ΤΟ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ (Ν)ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ – “ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ” ΔΗΛΩΣΕ Ο ΕΦΕΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΕΒΑΣΤΙΔΗΣ

    Κοινοποίηση:
    kasiidiaris

    Δεν σταματούν να βγαίνουν στη φόρα οι “ενέργειες” της κυβέρνησης για να μην μπει το κόμμα “Έλληνες” στην Βουλή. Ο Xρήστος Σεβαστίδης, μέλος της Ένωσης Εισαγγελέων και εφέτης, μίλησε στην ΕΡΤ για την (ν)τροπολογία που μπλοκάρει την κάθοδο του Ηλία Κασιδιάρη στις εκλογές.

    “Οχι κυρια Χριστοφιλέα, δεν κρατήσαμε ίσες αποστάσεις” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Ο νομοθέτης βιάστηκε. Είναι πρόχειρη η νομοθέτηση.”

    Ακούστε όλα όσα είπε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Αν αποκλειστεί ο Ηλίας, που δεν το πιστεύω, εγώ δεν θα κάνω κανένα κομματιδιο μάγκα, με τις ψήφους του Ηλία.. Άσε που δεν θα χει κανένα αποτέλεσμα.. Όχι, το σημαντικό είναι να πέσει αυτή η άθλια κυβέρνηση.. Και θα πέσει μόνο αν ψηφιστεί αυτό που την πονάει.. Όλα τ άλλα, είναι ματαιοτητες. Κάντε ότι νομιζετε

    2. ΑΠΟΧΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ…
      ΛΕΥΚΟ ΛΕΕΙ Ο ΟΠΗ ΑΦΟΔΕΥΣΕΩΣ…
      TEO ΠΑΡΘΕΝΟΠΙΠΗΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Η ΚΟΥΛΑ…
      ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟΝ ΕΠΙΜΥΘΙΟΝ ΔΥΟ Π@@@ΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ Π@@@ΥΤΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΒΑΡΝΑ…

    3. Το σκηνικό της απάτης που στήθηκε για τον Κασιδιάρη

      .‘Όποιος νομίζει ότι η μαφία του πολιτικού συστήματος στήνει οφθαλμοφανές απάτες εύκολα αντιλήψημες αυταπατάται. Τα τυράκια, δολώματα που σερβίρονται , είναι για να εγκλωβίσουν την σκέψη του απλού αλλά και του μέσου παρατηρητή. Όσοι αντιλήφθησαν και συνειδητοποίησαν το μέγεθος της απάτης του κορονοιού, καταλαβαίνουν ότι δεν έχουμε να κάνουμε με απλούς απατεώνες αλλά με παμπόνηρους δολοπλόκους. Το ότι ο αριστερός φρονημάτων αντιεισαγγελέας στα εβδομήνταπέντε του αποφάσισε και δημιούργησε κόμμα με δήθεν πατριωτικές θέσεις πριν έναν μόλις χρόνο, όντας μέρος του συστήματος για πάνω από σαράντα χρόνια κάτι λέει…Λέει ότι αυτό σχεδιάστηκε από κάποιους για να είναι το διαβατήριο ώστε να πλησιάσουν και να πείσουν τους κύκλους του Κασσιδιάρη, για την φερεγγυότητα του ….και έλλειψη διορατικότητας από μεριάς των συμβούλων του Κασσιδιάρη, έπεσαν στην παγίδα του συστήματος ή είναι και αυτοί μέρος της παγίδας. Τον πρότειναν λοιπόν ή έπεισαν τον Κασσιδιάρη, αδυνατώντας ο ίδιος μέσα από το κελί του, να έχει σφαιρική αντίληψη. Είναι γνωστό ότι ο χώρος του εθνικισμού επειδή ιδεολογικά είναι αήττητος αφού ο εθνικισμός είναι η… κατά φύση συμπεριφορά, το σύστημα έχει φροντίσει να τον γεμίσει με παράσιτα… Η αντίσταση κάποιων δικαστικών είναι για τα μάτια του κόσμου γιατί η δικαιοσύνη θα βγει αλώβητη από αυτό, αφού είναι μέρος του συστήματος ….και θα επιτρέψει στο κόμμα να κατέβει δείχνοντας δήθεν αντικειμενικότητα, αλλά όχι στον Κασιδιάρη. Ο εισαγγελέας από την άλλη αλλάζει την διοικούσα επιτροπή αλλά και μέρος από αυτούς που θα κατέβουν υποψήφιοι βάζοντας και δικούς του που θα εκλεγούν. Το κόμμα με την ορμή που έχει και χωρίς τον κασσιδιάρη, θα μπει στην βουλή ,και στη συνέχεια θα συνεργαστεί με την νέα δημοκρατία αφήνοντας τον κασσιδιάρη στα κρύα του λουτρού αποσβολωμένο και ηθικά λαβωμένο αφού θα χτυπηθεί η αξιοπιστία του ως ανήθικου γιατί οδήγησε τους εθνικιστές στην αγκαλιά του συστήματος αλλά θα πληγεί και η διάνοια του ως ηλίθιου αφού δεν κατάλαβε την πλεκτάνη, που παίχτηκε, και αρά θα είναι ακατάλληλος για αρχηγός στα μάτια μας. Ο Κασσιδιάρης θα έπρεπε να κατέβει μόνος του με το σύστημα να του απαγορεύει την κάθοδο έτσι θα ανακηρύσσονταν ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης που στις επόμενες εκλογές, όντας ελεύθερος ,θα έπαιρνε άνετα 20 τοις εκατό.

