ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ – ΓΕΛΑΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ – ΞΕΣΑΛΩΣΕ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ “Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ”

    Κοινοποίηση:
    yenisafak

    Με ικανοποίηση και τρελά… κέφια, υποδέχθηκαν στην Τουρκία το αποτέλεσμα της συνόδου κορυφής. Ο φιλοκυβερνητικός Τύπος, που όπως καταλαβαίνετε μεταδίδει τα “συναισθήματα” του Ερντογάν μεταδίδει με “πανηγυρικό” τρόπο την είδηση της μη επιβολής κυρώσεων, με ειρωνικές αναφορές προς την Ελλάδα η οποία “δεν πήρε αυτό που ήθελε στη Σύνοδο Κορυφής”.

    Τα δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου αναφέρουν ενδεικτικά σήμερα:

    Χουριέτ: Δεν βγήκε απόφαση για κυρώσεις στην Τουρκία από τη σύνοδο των ηγετών της ΕΕ

    Γενί Σαφάκ: Δεν βγήκε απόφαση για κυρώσεις στην Τουρκία από τη σύνοδο των ηγετών της ΕΕ. «Η Ελλάδα γύρισε με άδεια χέρια από τη σύνοδο των ηγετών της ΕΕ στις Βρυξέλλες. Στο τελικό κείμενο συμπερασμάτων αναφέρεται ότι «η ΕΕ θέλει να δώσει μία ευκαιρία στο διάλογο με την Τουρκία»

    Μιλιέτ: Η Ελλάδα τρελάθηκε – Δεν πήραν αυτό που ήθελαν

    Α Χαμπέρ: Δεν βγήκε απόφαση για κυρώσεις στην Τουρκία από τη σύνοδο των ηγετών της ΕΕ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Αν καταλάβατε πήραν απόφαση ΝΑ ρίξουν κυρώσεις ΌΤΑΝ κι ΑΝ συνεχίσει να προκαλεί η Τουρκία. Παρτο αυγό και κουρευτο. Προσέξτε τις πομπώδεις λεξεις και το δύσκολο νοητό λογιρδιο Μητσοτάκη για να μπερδέψει τον κόσμο. Σκέτη απογοήτευση. Ας μην πήγαιναν καθόλου θα γλυτώναμε και τα λειτουργικά τους έξοδα. Αντε αποκεί πια…

    2. Πείτε μου ΕΝΑΝ λόγο που μας συμφέρει να είμαστε την γαμωΕ.Ε.

    3. Μόνο ο Γιάννης Λαγός τους πηδάει. Όταν ζήταγε με τρεις τροπολογίες σοβαρές κυρώσεις για τους Μογγόλους τα ελληνόφωνα γιουσουφάκια της ευρωβουλής αρνήθηκαν και αντ’ αυτού ψήφισαν ένα προδοτικό ψήφισμα για το οποίο πανηγύριζαν. Τώρα αυτά τα ξεφτιλισμένα υποκείμενα προσπαθούν να καταλάβουν τι τους συνέβη. Είναι απλό…Σας πηδήξανε. Τόσο απλά.

    4. Ε τοτε τι βγηκε και ειπε η Κουλα οτι μπηκαν κυρωσεις;
      Μαε δουλευεις ρε Κουλα…;

    5. Ακουστε τον Μητσοτακη αυτη την στιγμη στην συνεντευξη που δινει τι γελοιοτητες λεει για να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα απο τα καραγκιοζιλικια της ΕΕ και τα δικα του, ως προς τα πεπραγμενα της συνοδου κορυφης που εμειναν παλι στις….τριχες κατσαρες, οσον αφορα τις προκλεισεις των Τουρκων, για γελια και για κλαματα!!!!!!! Χαιδεψαν παλι την Τουρκια και αυτος βρισκεται στον κοσμο του!!!!!!!!!

    6. Σταματηστέ να κατηγορείται και δείτε τα πράγματα πιο ανοιχτομυαλα.
      Κανείς και ποτέ δεν μας βοήθησε στις δύσκολες στιγμές εκτός κι αν είχε συμφέροντα όπως και τώρα απλά δεν θέλουν να χαλάσουν τη μπίζνα με τους μογγολους.
      Μόνοι ήμασταν και μόνοι θα μείνουμε και Καλά να πάθουμε γιατί μια φορά δεν μπορούμε να σηκώσουμε ανάστημα.
      Μόνο ο βαρουφας πήγε να το κάνει μια φορά και το χρυσοπληρωσαμε.
      Σε αντίθεση με τον μογγολο τους γλεντάει κανονικά κι αυτοί τον κοιτάνε μόνο.

    7. Ο μ@μιάς του Κούλη είσαι εσύ, ΧουλουσιιιιιΙ ΧουλουσιιιιιΙ

    8. αφου εφτυσε τους γαλλους τον φτυσαν και οι γαλλοι. Πλεον η τουρκία εχει την (κρυφη ή φανερη) στήριξη όλων ,-ολου του πλανητη,- ωστε να κυριαρχήσει στο αιγαίο Το αιγαιο και τα νησια θα γινουν τουρκικα σταδιακα

    9. Αν δεν μπορείς μόνος σου να ξυθείς μη περιμένεις από άλλους να σε ξύσουν. Λαϊκή σοφία. Από την ώρα που μας βάλανε στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ έχουμε γίνει φλούφληδες.

