ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ: ΟΙ 7 ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ; ΤΙ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ, ΣΤΕΛΕΧΗ, ΠΡΩΗΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

    Κοινοποίηση:
    XA

    Την ενοχή του Νίκου Μιχαλολιάκου και έξι ακόμη πολιτικών στελεχών για την κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης αποφάσισε το δικαστήριο.

    Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κρίθηκαν οι Μιχαλολιάκος, Λαγός, Κασιδιάρης, Παππάς, Ματαθαιόπουλος, Παναγιώταρος, Γερμενής. Νωρίτερα, την ενοχή του Γιώργου Ρουπακιά για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ανακοίνωσε η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, Μαρία Λεπενιώτη.

    Η ανάγνωση της απόφασης για την πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:00.

    Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κρίθηκαν οι Μιχαλολιάκος, Λαγός, Κασιδιάρης, Παππάς, Ματαθαιόπουλος, Παναγιώταρος, Γερμενής.

    Τα στελέχη αυτά θεωρούνται ο «σκληρός πυρήνας» της Χρυσής Αυγής.

    Επιπλέον, ένοχοι για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση κρίθηκαν και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

    Πρόκειται για τους: Παναγιώτη Ηλιόπουλο, Νίκο Μίχο, Στάθη Μπούκουρα, Κώστα Μπαρμπαρούση, Νίκο Κούζηλο, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, Μιχάλη Αρβανίτη, Αντώνη Γρέγο, Ελένη Ζαρούλια, Πολύβιο Ζησιμόπουλο και Δημήτρη Κουκούτση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    86 Σχόλια

    1. Μα πόσους αρχηγούς είχε η «εγκληματική οργάνωση»; Μόνο 7;

    2. Όσοι είναι κατά της Χρυσής Αυγής είναι γελοία υποκείμενα, εθνομηδενιστές, καρπαζοεισπράκτορες και περίγελοι.

      1. Είδες το πολυπληθή μπουλούκια κατέβαιναν, και με πόσο μίσος στρεφόταν κατά του ελληνισμού και της χα; Δεν μπορούν να χωνέψουν το ότι η χα έλεγε «πρώτα οι Έλληνες», δεν χώνεψαν ποτέ το ότι η χα έκανε συσσίτια για πεινώντες συνέλληνες, από λεφτά από την τσέπη των βουλευτών της. Το σύστημα ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Επόμενη ήταν η καταδίκη.

      2. Όσοι φτύνουμε κατάμουτρα τα ναζιστοειδή καθάρματα των ΧΡΥΣΩΝ ΑΥΓΩΝ, είμαστε AΛHΘINOI ΕΛΛΗΝΕΣ πατριώτες, που αγαπάμε την πατρίδα μας και αγωνιζόμαστε γιά το Έθνος μας!!! Kατάλαβες κεφάλα ναζιστάκο;;; ΟΥΣΤ!!!

    3. Αν εγώ ήμουν δικαστής, θα αποφάσιζα ως εξής:

      1. ΣΥΣΤΑΣΗ εγκληματικής οργάνωσης: OΛOI ENOXOI.
      2. Σύσταση νεοναζιστικής οργάνωσης: OΛOI ENOXOI.
      3. Δολοφονικές ενέργειες: OΛOI ENOXOI, εκ προθέσεως.

      Ποινές:

      1. Μιχαλολιάκος, Παππάς, Κασιδιάρης: ΔΙΣ ΙΣΟΒΙΑ, ως ηθικοί αυτουργοί και υποκινητές σε δολοφονικές ενέργειες, καθώς και οργανωτές σε ηγετικές θέσεις της συσταθεισας εγκληματικής οργάνωσης.

      2. Πυρηνάρχης Πατέλης: IΣOBIA, ως ανωτέρω.

      3. Παναγιώταρος, Γερμενής, Μπαρμπαρούσης, Λαγος, κλπ: 25 ετής κάθειρξη, γιά τους ανωτέρω λόγους, με ελαφρυντικό την αναγνώριση της βλακείας τους.

      4. Ρουπακιάς: IΣOBIA, ως φυσικός αυτουργός εκ προθεσεως δολοφονιας, γιά παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, με ελαφρυντικό επίσης την αναγνώριση της βλακείας του και πιθανά ειλικρινή μεταμέλεια.

      5. Λοιπα στελεχη της ΧΑ, αναλογως των ανωτερω κριτηριων.

      ΚΟΙΝΩΣ, αυτοί που πρέπει να τιμωρηθουν AYΣTHPOTATA γιά τα ΑΙΣΧΗ και τις εγκληματικές ενέργειες της νεο-ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, είναι τα αρχηγικά στελέχη της! MIXAΛOΛIAKOΣ, ΠAΠΠAΣ, KAΣIΔIAPHΣ …

