ΤΟ “ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ” ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΑ ΣΑΠΙΟΚΑΝΑΛΑ! “ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΟΙ Λ@ΘΡΟ; ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΑΛ@ΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΕ ΝΑ ΤΟΝ Γ…!” – ΧΑΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΣΥΡΑΝ ΤΟΝ 55ΧΡΟΝΟ ΟΤΑΝ “ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΣΕ” 4 ΙΡΑΝΟΥΣ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    peripatos ok

    Η αγανάκτιση ξεχείλισε για τους κατοίκους της πολύπαθης Λέσβου και της Μόριας.

    Έσυραν στα δικαστήρια έναν βιοπαλαιστή γιατί στην προσπάθεια του να προστατέψει την μοναδική του περιουσία, δλδ τα ζωντανά που έχει στο κτήμα του, πυροβόλησε 4 Ιρανούς όταν αυτοί επιχείρησαν να του τα αρπάξουν.

    Έξω από το δικαστήριο στο οποίο προσήχθη ο 55χρονος και του απαγγέλθηκαν βαριές κατηγορίες αγανακτισμένοι και ομοιοπαθής κάτοικοι και αγροτοκτηνοτρόφοι δήλωσαν την συμπαράσταση τους.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 55ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ “ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΣΕ” ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΙΡΑΝΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ- ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!

    Δείτε στο βίντεο τι ακριβώς έγινε:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    50 Σχόλια

    1. Τι μας λες δικηγόρε, έχεις εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, εγώ έχω ποιό πολύ εμπιστοσύνη στην μαφία.
      Όσο για τους δικαστές αλλά και τους αστυνομικούς να γνωριζουν ότι έχουν ευθύνες και θα πρέπει οι κάτοικοι να τους αποκλείσουν, κανείς να μην τους πουλά ούτε να τους δίνει υπηρεσίες, επίσης απεργία διαρκείας στο νησί της Λέσβου απο όλους και αλληλεγγύη μεταξύ των κατοικων για την προμήθεια των απαραίτητων ειδών διαβίωσης.
      Καλή λευτεριά.

    2. Μεγάλη μαλακία του κτηνοτρόφου έπρεπε να βάλει σφαίρες για αγριογούρουνα να τους καθαρίσει μιας και έξω και να φωνάξω και τους άλλους χωριανούς με φτυάρια να τους χώσουν επιτόπου στη γη.Ούτε Αστυνομίες ούτε τίποτα και να τραβιέται τώρα στα δικαστήρια.

    3. Στέφανε, συγχαρητήρια πολλά. Συνέχισε έτσι μπας και ξυπνήσουμε και καταλάβουμε ότι κινδυνεύουμε ποιο πολύ από τους λαθρομετανάστες παρά από τους ιούς.
      Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια.

    4. ΠΑΡΕ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΤΟΝ Κ, ΠΛΕΥΡΗ Η΄ ΤΟΝ ΣΑΡΑΚΗ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ. ΟΣΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΄΄ΣΩΤΗΡΕΣ΄΄ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ-ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ” ΤΟΞΟΥ, ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΓΙΔΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;

      1. Άλλαξε πλευρό και συνέχισε τον ύπνο σου. Περαστικά.

    5. MΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΤ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΑΝΤΙΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.
      ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΥΠΕΡ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.
      ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ, ΚΗΡΥΞΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.

    6. Τι έγινε ΚΟΥΛΗ μου; Τι έγιναν οι ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ των λαθρό που θα έκανες; Τις έκανες πατριώτης ΚΟΥΛΗ όπως ακύρωσες και την συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ ε; Μπράβο ΚΟΥΛΗ μου.

    7. Κτηνοτρόφε φτύσε τον δικηγόρο και πάρε αλλον, ηττοπαθής πουλημένος μαλακας είναι !

