ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΞΙΜΟΥ – ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ – ΜΑΦΙΑΣ: ΤΟ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΚΕ Ο ΡΟΥΜΠΕΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ! Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΤΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    dvssdv

    Τι σχέση μπορεί να έχει ένας οργανωμένος οπαδός μιας ομάδας με τον ιδιοκτήτη του «αιώνιου» αντιπάλου; Τι ενώνει έναν καταδικασμένο για την δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου με έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες στον χώρο της τηλεόρασης και της ναυτιλίας; Τι είδους γνωριμία μπορεί να έχει το θύμα της χθεσινοβραδινής εκτέλεσης στον Κορυδαλλό, Βασίλης Ρουμπέτης, με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ και του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο;

    Ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο και μια άδεια κυκλοφορίας… Άφωνοι έμειναν χθες το βράδυ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας όταν έκαναν έλεγχο στα έγγραφα κυκλοφορίας της πολυτελούς ασημί Μερσεντές και διαπίστωσαν ότι ανήκε σε εταιρία συμφερόντων του Γιάννη Αλαφούζου στο Νέο Φάληρο, με έδρα την οδό Εθνάρχου Μακαρίου όπου είναι οι εγκαταστάσεις της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ.

    Για ώρα προσπαθούσαν να βρουν την σύνδεση του 38χρονου με τον Αλαφούζο! Αλαφούζος σημαίνει Μαξίμου!

    Μια σύνδεση που δεν δικαιολογείται να είναι στο πλαίσιο μιας απλής «κοινωνικής γνωριμίας» καθώς σε αυτή την περίπτωση ο γνωστός επιχειρηματίας δεν θα παραχωρούσε ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο τόσο μεγάλης αξίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος είχε παραλάβει το αυτοκίνητο πριν από περίπου δεκαπέντε μέρες έχοντας αφήσει το δικό του όχημα σε συνεργείο καθώς παρουσίαζε βλάβη.

    Η σχέση Αλαφούζου – Ρουμπέτη δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι ποδόσφαιρο, επιχειρηματίες και άνθρωποι που ασχολούνται με «υποθέσεις νύχτας» δεν είναι τελείως άσχετοι μεταξύ τους.

    Την ίδια στιγμή, οι έρευνες για την διπλή δολοφονία συνεχίζονται. Οι αστυνομικοί φαίνεται ότι έχουν αποκτήσει μια πολύ καλή εικόνα των συνθηκών της εκτέλεσης των δύο αντρών. Μάλιστα, οι πολλές σφαίρες που βρέθηκαν σε όλο το σώμα του Βασίλη Ρουμπέτη δείχνουν ότι ο ένας από τους δύο δράστες εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο 38χρονος είχε κατεβάσει λίγο το τζάμι του οχήματος και έτσι βρήκε την ευκαιρία να βάλει μέσα το πολεμικό όπλο και να ανοίξει πυρ, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στο θύμα.

    Στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχει μπει και ένα βίντεο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταγράψει μια μοτοσικλέτα στην οποία επιβαίνουν δύο άτομα και είναι πολύ κοντά στο αυτοκίνητο των δραστών. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται είτε για ομάδα υποστήριξης αν κάτι δεν πήγαινε καλά είτε για τσιλιαδόρους που ενημέρωσαν τους εκτελεστές ότι το θύμα πλησίαζε στο σπίτι του.

    Ώστε ο κ. Αλαφούζος ψάχνει να βρει ποιος έδωσε το θωρακισμένο αυτοκίνητό του στον δολοφονημένο Ρουμπέτη, οργανωμένο οπαδό του Ολυμπιακού! Να του θέσουμε λοιπόν εμείς το ερώτημα. Συναντήθηκε με τον Ρουμπέτη στην σουίτα του Γιάννη Κομπότη στη Λιβαδειά στον αγώνα μπαράζ Λεβαδειακός- Βέροια; Για ποιον λόγο συναντήθηκαν;

    Πώς βρέθηκε το πολυτελές αυτοκίνητο στα χέρια του θύματος; Μπήκε στο γκαράζ του Αλαφούζου, το πήρε κι έφυγε; Πώς είναι δυνατόν 15 ολόκληρες ημέρες ο εφοπλιστής να μην αναρωτήθηκε που πήγε το αυτοκίνητό του;

    Και η Σούπερ Λίγκα; Πώς γίνεται να παραχωρεί διαπίστευση για να μπαίνει στο γήπεδο, ένας άνθρωπος που καταδικάστηκε για συμμετοχή στη δολοφονία φιλάθλου του Παναθηναϊκού (σ.σ του Μιχάλη Φιλόπουλου), ενώ έπρεπε να του έχει απαγορευτεί δια βίου η είσοδος; Ερωτήματα στα οποία θα πρέπει να δοθούν πειστικές απαντήσεις από όλους τους εμπλεκόμενους μέσα στις επόμενες ώρες.