      1. Κύριε δικαστά,
        Παρακαλώ να δικάσετε και αυτούς που δολοφόνησαν τον κοσμάκη στην Μαρφιν καθώς και τους ηθικούς αυτουργούς τους. Παρακαλώ να γράψετε τις ποινές.
        Παρακαλώ επίσης να δικάσετε τους δολοφόνους των χρυσαυγιτων και τους ηθικούς αυτουργούς τους.
        Παρακαλώ επίσης να καταδικάσετε τις ενέργειες της 17. λαμβάνοντας υπόψιν ότι δεν υπήρξε ποτέ ειλικρινής μεταμελεια.
        Τέλος κύριε δικαστά του κ@λου, παρακαλώ πολύ να δικάσετε και όλους τους μπαχαλακηδες γνωστούς άγνωστους που καίνε την Αθήνα. Να σλλαμβανονται και να οδηγούνται στη φυλακή με βαριές ποινές.
        Επειδή τα παραπάνω δεν πρόκειται να τα κάνετε, σας το λέω και το υπογράφω, ο κόσμος θα συνεχίσει να στρέφεται προς την κατεύθυνση της ακροδεξιάς, η οποία τώρα αναμένεται να παρουσιάσει άλλο πιο πολιτισμένο πρόσωπο.

    4. Παντως και ο φυσσας ενα τσογλανι ηταν αν και δεν συμφωνο με την δολοφονια του αν ακουσετε τα τραγουδια του ολο για μισος μιλανε για ξεκιλιασματα για εντερα που θα γινουν χορδες στην κιθαρα του…τωραη μανα τιυ θα γινη καμια υπουργος η ευροβουλευτης και ολα καλα..οι δικαστες μαριονετες του εβραιου δενδια και ο κοσμος εξω απο τα δικαστηρια ουτε μασκες ουτε τιποτα… Η παρελαση θα καταργηθη για να μην κολησουμε κορονοιο και η φασιστοκρατια καλα κρατη…οι μισθοι μικροι τρομοκρατουνε τους ραγιαδες ελληνες και ολα πανε καλα…καλα ξεμοερδεματα με πακιστανους και με μνημονια…

      1. Ήταν, ναι, έβριζε στα «τραγούδια» του την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αλλά αν τολμήσουμε να το πούμε θα μας πούνε φασίστες.

    5. Κατά την πολύχρονη διαδικασία της δίκης δεν βρέθηκαν στοιχεία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και συμμετοχής των βουλευτών του κόμματος στην άνανδρη δολοφονία Φύσσα, με αποτέλεσμα η Εισαγγελέας να εκδώσει πόρισμα για πλήρη απαλλαγή όλων και αθώωσή τους.
      Πως οι δικαστές καταδίκασαν ?
      Το σύστημα είναι εδώ, ενωμένο δυνατό.

    6. Υπαρχουν ακομη δυο μανες που περιμενουν να βρεθουν οι δολοφονοι.εννοω για τα παιδια που δολοφονηθηκαν μπροστα στα γραφεια της χρυσης αυγης.υπαρχουν ακομη αλλες μανες που
      περιμενουν τους δολοφονους της Marfin.Δυστυχως δεν βλεπω απο το πολιτικο κατεστημενο να εχει την ευαισθησια να το ψαξουν.

    7. Ψύχραιμα!!! Η συνέχεια θα είναι αποκαλυπτική και σκληρή για όλους όσους εμπλέκονται σε αξιόποινες πράξεις π.χ σύστασης συμμορίας ,παρακολουθήσεις απλών πολιτών , δολοφονίες χαραχτήρων στις γειτονιές κολλώντας τους ρετσινιές…. . Έγινε η αρχή αλλά θα έχει και συνέχεια . Να πέσει λίγο ο κουρνιαχτός… και τα ξαναλέμε….

    8. H χαροκαμένη μάνα θα βρει σύντομα παρηγοριά στα 7.000 € της βουλευτικής αποζημίωσης…..

    9. Εύχομαι στη φυλακή να βρούνε την “περιποίηση” που τους αξίζει οι ναζιστικές κουράδες.

    10. 1.Η Χ.Α είναι μαγαζί νεοναζίδων και ο ιδρυτής της νοσταλγός των SS.
      2.Έλληνας απαγορεύεται να σκοτώνει έλληνα ακόμα και αν βρίσκεται στο αντίπαλο ιδεολογικό στρατόπεδο.
      3.Ο γνήσιος πατριώτης δεν τσιμπάει από ακροδεξιά και ακροαριστερά μορφώματα γιατί είναι υποκινούμενα και κατευθυνόμενα απο ανθελληνικά κέντρα του εξωτερικού.
      4.Κράτος και κεφάλαιο τρομοκρατούν το λαό γιατί μόνο μέσω της διασποράς φόβου,ανασφάλειας και μη απονομής δικαιοσύνης μπορούν να τον χειραγωγήσουν και να τον έχουν διαρκώς κάτω από την μπότα τους.
      5.Εσείς που ψηφίζατε τους νοσταλγούς των ναζί,έχετε στα χέρια σας το αίμα των προγόνων μας που δολοφονήθηκαν αναίτια από τους γερμανούς στην κατοχή.
      6.Η δίκη αυτή δεν ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.Είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ πολιτικών χαφιέδων..

    11. Τους έφαγε ο αγκυλωτός σταυρός ο ναζισμός και όλα τα άλλα. Οι ναζί δολοφόνοι γερμανοί ήταν είναι και θα είναι πάντοτε εχθροί μας. Η ΧΑ ή αλλιώς Golden Dawn είναι παραστοά της ΑΟΑ υπερστοάς της Αγγλίας. Αυτήςπου χρηματοδοτούσε τον ΒΠΠ.

