ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1! Η ΕΡΩΤΗΣΗ “ΜΠΟΜΠΑ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ ΤΗΝ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

    Κοινοποίηση:
    kerameos

    Στον ΑΝΤ1 μίλησε η Υπουργός Παιδείας για το άνοιγμα των σχολείων εν μέσω κορωνοϊού.

    Η Υπουργός δέχτηκε υπό την μορφή ερωτήσεων την μεγάλη ανησυχία που υπάρχει μετά την απόφαση για το άνοιγμα των σχολείων εν μέσω κορωνοϊού.

    Στην ερώτηση του Γ.Παπαδάκη, σχετικά με το τι άλλαξε από τότε που η κυβέρνηση έλεγε ότι τα παιδιά είναι “υγειονομική βόμβα” σε σχέση με τον κορωνοϊό ενώ τώρα ανοίγει τα σχολεία η Ν.Κεραμέως απάντησε μεταξύ άλλων τα εξής:

    “Yπάρχουν νέα δεδομένα που λένε πως τα παιδιά δεν μεταδίδουν τον ιό. Δεν έχω επιστημονικές γνώσεις περί αυτού, ακούω τους ειδικούς. Δεν έχει προηγούμενο όλο αυτό, είναι πρωτόγνωρο και πρέπει να το καταλάβουμε.”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Κεραμέως από το Εβραϊκό Χιράμ.
      Η Λαίδη Μπίλντεμπεργκ που ρώταγε αν έχουν αφαιρεθεί οι “αλυτρωτικές” αναφορές από τα σχολικά Ελληνικά εγχειρίδια, όπου αλυτρωτικές αναφορές για αυτήν, “Η Μακεδονία είναι Ελληνική, η Κύπρος είναι Ελλάδα”
      Αυτή που αφαίρεσε από τα απολυτήρια το θρήσκευμα και την ιθαγένεια.
      Η Ν.Δ που δεν προχώρησε στην αλλαγή του θρησκεύματος της Ελλάδος από ΟΥΔΕΤΕΡΟΘΡΗΣΚΟ που το
      έκανε τσίπρας, σε ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ που ήταν τόσους αιώνες, με το 80% των Ελλήνων να είναι Χριστιανοί.

      Ν.Δ θέλατε.

    2. Παρατηρήστε προσεκτικά τη φωτό. Έχει να κάνει sex πάνω από 3ετία, γυναικείο πρόσωπο σκληρό και άκαμπτο, γεμάτο καλυπτόμενη οργή και αλαζονεία προσωπικής εξουσίας. Μαλλιά στητά και όρθια και εικόνα σφιγμένη γυναίκας.

      1. Από κάποιο προηγούμενο σχόλιο με κάλυψε
        ο χαρακτηρισμός ΠΡΕΖΟΝΟΜΟΡΦΗ.

    3. Δηλαδή κάνετε πειράματα;;;από την μια ατομική βόμβα και από την άλλη για δέκα μέρες ανοίγεται σχολεία …..ου εεε και αλίμονο σας αν κάποιο παιδί παιδί κάτι;;;όλοι η Έλληνες να μπούνε μέσα στην βουλή να ξέρετε …..Σας εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας ,τώρα σας εμπιστευόμαστε την υγεία τους

    4. ΕΊΠΑΜΕ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΜΠΛΟΦΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΈΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
      ΚΟΙΝΟΣ ΜΟΥΦΑ Ο ΚΟΛ@ΙΟΣ.;

      ΞΥΠΝΆΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.

