ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ “ΔΙΚΑΙΟΥ” ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ! ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ 53ΧΡΟΝΗ ΑμεΑ ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟ ΧΡΕΟΣ 300 ΕΥΡΩ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΖΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΗΝΑ! ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ! Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ

    Κοινοποίηση:
    s1

    Γολγοθάς χωρίς τέλος για την 53χρονη ΑμεΑ, Σταματία Ορφανάκη από την Αμάρυνθο, η οποία μίλησε στο EviaZoom.gr, για την απίστευτη ταλαιπωρία που βιώνει.

    Όπως ανέφερε, επιδεικνύοντας και σχετικά αποδεικτά έγγραφα, από τις 12 Απριλίου 2021 ζει στο σκοτάδι, καθώς κλιμάκιο του ΔΕΔΔΗΕ, εν μέσω πανδημίας και lockdown, της έκοψε το ρεύμα του σπιτιού της για ένα παλιό χρέος 300 ευρώ στην ιδιωτική εταιρεία προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας ELPEDISON, το οποίο αμφισβητεί και ήδη είχε αποχωρήσει και όλο αυτόν τον καιρό το ρεύμα το είχε στη ΔΕΗ και πλήρωνε κανονικά τους λογαριασμούς της.

    Μάλιστα η 53χρονη, μέσω δικηγόρου από τη νομική βοήθεια, προσέφυγε δικαστικά στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας με προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα την Μεγάλη Εβδομάδα για την επανασύνδεση του ρεύματος, ωστόσο η Δικαστής του Πρωτοδικείου Χαλκίδας Αλεξάνδρα Καρκατζούλη, απέρριψε τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα της 53χρονης και όρισε την δίκη των ασφαλιστικών τον Νοέμβριο του 2021, με αποτέλεσμα η 53χρονη να κάνει και Πάσχα μέσα στο σκοτάδι και να συνεχίζει να ζει μέσα σε αυτό, με τις «ευλογίες» και του Πρωτοδικείου Χαλκίδας.Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

    «Ονομάζομαι Ορφανάκη Σταματία, κατοικώ στην Αμάρυνθο Ευβοίας. Είμαι μία γυναίκα που ζω μόνη μου, είμαι ορφανή, είμαι άτομο ΑμεΑ με ποσοστό αναπηρίας 80% και η εταιρεία ELPEDISON, πρώην πάροχος για την ηλεκτροδότηση της οικίας μου, έδωσε εντολή στο ΔΕΔΔΗΕ να μου κόψουν το ρεύμα εν καιρό πανδημίας σε άτομο ΑμεΑ και μάλιστα με τις υπηρεσίες να υπολειτουργούν που θα μπορούσα να είμαι ένα άτομο με μηχανική υποστήριξη, έχω και άρρωστο και τον αδερφό μου. Πήγα στην Εισαγγελέα και μου είπε να κάνω ασφαλιστικά μέτρα και δυστυχώς όχι μόνο αναλγησία από τις εταιρείες ΔΕΔΔΗΕ και ELPEDISON βρίσκω, αλλά δυστυχώς και από την ίδια την Δικαστή που απέρριψε την αίτηση μου για επανασύνδεση και όρισε δικάσιμο στις 03/11/2021.

    s2

    Αν είναι δυνατόν ούτε και για ανθρωπιστικούς λόγους ενόψει των εορτών του Πάσχα δεν ζήτησαν να επανασυνδεθεί το ρεύμα στην οικία μου για ένα ευτελές ποσό των 300 ευρώ, το οποίο δεν είναι αληθές, μου έχουν βάλει και λογαριασμούς που έχω πληρώσει και είχα ζητήσει να γίνει διόρθωση του λογαριασμού. Ενώ τώρα είμαι στη ΔΕΗ και ενώ πληρώνω κανονικά τους λογαριασμούς μου ο ΔΕΔΔΗΕ χωρίς καμία ειδοποίηση και χωρίς να ελέγξει αν είμαι άτομο ΑμεΑ προέβη στο να εκτελέσει την εντολή της ELPEDISON. Είχα επικοινωνήσει με την ELPEDISON και δεν είχαν καμία διάθεση για συνεννόηση. Επίσης θέλω να καταγγείλω και την ανάρμοστη συμπεριφορά του αστυνομικού, ο οποίος αντί να βοηθήσει και να εξυπηρετήσει τον πολίτη, με απέτρεψε να παρουσιαστώ στο δικαστήριο, δεν με άφηνε να μπω μέσα έστω να δηλώσω την παρουσία μου. Βέβαια μου είπε μετά ο δικηγόρος ότι “και να ήσασταν παρούσα δεν θα σας ρωτούσαν”. Αλλά θέλω να καταγγείλω και την ανάρμοστη συμπεριφορά του αστυνομικού που αντί να είναι πρόθυμος να εξυπηρετήσει τον πολίτη και ενώ του είπα ότι έχω δικάσιμο σήμερα δεν με άφηνε να περάσω στα δικαστήρια.