      1. Πολύ καλό το σκεπτικό σου… ελπίζω μόνο να μην αληθεύει και να είναι γνήσιος ο κ.Κανελλοπουλος.
        Πάντως, το κρατάμε στο πίσω μέρος του μυαλού… όπως και ο Ηλίας που πιστεύω διαβάζει τα σχόλια μας !!!
        Να γράφεις πιο συχνά φλρκι….

      2. Φίλε συμφωνώ σε όσα λες αλλά τον Ηλία θα τον αποκλείανε και δεν θα άνοιγε ρουθούνι. Ο Ηλίας είναι στη φυλακή και αυτό είναι πρόβλημα. Βάζοντας μπροστά τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο κόσμος συσπειρώθηκε και βγήκαν και Δικαστές σαν τον Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου και τους κάνανε ρόμπα. Τώρα δεν θα τολμήσουν να τον αποκλείσουν. Αν βέβαια μας πουλήσει ο Εισαγγελέας, όλοι εμείς τον Ηλία αγαπάμε, οπότε θα επιστρέψουμε στον Ηλία. Πάντως ο Εισαγγελέας φαίνεται τίμιος, τους ξεμπροστιάζει και όταν βλέπεις ότι μέχρι και ο πασοκτζής δικηγόρος αδελφός του τον αποκήρυξε, έχει πολύ μεγάλο προσωπικό κόστος και το πιστεύει συτό που κάνει. Μη νομίζεις ότι είναι εύκολο για έναν Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να τον βρίζουν όλοι επειδή πήγε με τον Ηλία. Οπότε πιστεύω ότι δεν θα μας πουλήσει γιατί το εύκολο θα ήταν να γίνει βουλευτής στα κόμματα των τσιπροκούληδων και να τον αποθεώνουν οι ψευτοδεξιοί πρωτοσάλτε και οι αριστεροί βαξεβάνηδες!

    4. Μην χτυπατε αλλο το Κουλη please!!! Ητανε που ητανε βλαμμενο εκ γενετης θα κανετε την κατασταση του ανιατη! Ανοιξε μεγαλο μετωπο μη εγκυροτητας εκλογων βασιζομενος στο….δημοκρατη Βοριδη!

    5. ‘E ‘όχι και να ψηφίσουμε Σύριζα ρε παιδιά, μεγάλο λάθος, θανάσιμο για την Πατρίδα…
      Έστω και με ψήφο από αντίδραση, αν ανεβεί πολύ το ποσοστό του Σύριζα, μπορεί με το πασόκ και με τον Βαρουφάκη να σχηματίσουν κυβέρνηση Ανθελλήνων όπως και είναι τέτοιοι.
      Μικρά πατριωτικά κόμματα, και όταν η κατάσταση ομαλοποιηθεί, Έλληνες, ή όπως θα το λένε τότε…

      1. Άρα θέλεις να φάμε τον Κούλη άλλη μια τετραετία στη μάπα, να μας αποτελειώσει. Γιατί δυστυχώς δύο είναι τα κόμματα εξουσίας και με Κούλη πρωθυπουργό ποια κατάσταση θα ομαλοποιηθεί που θα μας πει αφού με ψηφίσατε εγκρίνετε τα όσα θα σας κάνω.

