ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ Ο ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ksylodarmos-stathmarxi-omonoia-14-1-21

    Ένα νέο βίντεο από τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του μετρό στο σταθμό της Ομόνοιας, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

    Στο νέο αυτό βίντεο, από κάμερα ασφαλείας του σταθμού, φαίνεται καρέ – καρέ την επίθεση των δύο ανηλίκων, ηλικίας 17 και 15 ετών στον σταθμάρχη. Όπως μπορείτε να δείτε, σε αυτό εμφανίζονται οι δράστες και όλο το σκηνικό της επίθεσης που έγινε στον σταθμάρχη στην αποβάθρα και ο σκληρός τρόπος με τον οποίο του επιτίθενται.

    Δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Open.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. εγω παντως ειδα οτι ο σταθμαρχης τους κυνηγησε και μαλιστα εσπρωξε κιολας η κανω λαθος;

    2. Ο πατέρας τους ξέρουν ποιός είναι?

    3. Ενώ όλον αυτόν τον καιρό οι αραπαδες του Ισλάμ σφάζουν κλέβουν βιάζουν δολοφονούν , ένα μαντρόσκυλο του συστήματος τα έβαλε με δυο Ελληνόπουλα που αρνήθηκαν να σκύψουν το κεφάλι στα φασιστικά διατάγματα της εξουσίας που αντιπροσωπεύει το μαντρόσκυλο… … και εσείς από τους καναπέδες καταδικάζετε τα παιδιά που αντέδρασαν , και από την άλλη κλαψομουνιαζετε γιατί δεν αντιδρούν οι Έλληνες…….

    4. Εγώ έχω ακόμα την απορία τη είδους σχέση έχει ο 27χρονος ειδικός φρουρός με την μητέρα των παιδιών (λογικά θα είναι τουλάχιστον 36 ετών) ώστε να φτάσει στο σημείο να ρισκάρει την δουλειά του δίνοντας της συμβουλές..

    5. Μόλις τόλμησαν 2 ανήλικα Ελληνόπουλα να εναντιωθούν στον φασισμό της ΝΤΠ και των πενηντάρηδων που τον επιβάλουν , πέσατε πάνω τους σαν κοράκια. Να πάνε να βρίσουν και να προπηλακίσουν τους αλλοδαπούς τα λαμόγια της επιβολής, να βρεθούν μαχαιρωμένοι. Ποσο παθητικά πρέπει επιτέλους να γίνουν τα παιδιά για να επιβιώσουν ;;;;;;

      1. ΜΗ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ!!!!
        Άλλο η αντίσταση κι άλλο αυτό!! Στή συγκεκριμένη περίπτωση, η αντίσταση ήταν νά μή φορέσουν τή μάσκα. Τά υπόλοιπα ήταν περιττά καί ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!!!

    6. ξύλο ξύλο ξύλο και φούτσο στους κρατικούς νταβατζήδες του μαφιόζικου καθεστώτος!!!!!

    7. Αν δεν ακούσω την στιχομυθία που προηγήθηκε δε πρόκειται να κατηγορήσω τους θύτες…

    8. Οταν του πεταξε το κουτακι φαινεται να του ειπε χοντραδα ο σταθμαρχης. Κατα τη γνωμη μου λαθος ολη αυτη η φασαρια η οποια απορεει τελικα απο τοσο πιεστικες καταστασεις που περναμε ολοι εδω και ενα χρονο. Τα πουλημενα καναλια συνεχιζουν μια “ανιλεος” επιθεση μονο κ μονο για να παρουσιασει καποιους “αρνητες”.
      Προωθει εισαγγελατους ως προτυπο και συγκαλυβει ενα σωρο εκτροπα που σημβαινουν καθημερινα απο λαθρους και γyfτους, εως πληρωμενους εκτελεστες.
      Περισσοτερο “μισος” προωθουν τα καναλια παρα ο διαπλικτισμος αυτος.
      Αν τα παιδια ειναι λαθροι απλα αμεσες απελασεις.

    9. πήγε ο νταής ρουφιάνος του καθεστώτος να κάνει τσαμπουκά και βρήκε τον μάστορά του!!!!!

    10. δεν θα απορήσω αν έχουν κακοποιήσει και άλλους που βρέθηκαν στο διάβα τους για ασήμαντη αφορμή. Και βέβαια η άρνηση δακτυλοσκόπησης δείχνει ότι ανησυχούν να μην συνδεθούν με προηγούμενα εγκλήματα. Διαμάντια του υπόκοσμου

    11. μιλάμε για άτομα που θέλουν αναμορφωτήριο στην καλύτερη και ποινική δίωξη στους γονείς για παραμέληση ανηλίκου, να χαίρεται τα παιδιά της η κυρία.

