ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: “ΚΟΒΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗΣ – “ΠΥΡΕΤΟΣ” ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

    Κοινοποίηση:
    ellinikilysi-768x527

    Κόσμος και ντουνιάς θέλει να είναι υποψήφιος με την Ελληνική Λύση αλλά ο Κυριάκος Βελόπουλος βάζει… όρια.

    Δυσαρεστημένος απ’ όσα ακούγονται περί παραιτήσεων από την Ελληνική Λύση εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης (11.06.2019) ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα. Όπως είπε, μετά το ποσοστό του κόμματός του στις ευρωεκλογές (4,2%), έχουν… σπάσει τα τηλέφωνα στην Ελληνική Λύση και έχουν γίνει 1.000 αιτήσεις για να είναι υποψήφιοι.

    Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, τηλέφωνο για μια… θέση στα ψηφοδέλτια έκαναν «πρώην βουλευτές και πρώην υπουργοί».

    Αλλά ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε πως όσοι κάνουν αίτηση δεν θα είναι και υποψήφιοι. Οι 400 εκλεκτοί του θα ανακοινωθούν, είπε, το βράδυ της Τετάρτης μετά τα μεγάλα κόμματα και για να είναι στα ψηφοδέλτια της Ελληνικής Λύσης πρέπει να έχουν λευκό ποινικό μητρώο. Ούτε παράβαση ΚΟΚ δεν πρέπει να έχουν, είπε. «Όταν είσαι για ανθρωποκτονία, δεν μπορώ να σε έχω υποψήφιο. Όταν έχεις ποινικό μητρώο, λερωμένο, δεν κατεβαίνεις», σημείωσε.

    Ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης έθεσε εκτός και όσους ανακοινώνουν πριν από τον ίδιο ότι θα είναι υποψήφιοι. Ένας απ’ αυτούς, είπε ο Θόδωρος Κατσανέβας που δεν θα είναι υποψήφιος, ενώ παραδέχτηκε ότι συζήτησε με τον Φαήλο Κρανιδιώτη αλλά δεν κατέληξαν σε συμφωνία για να συνεργαστούν εκλογικά.

    Ερωτηθεί για τον Πάνο Καμμένο, άφησε αιχμές για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, λέγοντας πως δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί του. Ούτε και με τον Δημήτρη Καμμένο θέλει να συνεργαστεί. Γενικά, είπε, δεν θέλει να συνεργαστεί με κανέναν από το… παλιό πολιτικό σύστημα. «Κανείς από τους παλιούς δεν θα είναι υποψήφιος, δεν θέλω το παλιό να μπει στο κάδρο με το νέο. Εκπροσωπούμε το καινούργιο», τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

    Κατηγόρησε δε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «παρακαλάει» τον αδερφό του για να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία γιατί «θέλει ένα όνομα brand. Εδώ και μήνες ψάχνει στην Πέλλα για ένα όνομα Βελόπουλος».

    Μετά τις παραπάνω δηλώσεις Βελόπουλου και πριν από λίγη ώρα, ο Θ.Κατσανέβας δήλωσε σε ιστοσελίδα, “ουδέποτε είπα ότι θα είμαι υποψήφιος στο κόμμα Βελόπουλου».

    Συγκεκριμένα ολόκληρη η δήλωση του ήταν η εξής:

    «Ουδέποτε δήλωσα προσωπικά ότι θα είμαι υποψήφιος με την Ελληνική Λύση. Και φυσικά δεν επιθυμώ να είμαι. Παραμένω ενεργός στην προάσπιση των θέσεων μου για απαλλαγή της χώρας από την γερμανική ευρωφυλακή και αποτροπή της ισλαμοποίησης της»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Το μόνο κόμμα με προγραμμα που μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα μπροστά είναι η Ελληνική Λύση. Όλοι οι υπόλοιποι είναι ότι κυβερνάει τα τελευταία 40 χρόνια με τα γνωστά τραγικά αποτέλεσμα.

