ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ! ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΤΑΕΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: “ΣΤΟΧΟΣ Η ΡΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΛΕΣΒΟΣ” – “ΑΥΛΙΚΟΣ” ΕΡΝΤΟΓΑΝ: “ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΝΑ ΒΥΘΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ!”(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΛΟΙΑ

    Για πρώτη φορά δημόσια παραδοχή στοχοποίησης δύο ελληνικών νησιών!

    Για πρώτη φορά η Άγκυρα παραδέχτηκε δημόσια πως έχει στοχοποιήσει δύο ελληνικά νησιά, την Ρόδο και την Λέσβο, ενώ σύμβουλος του Ερντογάν καλεί τον πρόεδρο της Τουρκίας να “βυθίσει πλοίο της Ελλάδας” καθώς όπως λέει “οι ΗΠΑ έχουν σχεδιάσει ελληνοτουρκικό πόλεμο”.

    Eιναι η πρώτη φορά που η Τουρκία παραδέχεται δημόσια στοχοποίηση των δύο ελληνικών νησιών. Μιλούν ξεκάθαρα για συλλογή πληροφοριών και για συνεχείς πτήσεις τουρκικών drone με στόχο τη Λέσβο και τη Ρόδο!

    “Η Ελλάδα μαζί με τις ΗΠΑ σχεδιάζουν να προκαλέσουν χάος εντός της Τουρκίας και γι αυτό θα πρέπει να κτυπήσουμε πρώτοι” αναφέρει χαρακτηριστικά ο σύμβουλος του Ερντογάν.

    Ισως τελικά, οι Τούρκοι μέσω αυτού του δημοσιεύματος που θα διαβάσετε παραδέχονται έμμεσα και την δολιοφθορά στο ραντάρ και τις επικοινωνίες της Ρόδου!

    “Σχεδιάζουν ελληνοτουρκικό πόλεμο”
    Ο Τούρκος δημοσιογράφος-στρατηγικός αναλυτής, Murat Akan, ανέφερε πως έχει δημιουργηθεί ένας παγκόσμιος συνασπισμός εναντίον της Τουρκίας.

    Για το λόγο αυτό η Τουρκία πρέπει να προετοιμαστεί διότι θέλουν να της προκαλέσουν εσωτερικό χάος.

    Αν αυτό το σχέδιο τους αποτύχει τότε σκοπό έχουν να προκαλέσουν πόλεμο με την Ελλάδα

    Πρώτα ήταν η Συρία, μετά η Λιβύη, τώρα έχουν πατήσει το κουμπί για απομάκρυνση μας και από την Σομαλία.

    Προετοιμάζονται να φέρουν το χάος στην Τουρκία”.

    “Παρακολουθούμε στενά την Λέσβο και την Ρόδο”
    Τα UAV ANKA και Bayraktar TB2 (SİHA) που ανήκουν στις τουρκικές Ναυτικές Δυνάμεις παρακολουθούν στενά τα δύο νησιά των Ελλήνων.

    ANKA-B και Bayraktar TB2 απογειώνονται συνεχώς από τις βάσεις τους σε Çanakkale και Dalaman και διεξάγουν περιπολίες επιτήρησης και συλλογής πληροφοριών με στόχο την Λέσβο και την Ρόδο.

    Ενας από τους σκοπούς της επιτήρησης των δύο ελληνικών νησιών είναι να παρακολουθούμε την στρατιωτική ανάπτυξη των δύο νησιών κατά παράβαση των διεθνών Συνθηκών που έχει υπογράψει η Ελλάδα.
    Τα τουρκικά drone έχουν εντοπίσει στρατιωτική ανάπτυξη στα δύο αυτά ελληνικά νησιά.

    Το τουρκικό Ναυτικό έχει στην διάθεση του 6 ANKA-B και 6 Bayraktar TB2 και θα αποκτήσει επιπλέον ANKA-S, AKSUNGUR και AKINCI” καταλήγουν οι Τούρκοι!