    12. Σίγουρα οι Έλληνες(;) δικαστές είναι για φτύσιμο, αλλά ας προσπαθήσουμε να δούμε και λίγο το θέμα από την δική τους πλευρά. Κατ’ αρχάς αν έβγαζαν αθωωτική απόφαση δεν θα γινόντουσαν ποτέ αεροπαγίτες, θα τους έβριζαν όλοι, ενώ μπορεί να γινόντουσαν και επιθέσεις εναντίον τους (δείτε τι έπαθε η εισαγγελέας της υπόθεσης Τοπαλούδη). Από την άλλη πολιτικάντηδες, υπουργοί, αριστεριστές, αναρχικοί και προϊστάμενοι, τους “υπαγόρευαν” τι απόφαση θα βγάλουν. Ακόμα λέγεται (το μεταφέρω μετά πάσης επιφυλάξεως, γιατί δεν ξέρω αν είναι αλήθεια) ότι ο σύζυγος της προέδρου του δικαστηρίου είχε διορισθεί με πλαστό πτυχίο κάπου στο δημόσιο (με σκοπό να την εκβιάσουν;;;) και όταν αποκαλύφτηκε δεν απολύθηκε (όπως θα ήταν λογικό) αλλά επέστρεψε κανονικά στην εργασία του, με αντάλλαγμα(;) την καταδίκη της ΧΑ (αν αληθεύει τότε το κατοχικό τόξο έχει ξεπεράσει τον εαυτό του). Για αυτό μην κρίνουμε εκ του ασφαλούς!!!

    13. εμας τους Ελληνες καταδικασανε παληκαρια μου…..
      οποιος αντιστεκεται στην φυλακη……..
      μηπως να δουμε αλλιως την ανατροπη αυτου του ανθελληνικου κατεστημενου?????…..
      ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑς

    14. Δικαστή Ντρεντ Κούλη με αυτό που έκανες να καταδικάσεις με ψευδή στοιχεία όλους της Χρυσής Αυγής ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να πέσει η κυβέρνηση της ΝΔ και να διαλυθούν και τα άλλα κόμματα ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ΜέΡΑ2, ΚΚΕ και τα άλλα κόμματα της φασιστικής Αριστεράς που ελέχονται και παρακινούνται από την Νέα Τάξη Πραγμάτων.
      Όπως ξέρετε όλοι σας το Εφετείο Αθηνών έπαιξε τον ρόλο του κομπάρσου και καθοδηγούταν από τις εντολές του Δικαστή Ντρεντ Κούλη να καταδικαστούν όλοι της Χρυσής Αυγής με ψευδείς στοιχεία βεβαίως…
      Να ξέρεις Δικαστή Ντρεντ Κούλη όλος ο ελληνικός ξέρει ότι εδώ στην Ελλάδα ότι είσαι επαγγελματίας στησοδίκης κατά της Ελλάδος και του ελληνικού λαού και το χειρότερο επαγγελματίας γερματσολίας επικυψίας της ΝΤΠ.

    15. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ (ΜΕΡΚΕΛ – ΣΟΡΟΣ) Η Χ.Α. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΕ ΨΗΦΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΤΗΝ ΣΤΗΓΜΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΟ ΗΤΑΝ Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΧΕ ΔΩΘΕΙ
      ΠΡΟΠΟΛΟΥ

    16. όλα τα πολιτικά λαμόγια ήτανε παρών, τι περιμένατε να γινόταν?
      άιντε τον φύσσα τον έφαγε η χρυσή αυγή?
      τα 2 χρυσαύγουλα από την κρήτη τους έφαγε το ΚΚΕ?έκεινη η γυναίκα που έχασε τα παλικάρια της, δεν ήτανε μάνα?
      τον φασισμό των κομμάτων που κάνουν ότι θέλουν?μνημόνια χαράτσια μειώσεις μισθών/συντάξεων, αυξήσεις φόρων?
      των φασισμό των δημοσιογράφων να μας δείχνουν και να μας επιβάλουν τα θέματα και τις ιδεολογίες τους κατα το δοκούν, ούτε λόγος?

      σύμφωνα με το άρθρο του μακελειού, ό πατέρας ήτανε δοσίλογος των ΝΑΖΙ και ο γιος του δοσίλογου των ΝΑΖΙ
      έγιναν πρωθυπουργοί
      και μιλάνε για δημοκρατία?

    17. όλα τα πολιτικά λαμόγια ήτανε παρών, τι περιμένατε να γινόταν?
      άιντε τον φύσσα τον έφαγε η χρυσή αυγή?
      τα 2 χρυσαύγουλα από την κρήτη τους έφαγε το ΚΚΕ?έκεινη η γυναίκα που έχασε τα παλικάρια της, δεν ήτανε μάνα?
      τον φασισμό των κομμάτων που κάνουν ότι θέλουν?μνημόνια χαράτσια μειώσεις μισθών/συντάξεων, αυξήσεις φόρων?
      των φασισμό των δημοσιογράφων να μας δείχνουν και να μας επιβάλουν τα θέματα και τις ιδεολογίες τους κατά το δοκούν, ούτε λόγος?

