσια διοικηση που χωρις ελεγχο εισαγγελεα θα σπαταληθουν σηγουρα…μειωστε ρε τους φορους, τελη ταξινονησης, ΕΝΦΙΑ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ για να αναπνευει λιγο ο κοσμακης..τοσα δισεκατομυρια εχετε τι σημαινει ” τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς και της δημόσιας διοίκησης” ο κοσμος να πειναει και τα κομματοσκυλα να κανουν παρτυ
      Σταφανε εχει δικιο ο φιλος..κοιταξε τον νομο αφηρημενα πραγματα και οι υπουργοι θα μοιραζουν χρηματα σε εταιρειες ημετερων..τιποτε για φορους

  10. Κοροιδευατε τους συριζαιους με τα capital controls και ειστε τριτρισχειροτεροι! Τι αναγκη εχετε εσεις, η μασονια να ειναι καλα που σαςτα ακουμπαει!

  11. Κούλη με ακούς; πάρε πίσω τα κλεμμένα από το λαμόγια της Βουλής διώξε τους λαθρεους να δυναμώσει η χώρα και η καρέκλα θα σε αντέξει!!!!! Αλλιώς θα πας στα στην ανακύκλωση.

  12. Ο/Η . Είναι ραγιάς ο έλληνας. Του αρέσει ο ζυγός και η φτώχεια λέει:

    Με δύο μνημόνια αμέτρητα σκάνδαλα, καταστροφή της δημόσιας υγείας και καταδικάζοντας μια γενιά στο να φυτοζωεί τα πρόβατα έδωσαν 40% στη ΝΔ. Άρα άμα του βάλει ένα ακόμα μνημόνιο, για την επόμενη 15ετία φτώχειας και ξεφτίλας ο καρπαζοεισπράκτορας νοικοκυραίος θα δώσει 60% στον Κούλη. Που το πρόβλημα;

    1. Ξεχασες το τριτο μνημονιο που ψηφισε κ εφαρμοσε το κομμα σου ο Συριζα

      1. Γι΄αυτό έχασε. Έβαλε μόνο ένα ενώ η ΝΔ με δύο κέρδισε άνετα.

    2. Τον θελανε πρωθυπουργον να τον δοκιμασουνε ενταξει αλλα αυτοδυναμια στην Ελλαδα σημαινει κλεψια και χαος…..δυστυχως δεν υπηρχε εναλακτικη λυση με τους καραγκιοζηδες του Συριζα που ειχαν το απυθεμνο θρασος οι μεγαλυτεροι καπαζοεισπρακτορες να αποκαλουνται επαναστατικη αριστερα.

      1. ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΠΟΙΟΝ; ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΕΛΥΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΔΗΜΟΣΙΟ; ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS; ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ NOVARTIS ΜΕ ΑΔΩΝΙ, ΣΑΜΑΡΑ ΚΛΠ. ΕΛΕΟΣ.

    3. ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΓΟΚΡΙΘΕΙ ΦΥΣΙΚΑ:

      Ο ΑΔΩΝΙΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ:
      – ΑΠΕΛΥΣΕ 1,500 ΓΙΑΤΡΟΥΣ
      – ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΟΙΜΩΔΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
      – ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ
      – ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ
      – ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ
      – ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
      – ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ
      ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ

      Ο ΚΟΥΛΗΣ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ:
      – ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ 800 ΓΙΑΤΡΩΝ
      – ΑΚΥΡΩΣΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 1,500 ΓΙΑΤΡΩΝ
      – ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ 700 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΛΗΓΕ ΣΤΙΣ 30/09

      Η ΜΑΡΕΒΑ ΩΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ:
      – ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ

      1. ΡΕ ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΓΙΑ 25 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ Τ’ΑΡΧΙΔΙΑ.

        1. ΑΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΣ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΛΟΙ. ΟΠΩΣ ΕΣΥ.

        2. ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ! KAI ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΛΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !

        3. ε.λ.ε.ο.ς βλακειες λες συχαινομαι τον Συριζα αλλα οταν καποιος μιλαει με στοιχεια προσεχω. οσα λεει ο φιλεος εχει δικιο…εσυ δεν εχεις κανενα επιχειρημα και ακουγεσαι σαν κομματοσκυλο της ΝΔ..απλως κανεις θουβο και βριζεις

      2. ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ NICK NAME ΧΟΥΝΤΑ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ! ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !

