ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ – ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 35ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕ PFIZER ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

    Κοινοποίηση:
    εμβόλιο Pfizer

    Ο πατέρας του 35χρονου που πέθανε μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer στην Κόρινθο προχώρησε σε μία δήλωση σχετικά με όσα αναφέρθηκαν σε ανακοίνωση του νοσοκομείου.

    Παρακάτω, όσα δηλώνει ο πατέρας:

    Η αναζήτηση της αλήθειας για την τραγική κατάληξη του αγαπημένου μας υιού και αδελφού δεν συνιστά διαστρέβλωση της πραγματικότητας και παραποίηση των γεγονότων, όπως απαράδεκτα εκθέτει ο κ. Διοικητής του Νοσοκομείου Κορίνθου σε ανακοίνωσή του, αλλά το ελάχιστο καθήκον μας στη μνήμη ενός νέου ανθρώπου που έφυγε ανεξήγητα και άδικα.

    Άλλωστε η εύρεση της αλήθειας και η αναζήτηση τυχόν ευθυνών θα έπρεπε να ήταν προτεραιότητα του νοσοκομείου για να μην συμβεί το ίδιο σε άλλη οικογένεια!!!

    Καλό θα ήταν λοιπόν να σεβαστεί ο κ. Διοικητής το πένθος μας και να μην προβαίνει σε βιαστικές ανακοινώσεις που μας θίγουν πριν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης που δεν έχει ολοκληρωθεί.

    Με τη σειρά μας οφείλουμε να ενημερώσουμε για τις ψευδείς ανακοινώσεις του νοσοκομείου εις μνήμη του παιδιού μας.

    Αρχικά τη 2ωρη καθυστέρηση του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια τη μη συνεργασία τους για τη παραχώρηση βοήθειας τους στο παιδί μας, με συνέπεια το χάσιμο πολύτιμου χρόνου!

    Επίσης το νοσοκομείο αναφέρει ότι το παιδί μας, δέχτηκε ενδοτραχειακή διασωλήνωση και έναρξη καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.

    ΕΓΩ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ που παρακολουθούσαμε τη διαδικασία, δηλώνουμε ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ενδοτραχειακή διασωλήνωση αλλά μόνο καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση με μαλάξεις χεριών και όχι φυσικά με απνιδωτή όπως έπρεπε να είχε γίνει!!!

    Στη συνέχεια για την αναφορά του νοσοκομείου ότι άργησε να νοσηλευτεί, δηλώνουμε ότι από την ημέρα του εμβολίου (16/7/21), το παιδί μας ανέβασε πυρετό την επόμενη ημέρα και του χορηγήθηκαν αντιπυρετικά, θεωρώντας ότι ήταν παρενέργεια του εμβολίου, όπως γνωρίζουμε όλοι και όπως μας καθησύχασαν άλλοι γιατροί. Η κατάσταση ήταν υπό έλεγχο μέχρι τη μοιραία (23η Ιουλίου), που παρουσίασε πρόβλημα στο οξυγόνο. Τέλος είμαστε υπέρ των εμβολιασμών, όταν η διαδικασία πριν αυτών, γίνεται σωστά! Το νοσοκομείο Κορίνθου δε διενεργεί καμία θερμομέτρηση ή έστω κάποιο τεστ παρά μόνο ένα φτωχό ερωτηματολόγιο, καθιστώντας τη διαδικασία ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ για κάποιον που ίσως νοσεί από COVID και είναι ασυμπτωματικός!!!!

