ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ – ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ – ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    201028-election-night-main-bar-main-cover-cs_3797d909d0828d1c22cf7ac52d4dd710

    Σε θρίλερ του αιώνα έχουν εξελιχθεί οι αμερικάνικες εκλογές. Εν αναμονή της δήλωσης που αναμένεται να κάνει αργότερα σήμερα ο Τζο Μπάιντεν, ο Δημοκρατικός υποψήφιος πρόεδρος βρίσκεται ένα βήμα από τον Λευκό Οίκο και το επιτελείο του προέδρου Ντόναλντ έχει εξαπολύσει πολυμέτωπη νομική επίθεση σε αρκετές από τις πολιτείες-πεδία μάχης.

    Παρακάτω παρατίθενται τα τελευταία δεδομένα του ινστιτούτου Edison Research μέχρι τις 2:00 ξημερώματα ώρα Ελλάδας με τις τελευταίες καταμετρήσεις ψήφων στις πέντε εναπομείναντες πολιτείες που θα κρίνουν τον νικητή των εκλογών της Τρίτης.

    Σύμφωνα με την Edison Research και τα αμερικανικά δίκτυα ABC,CBS,NBC,FOX,CNN, ο Μπάιντεν συγκεντρώνει 253 εκλέκτορες και ο Τραμπ 214. Το Associated Press δίνει στον Μπάιντεν 264 εκλέκτορες, εκτιμώντας ότι ο Δημοκρατικός υποψήφιος έχει εξασφαλίσει την νίκη του στην Αριζόνα. Υπενθυμίζεται πως για να εκλεγεί κάποιος από τους δύο υποψηφίους πρόεδρος, χρειάζεται να εξασφαλίσει 270 εκλέκτορες.

    Κατά την Edison Research, στη λαϊκή ψήφο, ο Μπάιντεν προηγείται του Τραμπ κατά 4,1 εκατομμύρια ψήφους.

    Αριζόνα (11 εκλέκτορες) – Καταμετρημένοι ψήφοι: 94% – Μπάιντεν 49,9% – Τραμπ 48,6% – Διαφορά ψήφων: 38.455

    Τζόρτζια (16 εκλέκτορες) – Καταμετρημένοι ψήφοι: 99% – Μπάιντεν 49,4% – Τραμπ 49,3% – Διαφορά ψήφων: 4.275

    Πενσιλβάνια (20 εκλέκτορες) – Καταμετρημένοι ψήφοι: 96% – Μπάιντεν 49,5% – Τραμπ 49,2% – Διαφορά ψήφων: 17.012

    Βόρεια Καρολίνα (15 εκλέκτορες) – Καταμετρημένοι ψήφοι: 98% – Τραμπ 50% – Μπάιντεν 48,6% – Διαφορά ψήφων: 76.623

    Νεβάδα (6 εκλέκτορες) – Καταμετρημένοι ψήφοι: 93% Μπάιντεν 49,8% – Τραμπ 48% – Διαφορά ψήφων: 22.657

    Πότε αναμένονται τελικά αποτελέσματα – Πότε η νομοθεσία της κάθε πολιτείας προβλέπει επανακαταμέτρηση

    Πενσιλβάνια

    Στις 01:40 ξημερώματα ώρα Ελλάδας, ο Μπάιντεν έχει προβάδισμα 17.012 ψήφων, ή 0,2%, με καταμετρημένο το 96% των εκτιμώμενων ψήφων. Σύμφωνα με την νομοθεσία της πολιτείας, η επανακαταμέτρηση των ψήφων γίνεται αυτόματα στην περίπτωση η διαφορά του ποσοστού είναι μικρότερο ή ίσο με 0,5% των συνολικών ψήφων.

    Υπάρχουν ακόμη ψηφοδέλτια που να καταμετρηθούν από τη Φιλαδέλφεια, τη μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας και την κομητεία Αλεγκένι, όπου βρίσκεται το Πίτσμπουργκ. Η διαδικασία της καταμέτρησης δήλωσε ο επικεφαλής της εκλογικής επιτροπής της πολιτείας μπορεί να διαρκέσει αρκετές μέρες.

