ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ Κ@ΛΟΦΕΡΑΝΤΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ!!! ΤΑ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΦΟΥ “ΕΘΑΨΑΝ” ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, “ΞΕΧΑΣΑΝ” ΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ – ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΩΣ – ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 400.000 ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!!

    Κοινοποίηση:
    im_radiomak_14-12-2022-1

    Η σύναξη φιλοβασιλικών στοιχείων στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου άνοιξε μια συζήτηση που ενδεχομένως έχει γίνει ξανά: Ποιο είναι αυτό το κοινό δεξιά της Δεξιάς και ποιος θέλει να το εκπροσωπήσει στις επόμενες εκλογές; Μία Δεξιά εδώ και χρόνια κατακερματισμένη που μόνο κακό έχει φέρει στην Πατρίδα. Όπως πολλές φορές έχει πει ο ίδιος ο Στέφανος Χίος, ο κατακερματισμός έφερε την χώρα σε καθεστώς πολυπολιτισμικότητας και υποτέλειας σε ξένες δυνάμεις. Αυτός άλλωστε ήταν ο σκοπός ίδρυσης του Κινήματος Εθνικής Απελευθέρωσης. Η χώρα θέλει κάτι πατριωτικό για να ξαναβρεί την ταυτότητά της. Αυτό που είδαμε έξω από την Μητρόπολη δείχνει πως το κοινό που το επιθυμεί αυτό, δεν είναι αμελητέο για τους γαλάζιους βουλευτές πιο παραδοσιακού προφίλ, που βλέπουν εκεί δυνητικούς ψηφοφόρους. Το θέμα είναι ότι η Κεντροαριστερή Νέα Δημοκρατία δεν πείθει κανέναν και ιδιαίτερα τον “λαϊκό Δεξιό”.

    Αυτό το ξέρουν πολύ καλά εκεί στην Πειραιώς και η προπαγάνδα άρχισε να λειτουργεί και πάλι. Τελικά αυτή η Κυβέρνηση μόνο στην προπαγάνδα παίρνει άριστα. Τις τελευταίες ημέρες διαβάζουμε διάφορα στοχευμένα “ρεπορτάζ” για τη λεγόμενη δεξιά πτέρυγα της ΝΔ που μπορεί να κλέψει ψήφους.

    Ξεχνούν όμως τους Ραδιομακελάρηδες και το Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης που μεγαλώνει κάθε μέρα. Μόνο και μόνο η επισκεψιμότητα του makeleio.gr ιδιαίτερα όταν είναι στον αέρα είναι οι Ραδιομακελάρηδες, δείχνει πολλά. Ειδικότερα, μιλάμε για 350.000 με 400.000 επισκέπτες σε κάθε μία από τις 44 μέχρι τώρα εκπομπές.

    Ξεχνούν αυτούς που έχουν αποκαλύψει όλα τα σκάνδαλα αυτής της βρωμερής συμμαχίας που με δόλιο τρόπο, επιχειρούν με θράσος να κλέψουν και πάλι τη ψήφο των δεξιών ψηφοφόρων.

    Δεν θα αναδημοσιεύσουμε κανένα από αυτά τα κείμενα και πολιτικές αναλύσεις. Υπενθυμίζουμε όμως ότι εμείς δεν είμαστε κόμμα αλλά κίνημα. Ας το έχουν υπόψιν τους.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Όλοι τώρα που ακούστηκε ότι θα απαγορεύουν την κάθοδο του Κασι στις εκλογεε γλειφονται και ερίζουν για τους εκατοντάδες χιλιαδες ψηφοφόρους τους… Στην αρχή έβαλαν τον τζημερο με τον Κρανίδι τη να το παίζουν πατριωτες αλλά δεν τράβηξε το έργο… Μετά ο μπογδανος έκανε δικό του κόμμα αλλά πάλι τίποτα… Ασταμάτητος ο Κασι στις μυστικές δημοσκοπήσεις… Μετά βάλανε πρώην κσραμανλικους τύπου παναγιωτοπουλου και νικολοπουλου να τους τραβήξουν μακριά από τον Κασιδιαρη πάλι έφαγαν τα μούτρα τους… Μέχρι και τον Καρατζαφέρη ξέθαψαν οργανώνει ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για να προσπαθήσει να σταματήσει το κύμα ειδικά στους νόμους της Μακεδονίας που ο Κασι πάει τραίνο μπας και τραβήξει κάμισ ψήφο μακριά από το μοναδικό πατριωτικό κόμμα των Ελληνων… Πάλι τα αρ@@@ια μας θα πάρουν…. Και εσύ στέφανε που αποφάσισες να μην κατέβεις με τον Ηλία μην κάνεις όνειρα ο κόσμος που ψηφίζει Κασιδιαρη το κάνει συνειδητά… Δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν την ψήφο τους… Οι Έλληνες θα είναι στη βουλή είτε με είτε χωρίς Κασιδιαρη…και έτσι θα γκρεμιστουν τα όνειρα πολλών….

    2. Οτι ξεστομιζει καποιος έρχεται και η ώρα που πρέπει να το αποδείξει.
      Οταν το αρνείται ή το απαρνείται δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο.
      Χορτάσαμε με τους ανίκανους λιγούρηδες. Υπάρχουν και άλλες τάσεις
      απο τους Πολίτες και οι κυβερνωντες της δημοκρατίας, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ να
      αποδείξουν την ΑΛΗΘΕΙΑ της δημοκρατικότητας ή της φασιστικότητάς τους.

    3. Η ΚΟΥΡΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΑΛΗΤΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…….ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ

    4. Τον κερατά τον Μητσοτάκη να διώξουμε, μετέτρεψε το Μαξίμου σε gay pride. Η Βασιλική οικογένεια, σε σκληρή για αυτήν κατάσταση, έφερε την ευπρέπεια και το σεβασμό που είχανε χάσει σε όλη τη δημόσια ζωή των τελευταίων χρόνων.

    5. Μετά την βλακεία που έκανε ο κούλης με τον τέως,πρέπει να έχει χάσει 1 ως 2 μονάδες τουλάχιστον.Κάθε μέρα με τις δηλώσεις του,χάνει ψηφαλάκια.Πώς τον κρατάνε ακόμα στην αρχηγία αυτόν τον τενεκέ;

    6. Αγώνα για να φύγει ο βασιλιάς το 1974, αγώνα και τώρα για να φύγει τώρα ο Μητσοτάκης, ακόμη και αν ξαναέχουμε άνθρωπο του βασιλιά ή και να αποκτήσουμε βασίλειο. Πολύ Καμόρα και πουστιά είχαμε στη μεταπολίτευση, αηδίασα.

    Comments are closed.