      σύμφωνα με το άρθρο του μακελειού, ό πατέρας ήτανε δοσίλογος των ΝΑΖΙ και ο γιος του δοσίλογου των ΝΑΖΙ
      έγιναν πρωθυπουργοί
      και μιλάνε για δημοκρατία?

    18. Μόνο ο Φυσσας είχε μάνα…… Τα παιδιά που κάηκαν ζωντανά στην Μαρφιν από αυτούς που διαδηλωναν σήμερα που είναι οι ίδιοι που καίνε Ελληνικές σημαίες δεν είχαν μάνα; Ο Κατσιφας δεν είχε μάνα; Ουε υμειν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές…… Εννοείται φυσικά ότι δεν έχω κάτι με τον Φυσσα που έφυγε άδικα το παληκαρι… Απλά αναρωτιέμαι. Τους άλλους δεν τους γέννησε μάνα; Αυτή η χώρα δεν έχει σωτηρία. Είναι καταδικασμενη από τους αλήτες πολιτικούς προδότες που την κυβερνούν…. Ο πρώην πρόεδρος της βουλής δεν είναι αυτός που ο γιος του περιμένει τον Κουφοντινα όταν παίρνει άδειες για να τον υποδεχθεί; Ρε αντε γαμηθειτε όλοι σας προδότες ανθέλληνες ρουφιάνοι αναρχοαπλυτοι……. Γαμησε τους όλους ρε Χίο…..

    19. Μάλλον πάνε φυλακή όλοι νυν και πρώην της χρυσής αυγής έπρεπε να πρόσεχαν πάντα έκαναν βιαστικεσ κινήσεις χωρίς σοβαρούς ανθρώπους Με τους άλλους τι γίνεται που κατέκλεψαν την Ελλάδα πολιτικοί επιχειρηματιες με πάνω από 400 δις χρέος και τα διασκεδάζουν αυτοι και τα παιδιά τους στο Λονδίνο Ντουμπάϊ Σιγκαπούρη Λος Αντζελες Αυτοί όλοι αθώοι και οι Έλληνες του χαβαλε το ξέχασαν

    20. Τώρα πια μπορούμε όλοι να καυχηθουμε για την ανεξαρτησία της ελληνικής δικαιοσύνης. Πάντα ανεπηρέαστη και στο… ύψος της.

    21. ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ. Η ΚΑΤΑΔΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΟΧΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΓΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΩΡΩΜΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΙΜΒΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ.

    22. Πραξικόπημα κατά της Δημοκρατίας κ του πολιτεύματος έγινε σημερα,ούτε ένας πατριώτης στην φυλακη, διαδηλώσεις μέχρι να πέσει η χούντα της αριστεράς κ να ζητήσουν πολιτικό άσυλο σε άλλη χώρα τα παλικάρια….

    23. Εαν ηΧρυση Αυγη ειναι εγκληματικη οργανωση αυτοι που ξεπουλανε την πατριδα μας και το ονομα της Μακεδονιας μας τι ειν αιΥΠΟΚΡΙΤΕΣ τιποτα για τον Φουντουλη και τον Καπελωνη ΚΤΗΝΗ

    24. ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ monkey lives matter ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ…ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΡΟΜΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ…ΑΠΛΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ

    25. NTΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΗ ΔΕΞΙΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΨΕΥΤΟΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ELLADISTAN

    26. Νιώθω μια μεγαααααλη αηδία για την ελληνική “δικαιοσύνη”..🤢🤮
      Δεν θέλουν τον Κασιδι@ρη μέσα στην βουλή,, γιατί θα τους κάνει ρόμπα.
      Καλά το στήνουν το παραμύθι όπως κ τότε με τον Παπαδόπουλο,,και δεν φτάνει αυτό χρησιμοποιούν την πονεμένη αυτή μάνα,,για να περάσουν μυνήματα και να γίνει η δουλειά τους..δεν θέλουν να υπάρχει σκληρή αντιπολίτευση στην βουλή και γενικότερα,,την στήνουν μόνοι τους.
      Εγκληματική οργάνωση είναι οι αντιφα κ οι ΜΚΟ!!
      Πλέον κυνηγάνε οσους είναι κατά της παγκοσμιοποίησης,,Η λελαπα και η σκευωρία του “εσωτερικού” εχθρού σε όλο της το μεγαλειο.

    27. ΣΩΣΤΑ ΕΓΙΝΕ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ! ΩΣΤΟΣΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ Κ@ΛΟ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ! ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ(ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ)!

    28. ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΒΓΑλΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΝΟΧΟΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΛΗΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ

    29. ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ!
      ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΝΑΨΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ(ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ) !!
      ΝΑ ΑΠΟΚΗΡΗΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ !!!
      ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΩΣ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
      ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ !!!