    Τζόρτζια

    Ο Μπάιντεν προηγείται του Τραμπ με 4.275 ψήφους στις 01:40 ξημερώματα ώρα Ελλάδας , με καταμετρημένο το 99% των ψήφων. Ο Τραμπ χρειάζεται τόσο την Πενσιλβάνια όσο και την Τζόρτζια για να κερδίσει μια δεύτερη θητεία.

    Ο Μπραντ Ραφενσπέργκερ, πολιτειακός υπουργός Εξωτερικών της Τζόρτζιας, δήλωσε ότι αναμένει ότι η διαφορά του τελικού αποτελέσματος να είναι λίγες χιλιάδες ψήφοι, κάτι που θα επιφέρει αυτόματη επανακαταμέτρηση. Μια επανακαταμέτρηση θα γίνει μετά την πιστοποίηση των αποτελεσμάτων, που αναμένεται στις ή πριν από τις 20 Νοεμβρίου.

    Αριζόνα

    Έως την 01:00 ώρα Ελλάδας, ο Μπάιντεν συγκέντρωνε το 49,9% των ψήφων έναντι 48,6% του Τραμπ, με προβάδισμα 38.455 ψήφων, με καταμετρημένο το 94% των εκτιμώμενων ψήφων

    Οι αρχές της πολιτείας έχουν ακόμη να καταμετρήσουν περίπου 250.000 έως 270.000 ψηφοδέλτια και θα προβούν σε νέα ενημέρωση λίγο αργότερα, δήλωσε στο CNN η πολιτειακή υπουργό Εξωτερικών Κέιτι Χομπς

    Νεβάδα

    Η καταμέτρηση της πλειοψηφίας των επιστολικών ψήφων στην κομητεία Κλαρκ της Νεβάδας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Κυριακή, όπως ανέφερε χθες βράδυ ένας αξιωματούχος.

    Στην κομητεία Κλαρκ, όπου βρίσκεται η μεγαλύτερη πόλη, το Λας Βέγκας, απομένουν να καταμετρηθούν 63.000 επιστολικές ψήφοι. Επίσης, θα πρέπει να εξεταστούν περίπου 63.000 προσωρινές ψήφοι για να διαπιστωθεί αν είναι έγκυρες. Συνήθως η «προσωρινή ψήφος» στις ΗΠΑ χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων όταν το όνομα του ψηφοφόρου δεν εμφανίζεται στους εκλογικούς καταλόγους, ή είναι γραμμένο λάθος ή το πρόσωπο που επιθυμεί να ψηφίσει δεν διαθέτει κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά του. Οι εφορευτικές επιτροπές ελέγχουν αν ο ψηφοφόρος δικαιούται να ψηφίσει και αναλόγως εγκρίνουν ή απορρίπτουν την ψήφο.

    Βόρεια Καρολίνα

    Ο Τραμπ προηγείται με 76.623 ψήφους, ή 1,4% με καταμετρημένο το 98%. Αξιωματούχοι της πολιτείας έχουν αναφέρει ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν θα γίνει γνωστό μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Απλα ο τραμπ τον ηπιε από τον μπιχτη θειο Τζο,ειναι θεμα χρονου να αποδεχτει την ηττα του ο κοκκινοτριχης.

    2. TO ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΙΤ, ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ . ΤΟ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ , ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ !
      Ο ΤΡΑΜΠ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΘΑ ΣΤΕΦΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!
      ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ !

    3. Ποιο θρίλερ ρε παιδιά. Το άλλο το ακούσατε οι κινέζοποιημένει κουραμπιέδες του ΣΚΑΙ πέφτουν από τα σύννεφα γιατί ο Μπάιτεν κάνει ματάκια στον τούρκο σαν δεν ντρέπεται εκθέτοι τους ανθρώπους που είναι και έγκριτοι και αξιόπιστοι και γερμανοί αλλά πρωτίστους Δεξιοί

    4. Ο Καραμαν-αλης. Ο δεύτερος ο βοιδομουσχαρος. Τα ίδια είχαν γίνει και σε εμάς το 2000. Ήταν να βγει η ΝΔ και πανηγύριζαν και τα μεσάνυχτα έπεσε τηλέφωνο και ξαναβγήκε ο ταπας ο Σημίτης.