    8. Oι τοπικές κοινωνίες Πανελλαδικά κατανοούν και στηρίζουν πράξεις αυτοπροστασίας.

    9. Είναι οργανωμένο σχέδιο για να αναγκάσουν τους Έλληνες νησιώτες να εγκαταλειψουν την γη και το βιος τους. Εξαλου εισβολείς και ισλαμοφασιστες είναι όλοι τους με κάτι λιγους προσφυγες για ξεκάρφωμα. Δυστυχώς το Ελληνικό κράτος είναι αδύναμο χωρίς αποφασιστικότητα. Η ΝΔ και ο σύριζα θεωρούν δίκαιο την υποταγή του Έλληνα στην κ@υλα του λαθρομετανάστη.

    10. ΟΠΛΑ ΕΧΟΥΝ….ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ΕΧΟΥΝ……..ΦΤΥΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ…….ΤΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ……ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ…….100 ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΗΘΗΚΟΙ ΣΤΗ ΧΡΑ ΤΟΥΣ …..ΝΑ Δ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΚΑΤΙ ΞΕΝΟ ,……ΕΝΑΣ ΘΑ ΚΛΕΒΕΙ 50 ΣΤΟ ΛΑΚΟ …..

    11. Αυτός που φωνάζει είναι ένας κτηνοτρόφους που έχει χάσει τα πάντα, βγαίνει στα κανάλια και τα λέει, έχει βάλει κάμερες και τους έβλεπε όταν τον κλεβανε και όταν καλούσε αστυνομία τον συλλαμβαναν. Για το έχει αγανακτησει

    12. ΣΚΑΣΜΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!! ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!!! ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ…ΔΙΠΛΟ ΣΚΑΣΜΟ ΤΩΡΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ !!!!

    13. …στην πατρίδα τους όταν κλέψουν να μας πει κάποιος τι παθαίνουν…και μην τρελαθούμε ότι έκλεψαν γιατί πείναγαν..έκλεψαν για να το πουλήσουν στους άλλους…ο άνθρωπος έκανε αυτό που θα σκεφτόταν ο καθένας όταν απειλείται το βιός του και το κράτος του αδιαφορεί…ο νοών νοείτο…

    14. Στην Ελλάς ΑΕ κουμάντο κάνουν οι ΜΚΟ αφού η πρωθυπουργικη οικογένεια και οι μισοί υπουργοί είναι ιδιοκτήτης τους ποιος θα κυβερνά?

    15. ΑΓΩΓΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΑΓΩΓΕΣ εναντίον ,
      1) στόν αστυνομικο διευθυντή
      2 ) στόν εισαγγελέα -ανακριτή ΟΛΟΥΣ τούς δικαστές στην λέσβο
      3 ) δήμαρχο
      4 ) βουλευτές τού νησιού ,
      θα τούς ειχα γα…ργαλήσει σε μηνύσεις κ αγωγές ….
      και αν δεν υπήρχε ανταπόκριση ….ζωή σε μάς …

    16. Τόσα χρόνια στη Μυτιλήνη πρώτο κόμμα έβγαζαν το ΚΚΕ….Να πάνε λοιπόν τώρα στον Περισσό και να διαμαρτυρηθούν ….Εμάς δεν μας ενδιαφέρει…Α και να μην ξεχάσω ότι στην πόλη της Μυτιλήνης ζουν και βασιλεύουν εδώ και πολλά χρόνια πολυπληθής ομάδα αναρχικών -αναρχοαριστερών και αναρχοάπλυτων που απολάμβαναν της καθολικής αποδοχής και της συμπάθειας αλλά και της φιλοξενίας των κατοίκων…να πάνε επίσης λοιπόν και σε αυτούς τώρα και να ζητήσουν την υποστήριξή τους….
      ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ……

      1. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΧΡΩΜΑΤΑ.
        ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚΑΘΟΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.
        ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ,ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΛΑ ΔΙΩΓΚΟΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ.
        ΤΟΜ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ/ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΡΓΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΘΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙΘ ΕΞΩΘΕΝ.ΟΛΟΙ ΤΟΙΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
        ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.

