ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ “ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ” ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ – ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΑΓΡΟΤΙΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    ΚΥΡΙΑΚΟΣ

    Την απόφασή του να αυξηθεί η πρώτη αρωγή στους αγρότες της Θεσσαλίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel και να πάει έως και τα 10.000 ευρώ από 2.000 ευρώ που είναι σήμερα, ανακοίνωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο κυβερνητικής παρέμβασης και στο αγροτικό πετρέλαιο.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι «ο αγρότης της Θεσσαλίας έχει δίκιο για τη σχετική καθυστέρηση της τροπολογίας για το ηλεκτρικό ρεύμα. Έχουμε τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα και τα σημειακά μιας Θεσσαλίας που υπέστη μια πρωτοφανή καταστροφή. Για την θεσσαλία έχουμε κάνει πράγματα και πρέπει να κάνουμε περισσότερα. Πιστευω ότι ναι υπάρχει ένα πεδίο για να συναντηθούμε».

    Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε ότι «ήδη οι αγρότες έχουν πάρει την πρώτη αρωγή των 2.000 ευρώ και βρίσκονται σε διαδικασία για τον κύριο πυρήνα της αποζημίωσης. Ζήτησα αύξηση της πρώτης αρωγής να πάμε στα 10.000 ευρώ για να το πάρουν πιο νωρίς. Σήμερα θα ανοίξει η σχετική πλατφόρμα για την πρόσθετη αρωγή για τις ζημιές που έχουν υποστεί οι αγρότες είπε ο κ. Μητσοτάκης ενώ απάντησε «θα δούμε» για το θέμα του αγροτικού πετρελαίου

    Με την ευκαιρία αυτή ο κ. Μητσοτάκης έστειλε το μήνυμα: «Να ξέρουν όσοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αναταράξεις στην αγορά ότι το κράτος θα είναι αμείλικτο και στην αγροτική παραγωγή αλλά και γενικά για το θέμα της ακρίβειας».

    «Κάθε μορφή κινητοποίησης πρέπει να είναι λελογισμένη και εμείς ακούμε τους αγρότες. Όπου υπάρχουν καθυστερήσεις πατάω εγώ το γκάζι για να διορθώσω αδυναμίες όπως στην περίπτωση του ρεύματος» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός ο οποίος υπστήριξε ότι «δεν επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία μια ολική καταστροφή στον πρωτογενή τομέα» για να προσθέσει ότι «ο πρωτογενής τομέας του 2030 σε συνθήκες κλιματικής κρίσης είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να μελετήσουμε πιο ενδελεχώς»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. ΚΟΥΛΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΤΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ 15000 ΕΥΡΩ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΦΤΑΝΟΥΝ

    2. Γιατί μπλόκα με τρακτέρ; Τις Cayenne πού τις έχουν; Βρε ουστ κοπρόσκυλα.

    3. Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΚΟΥΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΧΛΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΩΣΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩ………..

    4. Τα μπλόκα ήταν στημένα από την αρχή, μεταξύ συνδικαλιστές και τον γιό της φάλαινας Θοδώρας, για να δείξουν στα υπόλοιπα πρόβατα ότι ο μακακας πρωθυπουργός ακούει και λύνει τα προβλήματα του λαού! Άρε αθάνατε ραγια ξυπνήστε γιατί αυτή τη φορά θα μας κάνουν σκλάβους για πάντα. Ξύλο πρώτα στα συνδικάτα και μετά στα 300 πολιτικά κοπρόσκυλα!!!???

    5. Μπείτε με τα τρακτέρ στη βουλή ρε μ….. να κλασουν μεντες οι κλέφτες βουλευτές που σας δουλεύουν

    6. Κι η φασουλαδα τζαμπα αλλα μην ρυπαινετε το περιβαλλον! Μια προσφορα της Κουλαρας ΑΕ! Αι μανα μ γυριστε στα χωρια σας τωρα! Ο αγωνας στεφθηκε με επιτυχια! Καλα υποθηκευμενα μνημονιακα χωραφια ναχετε και να παραγουν παπαρδελες!

