ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΗΣ “ΑΡΚΟΥΔΑΣ”! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ Γ@ΜΗΣΕΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ: Λ@ΘΡΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ- ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ, ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ KAI EΠΕΣΤΡΕΨΕ “ΚΥΡΙΟΣ” ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Image1

    Αστείες δικαιολογίες από τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη.

    Σπάνε την καραντίνα ξανά και ξανά οι λ@θρομετανάστες. Αλίμονο σε εμάς που ζητάμε άδεια με μηνύματα ακόμα και για να κ@τουρήσει ο σκύλος μας…

    Δείτε το βίντεο:

    ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΠΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Γύφτοι και λαθροπουλα κάνουν πάρτυ…. Γ@μιεται όλο το δημοκρατικό τόξο…

    2. Να, τί σημαίνει ρατσισμός:
      1) Ρατσισμός είναι να μην μπορούν ΤΩΡΑ να κυκλοφορήσουν οι Έλληνες στους δρόμους και να χρειάζονται (κατά Χαρδαλιά) να έχουν 100 χαρτιά μαζί τους ή να έχουν γράψει SMS για ότι θα πάνε να πετάξουν τα σκουπίδια τους στον κάδο της γωνίας, ενώ οι ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ κυκλοφορούν κατά μπουλούκια πηγαίνοντας όπου θέλουν ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΟΝΤΕΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ….
      2) Ρατσισμός είναι να βγάζει ο άλλος 50 ή και παραπάνω ευρώ ημερησίως κάνοντας λαθρεμπόριο κι εμένα να μου κρατάει το 43% από το 20άρικο.
      3) Ρατσισμός είναι να έχουν γεμίσει τα σπίτια τους οι Έλληνες με κάγκελα & σιδεριές λες κι είναι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας.
      4) Ρατσισμός είναι να σε βιάζουν ή να σε δολοφονούν οι λαθρομετανάστες για 10 ευρώ.
      5) Ρατσισμός είναι ο ελεύθερος επαγγελματίας να πληρώνει 12 μήνες στο πρώην ΤΕΒΕ για να έχει βιβλιάριο υγείας και ο λαθροέποικος με 2 μήνες ένσημα να έχει βιβλιάριο υγείας για όλη του την οικογένεια και τους υπόλοιπους 10 μήνες να δουλεύει μαύρα κλέβοντας την εφορία.
      6) Ρατσισμός είναι να πληρώνει ο Έλληνας μαγαζάτορας ενοίκιο, φως, νερό, τηλέφωνο, κοινόχρηστα, ΦΠΑ, φόρους, ΤΕΒΕ και ο λαθρομετανάστης με την κουρελού έξω από το μαγαζί του, τίποτα!
      7) Ρατσισμός είναι να σε συλλαμβάνουν γιατί δεν πλήρωσες εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς ενώ ο Πακιστανός είναι δωρεάν.
      8) Ρατσισμός είναι να κάνεις συγκέντρωση για τον πεθαμένο πακιστανό λόγω ιδεολογίας την ώρα που οι συμπολίτες σου αυτοκτονούν.
      9) Ρατσισμός είναι να μην πρέπει να διαμαρτύρεσαι για την ανεξέλεγκτη εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών καθημερινά στη χώρα σου, οι οποίοι νομιμοποιούνται, τους παρέχεται στέγη και τροφή, σου παίρνουν τις δουλειές την ώρα που εσύ είσαι πεινασμένος, άνεργος στο δρόμο χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά.
      10) Ρατσισμός είναι να αποκαλείς τον άλλο ρατσιστή και φασίστα επειδή δεν μπόρεσες ποτέ να βρεις μια λέξη που να περιγράφει την αγάπη για τη πατρίδα σου που ποτέ δεν ένιωσες εσύ…
      Και άλλα πολλά …
      Α ρε βαγγέλη… Ρατσιστή ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    3. ΣΤΙ ΡΟΔΟ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ!!3 ΣΥΜΠΛΠΟΚΕΣ !!ΛΑΘΡΟ!! Η ΜΙΑ ΑΙΜΑΤΙΡΗ!!ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΟΜΗ!!ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΦΟΡΑ!!ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΚΛΙΣΕΙΣ!!ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ!! ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΞΩ!!ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!

