ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΤΤΑΤΑΙ: ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ, ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ! ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ

    Πάντα δίπλα στον πολίτη το ΜΑΚΕΛΕΙΟ συνεχίζει με εντιμότητα τον αγώνα του. Από την αρχή έχουν σταθεί στο πλευρό των ανεμβολίαστων υγειονομικών, που δοκιμάζονται από την εγκληματική κυβέρνηση Μητσοτάκη. Όμως, σιγά σιγά και με υπομονή το κράτος ηττάται. Δεύτερη συνεχόμενη δικαίωση ανεμβολίαστης υγειονομικού. Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή της:

    “Καλημέρα σας,

    Κατόπιν του σημερινού δημοσιεύματός ,11/8/2022, σας περί δικαίωσης ανεμβολίαστης υγειονομικού στην Κόρινθο, σας αποστέλλω και τη νέα δικαίωση ανεμβολίστης υγειονομικού από το Νοσοκομείο Σπάρτης, μητέρας δύο παιδιών, με τον σύζυγό της επίσης υγειονομικό σε αναστολή, στη Σπάρτη- Λακωνίας.
    Το Εφετείο Τρίπολης στο οποίο έγινε η αίτηση ακύρωσης απ’ τη δικηγόρο Στέλλα Χασάπη, αποφάσισε ότι η γιατρός πρέπει να παίρνει το μισό του μισθού της. τουλάχιστον μέχρι να τελεσιδικήσει η διαδικασία.
    Σας το αποστέλλω για να το δημοσιεύσετε, εφόσον το διασταυρώσετε και να ενθαρρυνθεί η καταβαραθρωμένη ψυχολογία του κόσμου. Προσωπικά το γεγονός το γνωρίζω  επειδή τυγχάνει να γνωρίζω προσωπικά την υγειονομικό και μου το επιβεβαίωσε.
    Καλή δύναμη ,Καλή συνέχεια
    Με εκτίμηση
    Π.Π.
    Σπάρτη- Λακωνίας”
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Ως σωστοί δημοσιογράφοι συνεχίστε να μάχεστε για την ανάδειξη του αγώνα των υγειονομικων σε αναστολή. Δεν υποκειπτουμε στους εκβιασμούς της υγειονομικής χούντας ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά τη συμβαίνει στα νοσοκομεία! Μακρυά από τα μπόλια του θανάτου!

    2. ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΕΛΈΧΗ ΣΕ ΙΔΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΆΣΑΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΆΝΑΜΕ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ, ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΚΌΜΗ ΧΕΙΡΌΤΕΡΗ ΜΟΊΡΑ. ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΆΡΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΟΘΕΙΣ. ΕΓΏ ΌΠΟΥ ΠΆΩ ΖΗΤΟΎΝ ΕΜΒΌΛΙΟ, ΒΈΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ, ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΈΛΕΓΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΦΡΆΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΆΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ.

    3. Η κόρη μου, κοινωνική λειτουργός, ξαναβγήκε σε αναστολή εργασίας γιατί έληξε το πιστοποιητικό νοσησης που είχε. Εργάζεται σε κλινική όπου τα κρούσματα εξακολουθούν και υπάρχουν ενώ ειναι όλοι εμβολιασμενοι και μάλιστα κάποιοι νοσησαν βαριά. Εγώ πιστεύω στο Θεό πρωθυπουργέ! Είμαστε πολύ μικροί απέναντι Του! Και δε λησμονει!!!

    4. Κι επειδή το χουντικό κράτος κοινωνικής πίστωσης δε πρόκειται να ηττηθεί ποτέ έρχεται ο Ανδρουλάκης να μας δώσει μια και να πέσουμε στο πυρ το εξωτερον.
      Μετά το χάος.
      Θα μας αρπάζουν όπως τους Κινέζους στην Σαγκάη και στη Γιουχαν μαζί με τους σκύλους μας και τις γάτες μας και θα μας ρίχνουν στη κόλαση.
      Κρίμα που τόσα χρόνια απλά ζούσαμε σ’ ένα όνειρο.
      Καλύτερα γιατί κατά λάθος περάσαμε μερικά χρόνια ευτυχισμένα.

    5. Η δικαίωση θα έρθει όταν θα επιστρέψουν όλοι και θα αποζημιωθούν τόσο για τους μισθούς που έχασαν (μιας και δεν μπορούν να ασκήσουν άλλη εργασία, αφού είναι δημόσιοι υπάλληλοι), όσο και για κάθε υλική και ηθική βλάβη που υπέστησαν εν τω μεταξύ. Κλαίω όταν σκέφτομαι περιπτώσεις παιδιών που στερήθηκαν δραστηριότητες λόγω της οικονομικής ανέχειας της οικογένειάς τους. Αυτή η ζημιά δεν διορθώνεται με τίποτα, γιατί τα μαθητικά χρόνια μια φορά έχει κανείς την ευκαιρία να τα ζήσει, και κάποια παιδιά την έχασαν, με ευθύνη της κυβέρνησης, η οποία θα μπορούσε να μετακινήσει τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς σε άλλες υπηρεσίες ή να τους καταβάλλει το ήμισυ του μισθού δίνοντάς τους ταυτόχρονα την άδεια να εργαστούν στον ιδιωτικό τομέα για όσο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε αναστολή.

    6. Μπραβο για τη νικη απεναντι σε ενα ολοκληρωτικο καθεστως που θα το ζηλευε ακομα και ο Τσαουσεσκου@ Πρωτα τους χειροκροταγαμε απ τα μπαλκονια για τις υπηρεσιες τους εν μεσω πανδημιας και μετα τους καταδικασαμε σε λοιμοκτονια! Δημοκρατια της Ελλαδος εν ετει 2022! Ευγε!

    7. Στέφανε, στήριξε τον αγώνα των υγειονομικών σε αναστολή. Αγωνίζονται μόνοι τους ενάντια στους μιζαδόρους του εμβολίου. Σήμερα πέθανε στα ξαφνικά αξιωματικός του πολεμικού ναυτικού, έχουν πεθάνει τόσοι άνθρωποι ξςφνικά και τα λαμόγια πολιτικοί και ακαταδίωκτοι τα πιάνουνε από τις φαρμακευτικές. Τώρα θέλουνε να αλλάξουνε και τον τρόπο καταγραφής των νεκρών σπό κοροιδοιό! Αυτοί που τώρα παραδέχονται ότι και τους καρκινοπαθείς που πεθαίνανε στο τελευταίο στάδιο τους βάζανε από κοροιδοιό γιατί είχανε κοροιδοιό!

    Comments are closed.