      Αγγελική Αχαρναί

    5. Είσαι οτι πιο άθλιο έχει υπάρξει σε αυτή την θέση,οπως και ο αρχηγός σου, μονο φτύσιμο σου αξιζει

    6. Η Κεραμέως (γνωστός ο βίος και η πολιτεία της) ακούει τους ειδικούς ώς άλλος Πιλάτος.
      Κοινή λογική που λέει ότι όλοι οι κορωνοϊοί (πχ γρίπη) έχουν περίοδο επώασης και ασθενείας (ενίοτε και μετά) που είναι ο φορέας μεταδοτικός δεν την έχει η άθλια ???
      Γενικότερα επικρατεί πανικός στην κυβέρνηση. Άλλοι τρέχουν να προστατέψουν από τον κορωνοϊό (με το αζημίωτο), άλλοι να προστατέψουν από την Πτώχευση, άλλοι να περισώσουν την δημοτικότητα της ΝΔ και άλλοι λουφάζουν αργόμισθοι κονομώντας στο παρασκήνιο όπως πάντα.
      Αυτοί στην κυβέρνηση και όχι μόνο, που θέλουν να προωθήσουν εμβόλια, βιομετρικά τσίπ κλπ, είδανε ότι ΔΕΝ κολλάει εύκολα ο Έλληνας και έχουν γαμηθεί να μας κολλήσουν με κάθε τρόπο ακόμα και αν αυτό σημαίνει την θυσία μιάς ολόκληρης γενιάς για χάρη των σκοπών των αφεντικών τους οι οποίοι έχουν σχεδιάσει να ζούν μαύροι εδώ.
      Άθλιοι σας έχω νέα, όσο ο Έλληνας κάνει τον σταυρό του ΔΕΝ θα τον κολλήσετε τίποτα. Γενικότερα έχετε καταλάβει ότι κουμάντο κάνει μόνο ο Άγιος Τριαδικός Θεός και ότι δεν πέφτει φύλλο αν δεν το επιτρέψει ο Ίδιος;
      Στο χέρι μας είναι να Του ζητήσουμε να αλλάξουν τα πράγματα Πατριώτες.

    7. Εννοείται πως ”θα ρωτήσει” τοτς ειδικούς γιατί δεν θέλει να αναλάβει το πολιτικό κόστος των αποφάσεων που ανακοίνωσε! Μόνο να μας πει ποιοι είναι οι ειδικοί που αποφασίζουν για τις τύχες μας και βασιζόμενοι σε πιιές έρευνες! Γιατί διαρκώς επικαλούνται έρευνες πιυ ως δια μαγείας αλλάζουν και εξυπηρετούν πολιτικούς σκοπούς. Υπάρχουν τα αρμόδια υπουργεία, διαθέτουν ιστοσελίδες ας δημοσιεύσουν λοιπόν οι κύριοι τις έτευνες βάσει των οπίων αποφασίζουν και μας εμπαίζουν διαρκώς! Μας έκλεισαν μέσα και τώρα που σώθηκαν τα χρήματα αφού τα μοίρασαν στα μμε και στα ιδιωτικά νοσοκομεία για κλίνες που δεν χρησιμοποίησαν άλλαξαν τα δεδομένα των ερευνών και μπορούμε να στείλουμε τα παιδιά σχολείο!

    8. …φτύνω από αηδία και είμαι και είμαι και εκαπιδευτικός … καταστρέφουν τους πυλώνες της κοινωνίας, παιδεία και υγεία…

    9. Τα πρόβατα να μην ξεχάσουν στο επόμενο γκαλοπ να δηλωσουν ΝΔ

    10. Ερώτηση…. Έχεις μόνο ένα γιαούρτι.. Όπως βλέπεις το πάνελ…. Σε ποιον το πέταγες;

      1. Κεραμεως φιλε. Και θα το πεταγα κλειστο να ανοιξει στη μαπα της

    11. Ουτε καν η ψευτοπανδημια ειναι πρωτογνωρο.
      Χρονια εχουν ειπωθει
      Μια χουφτα τσουτσεκια μας ταιζουν σκτα με σαντιγι και κανπυν κουμαντο στο αισχος που οι ιδιοι δημιουργουνε.
      Ελευθερια Ελλας !!!