    17. Και όλοι αυτοί οι γιδοβοσκοί που φωνάζουν τώρα, τι ψήφιζαν τόσο καιρό; Ε; ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΝουΔούλα… Χρυσή Αυγή όχι γιατί φοβόντουσαν μη τους πούνε φασίστες νεοναζί και αναστηθεί και κάνας Χίτλερ και τους καεί το μίξερ χαχαχα Να κάτσετε τώρα μαλάκες μου να σας γαμήσουν και τις γυναίκες σας όπως έλεγε και ο Χίος. Μαλάκες ε μαλάκες που μου φωνάζετε τώρα… Θα λέτε Χρυσή Αυγή και θα κλαίτε γίδια ε γίδια…

    18. Τώρα που μπήκε το αγγούρι στον κωλο τους,φωνάζουν.Κάποιοι απ’αυτούς ήταν στις ακτές και υποδέχονταν τους λαθροεισβολεις με ανοιχτές αγκάλες.Δε σας λυπάμαι.

    19. Ο Λαός μας σοφά λέει: «100 ΒΟΥΡΔΟΥΛΙΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟ Κ@ΛΟ ΔΕΝ ΠΟΝΑΝΕ»….
      Κάπως έτσι, ήταν και οι αγανακτισμένοι ομοιοπαθής κάτοικοι και αγροτοκτηνοτρόφοι που δήλωσαν την συμπαράσταση τους στον 55χρονο την ώρα που του απαγγέλθηκαν βαριές κατηγορίες….
      Βέβαια αν από την αρχή, όλοι μαζί οι κάτοικοι της Λέσβου, είχαν κυνηγήσει από τις περιουσίες που τους ανήκουν όλους τους ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ (σε απλά Ελληνικά ΛΑΘΡΑΙΟ ονομάζεται ότι ΟΤΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ δηλαδή όπως λέμε λαθραία τσιγάρα, λαθραίο ποτό κτλπ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΞΑΝ με την συμπαράσταση των ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΚΟ (είναι πολλά τα λεφτά Πατριώτη) δεν θα φτάναμε εδώ, γιατί ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ ! ! !
      Και πριν αρχίσετε να μιλάτε και να γράφετε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, -ΜΕ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΑΚΗ- όλοι εσείς οι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ που τους υπερασπίζεστε, ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ την κάθε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ μαντάμ και τον κάθε ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΑΠΛΥΤΟ που θέλουν ο 55χρονος να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΙΣΟΒΙΑ: «Εάν κάποια νύχτα εκεί που περπατάει μόνη η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ μαντάμ, ή γυναίκα του ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΛΥΤΟΥ και την πιάσουν 3-4 Πακιστανά ή Αφγανά ή όποιο άλλο, καρυδιάς καρύδι μας κουβάλησαν, ΤΗΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑΣΟΥΝ θα κάτσει ΑΠΡΑΓΗ η μαντάμ Ή ΘΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ “ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ” ΣΑΝ ΤΟΝ 55ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΙΣΟΒΙΑ ; ; ;
      Και ο ΑΠΛΥΤΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ δεν θα εκδικηθεί ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ; ; ;
      ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ; ; ;
      Αφού Ρατσισμός είναι να αποκαλείς τον άλλο ρατσιστή και φασίστα επειδή δεν μπόρεσες ποτέ να βρεις μια λέξη που να περιγράφει την αγάπη για τη πατρίδα σου που ποτέ δεν ένιωσες εσύ…
      Γιατί τότε θα χρειαστεί καθαρός αέρας, για να αναπνεύσουν όλοι με αυτά που θα διαβάζουν από τις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΣΑΣ
      Α ρε βαγγέλη … Ρατσιστή ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    20. Τους κατέστρεψαν άκουσα κάπου 4.000 ελαιόδεντρα! Αυτό αποκλείεται να το έκαναν για καυσόξυλα… Αυτό είναι εντολή από ΜΚΟ για να ξεκληρίζουν τους ντόπιους. Να φύγουν απ’ τον τόπο και να κατοικήσουν οι λάθρο. Τούρκικα και ΜΚΟ σχέδια εν δράση. Τσακίρης τους πριν σας τσακίσουν!