    Είναι απόφαση δικαστηρίου αυτή; Καλώ τον Υπουργό Δικαιοσύνης, και τον Υπουργό Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος – Ενέργειας να λάβουν γνώση και να πράξουν αναλόγως. Αν είναι δυνατόν. Τέτοιες ανάλγητες συμπεριφορές οδηγούν τα ευαίσθητα άτομα να οδηγούνται στο θάνατο. Ούτε καν ανθρωπιστικά δεν το είδαν ενόψει των εορτών του Πάσχα αφήνουν χωρίς ρεύμα να ζω υπό το φως των κεριών μία γυναίκα μόνη της με πολλά προβλήματα υγείας τόσο σωματικά τόσο ψυχικά και ενώ έχω στρεσαριστεί και με την ασθένεια του αδερφού μου, εξακολουθούν να δείχνουν μία ανάλγητη συμπεριφορά η πολιτεία που είναι η υποχρέωση της να προστατεύει την ανθρώπινη ζωή, αλλά αυτή τη στιγμή με τη συμπεριφορά τους την οδηγούν στο θάνατο.

    Για ένα ευτελές ποσό μου προξενούν τόσο μεγάλο ψυχικό πόνο και με καταδικάζουν να ζω σε πρωτόγνωρες συνθήκες και με καταδικάζουν σαν τον σωτήρα Χριστό που είχα και παλαιότερα καταδικαστική απόφαση γιατί ήθελα να πάω τον άρρωστο αδερφό μου στο νοσοκομείο και η Πρόεδρος και η Ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασαν εμένα που ήθελα να πάω τον άρρωστο αδερφό μου στο νοσοκομείο και είχα στα χέρια μου εισαγγελική παραγγελία και δεν δικάσανε τον αστυνομικό που δεν εκτέλεσε το καθήκον του. Τι είναι η εισαγγελική παραγγελία μπακαλόχαρτο; Δυστυχώς βλέπω ότι εδώ στα Δικαστήρια Χαλκίδας δεν υπάρχει Ελληνική Δικαιοσύνη».

    s6 s5 s4 s3

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. δε ξέρω τί λέει ο σύντροφος για το ρεύμα στην Αγγλία, και τότε που ήμουν εκεί και τώρα από ότι ακούω και βλέπω παίζει πάρα πολύ ο κερματομετρητής, έχεις να βάλεις λίρα μέσα έχεις ρεύμα, πέφτει κάτω από το μηδέν σου δίνει κάποιο περιθώριο, άντε ας πούμε 5 ευρώ και αν το εξαντλήσεις και αυτό το -5 κλείνει το ρεύμα σου. Δε ξέρω αν πρόκειται για νομικό παραθυράκι, μια και δεν πρόκειται για αποσύνδεση ακριβώς, βάζεις μερικά κέρματα μέσα και, αφού έχεις καλύψει και το μείον, ξαναέχεις ρεύμα

    2. Μηπως ειναι Εβραια?

    3. Καπιταλισμό έχουμε δεν είμαστε καμία σοβιετικη ένωση κύριοι , και οι πάροχοι ρεύματος όπως και της τηλεφωνίας και ίντερνετ δουν αν σκοπό το κέρδος και όχι δωρεάν παροχές όπως σε όλο τον κόσμο. Πληρώνεις ότι καταναλώνεις ,δεν πληρώνεις; στο κόβουν .

    4. Η απαγόρευση διακοπής ηλεκτροδότησης γιά ευάλωτες κοινωνικές ομάδες δέν αφορά σένα κυρά μου γιατί είσαι ντόπια.Ευάλωτες ομάδες είναι οί γyφτοι καί οί λαθροπίθηκοι.Ρώτησε τόν υπουργό τους τόν Οβριό Μηταράκη Mitarachi.
      Γιάννης Λάκων

    5. Γεννηθηκες Ελληνιδα…
      Δυστυχως για εσενα θα σε σκοτωσουν οι ανθελληνες.