    30. Υπάρχουν πολύ ποιο φασίστες στη βουλή αλλά φοράνε την προβιά ότι είναι εκπροσωποι του λαού, παιδιά του λαού… Αυτούς δεν τους ακουμπάει κανείς…
      Ξεφτίλα και για τους πολιτικούς που πήγαν σαν τα κοράκια για να πάρουν ψήφους ως αγωνιστές κατά της Χ.Α.

    31. Tι δικαιοσύνη και τρίχες κατσαρές. Όλα είναι στα μέτρα των πολιτικών και γνώριζαν την απόφαση, γιαυτό και οι δηλώσεις πριν την απόφαση. Όλα υπό τον έλεγχό τους και γι αυτό όσα δεν τους συμφέρουν τα θάβουν πχ απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου.

    32. Τέτοιο γάιδαρο δεν έχω ξαναδεί!! Και μη νομίζετε ότι οι άλλοι είναι καλλιτεροι. Το ξέρετε άλλωστε.

    33. ΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ, Ο ΙΔΕΑΛΙΣΜΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΙΦΑ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ Κ.Λ.Π ,ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!

    34. Ειδικά για την Μυρτώ ζητούσαν τα καθίκια και επιείκεια για το τέρας που την σακάτεψε να τα λέμε ΟΛΑ.

    35. Tωρα η δεξια η αριστερα και οι κομμουνιστες θα μπορουν να δράσουν ανενόχλητοι στην ισλαμοποιηση της χωρας

    36. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΘΡΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΙΚΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΤΡΥΠΙΑ ΣΑΠΙΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!!!
      ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!
      ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!

    37. Όποιος πανηγυρίζει με την απόφαση αυτή ή είναι ηλίθιος ή δεν ξέρει να αποκωδικοποιήσει σωστά τα πράγματα. Καταρχάς πληγώνεται περαιτέρω το ήδη πληγωμένο αίσθημα δικαίου του απλού νοημωνος ανθρώπους άσχετα με την πολιτική απόχρωση. Κατηγορούσα αρχή σε ένα δικαστήριο είναι ο εισαγγελέας και εφόσον αυτός πρότεινε απαλλαγή, εγώ δεν ξέρω δικαστικό προηγούμενο που δικαστήριο διαφώνησε σε απαλλακτική πρόταση εισαγγελέα. Μετά κάποιοι βιάζονται να θάψουν τον εθνικισμό/πατριωτισμό στην Ελλάδα, επειδή ο Μιχαλολιάκος και οι ομοσταβλοι του οι ίδιοι προκάλεσαν το σημερινό τους καταντημα. Οι ιδέες δεν θάβονται επειδή κάποιοι που νόμισαν ότι τις εκπροσωπούν ήσαν ηλίθιοι. Οι πανηγυριζοντες αριστεροφιλλελεδες που νομίζουν ότι ελέγχουν τα πάντα να ξέρουν ότι σήμερα έσπειραν ανέμους. Από αύριο όμως….

    38. Αν ήταν η απόφαση αθωωτική
      1ον Θα καίγανε την Αθήνα για καμιά βδομάδα και θα έπεφτε η κυβέρνηση
      2ον Θα τους έδιναν πίσω 10εκ
      3ον Ο Κασιδιάρης είχε πιθανότητες να μπει στη Βουλή στις επόμενες εκλογές και να τους βγάζει τα άπλυτα στη φόρα.Επίσης καθόλου τυχαίο που η απόφαση βγήκε σε περίοδο με πολλά εθνικά θέματα στην επικαιρότητα και την ώρα που δίνουν το μισό Αιγαίο στους Τούρκους.
      Να σας σώσει τώρα ο Βελόπουλος με τις αλοιφές.
      Εγώ προσωπικά δεν ξανα πάω για ψήφο.Ο Ηλίας ήταν η τελευταία ελπίδα.Καληνύχτα σας.

    39. Mεγάλη Ήττα της Δημοκρατίας από τον φασίστα στησοδίκη πουστάνθρωπο Κούλης που δίκασε παρέα με τα ορφανά της Αριστεράς, με τα κόμματα της πουστιάς, με τα πορνοκάναλα την Χρυσή Αυγή με ψεύτικα στοιχεία.
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΛΑΔΩΜΕΝΗ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΗΔΗΜΕΝΗ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ ΤΡΥΠΙΑ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!!

    40. Πάρτε το χαμπάρι. Η Ελλάδα είναι μία κομμουνιστική χώρα γιατί ο Έλληνας γουστάρει παραμύθα. Και υπάρχει μεγαλύτερη παραμύθα από τον κομμουνισμό? Γι΄αυτό σε όλη την Ευρώπη τα κομμουνιστικά κόμματα εξαφανίστηκαν και στην Ελλάδα τα κομμουνιστικά κόμματα κυβερνάνε. Γιατί ο Έλληνας θέλει παραμύθιασμα. Απ΄έξω στην επιφάνεια ισότητα, όχι αδικία, δουλειά για όλους τα παραμύθια του κομμουνισμού και κάτω από την χρυσωμένη επιφάνεια δικτατορία, στρατόπεδα συγκέντρωσης γκουλάγκ, ξύλο, χαφιεδισμός, τρομοκρατία, τα στελέχη του κόμματος να τρώνε με δέκα μασέλες και ο λαός στην λόρδα, αυτά τα ζήσανε στην Σοβιετική ένωση και βάλανε μυαλό. Στην Ελλάδα δεν λένε οι Έλληνες να βάλουνε μυαλό. Και ούτε θα βάλουν μυαλό γιατί ο Έλληνας δεν μπορεί να ξεχωρίσει το παραμύθι από την σκληρή πραγματικότητα.