    2. Τελικα δεν καταλαβαινω τι θελουμε για πρωθυπουργο ενσν που να μπορει να πουλησει φυκια για μεταξωτες κορδελλες η εναν που πουλαει διαμαντια για αχυρα..Δςν μπορει ενας που δεν εργαστηκε ποτε,που δεν εχει ενα ενσημο ,που δεν ιδρωσε,να μσς λεει οτι μπορει να κυβερνησει.Ειμαστε Ελληνες δεν μασαμε μας τα ειπαν και αλλοι πρεπει να σκεφτουμε λιγο και να αντιληφθουμε οτι μας ζητανε να ψηφισουμε τους αδοκιμαστουςτους αδαεις τους αγεωγραφητους τους ανιστοριτους τους νενεκηδες τους οσφυοκαμπτες τους εκ των προτερων πουλημενους τους εθνομηδενιστες τους ανεπροκοπους τους πολυθρονατους τα βουτυροποιδα τους θηλυπρεπεις τους παιδεραστες τους δηθεν προοδευτικους τους πατριδοκαπηλους τους ετοιμους νε δεκαρικους στην κωλοτσεπη για να μας διαφεντεψουν μελλοντικα ζωρις ιχνος εθνικης ανατριχιλας στην πλατη τους.Ελληνες γρογορειτε οι Τουρκοι θελουν Τσιπρηδες που να δινουν ανευ ορων εδαφος κ ελληνες πρωθυπουργους παραιτημενους απο διεκδικησεις.για χαρη των πετρελαιων.Ελληνες σκεφτειτε ποιος μπορει να σας εκπροσωπησει σθεναρα να αμφισβητησει να διεκδικησει να μας εμπνευσει να παμε μπροστα..Ζητω πολλα? Οχι λιγα ζητω .Ποιος? Σκεφτειτε.

    3. ..στην κατσιβελοκουραδοδενδροποταμοπροεδρα την παλιοΡΟΜΠΑ;;;
      *Ρε μπαs και του τηλεφωνησε και ο…Τσιπραs για να τον βαλει
      Μου τηλεφωνησαν πολλοι πρωην υπουργοι και βουλευτεs για να ειναι υποψηφιοι με την Ελληνικη Λυση,αποκαλυψε το καβαλημενο καλαμι ο Βελοπουλοs…αλλα τουs εστειλε στα 090 που εχει,για να βγαλει κανα φραγκο!
      *Και νεα παραιτηση υποψηφιου με τον Βελοπουλο-“Η Ελληνικη Λυση δεν ειναι αυτο που φαινεται”Ερχομαι στη δυσαρεστη θεση να σαs ανακοινωσω την παραιτηση μου απο υποψηφιοs βουλευτηs Συντικηs Νομου Σερρων με το κομμα Ελληνικη Λυση του Κυριακου Βελοπουλου”Δηλωνει ο Δημητρηs Σαρικαs!!!

    4. Ύβρις, άτις, νέμεσις και τίσις για τον κυριακο βελόπουλο

    5. Έχει εκατομμύρια ώρες δουλειάς κ ενσημων με δικές του επιχειρήσεις κ εργαζόμενους αν μπορεί ο κάθε κουλης ας κάνει το ίδιο

    6. Θα πάρει τα παπαρια μου στις εκλογές…

    7. Ζώα δίποδα ηλίθιοι,τα ίδια σας λέγαμε και για τον χοντρό νυν έμπορο κάνναβης και δεν ακούγαμε μοσχάρια.Ψηφιστε τώρα τον γύφτο έμπορο πανήγυρτζη γυρολογο

      1. Ο Βελοπουλος θα βράσει γύφτους σαν εσένα για να μην γράφεις ασυναρτησιες…

    8. Τελικά το ΣΔΟΕ τι απεφάνθη για τα 400.000€ που έφυγαν στο εξωτερικό ενώ οι καταθέσεις τραπέζης που απέσυρε δεν ξεπερνούσαν τις 150.000 € ?

    9. Αυτος ειναι για να γυρισει κωμωδια, δε θελει λεει επαφη με το παλιο και ειναι ο ίδιος που εχει ψηφισει μνημονια και εχει βοηθησει στη φτωχοποιηση των Ελληνων

    10. ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΞΙΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ……
      ΕΝΑΣ ΜΗΔΑΜΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ……

      ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ……
      Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ………

    11. Βελόπουλε εγώ είχα αγοράσει επιστολές του Χριστού και αλοιφή για τον πόνο και μου πέρασαν όλα.
      Θα με βάλεις υποψήφιο;;;;;;;;;;;;;

    12. Εσυ Κατσιβελλοπουλε εχεις καθαρο ποινικο μητρωο?

      1. ο Βελοπουλος εχει ποινη για υπεξαιρεση η απατη αν θυμαμαι καλα ………

    Comments are closed.