ΤΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΙΤΖΙΚΙΑ – ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ; ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΗΤΗ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΠΕΡΑΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ

    Κοινοποίηση:
    (Γ.Τ. Πρωθυπουργού/ Δημήτρης Παπαμήτσος)

    Έχει ξεπεράσει κάθε όριο ο τύπος που έχουμε για πρωθυπουργό. Το μήνυμα που η ΕΡΤ θέλησε να μας περάσει ως “ζωντανό”, ήταν γραμμένο από πριν. Για την ακρίβεια ήταν κακογραμμένο!

    Και αυτό γιατί αν το ακούσετε και εσείς, θα ακούσετε και τα τζιτζίκια που τραγουδάνε σε… δεύτερη φωνή μαζί με τον επαρμένο Κούλη. Κι αν η πόρτα του Μαξίμου ήταν ανοικτή και τα τζιτζίκια ήταν από τον Εθνικό Κήπο, ένας δεν βρέθηκε να τα ακούσει και να την κλείσει;

    Πάντως, η άποψη που επικρατεί είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε καν χάλασε τις διακοπές του. Οτι παραμένει στα Χανιά και συνεχίζει τα μπάνια του και πίσω του υπάρχει “σκηνικό”. Πρόκειται για έναν πολιτικό που δεν διστάζει να μας λέει ψέμματα και να μας κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα μας, μιλώντας για λάθη, αστοχίες, “δεν ήξερα, δεν γνώριζα” και για σκοτεινές δυνάμεις από το εξωτερικό (τι άλλο θα ακούσουμε;;;;) που θέλουν να μας βλάψουν!

    Δείτε μερικές απο τις αντιδράσεις του κόσμου στο twitter:

    https://twitter.com/KyraToxotina/status/1556609845322780672?s=20&t=1AsUv_u0xZQ9Vz8JCv6bTQ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Μόνο με επανάσταση θα φύγουν οι προδότες πολιτικοί.

    2. Στην Αθηνα σημερα φυσαγε,αν δειτε πισω απο το παραθυρο δεν κουνιεται φυλλο….

    3. Για να βγει τετοιο σκανδαλο στην φορα , σημαινει οτι η CIA που τον χρηματοδοτουσε , τωρα τον αδειαζει.Το ερωτημα ειναι ΓΙΑΤΙ ??

    4. Αν η κοινωνία δεν αντιδράσει και δεν είναι σύσσωμη, η επόμενη περίοδος του σύγχρονου μεσαίωνα θα είναι πιο δύσκολη. Εσείς για παράδειγμα ιατρικοί σύλλογοι, γιατροί γιατί δεν ζητάτε έμπρακτα την επιστροφή των συναδέλφων σας που είναι σε ΑΝΑΣΤΟΛΗ;;;

    5. Τελικα δεν μαθαμε,
      γιατι τον παρακολουθουσε τον Ανδρουλακη;
      Το τι βρηκαν απο την παρακολουθηση δεν θα το μαθουμε ποτε,
      το ξερουν οι δυο τους!
      Κυβερνηση κι αντιπολιτευση τα ιδια σκ@τ@.
      Ουσιαστικα κυβερνουν αυτοι που τους διοριζουν και κινουν τα νηματα και μεσω των δικων των ΜΜΕ,
      μας βαζουν να ζηταμε εκλογες,
      λες και θα αλλαξει τιποτα.

    6. Η πατσαβουρα που παριστανει την Προέδρο της Δημοκρατιας που κρυβεται τωρα ?

    7. ΤΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΙΤΖΙΚΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    8. πόσο μισελληνας είναι;;;;;; ξεπερνά κ. ΤΟΥΣ γνωστούς δηλωμένους εχθρούς μας.
      αφοδευμα με κοστούμι, ψυχανωμαλο κάθαρμα, καθικι του κερατα, πουστρολουγκρα ολκης, σίχαμα. πότε θα ξεραθεί να μην υπάρχει, μια σφαίρα κ. να να τελειώνει η υπόθεση.. ΑΛΛΆ ΒΡΩΜΆΝΕ Κ. ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΛΟΙΠΟΊ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΊ, ΗΒΑΤΡΑΧΟΜΟΥΡΑ με το πολυτελές 300τμ διαμέρισμα στο Μεταξουργείο δωράκι από γεκτερνα, ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΟΛΟΙ. ΟΛΟΙ ΉΤΑΝ Κ. ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΉΚΙΑ Κ. ΒΔΕΛΛΕΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ.