    Για όλα τα προανεφερόμενα το αποτέλεσμα είναι ότι ένας νέος άνθρωπος πέθανε έξω από την πόρτα του νοσοκομείο σε προθάλαμο κοινής θέας, που ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Τ.Ε.Π. ενώ 5 λεπτά πριν μιλούσε με τον πατέρα του!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. καλημερα μεγας ο ΘΕΟΣ που εδωσε το εναυσμα να τελειωσει ολο αυτο το ψεμα που γινεται εναντια στην διμιουργια του και δυσυχως καποια διμιουργηματα του που δεν πιστευουν σε αυτον γινονται πειραματοζωα στην νεα ταξη πραγματων και το υπεροχο αγαθο δωρο που τους εδωσε ο Θεος το δινουνε δωρο στις εταιριες που βγαλανε αυτα τα εμβολια με ελαφρια την καρδια αφαιρωντας απο τους ιδιους την χαρη και την βοηθεια του Μεγαλου ΘΕΟΥ Ιησου Χριστου που με αγαπη περιμενει την μετανοια και την μεταμελεια να τον οδηγηση στον σωστο δρομο της ζωης!!!!

    2. Τέλος είμαστε υπέρ των εμβολιασμών, όταν η διαδικασία πριν αυτών, γίνεται σωστά!
      Ο βλάκας έχασε το παιδί του και συνεχίζει να λέει μαλακ….καλά να πάθετε τότε! Κανένα έλεος!

    3. Τι προέλεγχος και κουραφέξαλα και τι υπέρμαχος των εμβολίων, 35 χρόνων ο Θεός να τον αναπαύσει τι το χρειάστηκε, φταίει πρώτα το Χρήμα μετά το κράτος και μετά τα μμ εξαπάτησης, θα δούμε πόσος κόσμος θα πεθαίνει Αναίτια άδικα ατιμώρητα. Εμείς στον τάφο και η ελίτ με τα τσιράκια που εμείς τους βγάζουμε εδώ και 50 60 χρόνια πάντα τους ΙΔΙΟΥΣ με τα σκατοσόϊα τους στην Χλιδα και στο απυρόβλητο…

    4. Είναι κρίμα.. Δεν πτοείται ο κόσμος…
      Κάθε ημέρα το διατυμπανίζουν οι ίδιοι οι μπολιό πλασιέ.. “είναι ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ”, “είναι ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ”…

      και όμως τρέχουν να μπολιαστούν.. Για έναν Φαντομά ιό..

      Το ασφαλέστερο “μπόλι” είναι απλό..

      ΠΕΤΑΞΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΒΛΑΚΟΚΟΥΤΑ (ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ) ΜΕ ΟΛΑΤΑ ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ..
      Τ Ω Ρ Α

    5. Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα τεστ που να προειδοποιεί για τις τυχόν καταστροφικές συνέπειες των συγκεκριμμένων ”εμβολίων”, επίσης τα ερωτηματολόγια των εμβολιαστικών κέντρων είναι για τα μάτια του κόσμου, και για τα σκουπίδια, ας μας πούνε πόσους εμβολιασμούς αποτρέψανε με τα ερωτηματολόγια και στηριζόμενοι σε τυχόν αντενδείξεις και προυπάρχουσες παθήσεις!!!!!!!!!!

    6. Ο προέλεγχος του υποψηφιου ληπτη ειναι το βασικοτερο σταδιο προ μιας ιατρικης πραξης τετοιου ειδους οπως με τα πειραματικα , με εκτακτη αδεια χρησης σκευασματα (εμβολια).Τωρα ειναι αργα .Απο οσο εχω καταλαβει ο κοσμος κοιτα το μικροσυμφερον του και επιπλεον δεν διαβαζει , δεμ ψαχνει για την επικιδυνοτητα η μη του σκευασματος.

    7. Θα τους τιμωρησει ανελεητα Ο Χριστος ολους αυτους που συμμετεχουν σε αυτες τις οργανωμενες δολοφονιες,ειτε λεγονται διοικητες,νοσηλευτες,υπουργοι,βουλευτες,δημοσιογραφοι.ειναι ολοι βγαλμενοι απο την ιδια “μηχανη παραγωγης” της παγκοσμιοποιησης.τα συλληπητηρια μου στην οικογενεια.

    Comments are closed.