ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ – Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ – ΕΠΟΧΕΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Κοινοποίηση:
    ΚΟΥΛΗΣ

    Έχει «φουντώσει» για τα καλά η συζήτηση για «προνόμια» και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, καθώς χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε το σχέδιο της κυβέρνησης.

    Όσον αφορά τα «προνόμια» ο πρωθυπουργός είπε: «Για τις υπόλοιπες δραστηριότητες θα είναι η ίδια η ζωή και η πραγματικότητα που θα διαδεχθεί τις σημερινές εκκλήσεις. Αναφέρομαι στη συζήτηση για τις διευκολύνσεις που θα έχουν πολίτες μας που είναι εμβολιασμένοι, είναι μία συζήτηση που θα γίνει πολύ σύντομα και η επίσημη αφετηρία της θα γίνει τη στιγμή που όλοι οι συμπολίτες μας θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο εμβόλιο»

    Και πρόσθεσε «Και βέβαια ουδείς το φθινόπωρο θα μπορεί να απαγορεύσει σε έναν επιχειρηματία της εστίασης ότι δέχεται στο μαγαζί του, μόνο εμβολιασμένους»! «Προτιμώ το σωστό να πηγάζει από την ίδια την κοινωνία και όχι να επιβάλλεται σε αυτή».

    Ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε πως η κυβέρνηση περιμένει από τους επιχειρηματίες να απαγορεύουν την είσοδο σε μη εμβολιασμένους, καθώς γνωρίζει πως αν το κάνει η ίδια είναι αντισυνταγματικό.
    Φυσικά αντισυνταγματικό είναι και το να απαγορεύεται η είσοδος σε πολίτες και γι’ αυτό στο Μαξίμου ψάχνουν τον τρόπο με τον οποίον θα μπορέσει να καμφθεί αυτό το εμπόδιο.

    Όσον αφορά τα μέρη στα οποία πιθανότατα θα απαγορεύεται η είσοδος σε μη εμβολιασμένους αυτά είναι:

    Γήπεδα
    Συναυλίες
    Θέατρα, κινηματογράφοι
    Και όπως είπε και ο πρωθυπουργός η εστίαση
    Όσον αφορά τα γήπεδα και τις συναυλίες το έργο της κυβέρνησης φαντάζει πιο εύκολο, καθώς ήδη αυτό το μέτρο έχει εφαρμοστεί στις ΗΠΑ, ενώ ταυτόχρονα είναι πιο εύκολο για έναν επιχειρηματία που κατέχει μία ομάδα να πουλήσει εισιτήρια μόνο σε εμβολιασμένους, απ’ ότι είναι για παράδειγμα σε έναν μαγαζάτορα στην εστίαση.

    Εδώ εξετάζεται και η περίπτωση να επιτρέπεται τελικά η είσοδος σε μη εμβολιασμένους, όμως σε άλλες κερκίδες και με πολύ ακριβά εισιτήρια.

    Για τα θέατρα, τους κινηματογράφους και η εστίαση η συζήτηση είναι διαφορετική, καθώς είναι απίθανο να συμφωνήσουν όλοι οι επιχειρηματίες του κλάδου πως θα τηρήσουν αυτό το μέτρο και έτσι κάποιος που δεν είναι εμβολιασμένος θα μπορεί να πηγαίνει σε μία άλλη καφετέρια, σε έναν άλλον κινηματογράφο. Εδώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρξει τελικά κυβερνητική παρέμβαση και κάποια σχετική νομοθεσία.

    Η συζήτηση θα ενταθεί μέσα στο καλοκαίρι ώστε το Μαξίμου να έχει έτοιμο το σχέδιο του μέχρι τον Σεπτέμβριο, οπότε περιμένουμε να δούμε το τι τελικά θα αποφασίσει η κυβέρνηση.

    Να τονίσουμε πως η κυβέρνηση ποντάρει αρκετά στις λιγοστές αντιδράσεις που υπάρχουν από πλευράς αντιπολίτευσης, αλλά και από πλευράς κόσμου, καθώς μέχρι στιγμής με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έχει καταφέρει να επιβάλει τα σχέδια της χωρίς ιδιαίτερες αντιδράσεις.

    Από την άλλη υπάρχει ένα σημαντικό «εργαλείο» το οποίο ουσιαστικά δυσκολεύει πολύ το να προχωρήσουν τα σχέδια της κυβέρνησης. Αυτό είναι το πράσινο πιστοποιητικό το οποίο ισχύει και για εμβολιασμένους και για όσους έχουν αρνητικό μοριακό τεστ, άλλα και για όσους έχουν νοσήσει. Μην ξεχνάμε πως (αν και δεν ισχύει αυτό) ο πρωθυπουργός πανηγυρίζει συνεχώς για το πράσινο πιστοποιητικό λέγοντας πως ήταν δική του ιδέα.

    Πως το Μαξίμου θα απαγορεύει σε έναν που έχει αρνητικό τεστ για τον κορωνοϊό να παρακολουθήσει έναν αγώνα όταν σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη θα επιτρέπεται;

    Δείτε τι ανατριχιαστικό μας περιμένει εδώ:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Μητστουτάκη είσαι για ψηλές προδότη

    2. ρε πουστη ο μακρον εφαγε σφαλιαρα εσυ κουλη θα φας μπουνια μπασταρδε…πως την λενε την μανα σου χρυσε….μηπως ντορα…λεω….παντως η μπουνια δεν θα αργηση κουλη…..