    9. Έπεσα ακριβώς μέσα…Θα το ρίξει σε εθνικα θέματα για να αποφύγει να πει την αλήθεια!
      Αλλά να επιτρέπεις να παρακολουθούνται πολίτες ,εργαζόμενοι και Δημοσιογράφοι χωρίς λόγο μόνο για να τους υποκλέπτεις επιχειρηματικές ιδέες είναι Δημοκρατικό !
      Δεν περίμενα από έναν δειλό και κομπλεξικο να πει την αλήθεια έτσι και αλλιώς !

    10. Θ είχατε ψοφησει αν δεν είχαμε Μητσοτάκη πριν 2χρ.με κορόνα…..μια χαρά τ πηγε!!!!!!
      Με άλλο κομμα θ πέθαινε η μισή Ελλάδα κ την άλλη μισή θ την αντικαταστουσε με αλλοδαπους!!!!!!
      Μπραβο Κυριάκο!

      1. μήπως αυτά που λες εφαρμόζονται τώρα με το από-κομμα του βλαμμένου του αρχηγού σου;;;;; τα ίδια χάπια παίρνετε;;;

      2. Αν έχεις φόβο με την κορόνα πιες Βεργίνα. Πόσο πιο τρολ ακόμα βρε καημένε μετά από 2.5 χρόνια με “πανδημίες” κι “αόρατους εχθρούς” ασχολείσαι;

      3. Μπραβο Κυριακο ειχες 30000 νεκρους απο κορονα με τα σκληροτερα μετρα στην Ευρωπη, η Σουηδια χωρις καθολου μετρα ειχε σχεδον τους μισους.

      4. εδω γινονται μονο σοβαρες κουβεντες. απαγορευονται τα αστεια και οι χοντρομαλακιες

    11. Δεν βάζατε ένα λοκντάουν στα τζιτζίκια; Σε εμάς έβαλες να μη φύγουμε από το νομό, στα τζιτζίκια βάλε να μη φύγουν από το δέντρο! Σκληρό λοκντάουν και εμβολιασμός τζιτζικιών, γιατί μετά τον πιθηκοιό έρχεται ο τζιτζικοιός! Μην ανησυχείτε όμως, και εμβόλιο υπάρχει και η μίζα από αυτό!

    12. Απ’το πολύ ακαταδίωκτο πήδηξαν όλη τη νομοθεσία οι πολιτικοί.

    13. Αυτο που φοβαμαι ειναι οτι ναι μεν αυτος ο καραγκιοζης που λεγετε κουλης ειναι τελειωμενος αυτο θελουμε οι περισσοτεροι αυτο που με τρομαζει ειναι οτι θα ξαναψηφισουν κομματα της κατοχικης βουλης για να ριξουν τον ηλιθιο μην σκεπτομενοι οτι ετσι ειναι σαν να τον ξαναψηφιζουν. Ολοι η βουλη ενας οχετος .

    14. Παντος χειροτερο ειναι να λεει οτι δεν γνωριζω αυτο σημαινει οτι δεν κυβερναει την χωρα αυτος αλλα σκοτεινες δυναμεις.
      Απο οπου και να το πιασεις..εχει τεραστιες ευθυνες και πρεπει να λογοδοτησει σε δικαστηριο…η εκλογες ειναι το λιγοτερο.

    15. Το έχω ποστάρει επανειλημμένα. Αυτός δε φεύγει με τίποτα. Και δεν υπάρχει κάποιος να τον κουνήσει στην τελική.

    16. Σταματήστε να πληρώνετε και να βγούμε όλοι στους δρομους

    17. Το μόνο που μπορεί να πεις γι’ αυτό το άθλιο υποκείμενο είναι : Μητ..κη γαμ..σαι !