    6. τράβα και κάνε τα εμβόλιά σου και άσε τα σάπια…..

    7. Γιατί οι λαθρο και οι ρωμα έχουν συμμορίες και σε “λάθος” αποφάσεις απαντούν αναλόγως στους δικαστές και εισαγγελείς. Θυμίζω πρόσφατα ρομα τα έκαναν γυαλιά καρφιά στην Ευελπίδων και δεν τους ακούμπησε κανείς!!! Αν είναι σωστός ο δικηγόρος της κάνει μήνυση για παράβαση καθήκοντος, απευθύνεται στην εισαγγελία διαφθοράς και πάει εφετείο. Παράλληλα κάνει έφεση επί της απόφασης στον προϊστάμενο εισαγγελιας Χαλκίδος. Ας βοηθήσει το μακελειό τη κυρία με δωρεάν δικηγόρο…

    8. Λαθροπάκου να δηλώσει την επόμενη φορά και θα έρθει ειδικό συνεργείο από τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ να της συνδέσει δωρεάν το ρεύμα….

    9. Με τα λεφτά που γλύτωσε από όταν της το κόψανε, θα μπορούσε να πληρώσει τα κερατιάτικα 300 ευρώ και να συνδέσει το ρεύμα και μετά να πάει δικαστήριο να τα πάρει πίσω αν έχει δίκιο. Αν δεν κρατάει τις αποδείξεις όταν πληρώνει, τα θέλει ο κ@λος της. Αν τις κρατάει, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

    10. εταιρειες απατη κρινω εξ ιδιων σου λενε οτι εχουν μοναδες και τιποτα δεν εχουν το ρευμα το παιρνουν απο την ΔΕΗ οταν κοβεται το ρευμα σε εναν γνωστο μου που ειναι ΔΕΗ κοβεται και το δικο μας που ειναι ελπεντισον που ειναι οι μοναδες σας κυριοι και γιατι κοβεται το ρευμα σε εμενα????????????????????????

    11. Απαγορευεται να κοπεί το ρεύμα από την ευρωπαϊκή επιτροπή Οι ηλίθιοι μπορεί να μηνυθούν και ελπίζω κάποιος σοβαρός δικηγόρος να αναλάβει
      Το 2010 έτυχε σε μένα με 2 γονείς κατάκοιτους με εγκεφαλικό στο σπίτι μου έκοψαν οι ξευτιλισμενοι το νερό Αν ήταν στην Βρετανία του τρελοJohnson θα πήγαιναν φυλακή Απαγορευεται φως και νερό να κοπούν Πηγαίνετε κορόιδα να ψηφίζετε το ψεύτο Τσίπρα και το γιο του αποστάτη Κουλη τους γερμανοτσολιαδες Ρεζίλια Έλληνες του φραπέ και του φρεντο Ρεμπεσκεδες

    12. Αν είχε δηλώσει ότι είναι πρόσφυγας θα είχε την ίδια αντιμετώπιση;

    13. τα καθάρματα της elpedison δεν είναι ιδιωτική εταιρία, είναι το (βαθύ) πασοκ

    14. Λοιπον εκκαθαριστικος 4 μηνιας 647€!!!
      Λογικο αφου ειχα σχεδον 5.000 kw!!
      Αυτο που δεν ειναι λογικο ειναι εμεις να φτυνουμε αιμα για να πληρωσουμε και καποιοι αλλοι να κανουν το κοροιδο!!!
      Επισης για να συνδεθει το ρευμα σε καποιον που δεν πληρωνει την κοινωνικη πολιτικη την πληρωνουμε εμεις μεσω των ΥΚΩ και οχι η ΔΕΗ!!!
      Τερμα τα παραμυθια!!!

    15. …ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΚΙ,ΑΥΓΑΝΟΣ,ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ ΘΑ ΤΡΕΧΑΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ….ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ….ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ….ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ…..

      1. Tα κόβουν και σε ρομα . Αμα δεν πληρώσεις δυστυχώς το κόβουν. Δεν κοιτάνε ρομα , Γιουβέντους κτλ

    Comments are closed.