    12. 100% έχουν προηγηθεί άσχημα πράγματα μέσα στον ηλεκτρικό.
      Τα κανάλια μισές αλήθειες παρουσίασαν.
      Μπορεί να βρεθεί κάποιος που έχει βίντεο και να δούμε τον σταθμάρχη με χειροπέδες.
      Παρά πολλοι βιάζεστε να κατηγορησετε.
      Αυτό που είδαμε ήταν το αποτέλεσμα.Την αιτία δεν την είδε κανείς μας ούτε την άκουσε.
      Άμα τη βλέπει σερίφης του Τέξας ο καθένας αυτά παθαίνει.Ευτυχως που ήταν 2 ,θα μπορούσε να ήταν 50+

    13. Δεν υπάρχει ούτε ένας νεαρός που να μην έχει δεχτεί επίθεση από 50άρηδες σε μέσα μεταφοράς. Ανώριμοι, κομπλεξικοί “γέροι” ζηλεύουν τα νιάτα και τους επιτίθενται σε Μ.Μ.Μ. εκ του ασφαλούς. Τώρα με τις κωλομάσκες το κακό έχει παραγίνει. Τα περισσότερα παιδιά δεν απαντούν στις επιθέσεις των “γέρων” . Ε τώρα έπεσαν και μερικές “ψιλές”. Πρέπει να είμαστε με τα νιάτα κι όχι με αργόσχολους 50άρηδες που χώθηκαν με βύσμα στο μετρό, απολαμβάνουν μεγάλες απολαβές και εκτονώνονται σε νεαρούς.

      1. ΤΆ νιάτα νά κοιτάξουν νά μή βγάζουν τό σιγαστήρα από τίς εξατμίσεις που μάς ροκανίζουν τά αυτιά νυχθημερόν γιά νά τό παίξουν μάγκες. Άντε γιατί έχουμε φτάσει κι εμείς στά όριά μας νά μάς ξυπνάνε στίς 2:30 τή νύχτα. Νά σέβονται τήν ησυχία τού κόσμου.

      2. Το περιστατικό έχει χωρίσει τον κόσμο σε δύο ομάδες είναι τελείως ακαιρο να περνούμε θέση χωρίς να ξέρουμε όλο το συμβάν καλό θα ήταν να ηπαρξουν μαρτυρίες πως ξεκίνησε το περιστατικό και τη συμπεριφορά του ελεγκτή.

    14. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΕΙΡΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΙΝΙΕΣ, ΒΙΑΣΜΟΙ, ΑΠΑΓΩΓΕΣ, ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΚΤΛ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΘΥΜΑ ΗΜΙΘΑΝΕΣ,
      ΩΣΤΟΣΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΌΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ!!
      ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ “ΑΡΝΗΤΕΣ” ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ!!
      ΣΕ ΚΑΘΕ ΆΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ! ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΈΒΡΙΣΚΕ ΚΑΝΕΙΣ!

      1. Ασχολούνται καί μέ τήν Μπεκατώρου, όχι μόνο μέ τόν ξυλοδαρμό.

    15. Μαθαμε καλα. “Μας εβρισαν το σπιτι”…. Ταχα. Η φραση ” Και στο σπιτι σας ετσι συμπεριφερεστε” ειναι προφανες οτι δεν ειναι εξυβριση οικου. Αλλα μαθαμε καλα. Ειδαμε και την προκομενη μητερα τους. Και η σχεση με τον αστυνομικο???? Εχει εδω να κουτσομπολευσει η γειτονια.. …… Αυτο αγαπημενα μου παιδακια αποτελει προσβολη του σπιτιου μου. Δινω την ευκαιρια στον καθε τυχαρπαστο να μας σχολιαζει. Και μαλιστα σκαιοτατα. Αλλα ποιος θα τα μαθει αυτα στα παιδια. Η μητερα τους?????? Κακομαθημενα αριστεριζοντα τσογλανια

    16. Ο Κούλης κάνει ντόρο προεκλογικό, παντού ταχει χ3σει, ε εδώ να φανεί πως έκανε κάτι

    17. Γράφτηκε ότι είναι απο χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Ισχύει?

    18. ΡΕ ΜΛΚΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΌΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ Κ0Λ0ΜΑΣΚΕΣ;;;
      ΑΛΛΆ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ…
      ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕΡΙΦΗΣ ΣΤΑ 15ΧΡΟΝΑ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΣ ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΈΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΠΕ)

    19. Πήγαινε γυρεύοντας ο υπάλληλος. Αρκεί να δει κανείς το βίντεο χωρίς την περιγραφή που δίνουν οι δημοσιοκαφροι. Αν ήταν ισλαμοπιθηκια ο νταής ελεγκτής θα έκανε πως δεν βλέπει τίποτα .