    5. τόσα χρόνια νόθευαν εκλογές σε ξένες χώρες, ήρθε και η σειρά της χώρας που φιλοξενεί τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας…

    6. Λάθος, λάθος!!! Στέφανε έχουμε επαρχία στο Μίσιγκαν να αλλάζει χέρια. Περνάει στον τραμπ. Παρατηρήθηκε λάθος στο λογισμικό σύστημα καταμέτρηση ψήφου. Μπερδεύτηκε το λογισμικό και όλες οι επιστολικες πήγαιναν υπέρ του μπαιντεν! Απίστευτη νοθεία. Ο τραμπ είναι πολύ μπροστά.

    7. Ο Τραμπ δεν ειναι σαν τον μπιφτεκοφαγο της Ραφηνας που αποδεχτηκε τη νοθεια και παρεδωσε στον αρχιερεα με την ουρα στα σκελια. Ο Τραμπ εχει κακαλα και θα τσακισει την παρακρατικη λιμπεραλ μαφια που κυβερνα εδω και δεκαετιες την Αμερικη και μεγαλο μερος του δυτικου κοσμου. Η απελευθερωση των δυτικων χωρων απο τους λιμπεραλ μαφιοζους θα ξεκινησει απο τη Αμερικη. Ολοι οι Ελληνες προσευχομαστε και ειμαστε στο πλευρο του πλανηταρχη. Οτι εκανε ο Πουτιν με τους ολιγαρχες της Ρωσιας θα κανει τωρα και ο Τραμπ με τους λιμπεραλ μαφιοζους.

        1. Ο Καραμαν-αλης. Ο δεύτερος ο βοιδομουσχαρος. Τα ίδια είχαν γίνει και σε εμάς το 2000. Ήταν να βγει η ΝΔ και πανηγύριζαν και τα μεσάνυχτα έπεσε τηλέφωνο και ξαναβγήκε ο ταπας ο Σημίτης.

    8. Χαμός. Στην τζωρτζια ξέχασαν (!!!) να μετρήσουν τις ψήφους των στρατιωτικών! Έλα μωρέ ένα λαθάκι έγινε! Καταμετριούνται τώρα.. Πενσιλβανια γίνεται επανακαταμετρηση γιατί βρέθηκαν χιλιάδες επιστολικες που ανήκουν σε άγνωστα άτομα χωρίς ταυτότητα ή με όνομα το οποίο απλά δεν υπάρχει! Ακόμη και στο Ουισκόνσιν που έδιναν μπαιντεν έχουν βρεθεί πολλές παρατυπίες. Μάλλον επανακαταμετρηση και εκεί. Από αυτες τις τρεις πολιτείες εάν πάρει τις δύο ο τραμπ εκλέγεται πρόεδρος. Τέλος ο τραμπ έχει ανεβάσει κάποια εκατομμύρια τις ψήφους του. Έχει πολύ δρόμο το πράγμα. Πρόκειται καταφανεστατα για παρέμβαση στην εκλογική διαδικασία. Υγ. Στέφανε συγγνώμη αλλά πολύ μεγάλες κουφαλες οι συναδέρφοι σου. Όπως με τον κορονοιο κλείνουν στον αέρα όποιον έχει αντίθετη άποψη, κλείνουνε στον αέρα και όποιον μιλάει για νοθεία!!!!! Μετά μην ρωτάνε γιατί τους τσακίζει ο κόσμος όπως χθες στην Θεσσαλονίκη. Ξέρουνε πολύ καλά! Εάν διαβάσετε περί Αργεντινής, το δημόσιο χρέος σβήστηκε όταν ο κόσμος μπουκαρε στους τηλεοπτικούς σταθμούς και πέταγε δημοσιογράφους από τα παράθυρα. ΑΛΗΤΕΣ – ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. Θέλουμε ενημέρωση και όχι προπαγάνδα. Πείτε την αλήθεια ρε μ@υνιαααααααα…..