    18. Είσαι ψεύτης δεν σε πιστεύει κανείς!
      Γιατί δεν λες για τις υποκλοπές σε πολίτες χωρίς λόγο!Γιατί δεν λες για υποκλοπές πολιτών ψηφιακών αρχείων, υποκλοπές domain , παραγγελιών προϊόντων,τιμοκαταλογους,προμηθευτές,επαγγελματικά σχέδια κ ιδέες,κωδικούς email,τραπεζικούς λογαριασμούς κλπ
      Βέβαια δεν θα περίμενα να πεις για αυτό θα σου πω ένα άλλο τροπάριο….της Κασσιανής.

    19. κι εγώ κάνω διαγγέλματα από το Μαϊάμι με φόντο το πρώην γραφείο μου στο Κίεβο αλλά δεν ακούγονται τζιτζίκια στο βάθος… Είσαι μεγάλος διακοπάρχης ρε Κούλη…

    20. Ο ξευτίλας δεν κάνει ούτε για τσοπάνης και τον κάνατε πρωθυπουργό, τελειωμένοι ραγιάδες

    21. Στέφανε ολα τα ανδρείκελα που βγαίνουν στα χρυσοπληρωμένα καθεστωτικά ΜΜΕ οι δημοσιοκάφροι του συστήματος τούς λένε τι θα πούνε , και σε “ενημερωτικές” εκπομπές όλες οι συνεντεύξεις είναι στημένες τόσο οι “ερωτήσεις ” οσο και υποτιθέμενες “απαντήσεις” τους , ψάξτε το

    22. Χουντοκούλη σήμερα μου ήρθε εξωτικό από την ΔΕΗ να πληρώσω σου πάνω από 2 χιλιάδες ευρώ συν την ΕΡΤ και τον Δήμο!!!!
      Αυτά τα λεφτά θα τα πληρώσεις εσύ χουντοκούλη!!!!!
      Δεν πληρώνω ΔΕΗ!!!!
      ΤΕΛΟΣ!!!!
      Αν η ΔΕΗ βάλει στημένη δικαιοσύνη να πληρώσω με αυτό το γελοίο εξώδικο που μου έστειλε αυτά τα πάνω από 2 χιλιάδες ευρώ ενώ ο ΔΕΔΔΗΕ μίλησε για κούρεμα αυτού του ποσού που αγνοεί η ΔΕΗ προτιμώ να ταξιδέψω για άλλους κόσμους γιατί η άλλη ζωή δεν έχει ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, ούτε φόρους και ούτε θα με ενοχλούν οι βρυκόλακες του απάνω κόσμου!!!!!!!!!!

      1. εισαι με τα καλα σου ανθρωπε? γιατι ΕΣΥ να ταξιδεψεις για τον αλλο κοσμο? δεν ειναι προτιμοτερο να ταξιδεψεις ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ στην θεση σου? τοσοι υπαρχουν. πρωην και νυν βουλευτες. πρωην και νυν υπουργοι και κυβερνητικοι αξιωματουχοι. διαλεγεις καποιον στα κυβικα και στις δυνατοτητες σου, βρισκεις τα στοιχεια επικοινωνιας, την στηνεις εξω απο το σπιτι του και οταν βγει του κοβεις το λαρυγγι. τωρα αμα πας σε τιποτα χουφταλα (και ας μην ειναι πρωτοκλασατοι) στυλ παγκαλος, σημιτης μπορεις να φας και 3-4 μαζεμενους πριν σε πιασουν.

    23. ΝΔ καρφι για μονοψηφιο στις επομενες εκλογες….

    24. Η σκοτεινή δύναμη απο το εξωτερικό είναι αυτός ή υπόλοιπη Βουλή και όλο του το σόι.

    25. Αντε και στο διαβολο παχυδερμοχαλβα! Δειξε μας το εργο σου δοσιλογε των…. πρεσβευτων των ΗΠΑ στην Ευρωπη!

    26. Ψηφοφόροι μητσοτάκη…..ξυπνήστε επιτέλους από τον λήθαργο σας.
      Έλεος πια

      1. Θα αστειεύεσαι… αυτοί έχουν χάσει τον ύπνο τους τώρα που θα χάσουν και το μεροκάματο.

    Comments are closed.