ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟ! 769.408.00€ ΓΙΑ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ – ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ! ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΦΑΓΩΜΕΝΟ, ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ!

    Κοινοποίηση:
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

    Όταν οι Έλληνες αυτοκτονούν γιατί οι Κυβερνώντες τους έφεραν  σε οικονομικό αδιέξοδο, όταν η κυβέρνηση πετάει χιλιάδες Έλληνες  στους δρόμους βγάζοντας  σε πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία, όταν οι Έλληνες θα περάσουν έναν δύσκολο χειμώνα από όλες τις απόψεις μην έχοντας ούτε για τα προς το ζην, όταν οι κυβερνώντες έχουν  ψαλιδίσει μισθούς, συντάξεις, δώρα, επιδόματα, όταν έφεραν χιλιάδες επιχειρηματίες σε  απόγνωση και στο τέλος έκλεισαν τα μαγαζιά τους από τους μεγάλους λογαριασμούς ρεύματος, υπερβολικού ΦΠΑ και λόγω (πανδημίας), αυτοί  οι Προδότες του  Ελληνικού έθνους, αυτοί οι Μισέλληνες που δεν ιδρώνει το αυτί τους με τίποτα συνεχίζουν ακάθεκτοι την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος πλουτίζοντας εκείνοι, φτωχοποιώντας τον ελληνικό λαό!

    Μία ακόμα αποκάλυψη για τις μίζες Δημητριάδη προς κυβερνητικούς φίλους του. Αυτή είναι η Καμόρα της Ελλάδος. Αίσχος!

    ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ, ΣΦΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΙ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΒΟΡΓΙΕΣ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΟΙΚΟΜΑΝΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΤΕΡΑΤΑ…………….

    2. Κρέμασμα στην πλατεία Συντάγματος. Αλίμονο αν οι προδότες θέλουν και δίκαιη δίκη. Εδώ δίκασαν τον Θεό χωρίς δίκη. Δίκη παρωδία.

    3. Ζεστό χρήμα για την ΑΑΔΕ, να αφήσει το κυνήγι των συνταξιούχων και να ασχοληθεί με τους καταχραστές του δημοσίου χρήματος. Είμαι σίγουρος πως οι περισσότερες πληρωμές έγιναν χωρίς παραστατικά δαπανών και χωρίς καν επίφαση νομιμότητας. Υ.Γ. Ο έλεγχος να γίνει και μετά τις εκλογές…

      1. Όσοι ψηφίζουν προδότες και κλέφτες πρέπει να έχουν την ίδια τύχη με αυτούς.
        Πλέον όλοι ξέρουν και το κάνουν ενσυνείδητα. ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ που έλεγε ο γέρος του Μωριά.
        Η χώρα θέλει εθνοκάθαρση για να ξαναγίνει το restart. Έστω και 2.000.000 σχοινιά να χρειαστούν.-

      2. Δεν τους ψηφισαν ρε μεγαλε. Μπορει ο ελληνας να ειναι μαλακας, αλλα κανεις απο αυτους τους μπινεδες δεν ηταν σε ψηφοδελτιο.

    4. Θεωρούσαμε τους προηγούμενους τους χειρότερους. Τελικά αυτοί είναι ότι χειρότερο έχει υπάρξει. Είναι η κορύφωση της χειροτερης διακυβέρνησης της χώρας. Μακάρι να τους μαυρισουν στις εκλογές οι ψηφοφόροι τους. Αλλά ο Έλληνας θα κοιτάξει το ρουσφετακι και θα ψηφίσει μετά «κατά συνείδηση».

    5. Σε τετοιου ειδους θεματα ολα τα κομματα της βουλης ειναι ενωμενα

    Comments are closed.