ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ! ΜΠΟΞΕΡ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ, ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ 13ΧΡΟΝΗ! ΤΟΥ ΤΙΝΑΞΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΙΑ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    ID:81709874

    Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε χθες ο 47χρονος που έκανε διαδικτυακά ερωτικές προτάσεις σε μια 13χρονη στην Πάτρα, έως ότου του έστησε παγίδα ο πατέρας της παριστάνοντας την κόρη του στα μηνύματα.

    Ανεξάρτητα από την ποινή που θα του επιβληθεί, όμως, ο 47χρονος έχει ήδη «τιμωρηθεί», καθώς ο 42χρονος πατέρας, ο οποίος είναι… πυγμάχος, πήγε στο υποτιθέμενο ραντεβού στα Ζαρουχλέικα μαζί με άλλους δύο συναθλητές του, οι οποίοι έριξαν ένα μπερντάχι ξύλο στον παιδόφιλο και μετά τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς!

    Βέβαια, ο πατέρας του κοριτσιού δεν άγγιξε τον 47χρονο, όμως οι δύο φίλοι του μποξέρ πήραν τον νόμο στα γυμνασμένα χέρια τους και τον ξυλοφόρτωσαν για τα καλά, προτού συλληφθεί με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

    Το ραντεβού-παγίδα στήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου, όταν ο πατέρας πήρε τη θέση της 13χρονης στο πληκτρολόγιο, έχοντας δει τα αισχρά μηνύματα του δράστη, ο οποίος της ζητούσε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της. Μετά τη σύλληψή του ο παιδόφιλος ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε την ηλικία του κοριτσιού και ισχυρίστηκε ότι «έχει δημιουργηθεί μπέρδεμα».

    «Δεν είχα κανέναν σκοπό, είμαι οικογενειάρχης. Είχα μια απλή επικοινωνία, μετά γράφανε κάποια σχόλια, εγώ απαντούσα πάνω σε αυτά και έχει γίνει όλο αυτό το μπέρδεμα. Μου το είπε μετά ότι ήταν 13 ετών, δεν το πίστευα εγώ αυτό. Λάθος και δικό μου που συνέχισα τη συνομιλία» είχε πει ο 47χρονος, εξηγώντας τι συνέβη στο ραντεβού που οδήγησε στη σύλληψή του: «Πήγα, μόλις είδα ότι ήταν όντως μια μικρή κοπέλα, δεν κατέβηκα καν από το όχημά μου. Πήγα να φύγω, μια “καλησπέρα” είπα και εκεί δέχτηκα επίθεση».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Να αγιασουν τα χέρια τους!!!Να ξέρουν όλοι βιαστές, παιδεραστες εμπολιαστες,και άλλες αδελφές ψυχές πώς τα παιδιά του κόσμου είναι ιερες ψυχές και έχουν γονείς.Τωρα με την αποφυλάκιση του λιγδιαρης μπορεί να περνούν άλλα μηνύματα ατιμωρησίας στα αποβρασματα αλλά αλίμονο τους εάν αναλάβουν οι μπόξερ.

    2. Ηθελε γυμνες φωτογραφιες απι το κοριτσακι;
      Παλι καλος ηταν ο μπαμπας της (που τυχαινει να’ναι και ηλικια μου) .
      Εχω κι εγω κοριτσακι.
      Ενδεχομενως να τον καθαριζα…δεν ξερω πως θα ημουν.
      Αυτα ειναι και της ωρας.
      Αν εχεις πιει και λιγο και μαθαινεις κατι τετοιο για το παιδι σου…τον τρως λαχανο τον αλλο.

    3. Πάλι στην Πάτρα γ@μώ το στανιό σας! Π@τανόπολη από κούνια!

    4. καλα του κανανε !!!! γεια στα χερια τους…. !!!!

    5. ότι η μικρή δεν είχε ίνσταγκραμ, ούτε βάιμπερ, ούτε άλλες εφαρμογές, δεν έστελνε γυμνές φωτογραφίες, δεν έκανε στριπτίζ σε διαδικτυακές κάμερες και λοιπά…..θα πρέπει να ερευνηθεί πού την γνώρισε διότι είναι πιθανό η μικρή να είχε προφίλ σε πορνοσάιτ και να πληρωνόταν για φωτογραφίες και συναντήσεις, ο “πατέρας” θα έπρεπε να είχε ήδη συλληφθεί για παραμέληση ανηλίκου και για το ότι έφερε ο ίδιος την μικρή στο ραντεβού, επίσης είναι ενδιαφέρον αν στην πραγματικότητα τα χαλάσανε στην τιμή και ο πατέρας την εξέδιδε και γι’αυτό η μικρή ήταν παρούσα στο ραντεβού, αυτά τα μπραβιλίκια θυμίζουν προαγωγούς και όχι “πατεράδες” που παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους, αν ήταν καμμία παρέα μαύρων θα την είχαν κάνει και ο “πατέρας” και οι “φίλοι” του….

      1. Εισαι κοντα στην αληθεια, πώς γινεται και η μικρη εστελνε μηνυματα στο ιντερνετ , η οικογενεια δεν ανησυχουσε,δεν τα εβλεπαν ? Κατι βρωμαει κι εδω,οπως στην ιστορια της Πρωτοχρονιας με τη βιζιτα της Θεσσαλονικης. Σε φιλο προ ετων ειχαν στησει παρομοια ιστορια με δηθεν “αθωα” κοπελλα,και στο τελος αποδειχτηκε οτι ηταν απο πισω κυκλωμα εκβιαστων ,με αρχηγο τη μανα της,που το εκανε συστηματικα το κολπο αυτο.

        1. την παιδοψυχολόγο που έβγαζε ψεύτικες γνωματεύσεις κακοποίησης, τα πάντα ζέχνουν μαφίες, η Γεωργία δεν μπορεί να πείσει κανέναν ότι την @ιάσανε σε υπερπολυτελή σουΐτα πριβέ πάρτυ επειδή νύσταξε και είπε να κλείσει ένα δωμάτιο με 150 ευρώ μιας και ήταν φτωχή

    6. Κανονικά έπρεπε να τον αφήσουν ανάπηρο το καθίκι. Έτσι για παραδειγματισμό.

    7. Το έκαναν όπως στη Ρωσία, μόνο που στη Ρωσία η παιδική κακοποίηση από τους γονείς είναι στο ζενίθ, όπως και η δημιουργία και διακίνηση παιδικής πορνογραφίας. Αντε μια βολτίτσα από ΔΗΕ να πάρετε τις στατιστικές από που προέρχονται τα βίντεο και ποιοι είναι πρωταγωνιστές. Και στα δικά σας ελληναραδες, σύντομα με Ερντογαν πρόεδρο.

      1. στην Ρωσία η κατοχή παιδικής πορνογραφίας είναι νόμιμη, απαγορεύτεται η διακίνηση

    8. Καλα του έκαναν ,μπράβο στον πατερα κ τους φιλους του

    Comments are closed.