        1. Στέφανε, ο Κεφαλλονίτης του τσιπροζάεφ εκεί που κάνει τον εθνικιστή, ξαφνικά μας λέει να ψηφίσουμε τον πινόκιο τσιπροζάεφ, τον καταληψία με τα παιδιά στο ιδιωτικό! Προφανώς δεν ήταν στο Σύνταγμα για τις Πρέσπες, όταν τα ματ πνίξανε στα χημικά γυναικόπαιδα, προφανώς δεν ήταν στο Πισοδέρι που Έλληνες φάγανε αλύπητο ξύλο από τα ελληνικά ματ αλλά και Σκοπιανά ματ που είχαν φέρει! Προφανώς ξέχασε τους καμένους στο Μάτι, ξέχασε τους καμένους στα Τέμπη(ο τσιπροζάεφ ιδιωτικοποίησε τον οσέ το 2017 και προφανώς μοιράστηκαν τη μίζα με τη νδούλα), ξέχασε τα υποχρεωτικά εμβόλια των τσιπροκούληδων που ο γεροτζάφιας που κατεβάζει ο τσιπροζάεφ ήθελε ακόμα σκληρότερα λοκντάουν και υποχρεωτικά μπόλια σε όλους! Στέφανε,τώρα που κατεβαίνει Εισαγγελέας, υπάρχει ελπίδα. Αν μία στο εκατομμύριο αποκλειστεί ο Ηλίας, δεν είμαστε προδότες να ψηφίσουμε τον τσιπροζάεφ και τον γεροτζάφια που μας εκβίαζε με τα μπόλια! Αλλά μην ελπίζουν, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε πλέον πλειοψηφία και κανένας Δικαστής μην διανοηθεί να πάει ενάντια στο Σύνταγμα!

    6. Βορίδη σε βρίζουν οι δεξιοί και σε ύμνους το κεερφα και ο ανταρστα των μεταναστών! Κάποιοι φίλοι μου που δεν σας είχαν πάρει χαμπάρι(όταν τους έλεγα ότι είστε προδότες) τώρα έχουν τρελαθεί που θέλετε τον Ανταρσύα και πάτε να απαγορεύσετε τον Εισαγγελέα! Το μαύρισμα που θα φάτε θα το ζηλέψει και ο Βενιζέλος του χαρατσιού της ΔΕΗ! Σας ξεμπρόστιασε και ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου που παραιτήθηκε που πήγατε να τον πιάσετε! Βορίδη, έγινες υπουργός του Κούλη αλλά πρόδωσες την Ελλάδα και όσα μας έλεγες παλιά. Ένα πρέπει να ξέρετε Βοριδοπλευρογε ργιάδηδες: Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς! Και συνταχθήκατε με τους Ανθέλληνες, αντί με τους Έλληνες του Εισαγγελέα. Ραντεβού στις κάλπες γιατί κανένα Δικαστήριο δεν θα τολμήσει να απαγορεύσει τον Εισαγγελέα του 25% τουλάχιστον με όσα κάνατε! Δικαστές σταθείτε στο ύψος σας, μην παραβιάσετε το Σύνταγμα, πλέον είμαστε πλειοψηφία και όποιος παραβιάσει το Σύνταγμα Θα ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ!

    7. Η Δημοκρατία φθείρεται εδώ και χρόνια με δικές τους πράξεις, με την κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος, με την ατιμωρησία των εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων σε πολιτικά και οικονομικά σκάνδαλα, με τους άδικους νόμους, νόμος περί ευθύνης υπουργών, μνημόνια κλπ.,με την μη ορθή ενημέρωση του Λαού, πράξεις οι οποίες ενεργούνται εις βάρος του Λαού και ιδιαίτερα εις βάρος των αδυνάτων. Όλα αυτά προκαλούν την Κατάλυση της Δημοκρατίας.
      Οπως πολύ σωστά είπε αυτός ο άνθρωπος την βία, τον φασισμό, νασισμο κτλ δεν τον νομοθέτεις με ένα νόμο και λες ΤΕΛΟΣ.
      Έχεις τεράστια ευθύνη για το κράτος δικαίου και τ επιτελικό κράτος κ. Πρωθυπουργέ κ μαζί κ τα υπόλοιπα κόμματα που ανεχτηκαν να συνεχίσουν το βαθύ κρατος μέσα στο οποίο είστε όλοι εσείς, έπρεπε τουλάχιστον να σας έχουν δεσμεύει όλη την περιουσία απ όλους να μην έχετε ούτε ψωμί να πάρετε ίσως τότε αντιληφθετε τ κακό που έχετε κάνει στην χώρα εδώ κ τόσα χρόνια.
      Το μόνο που σας ένοιαξε ειναι η τσέπη σας κ τπτ άλλο.
      Κλέφτες λαμογια πολιτικοί εσείς με τους μασόνους θα φέρετε την καταστροφή.

