“ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ…” – ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΑΝΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ..! ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΒΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ – ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ; (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    magkas exo

    Σε ακόμη μία ακραία πρόκληση προχώρησε η Τουρκία αφού λίγο μετά τις 11.30 το πρωί της Κυριακής, ζεύγος τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών παρενόχλησε το ελικόπτερο που μεταφέρει τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

    Η παρενόχληση στο ελικόπτερο που μετέφερε τον υπουργό Άμυνας και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ σημειώθηκε μετά την απογείωση από τις Οινούσσες.

    Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέπτονταν φυλάκια στην περιοχή ευθύνης των 96 ΑΔΤΕ (Οινούσσες), 79 ΑΔΤΕ (Αγαθονήσι) και 80 ΑΔΤΕ (Φαρμακονήσι) με τη συνοδεία επιτελών της ΑΣΔΕΝ.

    Η παρενόχληση στο ελικόπτερο που μετέφερε τον υπουργό Άμυνας και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ σημειώθηκε μετά την απογείωση από τις Οινούσσες.

    Δείτε φωτογραφίες:

       

    Και υπερπτήσεις σε Οινούσσες και Αγαθονήσι
    Μάλιστα το ζεύγος των τουρκικών μαχητικών προχώρησε και σε υπερπτήσεις στις Οινούσσες και στο Αγαθονήσι και μάλιστα σε πολύ χαμηλό ύψος (518 μέτρα).

    Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ στις 11.38 ζεύγος τουρλικών μαχητικών F-16 προχώρησαν σε υπερπτήσεις στις Οινούσσες στα 3.500 πόδια και ακολούθως στις 11.58 στο Αγαθονήσι στα 1700 πόδια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Έχουμε τόσα χρόνια που δείχνουμε στους τούρκους πως δεν σεβόμαστε τον εαυτό μας, σου λένε αυτοί οι μαλάκες δεν αντιδράνε ό,τι και να κάνουμε, εξακολουθούνε να μας χρηματοδοτούνε, με τα λυόμενα στους λαθρό, με τα προϊόντα, με τον τουρισμό, με τις σειρές. Έτσι γίνεται και στις διαπροσωπικές σχέσεις, όταν υποτιμάς τον εαυτό σου και δεν διεκδικείς το δίκιο σου θα είσαι μιά ζωή το θύμα του μπούλη που θα κάνει χειρότερα γιατί δεν αντέδρασες ποτέ εξαρχής. Δεν θέσαμε όρια ποτέ. Επιβάλλονται πράξεις απο την Ελλάδα, τα λόγια δεν τους αγγίζουν, έχουν dna αιμοβόρικο και άπληστο. Αν δεν αρέσει στην Μέρκελ το εμπάργκο στους φίλους της χεστήκαμε, ή εμπάργκο ή σφαίρες, άλλη λύση δεν υπάρχει.

    2. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ Ο ΜΕΜΜΕΤΗΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ[προκαλει] ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ [ανεχομεθα].

    3. Γιατι το κακο εχει παραγινει ρε κοτες υποτακτικες!!!!!!!! Γιατι ρε εχουν αποθρασυνθει απο τις καρπαζιες που μας ριχνουν και δεν αντιδρα κανεις!!!!!!!! Γιατι ρε σε λιγο θα πετουν πανω απο την Αθηνα!!!!!!!! Καταλαβατε το γιατι χεστες;;;;;;;;;

    4. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.
      Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑ.
      ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩΜΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ?

    5. ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΔΙΑ ΟΥΤΕ ΧΥΘΗΚΕ ΚΑΦΕΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ , ΓΑΙΤΙ ΠΕΤΟΥΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ? ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΙΨΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ?

    6. Ποια είναι η απάντηση σου προδότη:::::::::::::::::::::::::::

        1. γιατι καθεται και συνομιλει με τους τουρκους ρε παπαρα τη διχοτομηση του αιγαιου και γιατι ρε αρχιδι οι τουρκοι κανουν βολτες στο αιγαιο και εμεις απλα ‘καταγραφουμε’ και γιατι ρε κοματοσκυλο εχει μετατρεψει τις ΕΔ σε ξεσκατωστρες των λαθραιων….

          1. Βρε αρχιδι στα λόγια είσαι πρώτος, αλλά εάν γίνει κάτι θα καφετιασει το βρακι σου από το σκατο! Κάτι σαν εσένα που το παίζουν παλληκαραδες μέσα από το πληκτρολόγιο, δεν έχουν πάει ούτε μια μέρα στο στρατό!

            1. αντε πηγαινε να αλαξεις βρακα παλιο λουγρα.
              καλα σου λεει ο ΚΥΝΙΓΟΣ ρε Τσιπρα εε τσιπρα..

            2. πουτανας γιε 22 μηνες θητεια εκανα ως αξιωματικος…ελα αυτα που γραφεις να μου τα πεις προσωπο με προσωπο να σου κανω την κολοτρυπιδα σου τουνελ…πουστρακι….

    Comments are closed.