    4. οποιος λεει οτι δεν υπαρχουν προστιμα λεει βλακειες.Γνωστοι μου εχουν φαει προστιμο. επειδη περπατουσαν μακρια απο το σπιτι τους.

    5. Τώρα αυτό το να παίρνουν οι δοσίλογοι δημοσιοκαφροι στο κατόπι έναν μόνον ισλαμικό που έκανε απλώς ψώνια …… την ώρα που κυκλοφορούν μπουλούκια από αυτούς , μεθοκοπανε , πουλάνε ναρκωτικά , ληστεύουν λεηλατούν …. είναι παιχνίδι των ΜΜΕ για να μην γκρινιάζουν οι ιθαγενείς…. Οι οποίοι θα πούνε και μπράβο στον λεχρίτη παρουσιαστή .

    6. Ε βέβαια … εσυ επιστήμονα και ειδήμονα τα έχεις ερευνήσει όλα , έκανες τις απαραίτητες αυτοψίες ,τους ελέγχους κλπ , και μας λες τώρα να ξυπνήσουμε..
      Παπάρα ε παπάρα..

    7. Μηταράκη, που είναι ορέ οι απελάσεις; Δουλεύεις πολύ σκληρά πάνω σ’ αυτό; Ουχουχουχουχου. Πρόσεξε μην κάψεις καμιά φλάντζα.

    8. Κάτσε ρε Στέφανε και εσύ γιατί δηλαδή να μην πάει να γ@μήσει και ο Ταλιμπάν???Εξάλου τόσες Ελεινίδες ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ κτλ υπάρχουν που τους υποστηρίζουν όλους αυτούς τους Λάθρο.Οπότε ο Ταλιμπάν πήγε να γ@μήσει η να του γ@μήσουν την κωλ@ρα με κανένα δονητή.Εξάλου όλοι αυτοί οι Αλλαχουακμπάριδες είναι μεγάλες ανωμαλάρες!!!

    9. Πραγματικό περιστατικό τελευταίων ωρών. Βγαίνει από το σπίτι του περιπτεράς, για να πάει για δουλειά, στην περιοχή του Βοτανικού. Τον σταματάνε οι φιλιππενέζες των λάθρο, οι αστυνομικοί, τους δείχνει κανονικά χαρτιά, όλα ΟΚ, την ίδια ώρα που απέναντι είναι 4 λαθροεπενδυτές. Ο περιπτεράς τους κάνει μανούρα να κάνουν έλεγχο στα λάθρο. Η απάντηση ήταν “ότι μας λένε κάνουμε”. Οι άνθρωποι ήταν ξεκαθάροι. Έχουν εντολές να ψάχνουν μόνο τους Έλληνες. Οι άλλοι μέχρι και μπουρδελότσαρκα πάνε. Δηλαδή άμα πάνε στα μπουρδέλα πιστεύετε πως δεν θα είναι γεμάτα λάθρο που θα θέλουν να εκτονωθούν; Κορόιδα…

    10. ΠΑΡΟΤΡΙΝΩ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΕΞΩ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΝΜ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΑΛΑΞ…ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΣΑΝΟ…ΚΑΙ ΠΑΩ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΔΙΟΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ…ΜΟΝΟ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ…ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ…ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΤΛ ΠΟΥ ΔΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ….ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ Η ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΤΑΝ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ

      1. Δεν υπάρχεις κορονοιος.. Δεν υπάρχουν νεκροι..δεν υπάρχουν καν Ιταλοί.. Δεν υπάρχει ούτε Ιταλία.. Ξυπνάτε

    Comments are closed.