    8. Ντογιάκος , Κλάπα , Σεβαστίδης και το κακό συναπάτημα και δεν σημαζεύετε οι εκλεκτοί του Κούλα , αυτοί θα εκτελέσουν τις εντολές του επίορκου δικτάτορα της Ελλάδας για αποκλεισμό του κόμματος του Κασιδιάρη απο τις εκλογές , να τον χαίρεστε και να τον ξαναψηφήσετε

    9. Να μη βγει η ΝΔ, να χάσουν τις ασυλίες και να πάνε στον εισαγγελέα. Αλλά ούτε ο Τσίπρα, ο αλήτης, ο χούνταρχος που αψήφισε ένα δημοψήφισμα. Αριστεροί και δεξιοί φασίστες κουνάνε το δάκτυλο στη χρυσή αυγή, ε, ρε γέλια…

    10. όχι στα φρύδια σας στα αρχίδια σας. γιατί για τα αρχίδια αυτά δεν αξίζουν ευγένειες. Να επαναστατήσουμε και να τους πάρουμε με τις πέτρες. Τα έλεγε και ο παπούλης, ένας κασιδιάρης θα τα κάνει όλα, και θα τους πάρουν με τις πέτρες. Ο τύρρανος Μητσοτάκης

    11. Μονο ΛΕΥΚΟ…!!! η ΑΠΟΧΗ παει στο πρωτο κομμα..!!!!!

      1. AKYΡΟ θέλεις να πεις. Το λευκό πάει στο πρώτο κόμμα.

        1. Και το άκυρο τους βοηθάει, μιας και δεν το μετράνε καν.
          Αποχη, λευκό, άκυρο, απλά βοηθάει τα μεγάλα κόμματα.
          Οποιος δεν ψηφίζει στηρίζει τα μεγάλα κόμματα.
          Ψηφίζουμε μικρά κόμματα.

    12. Μα ειναι δυνατον ακόμη να μην εχει συλληφθεί ο Μητσοτακης κλπ συνεργάτες;; αμέσως καταγγελία στο Ευρωπαϊκο δικαστήριο για τα υπολοιπα, αν οι εδω δικαστικοί κανουν το παγόνι σε αυτήν πολιτικη υποθεση ντροπής κ` εξευτελισμού για την Ελλαδα, Ε.Ε, για ολο τον Δυτικο κοσμο!! Και επίσης τωρα φαίνεται πως η συσταση Συνταγματικού Δικαστηρίου στην Ελλαδα ειναι αναγκαίο οσο ποτε άλλοτε.!!

    13. Και ποιοι είστε εσείς που προτείνετε και θέλετε να διοχετεύσετε τη δίκαιη οργή των Ελλήνων; Γιατί Έλληνες δεν είστε. Εάν αποκλείσουν το κόμμα του Κασιδιάρη, εμείς οι Έλληνες θα βρούμε τρόπο να αντιδράσουμε. Θα βρούμε ένα μικρό, τίμιο, πατριωτικό κόμμα που θα πάρει 25%. Η Νουδούλα θα πάρει 15%. Τα λέμε ΟΛΑ χωρίς να κρύψουμε τίποτα , γιατί έχουμε τον Τριαδικό Θεό με το μέρος μας. Αυτό που συμβαίνει είναι η Πολιτειακή Ανωμαλία που προφήτευσε ο Κοσμάς ο Αιτωλός : ΄΄Το κακό θα ξεκινήσει από έναν Κασιδιάρη΄΄. Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός τράβηξε τα πάνδεινα από τους Εβραίους και τους Τούρκους που τον συνέλαβαν. Η Ανάσταση της Ελλάδος έρχεται μαζί με την Ανάσταση του Θεανθρώπου. Το μέλλον είναι όλο δικό μας, εσείς δεν έχετε πού να πάτε. Ιησούς Χριστός Νικά Πάντα και Παντού.

      1. Δεν υπάρχει κανένα 25%. Επειδή ο μπαρουτοκαπνισμενος παλιός είναι αλλιώς το ποσοστό παίζει παντού από 8% – 12%. Πολύ μεγάλο και πολύ επικίνδυνο για τη ΝΔ. Απ’το μαντρί της έχει φύγει το 3-5%. Πολύτιμο γιατί θέλει να είναι πρώτο κόμμα.