    21. ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΖΕΥΩ ΕΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΕΙ 6000 ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΑ ΔΑΚΡΥΣΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ Η ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΦΤΩΧΙΚΑ. ΑΚΟΥΓΑ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΝΑ ΕΛΕΙΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ, ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΜΑΣΕΛΙΑΣΕΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ; ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    22. Έργα και ημερες των πολιτικαντιδων αυτού του τόπου που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πόσα θα τσεπωσουν και πόσα θα αρπάξουν από τα κονδύλια της μαμάς Μέρκελ για τους λαθραίος !!!!!

    23. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΛΦΙΑ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!!!!!! ΑΞΙΟΣ!!!!!!!!!!!!

    24. ΟΤΑΝ Η ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΡΟΛΗΠΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

    25. Ρε νησιώτες να σας κάνω μια ερώτηση;
      Ο εισαγγελέας είναι αλλοδαπός;
      Η πολύ μεγάλο μασωνικο κοματοσκυλο αριστερός ή δεξιός που απήγγειλε κατηγορίες εναντίων του κατοίκου;
      Δεν μπορεί να μην ξέρει κανείς τι είναι, μικρή κοινωνία είστε εκεί.

    26. μην έχουμε αυταπάτες ουτοπίες, όσο ψηφίζουμε τέτοια κόμματα που είναι μέσα στην ΕΕ αυτά θα γίνονται. δεν θα μας χαρίζεται τίποτα. μόνο έξοδος από την ΕΕ

    27. Τον λυπάμαι τον κακομοίρη….με τέτοιον δικηγόρο…τον βλέπω φυλακή.

    28. Μην πυροβολείτε τις καψούρες τους. Δεν ντρέπονται λιγάκι γελάνε όλοι οι πίθηκοι μαζί μας.

    29. εκλογες ειχαμε σχεδον προσφατα αυτοι ειμαστε αυτα μας κανουν καλα ξεμπερδεματα ευχομε σε ολους που κανουν το αυτονοητο και προστατευουν τις οικογενειες στους και τη περιουσια τους

    30. ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΒΕΤΑΙ (Α)

      1. Όποιος λάθρο πατάει το πόδι του σε Ελληνική γη και περιουσία ιδιωτικη πρέπει να ανατινάζεται.

      2. ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΠ@ ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΓΤ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΥΤΣΙΛ@.

    31. Η περιουσία και η προστασία της είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο αγαθό.Η πολιτειακοί παράγοντες που αδυνατούν να την προστατεύσουν,καταστρατηγούν το Σύνταγμα της χώρας και είναι υπόλογοι απέναντί του.Κανένας λαθραίος,καμία ΜΚΟ και καμία άλλη οργάνωση ή κομματικός συνδυασμός δεν είναι υπεράνω του Νόμου.Πρωθυπουργός και υπουργοί που παραβιάζουν θεμελώδεις αρχές του Συντάγματος,θεωρούνται εχθροί του ελληνικού λαού και θα πρέπει να συλλαμβάνονται.Η δικαστική εξουσία,έχει σαν ανεξάρτητη αρχή την δικαιοδοσία να αποδίδει ευθύνες όπου προκύπτουν συνταγματικές εκτροπές.Ο Νομοθέτης είναι σαφέστατος και δεν επιδέχονται παρερμηνείες…

