ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΩΝΗ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 15 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ!!!

    Κοινοποίηση:
    vasilako_pagwnh

    Τόσο αστεία δείχνουν αυτά που λένε, που δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να αντικρουστούν!
    Δείτε το βίντεο:

    el.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Με 2 λόγια : όσοι δεν εμβολιάζονται είναι απροστάτευτοι και θα συναντήσουν σύντομα Το Δημιουργό τους.

    2. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ : Μην τους βάζετε κι εσείς. Κλείσαμε τις τηλεοράσεις για να μην τους βλέπουμε άλλο. Όχι τώρα και εδώ που μπαίνουμε για να χαλαρώσουμε.

    3. Ε ρε γλέντια, θέατρο σκιών. Που πάνε τα λεφταμας! μετα μην αναρωτιέστε γιατί πάει κατά διαόλου η Ελλάδα! Ποιος θα μας πάρει στα σοβαρά?

    4. Αν τους πειτε στο δρομο “Σας πεσαν 10c δυο στενα πιο πισω” θα καταλαβετε γιατι ειναι ολη μερα στα καναλια και οχι εκει που τους πληρωνουμε να ειναι.

    5. Μας έχουν βρει πρόβατα κ μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Να τα κανε σε άλλη χώρα αυτά ο Κούλης θα τον είχαν ρίξει χθες. Που θα πάει ; Υπάρχει κ Θεός.

    6. Εχουν γλυκαθει με τα φράγκα και έχουν ξεφύγει τελείως. Άλλο πράγμα ο μισθος και άλλο πράγμα τα μαύρα.

    7. οσο υπαρχουν προβατα μαλακομυαλα αυτοι θα ριχνουν δουλεμα μεχρι να σβισει ο ηλιος

    8. Γιατί απλά οι μίζες είναι σημαντικότερες από τους ptotected και τους unprotected για τους ακαταδίωκτους. Σήμερα είπανε ότι δεν θέλουν μονοθεματικά με covid νοσοκομεία! Γύρευε τι κόσμος έχει πεθάνει από την αναβολή των χειρουργείων για να λένε αυτοί που κάνανε μονοθεματικά τα νοσοκομεία ότι δεν τα θέλουν μονοθεματικά! Έρχεται η Θεία Δίκη ακαταδίωκτοι.

    9. Το παρατράγουδο και η παρδαλή γίδα αποφαίνονται με κάθε ευκαιρία μπούρδες κι εμείς τους ανεχόμαστε, που θά ‘πρεπε να τους έχουμε κάνει ασήκωτους…

    10. ΑΣΧΕΤΕ,ΑΝΙΔΕΕ,ΔΙΠΟΛΙΚΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΤΣΟΚΑΡΟ,ΜΠΑΜΠΟΓΡΙΑ,ΤΗΛΕΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ ΓΛΕΙΨΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟΚΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΝΑ.

    11. δεν είναι αστείο. είναι καθάρματα; βρυκόλακες; μισανθρωπα διποδα; ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ;
      ει το χρήμα κ. η το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ μεθ ημών ουδείς καθ ημών.

    12. μπράβο ρε μακελειό, έτσι χτυπάτε τους, κάντε τους ρόμπα καθημερινά τα παλιοσούργελα

    13. Έτσι ακριβώς! Αν οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν από τους ανεμβολίαστους , τότε γιατί εμβολιάστηκαν? Κια πραγματικά αυτό που βλέπω καθημερινά, ειναι τους εμβολιασμένους να φοβούνται πιο πολύ! Και πώς γίνεται να μας λένε πως στην Ελλάδα , οι ΜΕΘ είναι γεμάυες απο ανεμβολίαστους όταν τα στοιχεία που μας έρχονται απο το εξωτερικό, για τις ΜΕΘ των χωρών τους λένε άλλα?

    Comments are closed.