  13. Μην παραπονιέστε, το θέμα είναι να μην κακοπεράσουν οι λατρεμένοι τους πίθηκοι.

  14. ποιος πλουτος…οι Γερμανοι στον παλιο ΟΤΕ δινουν 400 ευρω μηνιατικο σε ανθρωπους με πτυχια…Τραπεζες δεν προσλαμβανουν επιστημονες αλλα κανουνε την δουλεια τους μεσω θυγατρικων..εδω και χρονια η οικονομια ειναι μπαχαλο με τις κλεψιες και τα μνημονια που υπεγραψε ολη η Βουλη….
    σκανδαλα και αθωοσεις παντου
    Τωρα διαλυθηκαμε οχι λογω δηθεν οικονομιας αλλα γιατι θα πατωσει ο Τουρισμος και οσοι κονομαγαν και κουνιοστουσαν στην Αθηνα τον χειμωνα δεν θα εχουν μητε ευρω για φαγητο και πιθανον να εχουμε μαζικη εξεγερση. Νοικια απληρωτα, εξωσεις, airbnb πατος και παει λεγοντας. Οσο η Λαγκαρντ κοβει χρημα θα πληρωνονται με δανεια οι Δημοσιοι υπαλληλοι, οι συνατξιουχοι, οι ΔΕΚΟ…ολοι οι αλλοι τι θα κανουνε;;;

  15. Και να θέλουν να μας βάλουν σε μνημόνιο δε θα μπορούν γιατί και οι άλλοι χαλιά θα ναι οικονομικά πιας το αυγό και κουρευτο παγκόσμιο κραχ αναπόφευκτα

  16. Ε, ΒΕΒΑΙΑ….
    ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ…ΤΙ ΑΛΛΟ….
    ΧΩΡΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΜΠ$ΡΝΤΕΛΟ…..
    ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ…ΛΕΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ…..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ….ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ…..
    ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Κ#ΘΙΚΙΑ…ΒΑΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΑΒΑ…..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ….ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ……
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ….

  17. Αυτοι γιατι δεν φορανε μασκες οταν συγκεντρωνονται μεταξυ τους!!!Τοσο σιγουροι ειναι οτι δεν θα αρρωστησουν η εχουμε 2 μετρα και 2 σταθμα !!!!!ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ!!!ΠΟΣΕΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΑ “ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ” ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΨΑΧΤΕΙΤΑΙ ΛΙΓΟ!!! ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΜΑΣ!!!!

  18. Μας λένε ότι έχουμε κοινό εχθρό. Αυτομάτως όλα τα προβλήματα τα ξεχνάμε και εστιάζουμε σε έναν “κοινό εχθρό”.
    Συνειδητοποιούμε πόση αμερικανική προπαγάνδα έχουμε ζήσει μέσα από ταινίες ειδικά ,για έναν παγκόσμιο κοινό εχθρό ;;
    Υποσυνείδητα έχουμε προγραμματιστεί πως να αντιδράσουμε απέναντι σε μια παγκόσμια απειλή. Υποσυνείδητα δεχόμαστε τα μέτρα που μας σκλαβώνουν. ΞΥΠΝΑΤΕ
    Μας βάζουν να να “ψάχνουμε” κάτι που δεν έχει χαθεί.
    …καλά καλά! Ο γυαλός είναι στραβος.

  19. Οι νεκροι απο κορωνοιο της Ν.Δ. , θα ειναι πολλαπλασιοι απο τους νεκρους στο Ματι του συριζα.

  20. ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΗ ΘΥΜΟΜΑΣΤΑΙ!! Η ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ!!!

  21. Άμα σταματήσουν τα δεκάδες επιδόματα και τις συντάξεις που δίνουν στους λαθραίους, συντάξεις πχ αλβανών, γεωργιανών κλπ παππούδων που τους έφεραν οι γιοί τους για να τις αρπάζουν χωρίς ένα ένσημο δουλειάς στην ελλάδα, άμα τελειώσουν τα επιδόματα AIDS που παίρνουν οι μαύροι χωρίς να έχουν AIDS και άμα τελειώσει και το τσάμπα των αλλοδαπών σε όλα, μετακινήσεις νοσηλείες κλπ μια χαρά θα είναι η οικονομία.