    Όλη η βρώμικη αυτή υπόθεση στο αποκαλυπτικό ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Παρασκευής – Σε όλα τα σημεία πώλησης

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Στην Ελλάδα κυβερνάει το Μητσοτακέικο δια της μαφίας εκτελεστών.

    2. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΜΕΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ……….

    3. Βρώμα δυσωδία σαπίλα μπραβοι νονοί νονες καναλαρχες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι κι εμείς με κουπόνια και επιδόματα

    4. ΕΝΑΣ ΑΦΡΑΓΚΟΥΖΟΣ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑ !!!!! χοαοχαοχαοχοα
      ΕΔΩ ΕΧΑΣΕ ΠΡΩΤΣΘΛΗΜΑ ΜΕ +10 ….. Κ ΤΟΝ ΥΜΝΟΥΝ…..

    5. Αλλαξοκωλιες μπράβων!!! Ασήμαντα θέματα για τον πολύ κόσμο

    6. Ευτυχώς σε αυτό το κράτος… Λύθηκαν όλα τα προβλήματα… ΜΌΝΟ ΟΤΑΝ ΜΠΉΚΕ Η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΉ… Έφτιαξαν και το παιχνίδι στον εθνικιστικό χώρο όπως το ήθελαν, να υπάρχει φαγωμάρα δηλαδή και ΌΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ… ΚΥΡΙΟΙ….

    7. Πεντακόσιες εκατόν τριάντα δύο χιλιάδες… κάνει το αμάξι Αλαφρο’ι’σκιοτε Τουρκοσπορε ?
      Άντε να χαθείτε ρε νούμερα… βρωμιάρηδες !

    8. Κάποιος με αυτό το επώνυμο δεν κατηγορούνταν την δεκαετία του ’90 για λαθρεμπόριο καυσίμων ανοικτά της θάλασσας;;,

    9. Ατιτλούζος και χοντρός κυβερνάνε τη χωρα….Το ζαβοχαρουμενο γουρλωμάτικο ειναι πιόνι

      1. Εδώ έχουμε φτάσει στο σημείο…. Και κάνει… ΜΠΑΜ…Ότι έχουν στήσει και στο μπάσκετ το πρωτάθλημα, υπέρ του Βαζελου για να τα κάνουνε και ενωψει εκλογών… Πουτανα… ΌΛΑ!!!! ΓΙΑΤΙ ο ραγιάς,μόνο για το ποδόσφαιρο και για την ομάδα ξεσηκωνεται…. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ… ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΠΕΣΜΟ… ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟΥ….

        1. σε λιγο θα πεις οτι ο Βεζενκοφ τραυματιστηκε επιτηδες

          1. Εννοείται, πώς όχι βέβαια, αλλά για όλα τα υπόλοιπα, τα πάντα είναι πιθανά. Γιατί όχι δηλαδή; Τίποτα δεν είναι απίθανο, σε μία τέτοια χώρα μπουρδελο!!! Η μήπως όχι;;;;

    10. Εν αρχή ο πατήρ Αριστείδης Αλαφούζος, όταν ιδρύει το 1952 τεχνική εταιρεία και αρχίζει να αναλαμβάνει δημόσια έργα.
      Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής τότε μόλις είχε διοριστεί υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, όπως τώρα ο ομώνυμος ανηψιός.
      Από το 1966 … εφοπλιστής στο Λονδίνο.
      Με την επιστροφή ακολουθεί την ίδια συνταγή, αγορά επαγγελματικών ομάδων και ΜΜΕ.

    11. Κράτος πίκι πίκι ραμ, που έλεγε και ο συγχωρεμένος ο Βέγγος σε μια ταινία του (σχολή για σωφερίνες). Όσο η δικαστική εξουσία διορίζεται και δεν εκλέγεται μην περιμένετε να επέμβει εισαγγελέας για να ξεβρωμίσουμε από τα βοθρολύματα. Για τον απλό πολίτη όμως ο πέλεκυς είναι βαρύς. Το

    12. ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ.ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΩ ΠΑΡΕΙΧΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ Ή ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ.

    13. Τι διαπλοκη ειναι αυτη. Ακους μπραβος του ολυμπιακου και της νυχτας ο δολοφονημενος και να εχει το θωρακισμενο μερσεντες του αλαφουζου.Εδω και τωρα ξεσκεπασμα.Βαζουν το στρατο των ομαδων τους να μαχαιρωνονται και να αλληλοσκοτωνονται.Με τι κερδος οι αφελεις?Για να τα κονομανε μαρινακης αλαφουζος. αυτο ειναι

    14. Εδώ ανταλλάσσουν την ίδια διευθύντρια προγράμματος απ το ένα κανάλι στο άλλο, ένα αμάξι δεν θα ανταλλάξουν;

    15. Πως το έλεγε ο Δάκης? Θωρακισμένη μερσεντες εγώ δεν ονειρεύτηκα ποτές.
      Να χαίρεται το Μαξίμου τους μαφιόζους απαταιωνιους που ρημάζουν τοσα χρόνια το δημόσιο χρήμα.

    Comments are closed.