    41. και τωρα πατριωτες τι θα ψηφισετε ……..εγω παντος εβγαλα τα συμπερασματα μου πιστευω και εσεις τετοια αποφαση ειναι χαστουκι στη μαπα καθε πατριωτη.απο ποιους……αντε για σας….ρε σωκρατη για αυτη την δημοκρατια πεθανες,,,,,,,κριμα

    42. Για ποια δημοκρατία μιλάμε….εδώ βάλανε την καθαρίστρια φυλακή κ της ρίξαμε 10 χρόνια στο κεφαλή κ έπρεπε να παρέμβει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας για να σωθεί από το σύστημα. .,game ovet hellas

    43. Φαντάζομαι πως σκίζονται να συλλάβουν κ να δικάσουν κ τους δολοφόνους της Marfin… Τι,όχι;; Θα γίνουν συλλήψεις,θα επιβληθούν πρόστιμα για συνωστισμό κ συνάθροιση εκατοντάδων κόσμου σωστά; Τι, ούτε;;; Θα σκάσω από περηφάνια για την επιλεκτική δημοκρατία μας.

    44. Όποιος εκπλήσσεται, τότε μάλλον είναι αφελής, καθώς η απόφαση είχε παρθεί από την πρώτη μέρα που μπήκε η Χρυσή Αυγή στη βουλή. Περίμεναν την αφορμή και αυτή δόθηκε από τον Ρουπακιά,

    45. NTΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΗ ΔΕΞΙΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΨΕΥΤΟΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ELLADISTAN

    46. Οι αριστεροί δημόσιοι υπάλληλοι της έδρας έβγαλαν το άχτι τους !! Το βράδυ θα παρτάρουν με καμμιά 50ριά πάκια για να γουστάρουν !!!!

    47. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑΖΙ…..της ΝΔ

      — Ο γενάρχης της οικογένειας Μεϊμαράκη στο Ηράκλειο, ο πολιτικός
      Βασίλειος Μεϊμαράκης, δεν είχε διστάσει να καταγγείλει με αποτροπιασμό
      τις «ωμότητες» των συμπατριωτών του κατά των Γερμανών αλεξιπτωτιστών στη
      Μάχη της Κρήτης, ενώ δήλωνε ότι τασσόταν στο πλευρό της κυβέρνησης
      Τσολάκογλου («Ελεύθερον Βήμα» 5.6.1941). –Άλλα μέλη της οικογένειας
      Μεϊμαράκη διαδραμάτισαν επιλήψιμο ρόλο κατά τη διάρκεια της Κατοχής στην
      Κρήτη.

      —Ο παππούς του σημερινού υπουργού Επικρατείας και βουλευτή
      της Ν.Δ. Σίμου Κεδίκογλου, βεβαίως και του συνώνυμου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ,
      συνεργάστηκε στην Κατοχή με τους Γερμανούς ως διερμηνέας τους.

      —-Ο Θάνος Καραμανλής, εξάδελφος του Κωνσταντίνου Καραμανλή, υπήρξε
      συνεργάτης των Γερμανών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Καταδικάστηκε ως
      δοσίλογος και μεταπολεμικά προτίμησε να εγκατασταθεί μόνιμα στη Γερμανία.

      —Ένας άλλος, ο Δανιήλ Καραμανλής, που έγινε καλόγερος στο Άγιον Όρος
      καταδικάστηκε ως δοσίλογος και μάλιστα ως βουλγαρόφιλος σε πολυετή
      φυλάκιση.

    48. Τους φηφισαν 500.000 πολιτες….και το μονο που κανανε ηταν να βριζουν στη βουλη….
      Ποσες μηνυσεις ρε, καταθεσανε για εσχατη προδοσια…απο τους δημοκρατες…?
      Ποσες αλλες προσφυγες και αγωγες κανανε σε ημεδαπα και αλλοδαπα δικαστηρια…προς οφελος του Ελληνα Πολιτη…και του Εθνους…εναντια στα μνημονια…στη μασα…στην παρανομη μεταναστευση….?
      Γιατι ρε, οι πατριωτες της φακης… δεν προσεφυγαν στο διεθνες ποινικο δικαστηριο και να Ξεσκισουν….
      τους τουρκαλαδες…?

      Κωλος και βρακι… με το συστημα…
      Κονομα φιγουρα λογια ψευτοπαλικαριες ψιλο-καρπαζωματα στους απλυτους..στρατιωτικη περιβολη…λαβαρα…
      Καθε μερα αποκριες…
      Και… τους….κατσανε και στο σκαμνι…για τους ψηφους…

      Και απο την αλλη…
      Να πετας στα Σκουπιδια…την προταση του εισαγγελεα….δηλ. του εκπροσωπου του νομου…
      (για τα περι εγκληματικης οργανωσης…)
      Πες… του παναθηναικακια…να τους γαμησει…κλπ,…

      Ωραια δημοκρατια…

    49. Το γεγονος οτι ο Κασιδιαρης ειχε κανει μήνυση προσφατα στον Μπακογιαννη, αυτο τους πόνεσε.