      1. ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.
        ΛΙΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ.
        ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ Η Ν.Τ.Π. ΗΘΕΛΕ ΤΡΑΜΠ ΑΝΤΙ ΜΠΑΙΝΤΕΝ,
        ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Η ΜΕΛΑΝΙΑ ΔΕ ΤΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ,ΔΕ ΤΟΥ ΓΕΛΑΣΕ,ΤΟ ΝΑ Τ’ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ Κ Ο ΓΙΟΣ, ΣΥΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΠΡΟ 5ΕΤΙΑΣ ΓΙΟ ΤΟΥ, ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ 80ΑΡΗΣ ΚΛΠ.
        ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ!

    9. Στους πρωινους τύπους στον Αντ1 πριν λίγο έβγαλαν ελληνοαμερικανικό να ρωτήσουν πως πάνε οι εκλογές και τους ξεφτιλησε..Τους είπε για νοθεία σε πολλές πόλεις και τον έκλεισαν..Οι πρώτοι που θα πηδήξουμε όταν πέσει πείνα κουφάλες θα είστε όλοι οι δημοσιογράφοι των μππυρδελοκαναλων..

    10. Έχετε λυσσάξει να βγει ο πορτοκαλί ψευτοπατριώτης !!!

      Να βγει ο Τραμπάκουλας ο ΜΟΓΓΟΛΟΚΤΟΝΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ !!!!

      Τα νεοταξικά μπροστά στα Εθνικά θέματα είναι μετά …..
      Το πρώτο θέμα είναι η ύπαρξη μας

      1. πετα ενα κουβα κρυο νερο στην μαπα σου και ξυπνα που μας κοπανας και 3 θαυμαστηκα,οι μουσουλμανικη αδελφοτητα πανηγυριζει που θα βγει ο μπαιτεν αυτος μαζι με τον ομπαμα εφτοιαξαν το ισισ

      2. Συριζαίε στήσου στα τέσσερα , έχεις ήδη χάσει !

    11. Αληθεια τωρα,πιστευει κανεις σας οτι ο μπαιντεν ειναι νεοταξιτης ενω ο τραμπ ειναι πατριωτης;;;;;;;;;υπηρχε περιπτωση να βγει πλανηταρχης που να μην ειναι των ροθτσιλντ και σορος;;;;;;;;;;αν στην ελλαδα οι κυβερνησεις ελεγχονται ΠΛΗΡΩΣ απο τους σιωνιστες,δεν ελεγχεται ο πλανηταρχης;;;;;;;;;;;;;οποιος νομιζει οτι ο τραμπ ειναι εναντια στην Ν.Τ.Π ειναι αφελης.η διοικηση της Ν.Τ.Π ειναι η διεθνης μασονια-σιωνιστες.η κορη του τραμπ εχει παντρευτει υψηλοβαθμο σιωνιστη μασονο.βγαλτε τα συμπερασματα σας……απλα τσακωνονται μεταξυ τους δυο μασονοι,τραμπ-μπαιντεν,για το ποιος θα εχει την εξουσια.οτιδηποτε αλλο ειναι για κοιμισμενους.

      1. Ξεχασες να πεις οτι ο Τραμπ συμβουλευεται τον Δρ Χενρι Κισσινγγερ που ολοι ξερουμε ποσο μεγαλος πολεμιος της ΝΤΠ ειναι

      2. Μλκιες λετε , ο Τραμπ είνια ο πιο αντισυστημικός πρόεδρος που έχει περάσει για αυτό τον πολεμάνε μέρα νύχτα !

    12. Τόσες μέρες πέρασαν κι ακόμη στο 254 214 κολησαν.
      Τι γίνεται σταμάτησαν να μετράνε?

    13. Πάνω στα ψηφοδέλτια τα έγκυρα υπάρχει υδατογράφημα με τα νερά πάνω.

    Comments are closed.