    “Να βυθίσουμε πλοίο των Ελλήνων”
    Ο σύμβουλος του Ερντογάν, Nedim Sener,  ζήτησε δημοσίως οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις να βυθίσουν ελληνικό πλοίο!

    Στο βίντεο παρακάτω λέει τα εξής:

    “Η Τουρκία πρέπει να κάνει επίδειξη ισχύος.

    Δεν θέλω να ξανακούσω άλλα τέτοια νέα όπως πλοίο ελληνικό ή συμμαχικό ήρθε σε κοντινή επαφή με τουρκικό στο Αιγαίο.

    Αν αυτό το πλοίο κινηθεί εναντίον τουρκικού πλοίου, να το βυθίσετε.

    Σίγουρα πρέπει να το βυθίσετε αδερφέ μου”.

    Δείτε τον χάρτη που δίνουν οι Τούρκοι στην δημοσιότητα και το βίντεο με τις δηλώσεις.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΕΜΕΤΙΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΕΙΔΗ ΕΧΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΟ ΑΕΡΑ……………ΤΗ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ???ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

      1. Τα ίδια που τους έδωσαν και τα κομουνια

    2. Σιγά μην μας το πουν κιόλας, πότε και που θα χτυπήσουν, ΕΑΝ δηλαδή…Βούτυρο στις δημοσιογραφικές φρυγανοπαπάρες, εκείθε και δώθε…

    3. Καλός Τούρκος μόνο ο νεκρός Τούρκος.τσεκουρι κ φωτιά στα μεμετια.Η πόλη ήταν,είναι κ θα είναι ελληνική!

    4. Παππού, πάρε το χάπι σου γιατί έχεις αποτρελαθεί τώρα που είναι κλειστά τα ΚΑΠΗ.

    5. Το βλέπουν εκείνο το βουνό που έχει κάτι γίδια?Ας πάρουν φορά από κει και ας μας κλασουνε τα αρχιδια.

    6. Όλο λόγια είστε …θα ψάξουμε να βρούμε άλλους εχθρούς να ξεκουραστούμε λιγο. Ελάτε να σας κόψουμε λίγο το γρεζι από πίσω

    7. Πετουν τα τουρκικα Drone πανω απο την Λεσβο και την Ροδο και φωτογραφιζουν και συλλεγουν πληροφοριες, και οι Ελληνικες ενοπλες δυναμεις τι κανουν Κε υπουργε της Αμυνας και αρχηγε του ΓΕΕΘΑ, τους κουνουν απο κατω το μαντιλι;;;;;;; Οπως στο Καστελλοριζο που εριξε το τουρκικο Drone τις μπογιες στην Ελληνικη σημαια, πανω στην πλαγια, και εφυγε ανενοχλητο;;;;;;; Φτανει πια αυτη η ξευτιλα της χωρας, αν δεν τολματε να ριξετε ουτε ενα Drone που πετα πανω απο Ελληνικα νησια, καλυτερα ειναι να ξεκουμπισθητε, αρκετα με την υποχωρητηκοτητα σας, εχετε αποθρασυνει τους τουρκους!!!!!!!

    8. Γρήγορα στους μπιντεδες σας και μετά στα τζαμια σας γονατιστοι!!! Μπουνταλαδες που θέλετε και πόλεμο. Τραβάτε να φάτε κάνα πιλάφι με κεμπαμπ.

    9. Μογγόλια, τρώτε το ξύλο της αρκούδας τελευταία στο διπλωματικό τομέα. Πράγματι, όλοι στράφηκαν εναντίον σας γιατί είστε οι διεθνείς παραβάτες και έχετε κάνει την ανθρωπότητα άνω κάτω. Ολοι σας πήρανε χαμπάρι. Και η Μέρκελ σας πήρε χαμπάρι αλλά συμμετέχει και αυτή στο νέο Χιτλερικό παιχνίδι. Σταματήστε να κλ@νετε γιατί κανένας δεν φοβάτε τις π@ρδές σας. Να ξέρετε ότι σας τρώει το κεφάλι σας και πάτε γυρεύοντας.

    Comments are closed.