ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΧΘΡΟΙ – Η ΕΛ.ΑΣ. ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ – ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΑΠΟ ΚΡΟΤΙΔΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΣΤΟ ΥΠ. ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

    Αν δεν είναι τραγελαφικό αυτό που συμβαίνει σε αυτή τη χώρα, δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι. Το καλοκαίρι ήρωες και τον χειμώνα εχθροί. Η ΕΛ.ΑΣ. ρίχνει νερό και χημικά στους πυροσβέστες.

    Αυτό που έκανε η κυβέρνηση σήμερα δεν έχει προηγούμενο! Επέμβαση των ΜΑΤ σε μια ειρηνική πορεία των πυροσβεστών. Από κροτίδα αστυνομικού ακρωτηριάστηκε στο δάχτυλο εποχικός πυροσβέστης.

    Έπειτα από επικοινωνία του ΑΠΕ-ΜΠΕ με μέλη του πανελλήνιου σωματείου συμβασιούχων πυροσβεστών, ένας πυροσβέστης έχει τραυματιστεί στην παλάμη του χεριού του και αυτή τη στιγμή χειρουργείται.

    Οι διαδηλωτές με κεντρικά συνθήματα «Ήρθε η ώρα να βγάλουμε τα μπεζ οι καταστροφές δεν είναι εποχικές», «στο πλάι σου πολίτη όταν μας χρειαστείς, ενίσχυση του Σώματος της Πυροσβεστικής» και «Εδώ και τώρα μονιμότητα» ζήτησαν την ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος και την άμεση αξιοποίηση των εποχικών τους συναδέλφων.

    Αντιπροσωπεία των διαδηλωτών ζήτησε να συναντηθεί με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου για να συζητήσουν για τα αιτήματά τους. Εξερχόμενα από το κτίριο τα μέλη της αντιπροσωπείας δήλωσαν ότι είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία με τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελο Τουρνά, όπου του παρέδωσαν το ψήφισμά τους. «Ο υφυπουργός μας είπε πώς θα μελετήσει το ψήφισμα, ωστόσο δεν μας έδωσε καμία απάντηση για τα αιτήματά μας», δήλωσαν τα μέλη της αντιπροσωπείας.

    Ο ανθελληνισμός σε όλο του το μεγαλείο. Αυτοί είναι που μας κυβερνούν. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!

    ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΣΤΟ ΥΠ. ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
    ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΣΤΟ ΥΠ. ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

    ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΣΤΟ ΥΠ. ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

    ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΣΤΟ ΥΠ. ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

    kifisias kifisias1

    kifisias2

    kifisias3

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Πολυ γενναιοδωροι εισαστε που αφησατε μια λωριδα στην Κηφισιας!! Αφανταστη ταλαιπωρια για τον κοσμο που πηγαινε στην δουλεια του. Μπορει να εχετε δικιο αλλά το χασατε!

    2. Tο λιγότερο ξεφτίλα αυτό που ζούμε με την Αστυνομία να είναι στη μέση, πότε με τους Κυβερνώντες εκτελώντας διαταγές και πότε με τον κόσμο κάνοντας απλά τη δουλειά της. Όταν όμως θέλεις να λειτουργείς σωστά ως κράτος επεμβαίνεις με τους λαθρομετανάστες πετώντας τους εκτός Ελλάδας κι όχι να ακούμε πως αποκτούν και δικαιώματα

    3. Για να γινουν μονιμοι τα κανουν ολα αυτα οι πυροσβεστεςτα (νουδακια) που αφησαν το καλοκαιρι να καει ολοι η Ελλαδα γιναμε διεθνως ρεζιλι

    4. Το ” ωσαννά ” από το ” άρον άρον σταύρωσον αυτόν ” απέχει τρείς ημέρες………….

    5. το να καθυστερείς κόσμο που πάει σε δουλειές και υποχρεώσεις είναι καφρίλα μπορούσαν να διαδηλωσουν σε μια λωρίδα κυκλοφορίας

      1. Πριν γραψεις το οτιδηποτε ενημερωσου σωστα! Καθ ολη την διαρκεια της διαμαρτυριας υπηρχε ανοιχτη μια λωριδα να περνανε τα αυτοκινητα. Οταν ομως ο Υπουργος δεν δεχθηκε ουτε καν να δει την αντιπροσωπεια των πυροσβεστων τοτε εκλεισε η κηφισιας εις ενδειξη διαμαρτυριας της απαξιωσης προς το προσωπο τους. Επισης οταν χρειαστηκε να περασει ασθενοφορο ανοιξαν τον δρομο οπως και σε μια εγκυο. Αυτα.