    20. Ο σταθμαρχης εχει ηλικια περιπου 43,45 ετων. Και τον ξυλοφορτωσαν δυο 15χρονα. Αν εβγαινε με τη συζυγο και τα παιδια του και απειλουντο απο μερικους ενηλικες κακοποιους ,τι θα γινοταν; Απλά θα εβλεπε ο σαπιοκοιλιας να βιαζουν τη γυναικα και τα παιδια του και θα εκλαιγε.Ειναι φαινεται απο εκεινους τους τυπους,που για να πάνε περιπτερο παιρνουν το αμαξι τους.Απο εκεινους που δεν πάνε απο τις σκαλες αλλά παιρνουν το ασανσερ.Το γυμναστηριο δεν θα το εχει δει ουτε σε φωτογραφια.Ολοι οσοι γυμναζονται-ανεξαρτητως ηλικιας-ειναι βλακες και αυτος εξυπνος.Βλεπω στα γυμναστηρια 65αρηδες,που μπορουν να τα βαλουν με στρατο.Ομως ο δημοσιος υπαλληλος,ενοιωθε “καλυμμενος“!Αποδειχθηκε οτι δεν ηταν!

    21. πραγματικα διαμαντια τα παλιοπαιδα. Ο μεγαλος εχει πολυ δυνατο δεξι. Ο μικρος θελει δουλιτσα ακομα. Τα παιδια δεν ευθηνοντε για αυτο. Οι γονεις ειναι εγληματιες για τα τσογλανια που εχουν φερει στην κοινωνια. Και αν τα καταφεραν να παρουν πτυχιο στα αγγλικα οπως ειπε ο πατερας δυστηχως δεν θα καταφερουν ποτε να γινουν ανθρωποι. Μαζι και ο τσογλανος της Διας δασκαλευε την μανα.Αποταξη σε αυτον και κατηγορια για κακουργημα για αποπειρα ανθρωποκτονιας απο προθεση.Αν υπαρχει ακομα δικαιοσυνη σε αυτο το κρατος.

    22. Ξύπνατε ρε δημοσιογραφαρες εδώ μέσα που επιλέγετε τι θα πει ο καθένας …δείξτε την μάνα των δύο αυτών κολοπαιδων που βγήκε να πει χτες ότι τα δύο αυτά τσογλανια γιοι της είναι τα θύματα που κακοποιήθηκαν κ όχι ο σταθμάρχης!! Δείξτε την προκλητική ελλειηνη τρελοβρώμα τι έλεγε στα δελτία!!!!!

    23. Εγώ πάντως τον είδα κι αυτόν εριστικό.
      Προσπαθούσε να τους το επιβάλλει. Ο υπερβάλλων ζήλος δε βγαίνει πάντοτε σε καλό. Τι τον ένοιαζε ;;;; Αν κάποιος αστυνομικός τους έγραφε αυτοί θα πλήρωναν το πρόστιμο!!! Άλλωστε γι’ αυτό η κυβέρνηση
      έβαλε πρόστιμα, για να τιμωρούνται οι «παραβάτες». Φυσικά και τα παιδάκια κάθε άλλο παρά καλά ήτανε όπως λένε οι γονείς τους. Και ο τρόπος με τον οποίον τον χτυπάνε δείχνει τρομερό θυμό και κακία που κανένα «καλό παιδάκι» δεν εκδηλώνει με τόσο βίαιο τρόπο για μερικές παρατηρήσεις όσο επίμονες κι αν είναι. Αυτό το πάθημα να γίνει μάθημα και στις δύο πλευρές. Εμείς οι άνθρωποι πρέπει να είμαστε ενωμένοι για ν’ αντιμετωπίσουμε την άγρια επίθεση πάνω στ’ ατομικά δικαιώματα μας που δεχόμαστε και όχι να τους αφήνουμε να πανηγυρίζουν επειδή κατάφεραν να στρέψουν τον έναν μας ενάντια στον άλλον.

    24. Στέφανε τέλικα είναι ελληνοποιημενοι η Έλληνες;

    25. Η μάνα και ο πατέρας αντι να το βουλώσουν βγήκαν να στηρίξουν και να δικαιολογησουν τα καμάρια τους. Θα εξετάσει άραγε η δικαιοσύνη εάν έχουν πάρει μέρος και σε άλλες τέτοιες ενέργειες γιατι απο τα χτυπήματα φαίνονται εξοικειωμένα τα ανήλικα!

    26. ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΆ ΠΑΙΔΙΆ, ΛΈΕΙ Η ΜΑΝΟΎΛΑ…..

      .
      ΝΑ ΤΑ ΧΑΊΡΕΣΤΕ……

    Comments are closed.