    12. ένας λαός ενημερωμένος τόσο πολύ που έχει πάθει μαλάκυνση εγκεφάλου και αισθήσεων

    13. Καλά,εδώ μέσα μιλούν όλοι με το κάτω κεφάλι;Αν ήσαστε και στην πράξη τόσο παραγωγικοί,έπρεπε να είχαμε υπερπληθυσμό.Ντροπή σας!
      Να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.Εκτός του ότι η τρίτη Λυκείου θα έπρεπε ήδη να λειτουργεί γιά προφανείς λόγους,οι οποίοι έχουν ήδη εξηγηθεί,όλη η Μέση Εκπαίδευση,εκτός ίσως της Α’Γυμνασίου,πρέπει να μπεί μπροστά. Απ’ ό,τι ξέρω,έχουν ψηφιστεί νόμοι που επιτρέπουν στο 15χρονο να λέει το φύλο του,όλοι ανεξαιρέτως σήμερα οι νέοι γνωρίζουν τη χρήση του προφυλακτικού,τη χρήση του κινητού,με τα σμάρτφοουνς,μπορούν να κάνουν οικονομικές πράξεις και το κυριότερο,οι 17χρονοι έχουν και δικαίωμα ψήφου.Δηλαδή,ενώ τους θεωρούμε ώριμους και υπεύθυνους γιά όλα αυτά,από την άλλη δεν τους θεωρούμε ικανούς να χρησιμοποιήσουν τη μάσκα ή να πάρουν τις αποστάσεις;Έ,ας σταματήσουν γιά ένα 6μηνο τα φιλιά οι έφηβοι,δε θα πάθουν τίποτα.Εξάλλου στα σχολεία πάνε να μάθουν γράμματα,όχι τον έρωτα!
      Μακελειό,ευχαριστώ γιά την αξιολόγηση.

    14. Στεφανε, καντε ρεπορταζ…
      Ολοι οι λαθροι μεταξυ Κυπρου και Λιβυης…
      μεταφερονται υποχρεωτικα στα Ελληνικα Λιμανια….
      Κυριως στην Κρητη….
      Αυτοι θα μας πεθανουν… ρε….τι στα κομματια θα κανει ο κοσμος…?

    15. Ακουει τους ειδικους….?
      τι ειναι αυτο ρε…?
      Μωρη…. γ*μημενη….κ*ργιολα…ποιος θα παρει την ευθυνη…?
      αν κολησουν τα παιδια…? μετα να δεις τι θα σου κανει ο κοσμος…

      1. Σιγά βρε μεγάλε σε πήρε ο πόνος! Και εμείς παιδιά έχουμε δεν κάνουμε έτσι, βάλτε σε μια γυάλα εάν φοβάσαι τόσο πολύ, να γίνουν φυτά! Έξω που γυρνάνε δεν θα κολλήσουν; Στο σχολείο θα κολλήσουν μόνο; Φυσικά τους ειδικούς ρωτάει ποιον θα ρωτήσει; Εάν έκανε του κεφαλιού της θα φωναζατε γιατί δεν ρωτάει τους ειδικούς, τώρα που ρωτάει τους ειδικούς πάλι φωνάζετε! Μάλλον η ψυχιατρική πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα!

        1. Ποιους ειδικούς ρε βλάκα. Τους ειδικούς που τη μία λένε τα παιδιά είναι βόμβα την άλλη ότι δεν κολλάνε; Τους ειδικούς που τη μία λένε ότι οι μάσκες κάνουν κακό και την άλλη μέρα ότι είναι απαραίτητες. Οι ειδικοί του κώλου που συμβουλεύεται η Κεραμέως είναι ειδικοί στο να κάνουν χάρες, στο να παίρνουν μίζες και στο να παίζουν το ρόλο της αυθεντίας στις μάζες για να προωθούν οι πολιτικοί κατά το δοκούν τα συμφέροντά τους. Αλλά περσέα μάλλον η γυναίκα σου θέλει να ξεφορτωθεί τα παιδιά στο σχολείο, να ξεφορτωθεί κι εσένα για ν αρχίσει να φέρνει το γαμιά της που της έλειψε μικροτσούτσουνο κομματόσκυλο της ΝΔ

    16. Axaxaxaxaxaaaaaaaaaaa! Μπεεεεεε, μπεεεεεεε, μπεεεεεε!!!! Αντί να τους τουφεκίσετε τους μιλάτε κιόλας. Κοπροσκυλα νεοέλληνες, δεν σας αξίζει η Ελλάδα. Σκουπίδια πάρτε τους λάθρο και φύγετε!

    Comments are closed.