        1. # προς πυροσβέστες
          Τι λες βρε…. Άνοιξαν τον δρόμο σε ασθενοφόρο και σε έγκυο ε;; Μπράβο μεγάλο κατόρθωμα.. Πόση ώρα έκανε η έγκυος να φτάσει από δαχτυλίδι μέχρι εκεί το σκέφτηκες;; Τόσο κόσμο που καθηλωσατε στα αυτοκίνητα του δεν τον απαξιωσατε εσείς;;;

    6. καλο μπολι σε αυτους που στου καλοκαιριου τις φυτεμενες φωτιες δε επενεβισαν τυροντας εντολες αφεντηκων τους !! καλο μπολι

    7. Ελληνα εισαι για κλωτσιες!!! Ειναι δυνατον Ελληνας εναντιον Ελληνα ;; Αντε να παμε ετσι μπροστα.Αισχος και ντροπη σας.Η αστυνομια ειναι αστυνομια ;; Δεν εχετε καταλαβει οτι αν δεν γινεται ενα …. θα πατε οταν ερθει και η ωρα η δικη σας στον αγυριστο.Οι προγονοι μας ηταν αγραμματοι μαχητες και σημερα εμεις προβατα σε σφαγη και … ερπετα !

    8. Σήμερα κύριοι της αστυνομίας των 700 ευρω αποδείξατε ότι εισθε Φιλιππινέζες στα ανδρείκελα των ενοίκων του χοιροστασιου τους τουρκαλβανοπολωνοεβραιοιεχωβαδες.. ντροπή σας εισθε δειλοί να τα βάζετε με τους πυροσβέστες των 500 ευρώ . Κρίμα..ίσως οι γονείς σας θα ντρεποντε για το χάλι σας. Κρίμα και πάλι κρίμα… Παραιτήθηκε όλοι τότε θα τιμωρισετε τους αστρατευτους ως άνω ανεπαγγελτους που σας καθοδηγούν….

    9. ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ!! ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ – ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ

    10. αυτη ειναι η νέα δημοκρατία. όποιος φέρνει αντίρρηση ξύλο χημικά προσαγωγές. το καλοκαίρι που δε θα υπάρχει πυροσβέστης και θα καεί όλη η Ελλάδα πάλι θα τους παρακαλάει η κυβέρνηση. αλλά απο χειμώνα πάλι ξύλο. μητσοτάκη γ@μιέσαι

      1. Τι εμεινε για να καει και ολα αυτα για τους ανεπαγγελτους που θελουν μονιμοποιησει παλι και για αυτους ο Ελληνικος λαος φταιει

    11. 70 τοις εκατο εμβολιοβιασμενοι ειναι το αφθαστο ονειρο του Κουλη …αν ηταν πραγματικα τοσο το ποσοστο δεν θα εδιναν σημασια στους ανεμβολιαστους …

    12. Η ελληνικη κατοχικη αστυνομια κανει την δουλεια της.. Οι γνησιοι Ελληνες ως ποτε θα καθονται και θα παρατηρουν ;.Πρεπει καποια στιγμη ολα τα αποβρασματα που φορανε στολη αστυνομικου και διψανε για αιμα να παρουν ενα μαθημα καλο μαθημα την εχουν δει θεοι Αν δεν αντιδρασουμε δεν εχουμε λογο υπαρξης συνελληνες .

    13. Έχω πει σε συνδικαλιστές ΕΛ.ΑΣ, μην είστε *πειθήνιο όργανο* τέτοιων Κυβερνήσεων *ΝΤΙΛΕΡ*, γιατί όταν δεν θα σας χρειάζονται, η περάσει η δυσκολία, θα σας φερθούν άδικα….έτσι γίνετε και με Π.ΣΩΜΑ, κ.λ.π.

    14. ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ? ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ 70 ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ? ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ , ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ , ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ?

    15. Ελα μωρε, για να μην θεωρηθεί ρατσιστικό το κάνει απέναντι στους γιατρους που έδιωξε.
      Πρώτα παλαμάκια κ μετά στο δρόμο. Να ζήσεις Νεα Δι(κτατο-τρο)μοκρατια

    16. ΕΛΑΣ εναντίον Πυροσβεστων; Μας οδηγούν σε εμφύλιο;

    Comments are closed.