    50. Σε λιγο που θα μπει ο Ερντογάν στην Ελλάδα στειλτε ολους αυτους που συγκεντρώθηκαν σημερα εξω απο τα δικαστήρια να πολεμησουν. Εμεις δεν πολεμάμε για αυτο το μπουρδελο.

    51. Τώρα που θα μπει ο Ερντογαν ας πάνε να πολεμήσουν αυτοί που διαδήλωσαν σήμερα. Πουστηδες, γύφτοι, Πακιστανοί, ΜΚΟ κτλ. Καληνύχτα Ελλάδα!!!!!

    52. ΠΑΚΙΣΤΑΝΗ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ????
      ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ……..
      ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ,,
      ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ 28 ΟΚΤΟΜΒΡΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΗ..
      ΚΑΛΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ !!!!!

    53. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
      ΤΕΡΜΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ Σ’ΑΥΤΗΝ.
      ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ 18 ΕΤΩΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟ ΣΤΟΠ
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΦΥΛΑΚΗ.
      ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
      ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    54. Οι τελευταίες μέρες του ψευτορωμεΐκου είναι αυτές…..
      Καμία δικτατορία δεν κρατάει για πάντα.
      Πέρα από τους δωσίλογους πολιτικούς θα δικαστούν και οι δικαστές.-

    55. ωραια. τωρα τη σωσαμε τη χωρα.αυτο ηταν το προβλημα.μας. να τιμωρειται οποιος σκοτωνει. ΝΑΙ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, αλλα που ειναι οι κατηγορουμενο για τους 2 της χ.α.α ξεχασα εκεινοι ειναι αριστεροι αρα τους κρυβουν καλα ολοι. και η κυβερνηση και η αλλοι. που ειναι αυτοι που εκαψαν εγκυο κοπελλα και τρεις ακομα;;;;; α ξεχασα κι αυτοι αριστεροι ειναι αρα τους κρυβουμε κι αυτους. . συγχαρητηρια λοιπον για την κοκκινη χουντα.

    56. Η απόφαση ήταν στημένη απο τον Μητσοτάκη και το συναφή σκυλολοι του την αποφαση την εβγαλαν κατ εντολή Μητσοτάκη Τσίπρα Γεννηματά Κουτσούμπα

    57. ΠΗΓΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟς ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ.ΞΥΠΝΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΤΑΝΚΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΧΕς?

    58. Να είναι ευχαριστημένοι που δεν υπάρχει θανατική ποινή διότι το “ανεξάρτητο ” Δικαστήριο θα την είχε επιβάλει αν το ζητούσαν οι αριστεροκομμουνιστές “δημοκράτες” που είχαν συγκεντρωθεί απ΄έξω .Σε λίγο τις ποινές θα τις αποφασίζουν τα κόμματα του “συνταγματικού τόξου” έτσι δημοκρατικά χωρείς δικαστήρια .Αυτή ήταν η αρχή..

    59. ξερει κανενας αν ειναι τελεσιδικη η αποφαση η εχει καποιο ανωτατο διακαστηριο να κανουν εφεση? ειμαι απο κυπρο και δεν γνωριζω τι ισχυει στην ελλαδα

    60. Με νοιάζει για τον Ηλία Κασιδιάρη και δεν είμαι χρυσαυγίτης. Πιστεύω ότι ο λόγος του είναι αυτός που ενόχλησε περισσότερο και έτσι τον φιμώνουν για δεύτερη φορά. Υπήρχε μία ελπίδα από έναν πολιτικό που δεν είναι γόνος, χάθηκε και αυτή, όπως φαίνεται. Δεν είναι το στύλ του, τέτοιο και δεν πρέπει να κρίνεται αυτός ο άνθρωπος σαν δολοφόνος. Τον έφαγε ο γόνος περιωπής… μισός Τέρης-μισός Μήτσο.

    61. σε 5 χρονια που ο ηλιας θα ειναι προθυπουργος ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ

    62. Ο μεγαλυτερος ρατσισμός στη πράξη. Καταδίκη για τις πεποιθήσεις. Αναμενόμενο όπως είπαν και οι άλλοι σχολιαστές .Ηθικοί αυτουργοί θα πει κάποιος αν και δε συμφωνώ. Ηθικοί αυτουργοι για μαζικούς θανάτους αλλά και πάρα πολλά οικονομικά εγκλήματα είναι πάρα πολοί πολιτικοι οι οποίοι είναι ελεύθεροι και απολαμβάνουν τη χλιδάτη ζωη στις βιλλάρες τους εις υγείαν των κορόιδων. Για το σημερινό έγκλημα θα μιλήσει κανείς? Συμφωνα πάντα με τους “ειδικούς” λογω ατομικής ανευθυνότητας (συνωστισμός δεκάδων χιλιάδων ατόμων) θα έχουμε έξαρση κρουσμάτων άνευ προηγουμένου ειδικά στην Αττική. Πολλοί θα κολλήσουν και οι θάνατοι θα εκτοξευτούν κατακόρυφα και ηθικοί αυτουργοί είναι όλοι αυτοί που ήταν ο ένας πάνω στον άλλο. Συμφωνα με τους “ειδικούς” πάντα. Αναμένουμε λίγες μερες και αν δεν υπάρχει ραγδαία αυξηση κρουσμάτων και θανάτων τότε ο νοών νοείτω