    10. Ο Μητσοτακης και ο Δενδιας δεν ειναι ικανοι να χειριστουν τα εξωτερικα της Ελλαδας. Να παραιτηθουν αν δεν θελουν να θεωρηθουν υπευθυνοι γι αυτο που ερχεται. Συντομα θα δωσουν λογο για τις καθολικα αποτυχημενες δρασεις τους.

    11. ΠΩΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΚΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΛΩΡΟΠΟΥΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    12. …..ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΜΙΛΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ???…..ΠΑΛΙ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ!!….ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!….ΕΓΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΤΟΝ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ…ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ!!!….ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΥΣΤΗΔΕΣ OI ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΟΙ!!!

    13. ΓΙΑ ΑΛΉ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΜΑΣ ΞΕΥΤΗΛΙΣΕ !!…. Ο ΒΛΑΜΜΈΝΟΣ !! ΒΛΈΠΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ !! ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΈΣ ! ΞΕΠΟΥΛΆΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ !! ΟΥΣΤ. ΞΕΥΤΊΛΕΣ !! ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΤΕ !! ΚΑΙ ΕΜΕΊΣ ΣΥΝΕΝΟΧΉ !! ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ Γ@@@@!!!!!

    14. Θα το ξαναπω για αλλη μια φορα.Το Αιγαιο εχει ηδη ξεπουληθει απο τηον Κουλη.Η συμφωνια εχει ηδη γινει
      για το ξεπουλημα! Απλα προσπαθουν να χρυσωσουν το χαπι σιγα-σιγα! Η συμφωνια εχει γινει εδω και μηνες!
      Απλα, ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ!!!!!!!!!! Οσο υπαρχει ακομα ελπιδα για την αγαπημενη μας ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!!!1

    15. ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ Ν.Δ,-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ-ΚΚΕ-ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ .

    16. Απελάστε όλους τους Πακιστανούς και Τουρκομάνους Σύριους (το 99,9% των “Σύριων” που είναι εδώ) για αρχή και αφαιρεστε την ιθαγένεια που έχει δοθεί σε τέτοιους, κι εν συνεχεία θα πρέπει ν’ ακολουθήσουν οι Αλβανοί και οι υπόλοιποι ισλαμιστές και μη! Επίσης άμεσο μποϊκοτάζ στα προϊόντα Τουρκίας και υψιλοί δασμοί σε όλα της τα προϊόντα που εισέρχονται στην Ελλάδα απευθείας ή μέσω τρίτων χωρών!!!

    17. ρε γουρλοματη βροντηξε τα στην ευρωπαικη συμμορια και σηκω φυγε με οποιο κοστος τουλαχιστον θασαι υπερηφανος τι καθεσαι και τους γλυφεις αμεση αποχωρηση απο την ναζιστικη γερμανικη ευρωπη

      1. Και από που θα πάρουμε δάνειο (δλδ νέο μνημόνιο) το 2021 για να χρεοκοπήσουμε ”ελεγχόμενα” όπως τις τελευταίες 2 φόρες μέσα σε 8 χρόνια; Τι θες λοιπόν, να χρεοκοπήσουμε ανεξέλεγκτα και να μην πάρουν τους τόκους οι φίλοι και σύμμαχοι του γκαντέμ τσαους τουρκοκρητίκ πασά;

    18. Μόνο ο Στέφανος Χίος τα έλεγε καλά. Δεν μπορείς χωρίς γαμοσταυρίδι να νικήσεις τον λύκο. Το να βλέπω κούλλιδες αναστασιάδηδες να βγαίνουν σαν τις νερόβραστες κωλόγριες και να λένε κάτι για να λένε, δεν βγαίνει τίποτε.

    19. ΝΑ ΠΑΡΕΤΙΘΟΥΝΕ ΤΑ ΡΕΝΤΙΚΟΥΛΑ & ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ

    20. Αφου η Η.Π.Α και ΕΕ μας κοροιδευουν…..
      Δώστε τα πετρέλαια στους Ρώσους και Κινέζους,Ινδούς
      ρε μ@λ@κές,να φέρουν τα πολεμικα πλοια,τα υποβρύχια
      στη Μεσόγειο και Αιγαιο και να στείλουμε όλους τους Τούρκους στον πάτο…

    21. Δυστυχώς όπως τα γράφουν είναι τα πράγματα.
      Διπλωματική ήττα.
      Μας σπρώχνουν με το ζόρι σε αυτό που ονομάζουν “διάλογο¨ με στόχο να “συζητήσουμε” με τους μογγόλους ποια κομμάτια Ελλάδας θα τους δώσουμε. Φυσικά, κανένας απο αυτους τους “ευρωπαίους” δε θα τολμουσε ουτε καν να σκεφτεί να συζητήσει να δώσει έστω και 1 πέτρα της χώρας του.

      Μόνη λύση ο πόλεμος με τους γύφτους, και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

    22. Η Ελλάδα πήρε αυτό που ήθελε – το τριτο το μακρυτερο – THANKS KOULI

    Comments are closed.