    14. Αυτοί έμαθαν τη σύνθεση του δικαστηρίου, φοβήθηκαν ότι θα χάσουν και μετά έκαναν την τροπολογία. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο μπάσταρδος δεν δέχτηκε την πρόταση του κοπρίτη να παρακάμψει τη δικαιοσυνη.

    15. Σύμφωνα με τον κώδικα οργανισμού δικαστηρίων και δικαστικών λειτουργιών η μοναδική δικάζουσα σύνθεση είναι η πενταμελής σύνθεση υπό τον Πρόεδρο και 4 Αρεοπαγητών,καθώς αυτό δεν έχει τροποποιηθεί….
      ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ….

    16. Τώρα θα μιλήσει το Ευρωπαϊκό δικαστήριο που πρέπει ο Κασιδιάρης να βάλει βρετανους η Γάλλους δικηγόρους Τώρα οι οπαδοί ψηφοφόροι Κασιδιάρη αναγκαστικά πρέπει να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και μετά τις 6 το βράδυ της 21 ΜΑΗ ο Μητσοτάκης θα δει εκπλήξεις που θα παραιτηθεί αναγκαστικά

      1. Αυτό λέω και γράφω συνέχεια, άσχετα ότι κάποιοι θερμοκεφαλοι με βρίζουν, πρώτα τον ρίχνουμε και μετά θα δικαιωθούμε. Αφού κάνουν τόσα για αποκλεισμό ξέρουν ότι είμαστε βαρίδι για το αποτέλεσμα και το μέλλον τους. Ε ας τους δώσουμε το μάθημα ότι παίζουμε διπορτο και θα φύγουν. Όχι ο Κούλης στο Ζάππειο να πανηγυρίζει, τέλος. Ας πάει ο προδότης και μετά θα του ακυρώσουμε την δική του χαρά στα δικαστήρια. Υπάρχει πιο απλό πράγμα απ’αυτό ρε φίλε που λέω και ακόμη και συγγενείς και φίλοι μου λένε ότι είναι τρελό. Είναι κόλπο φοβερό. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδεί εξουσία ο γουρλοματης,άσε που θα τον φάνε κατευθείαν οι δικοί του.

        1. Κεφαλονίτη από το Τελ Αβίβ, εάν ξαναπροκαλέσεις με την κουτοπονηριά σου… Ψύχραιμα σου το λέω.

        2. Τα troll του συριζα έχετε πάρει φωτιά βλέπουμε.
          ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα ψηφίσει τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!
          Που οι πρόταση τους ήταν να γίνει ακόμα πιο φωτογραφική νομοθέτηση για να πετάξει το κόμμα εκτος.
          Αν δεν κατεβει,ψηφίζουμε μικρά κόμματα! Τα troll του συριζα, δεν πείθεται κανένα!

      2. αναγκαστικά πρέπει να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ; Τι λες ρε γαιδαρε πας καλα;

      3. Τι λες ρε πονηρέ;;
        Βιάζεσαι, πολύ βιάζεσαι, σταγόνα σταγόνα, περίμενε… Έχει εκπλήξεις… Έρχονται.

      4. Aσε μας ρε troll του συριζα, που θα ψηφίσουμε ΠΡΟΔOΤΕΣ! Θα ψηφίσουμε ένα μικρό κόμμα.
        Κανένας ψήφος στα 3 ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!

    17. Το πράγμα είναι φως φανάρι έχουμε ΧΟΥΝΤΑ , τι συζητάμε τώρα ο Κούλος θέλει ψήφους και αποκλείοντας το κόμμα του Κασιδιάρη , ελπίζει και με τον τσαμπουκά να πάρει μερικά ποσοστά παραπάνω , και επίσης να θυμάστε οτι θα πέσει μεγάλη νοθεία , δεν έχει μέλλον αυτή χώρα , γιαυτό προτείνουμε μαζική αποχή η λευκό στίς επικείμενες εκλογές γράψτε τους όλους στα φρύδια σας

      1. Με μαζικη αποχη και λευκο που προτεινεις παλι θα βγει , ή σουρωμενος εισαι που προτεινεις κατι τετοιο στον κοσμο ή δεν ξερεις τι σου γινεται

      2. Αποχη, λευκό και άκυρο βοηθάει τα μεγάλα κόμματα.
        Και αυτό ελπίζουν τα μεγάλα κόμματα.
        Οποιος δεν ψηφίζει είναι συνένοχος, μιας και όλοι ξέρουμε ότι τα κομματόσκυλα θα ψηφίσουν, οποτε με τα 3 παραπάνω απλά διατηρείται την ίδια κατάσταση.

    Comments are closed.