    63. ΑΠΟΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!
      ΚΑΛΑ ΕΝΟΧΟΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΗ Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ,,,
      ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΝΙΑ !!!!! ΑΙΩΡΗΣΗ,,,,,,,
      ΕΡΕ ΕΛΛΗΝΑ Μ@Λ@Κ@ααααααααααααααα
      και πετυχαν την καταγωγη την προγονικη παλη…..ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑΣ….

    64. Πάει και το κόμμα του Κασιδιάρη τώρα, πάνε και όλα. Άντε γεια!

    65. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ ΠΟΥ ΤΗ ΒΙΑΣΕ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ…ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ…ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ…ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ 200+ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ…ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ…

    66. Αυτά μόνο στην Αλβανία του Χότζα γίνονταν και στην βόρεια κορέ, όπως σωστά γράψει αναγνώστης πιο κάτω. Δε μιλάμε για τον εγκληματία Ρουπακιά, μιλάμε οτι καταπατίθηκαν πλήρως τα στοιχεία υπεράσπισης, όπως το βίντεο Μπαλτάκου, το ηχητικό με τον Παναθηναικάκια, η απαλακτική εισήγηση του εφέτη Σαλατα, η αθωωτική πρόταση της εισαγγελέως κας Οικονόμου, η δράση του αρχιτραμπούκου του ΚΚΕ Σ Πουλικογιάννη κα… Φυσικά ο επίλογος δεν γράφτηκε ακόμα. Τπν Φύσσα τον σκότωσαν 15 άτομα, η ΚΟ του 2012 του δεύτερου γύρου των εκλογών, 18 βουλευτών κρίνονται ένοχοι. Αυτά είναι ΝΤΡΟΠΗ για την Ελληνική δικαιοσύνη!!!! Πως μπορούμε να εμπιστευόμαστε πλέον την Ελληνική δικαιοσύνη; Δε μιλάμε μόνο για την Χρυσή Αυγή, αύριο μπορεί να διωχθεί με τον ίδιο τρόπο όποιο κόμμα τρώει ποσοστά, η δεν αρέσει.

    67. Ο/Η τα προστιμα για μασκες ειναι ελληνες δεξιους μονο λέει:

      λαθροπιθηκια γυφτοι και αριστεροι ελληνες κανουν οτι γουσταρουν
      Κοροιδια σκετη

    68. Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα.

    69. Τα έργα και οι ημέρες του Δημοκρατικού τόξου θα αφήσουν εποχή στο Ελλάδισταν. Θα είναι σαν το χρυσό αιώνα του Περικλέους. Θα τους ευγνωμονούν οι δημοκρατικοί πολίτες ακόμα και αν τρώνε απο σκουπιδοντενεκέδες.

    70. Και μάλιστα νίκησε η αριστερή δημοκρατία της πουστιάς, της κωλοτρυπίδας και του κώλου με χορηγό τον στησοδίκη Κούλης τον οπισθογλεντζέ!!!!

    71. Με το Καπελώνη και τον Φουντούλη τι γίνεται δε θα τιμωρηθούν οι ένοχοι

    72. Πάντως όταν συγκεντρώνονται 10.000 αριστεροί αναρχικοί, ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται με τίποτα. Ζήτω η δημοκρατική Χούντα !!!!

    73. κουληηηηηηηηηηηηηηηηηηη…….. τον ατιμο…. αμα θελει…… παπαδες κανει…..

    74. Ούτε στη βόρεια Κορέα! Το λιακο δεν τον ανακοπτετε ότι κι αν κάνετε.. Δε θα κάτσω πάντως να σκάσω.. Αυτή η χώρα είναι πουλημενη.. Ας κοιτάξω κι εγώ τη σύνταξη μου που βγαίνω σε λίγο.. Ο σώζων εαυτόν σωθητω στο ελλαντα

    75. Το στημένο δικαστήριο του στησοδίκη Κούλης μαζί με τα ορφανά της Αριστεράς να κλείσουν φυλακή όλη την Χρυσή Αυγή,
      ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!!! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΔ ΚΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    76. το περιβόητο ηχητικό Σαμαρά με τη χυδαία και παράνομη εντολή προς τον εισαγγελέα Ντογιάκο να φυλακίσει πολιτικούς του αντιπάλους τι τους λέει?? μήπως κατάχρηση εξουσίας?

    77. ποιο ήταν το οικονομικό κίνητρο που απαιτεί η εγκληματική οργάνωση;;;;; είχαν κίνητρο τον “ναζισμό”;;;;; αυτό δεν είναι οικονομικό και όλοι είναι μπατίρηδες με την ΧΑ να έχει ελεγχθεί δεκάδες φορές από το ΣΔΟΕ.

    Comments are closed.