      1. το “Σύνταγμα” και οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία είναι ένα ανθρώπινο εφεύρημα και η ισχύς τους καθορίζεται από το ποιος έχει την δυνατότητα να ασκήσει την περισσότερη βία ώστε να επικρατήσει η τάξη που θέλει να επιβάλει αυτός που έχει την μεγαλύτερη ισχύ όπλων. Το να λες ότι κάτι είναι “αντισυνταγματικό” δεν έχει κανένα νόημα καθότι αυτός που “παραβιάζει το Σύνταγμα” είναι αυτός που έχει την ισχύ και μπορεί να σου σπάει το κεφάλι. Αν δεν έχεις σκοπό να ασκήσεις την δική σου βία με κάποιο τρόπο απλά βούλωσέ το. Εν τω μεταξύ το “Σύνταγμα” τροποποιείται συνεχώς οπότε όταν το φέρουν πλήρως στα μέτρα τους θα σου πούνε ότι όλα είναι “Συνταγματικά” και εσύ απλά θα το βουλώσεις αφού έχεις ταυτήσει το “δίκαιο” με το “Συνταγματικό”. Χεσμένο το έχω το “Σύνταγμα” και όλες τις παπαριές που γράφει εκεί μέσα όπως η Δημοκρατία.

        1. Εγραψες ! Αυτο ακριβως ισχυει το συνταγμα ειναι ενα διμιουργημα που εξυπηρετει συμφεροντα αυριο μπορει να αλλαξει και να λεει οτι ειναι συνταγματικο να μας απελασουν 😉

          1. Από που να μας ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ;;
            ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΑΦΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΎ ΤΟΥΣ;;;;

            ΠΕΤΆΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΆΛΑΣΣΑ… ΟΛΟΥΣ.

            Αγγελική Αχαρναί

        2. Η κατάληξη επομένως ενός συντάγματος-κουρελόχαρτου είναι η δράση του πολίτη ως προς την υπεράσπιση της ζωής και της περιουσίας του με ίδια μέσα-όπως έκανε ο φίλος μυτιληνιός με την καραμπίνα του.Αυτό ήθελα να καταδείξω και όχι να υπερασπιστώ τον εκάστοτε νομοθέτη που δρα καθ’υπόδειξη της ελίτ.Ο δικηγόρος του πρέπει να δώσει έμφαση στην αδυναμία της πολιτείας να προστατεύσει την ζωή και την περιουσία του,επικαλούμενος το σύνταγμα που οι ΙΔΙΟΙ ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.

        3. Αυτός που παραβιάζει το Σύνταγμα είναι και αυτός που το δι; μορφώνει και το ψηφίζει. (τσο ελλαδισταν)

    32. Σπανίζουν τέτοιοι ήρωες Έλληνες…μπράβο τού..

    33. να ξεσηκωθειτε τότε ,και καλά τους έκανε και τους μπουμπούνισε

    34. Καλά τους έκανε τους λαθροκανίβαλους .
      Να κάνουμε έρανο να βάλουμε 50 δικηγόρους .
      Στέφανε άνοιξε λογαριασμό να βάλω πρώτος 1.000 ευρώ επί τόπου .
      Η κυρία που μίλησε αξίζει πολλά λεφτά .
      Μπράβο της .
      Να τα βλέπει ο κούλης αυτά και ο αρχιδοτσίμπρας και τα άλλα λαμόγια των βουλευτών και των ΜΚΟ .
      Ο Δήμαρχος που είναι ο τρόμπας να παραιτηθεί με όλο το συμβούλιο .
      Πως μπορούνε και κοιτάνε στα μάτια τους δημότες .
      Ο αστυνομικός διευθυντής να παραιτηθεί αφού δεν μπορεί να προσφέρει αστυνόμευση στο νησί και είναι ανίκανος να τους προστατεύει . Ο κουράδας μόνο τον μισθό στην τράπεζα ξέρει να παίρνει ..

    35. Σε λάθος ανθρώπους έστρεψε τη καραμπίνα. Στους δικαστικούς και στους αστυνομικούς έπρεπε να τη στρέψει. Αρκετά έχουν μείνει στο απυρόβλητο, αυτοί είναι υπεύθυνοι για την μη τήρηση του νόμου, δε κάνουν τη δουλειά τους γιατί είναι άχρηστοι, αδιάφοροι, και διεφθαρμένοι. Πληρώνονται από εμάς για να αποδίδουν δικαιοσύνη και στη χώρα βασιλεύει ο νόμος της ζούγκλας και μόνο. Κάποια στιγμή πρέπει να πληρώσουν ακριβά.

    Comments are closed.