    3. Αλήθεια γιατί βρίζετε αυτόν τον “άνθρωπο” ; Αυτός ψηφίστηκε από όλους εσάς , άρα αν θέλετε να βρίσκετε κάποιον , σίγουρα δεν είναι αυτός

    4. κουλα χρυσου παλιομουλε ενα θα σου πω επειδη νομιζεις οτι εισαι καποιος που το παιζει αρχηγος. συντομα θα δεις οτι εισαι μια τριχα απο τα παπαρια του λαου ο λαος ξυπνα σιγα σιγα μη κοιταζεις κατι δεξιους βλακες ψηφοφορους που το κανανε γιατι ακουνε σκαι ολη μερα.ερχετε μεγαλη σφαλιαρα απο το λαο και τα δικαιωματα που πες που θα εχουν και καλα οι εμβολιασμενοι και τις απειλες που λες το μυνημα θα το λαβεις πολυ συντομα απο αυριο κιολας.

    5. Εκατοντάδες χιλιάδες λαθροέποικοι της κούλας
      κινούνται και παρανομούν υπεράνω κάθε νόμου στη μπανανία της νδούλας.
      Μπόλιασε μακάκα λιγναδοκούλη πρώτα τους λαθρογ@μιάδες σου κ μετά το συζητάμε.

    6. Κούλη να μην έχεις καμιά αμφιβολία πως θα μας αερίσεις τους αδένες

    7. Οι εμβολιασμενοι αμνοι μας πηρανε στον λαιμο τους. Ας απαγορευουν οι καταστηματαρχες στους μη εμβολιασμενους την εισοδο αν ειναι ανοικτοι και να δουμε τι τζιρο θα κανουνε.

    8. Παρτε του το κεφαλη τον μεγαλιτερο εγκληματια της ανθρωποτητος ,δεν διαφερει σε τιποτυε απο τον Χιτλερ
      που οδγηγησε τους ομοεθνοις του Εβραιους στα κρεματορια
      αν μεινει λιγο ακομη στην εξουσια θα παρει τα κεφαλια ολων των Ελληνων

    9. Χουντοκούλη τελείωσες!!!
      ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

    10. Σημερα με πηρε μια κυρια τηλ να μου κλεισει ραντεβου για μια συνεντευξη για εργασια και με ρωτησε αν εχω κανει εμβολιο διοτι ειναι λεει πλεον κανονισμος της επιχειρησης οι υπαλληλοι να ειναι μονο εμβολιασμενοι. οι αθλιοι και παραφρονες που ανοιξαν την πορτα του φρενοκομειου ειναι υπευθυνοι για τις μαυρες μερες που ερχονται. ετοιμαστειτε. το συμβαν ειναι πραγματικο , δεν αστειευομαι.
      ΥΓ. Ηθελα ρωτησω, αν μπορειτε να το κοιταξετε οι υπευθυνοι της ιστοσελιδας, κατα ποσο νομιμο βαση του Συνταγματος ειναι αυτο;! Ευχαριστω

      1. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ¨΄ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ΄΄ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    11. Φτιάχνουν την κοινωνία μόνο για τους μεταλλαγμένους…οι κανονικοί άνθρωποι θα απομονωθούν…

    12. Οσονούπω έρχεται η ώρα να απολαύσει τα επιχειρα της προδοσίας του. Να είναι μεσαιωνικου τύπου ανάλογα των νόμων που εφαρμόζει.

    13. Δεν ξέρω ρε παιδιά αν συμβαίνει και σε σας. Δεν την αντέχω την φάτσα του με τίποτα. Δεν μπορώ ούτε να τον κοιτάω ούτε να τον ακούω. Μιλάμε για παρά πολύ όμως.

    14. εμεις τελειωμενη κουλα θα πηγαινουμε σε μαγαζια και χωρους για κανονικους ανθρωπους και οχι εκει που πανε οι μεταλαγμενοι πειραματοζωα ανωμαλοι ραγιαδες.

    15. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ , ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ , ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΗ , ΤΗΛ, ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΙΤ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΟΥΑΡΕ ΣΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΣΑΣ , ΝΑ ΦΟΙΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΛΛΕΓΙΑ ΑΘΗΝΩΝ , ΑΡΣΑΚΕΙΑ , ΒΑΡΒΑΚΕΙΑ . …. ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝ. ΑΜΟΙΒΗ 5000 . ε μπορει να αντεξουν μετα τις παρενεργειες ή και τον θανατο
      ΣΑΤΑΝΑ , Ε, ΣΑΤΑΝΑ

    16. Σπιναλόγκα για τους Έλληνες με εντολή Μητσοτάκη, να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστεί ο κυβερνήτης της χώρας με το ποσοστό θανάτων σε ΜΕΘ 100%. Εκεί ξεπέρασε όλες τις χώρες στον κόσμο, βέβαια ο υπουργός του, το πρώτο βιολί της κυβέρνησης, είχε πει πως αν λιγόστευαν οι ΜΕΘ, θα είχαμε και μείωση θανάτων( κάτι ήξερε αυτός).

    Comments are closed.