    1. Πολύ σωστά τα λέτε. Να το χοντρύνω λίγο ;; Ποιος ελληνοποιήσε τους αλλοδαπούς και με τι κριτήρια ;; Ποιος υποδέχεται (refugees welcome) κι άλλους, περισσότερους και πιο αγριεμενους, που κι αυτοί αύριο μεθαύριο θα ελληνοποιηθούν, με απαιτήσεις για περίθαλψη, σύνταξη, στέγαση, επιδόματα ανεργίας ;; Είναι απίστευτο να υπάρχουν Έλληνες που αγαπάνε τους κατσαριδόχρωμους περισσότερο από την πατρίδα τους.

  22. ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΩΜΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΤΡΑ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ! ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ! ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ !

    1. ΦΙΛΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΩΛΟΧΑΡΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΣΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ.

      1. ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ! ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ ! Ο ΘΕΟΣ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ !

  23. Ti τους νοιαζει αυτους…!! αυτη περνουν 10χιλ τον μηνα και ζουν αρχοντες εμεις θα πεινασουμε ο λογος που βγηκανε ειναι να μας προετοιμασουν για αυτο που ερχετε με φορους,συνταξεις,κλπ τωρα διαγγελμα δεν εχει.

  24. Ο Κορωνοιός θα είναι μεγάλο πλήγμα στην οικονομία και ιδικά στον τουρισμό. Είχα σκοπό να έλθω διακοπές στην Ελλάδα με τη σύζυγο,τα παιδιά και εγγόνια μου και επιπλέων να φτιάξουμε και τα δόντια μας (εμφυτευματα θήκες κλπ) Δυστυχώς τα πράγματα ειναι τόσο στραβά με αυτή την πανδημία,τώρα και εδώ στη Νέα Υόρκη φοβόμαστε για τη ζωή μας.

    1. εμφυτεύματα θήκες; Γιατί, νομίζεις πως είναι φθηνά στην Ελλάδα αυτά; 25 χιλιάρικα έσκασα για 5 εμφυτεύματα.

      1. Μάλλον σε έπιασαν κοροιδο. Περίπου 1,000-1,500 το δόντι πάει. Σε μπουτίκ πήγες;

      2. εγω 1200 το εμφυτευμα..που πηγες και τα εκανες;;;;;;;;

  25. Ναι καθιστε μεσα στο ευρο και την εε να μας παρουν τα παντα οι αλητες τραπεζιτες.
    Αντι να φυγουμε να βγαλουμε νομισμα και να χρηματοδοτησουμε επενδυσεις και αναπτυξη της αγροτικης παραγωγης και της βιομηχανιας θα τρωμε δανεικα σαν ηλιθιοι.
    Τωρα ποιος θα το κανει αυτο….ο κουλης ο τσιμπλας και ολα αυτα τα τοποθετημενα σκουπιδια αποκλειεται.
    Πρεπει εμεις ως λαος να βαλουμε ελληνες γνωστες και υπαρχουν πολλοι.
    Αν συνεχισουμε να βαζουμε οβριους αποκλειεται να δουμε θεου προσωπο.
    Αντι ολα τα κρατη να απομακρυνω αστε απο την παγκοσμιοποιηση των τραπεζιτων ανεχωμαστε ολα αυτα τα σκουλικια που μας πρωτεινει η τραπεζικη κλικα.

    1. Οι συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια πατριωτών πρέπει να γίνουν συχνοτερα

  26. Με Την κοινωφελή εργασία που την περιμένουν τόσοι άνεργοι τι θα γίνει…κανένα μέτρο και εδώ;;

  27. Εγώ μέτρα πάντως για όλες τις κοινωνικές ομάδες που κοκορευτηκαν δεν άκουσα…ας πουμε μονογονεις ή οικογένειες Ελλήνων που πεινανε ή ανέργους που δεν περνούν ταμείο ανεργίας …

    1. Όλα φίλε σιγά σιγά ένα ένα όχι όλα μαζί γτ πάει πολλή μην τα δώσουμε όλα μαζι

Comments are closed.