    7. 41 τακατόόόόόόόόόόόό γιατι γουστάρεις να σε μαμάνε

    8. αυτό δεν είναι αντιδράσεις τώρα θα λήξουν πήραν ξεροκώματο… δεν αναρωτιούνται γιατί είναι μόνοι τους και ο κόσμος δεν τους υποστηρίζει;

    9. Ροβόλατα Ροβόλατα τα γίδια και τα πρόβατα!!!
      Μπεεεεεεεεεε!!!!!!!!!
      Και σύ λαε βασανισμένε
      μη … ξεχασεις το σανό.

    10. Δεν λέτε καλά που δίνει κ αυτά ο άνθρωπος μαλ@@@σ

      1. Καλύτερα να σκυψουν για να τους πηδήξει, νομιζεις;

    11. πω πω μαλακα τι του παν να παει να πει…οτι αυτος πατα το γκαζι για να δειξει οτι εδω ειμαι εγω μακακες αγροτες…εγω θα σας φτιαξω

    12. Μα μεινουν ησυχοι θα περιμενουν λιγο παραπανω αλλα θα παρουν το τριτο το μακρυτερο

    13. Ψηφίστε γιδιαραίοι και στήστε κωλαράκι στους πισωγλέντηδες της Κούλας

    14. Όλοι οι πολιτικοί είναι ο
      απατεώνες, αρπακτικά, απληστοι, έφτιαξαν ένα ωραίο σύστημα ονόματι Δημοκρατία φέρνουν τα σκανδάλα στην βουλή και κανείς δεν τιμωρείται, την ίδια ώρα εξαφανιζόνται απ σκάνδαλα για λίγο κ τους ξαναβλεπεις πιο μετά για τα να κονομησουν πάλι κ πάλι,ταζουν λεφτά στο λαό που δεν είναι δικά τους και καταλήγουν στα χέρια τα δικά τους.
      Πας σε νοσοκομείο σε διώχνουν, πας σε σχολείο σε πετάνε σε φροντιστήριο πας μα αγοράσεις αγαθά κ έχει πάει ο ΚΟΥΚΟΣ αηδόνι. Πας να βάλεις καύσιμα στο αυτοκίνητο κ μπλέκεις με την Greek mafia,
      ΣΤΟ τέλος πας ακλαυτος….. Επιτελικό κράτος.

    15. Μεγάλος μάγκας τελικά ο Κούλης, έχει σκαναρει ότι σ’όλη την επικράτεια παραπάνω από 10% ξύπνιοι δεν υπάρχουν. Για αυτό λέει δώσε σανό, παραμύθια και όνειρα και ας τους να κοιμούνται.

    16. Ότι πει ο ηγέτης είναι νόμος κι ο λόγος του συμβόλαιο. 41 τακατο λέμε. Καταλάβατε αλλόθρησκοι;

    17. Αστα ρε χεστη εσυ δεν μπορεις να λυσεις κανενα προβλημα σε αυτη την χωρα απο τοτε που βγηκες κοντευουνε η τιμες να διπλασιαστουνε εκει που πληρωνα την μουσταρδα 500γρ 2.65 ευρο τωρα εχει 3.85 ευρο το χαρτι κουζινας 800γρ το επερνα 2.05 ευρο και τωρα το παιρνω 3.50 ευρο.
      Εσυ δουλευεις τον κοσμακη εισαι ο μεγαλυτερος απατεωνας αυτης της χωρας 4 φορες αυξησεις ειπες και
      δεν εχει παρει αυξηση η συνταξη ουτε μισο ευρο.

    18. Είπαμε συμφωνίες με τον έξω από ‘δώ δεν γίνονται, θα είστε απολύτως υπεύθυνοι για ότι σας συμβεί, λαέ του 41%.

    Comments are closed.