ΤΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, Η ΞΑΝΘΙΑ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ- ΚΟΡΗ ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑΣ- ΚΑΙ Ο “ΧΟΙΡΙΝΟΣ” ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ ΣΤΟ Κ@ΛΟΧΑΝΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Η ΛΕΓΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΕΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    dritsa8

    Απορίες, θυμό, λαϊκή αγανάκτηση και οργή προκαλεί η προκλητική- ωμή και κυνική ομολογία της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, αντιπροέδρου της Βουλής, ότι τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κυβερνητικοί παράγοντες, ο ίδιος ο σεμνότυφος και σεμνοσκοεπής- μαύρη του μοίρα- πρόεδρος της Βουλής, αξιοποιούν τις τελευταίες ημέρες την εξουσία για να διορίσουν και να βολέψουν συγγενείς και θυγατέρες.

    Η  Χριστοδουλοπούλου ήταν καλεσμένη σε εκπομπή του Alpha και οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν προκύπτει κάποιο ηθικό ζήτημα από την αποκάλυψη ότι, λίγο πριν από τις εκλογές, η κόρη της μετατάχθηκε από άλλη υπηρεσία του Δημοσίου στη Βουλή των Ελλήνων. Στην οποία η κυρία Χριστοδουλοπούλου κατέχει τη θέση της αντιπροέδρου.

    Σαν “μηχανή του κιμά”, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να εξηγεί παρλαπίπες:  ότι φυσικά η κόρη της έχει όλα τα προσόντα, αλλά «ναι», είπε, «δεν βγήκε ξαφνικά η Βουλή να φωνάζει να προσλάβει την κόρη μου. Ε ναι, προφανώς αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις». Εννοώντας φυσικά κομματικές διασυνδέσεις, που δεν μπορούν άλλοι να χρησιμοποιήσουν παρά μόνο τα παιδιά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

    Η κόρη της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, Μάχη – Στεφανία Δρίτσα, σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν στον ΣΥΡΙΖΑ και παίρνει μετάθεση στη στη σιγουριά της Βουλής. Άλλοι λένε στα καταφεσωμένα ΕΛΤΑ, άλλα λένε ότι τελικά η μετάταξη-διορισμός δεν έγινε μετά την σύλληψη με την γίδα στην πλάτη.

    Να σημειωθεί-λένε κάποιες ισχνές “πλεροφορίες”- ότι στην αναμονή θα μείνουν περίπου 29-31 υπάλληλοι που περίμεναν και επίσημα την μετάταξή τους στην Βουλή μεταξύ των οποίων και η κόρη της κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου. Στο πρώτο «κύμα» των μετατάξεων -αυτών που ολοκληρώθηκαν- περιλαμβάνεται και η πρώην σύζυγος του κ.Βούτση.

    Όπως διευκρίνισε ο κ Βούτσης οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι εργάζονταν στην Βουλή ως αποσπασμένοι ακόμα και πριν από το 2015. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και η πρώην σύζυγός του που αποσπάστηκε στο κοινοβούλιο το 2007.

    «Η πρώην σύζυγός μου είναι εδώ από το 2007, πριν εκλεγώ βουλευτής. Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι» ανέφερε ο κ. Βούτσης εμφανώς εκνευρισμένος για τα σχετικά δημοσιεύματα.

    Πάρτον στον γάμο σου, τον καραγκιόζη- φούρναρη, να σου πει και του χρόνου. Άντε, ρε μην τα ακούσεις και είσαι και πρόεδρος της Βουλής, “χοιρινέ”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Τα χειλάκια που είναι σουφρωμένα στη φωτογραφία, είναι από τη συνήθεια που αφήνουν τα αμέτρητα τσιμπ@υκια;;

    2. Αναμενόμενο δεν είναι? Πέστε μου ΜΙΑ πολιτική παράταξη που ΔΕΝ βόλεψε τα παιδιά της. Οι ΑΝΕΛ που είναι τρεις και ο κούκος και η Βούλτεψη βόλεψε το κακομαθημένο της. Ένας που πέρασε από το κωλοχανείο και δεν έβαλε τον πούστη του ή την πουτάνα του μέσα. Εδώ έχουν βολέψει τις γκόμενες τους, τα παιδιά τους θα αφήσουν έξω?

    3. MAVRO STO SYRIZA MAVRO STOUS POLSEBIKOUS MAVRO STOUS PRODOTES MAVRO STOUS TOURKOEBREOUS MAVRO STOUS KLEFTES KAI PSEFTES STOUS POU EKLIMATISAN ENANTION STIN STIN ELLADA KAI STIN MAKEDONIA OPIOS TOUS PSIFIZOI EINE PRODOTIS

      1. Μαύρο και σε αυτούς που το παίζουν Έλληνες και γράφουν γκρίκλις. “Μπαμπά σου γλώσσα μίλα” που λένε και οι Πόντιοι. Εκτός αν ο μπαμπάς σου είναι Άγγλος λόρδος οπότε δικαιολογείσαι.

    4. Ειναι καυλοθυελα το φαλακρό ον

    5. Η Βουλή πρέπει να είναι καθαρή.
      Μόνο Πασόκους και Νεοδημοκράτες πρέπει να έχει.

      1. Εσύ πάρε τα ζαναξ σου κ Τράβα για Υπνο παρέα με τη Χούφτα σου..

    Comments are closed.